Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 15:26:57
|
|
|
|
st
|
Ojla! :miska: Danes sem bila prvič na CTG-ju in so me hoteli kar gor obdržati, ker so rekli, da imam popadke!! Kaj??!!-popadke, sem rekla... :ups: nič ne vem za to!! Kako je to možno, da oni ugotovijo, da imam popadke, a da se jaz ne počutim čisto nič drugače kot pa ponavadi!! In tako so mi rekli, naj pridem spet 6.5. na CTG pa imam občutek, da me bodo kar gor obdržali! Rok sicer imam 8.5. a sama imam tak občutek, da je vse tiho in da bi prej moglo biti po roku kot pa pred rokom...Ne vem, me občutki varajo!! Torej, če se mi ne bo nič posebnega dogajalo in me bodo obdržali gor v petek, bom torej dobila umetne popadke, a ne!! Kako pa naj bi "izgledali" popadki in kaj pravite na mojo današnjo izkušnjo!? Sicer me je kara mal groza... :zmeden: sej že vse vem, kako in kaj...ampak vseeno...dajte me še mal ve potolažit...Pozdravček!! :sloncek:
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 15:44:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm, ne vem kaj si hotla vprašat, al kako naj bi zgledal pravi tvoji popadki al umetni?:zmeden2: Ko se tapravi začnejo bo bolel in boš že vedla, da je to to. Jaz sem bla velikorat na ctg ju pa tudi nisem vedla da so popadki, pa so bli taki čist rahli. Ampak mene so gor obdržali šele čez 15 dni in mi dali umetne. Naj te pa ne bo strah, to je nekaj čisto naravnega. In ja, seveda boli, ne bom lagala ampak tisto malo tvoje bitjece... ni besed ki bi lahko opisale tako popolnost. Vsak trenutek bolečin je vreden in poplačan. Želim ti čim lepši in krajši porod. Srečno :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 15:51:48
|
|
|
|
st
|
nič kaj tacga nisem hotla vprašat...sam, tko mal, ane...dobila sem že dve napotnici, a to že pomeni da bom v petek kr gor ostala al da grem še lahko domu...saj ni pomembno, da že imaš napotnico...ali je...ne vem...? kaj pa če ti dajo injekcijo, kaj pa potem...še kr boli al kaj...
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 16:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
hmm, tole z napotnico. Kaj pa vem. Verjetno imajo v vsaki porodnišnici mal drugače. Meni niso dali nobene napotnice , samo rekli so mi naj pridem na ta in ta dan. Pa sem prišla. A injekcijo proti bolečinam? Ja, še kar boli ampak si tko, k bi bla mal zadeta, pa utrujena, pa potem kr zadremaš med popadki, pa hitreje mine.
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 16:16:00
|
|
|
|
babsie
|
ojla, tudi jaz imam pdp 8.5. in tole kar se ti dogaja so verjetno lažni popadki.Tudi jaz jih imam že kakšnih 10 dni, pa tudi danes sem jih imela. So rahli, malo otrdi trebuh in to je to. Baje bodo tapravi zgledali malce bolj boleče. Jaz tudi samo čakam in čakam. Kje boš rodila?
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 16:17:17
|
|
|
|
st
|
naše drage Jesenice...pa ti??
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 16:18:22
|
|
|
|
st
|
8.5. je baje luna in vsi pričakujejo...če že ne drugače, da nas bo takrat "vrglo".
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 16:18:23
|
|
|
|
babsie
|
Ljubljana. Javi se še kaj v tem tednu. Lp, babsie
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 17:20:12
|
|
|
|
st
|
bom ja
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 17:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, jaz sem vsak drugi dan hodila do ZD kot en bumbar s torbo v roki za v porodnišnico, me je bilo že sram čez naselje it. Bog ve, kaj so si ljudje mislili :zmeden2: pa so tudi bili popadki, pa jih ni bilo, pa so bili, pa ne....skratka 8. dan po roku so me poslali v porodnišnico, pa našopal umetne, pa sem rodila en, dva, tri. Boli? Boli, pa kaj...saj tud ko prvič seksaš. Ni panike, vse se da prežvet ;) Srečno.
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 18:04:50
|
|
|
|
st
|
al bina... :rozica: ne me smejat, no... :)- bom takoj rodila...!! :duda: ne, ne...ti kar dej...se bova s tamaumu skup tresla...
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 18:06:13
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Če boš rodila na Jesenicah... Jaz sem vprašala babicom ko je res zelooo bolelo, če imajo kaj proti bolečinam, je rekla NIČ. Čudno :zmeden: tukaj pa berem, da jih je veliko dobilo vsaj nekaj proti bolečinam...
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 18:14:06
|
|
|
|
st
|
ah...bomo vidli...probala bom izkoristiti maximum...ne vem...moraš bit zvit, al kaj...al je pa odvisno od nj.volje!!
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 20:04:22
|
|
|
|
Abby
|
Kar se tiče umetnih popadkov, ne vem, kaj imajo eni toliko proti njim. Jaz sem z njimi rodila v eni uri. Dobesedno. Oxitocin sem dobila malo okrog pol osmih zjutraj, boleči popadki so se začeli okrog osmih, ob 8.41 je bil pa dojenček tu. Bolelo pa ni nič bolj, kot naravni popadki pri prvem porodu, ki je trajal 7 ur.
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 3.5.2005 23:16:53
|
|
|
|
st
|
no ja...men je vseen,karkoli bo pa bo...je pa res, da bi vsaka raj vidla,da vse to čimprej mine in s čim manj težavami in zapleti itd, pa tudi jaz, a ne! držimo pesti!!
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 4.5.2005 12:16:11
|
|
|
|
PIA 1
|
Abby,na ta Oxitocin si mislila na gel?:zmeden2:
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 4.5.2005 12:43:58
|
|
|
|
st
|
punce, na pomoč... nekaj full sluzastega raznih barv je prilezlo ven iz mene...kaj pa zdaj...drugače se mi nič posebnega (razen tega) ne dogaja...rok imam 8.5. Kaj pravite???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2005 13:13:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 4.5.2005 13:22:26
|
|
|
|
st
|
hhhhvvvaallla m&ž
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 4.5.2005 15:13:42
|
|
|
|
babsie
|
oj, upam, da nisi bila v kratkem na vaginalnem pregledu (npr. včeraj)? Če ne je to od pregleda. V nasprotnem primeru pa je res lahko čepek in boš kmalu rodila. Blagor tebi !!!:)Jaz še kar vedno čakam in čakam. Danes se mi celo ne da na sprehod. Samo spala bi. Pa čeprav zunaj sije sonček. Kako si drugače ti?
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 4.5.2005 17:29:11
|
|
|
|
špelin@
|
PIA 1, oksitocin je v infuziji, ki to jo "napeljejo" v žilo. Za mehčanje MV ti vstavijo v nožnico (na MV) prostaglandinsko tableto. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 4.5.2005 17:31:29
|
|
|
|
st
|
babsie...a kako sem...ja no, kar ok, mal me že panika grabi, saj vidiš! Punce, dajte mi povedat...po porodu, če nisi šivan ali kaj takega...lahko vstaneš in hodiš okoli, a ne...No ja, itak moraš...če maš bejbiko ves čas zraven sebe... Ene, ki so bile šivane baje tut na wc niso smele iti...
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 4.5.2005 19:28:22
|
|
|
|
Abby
|
Ja, oxi. sem dobila z infuzijo v žilo, zraven so mi pa še mehur predrli, potem je pa šlo na ekspres. St, glede vstajanja: pred 3 leti so mi rekli, da lahko 8 ur po porodu vstanem, letos pa, da lahko vstanem po 4 urah. Obakrat sem bila šivana. Po 1. porodu sem sicer skup padla, ko sem naposled vstala, zato tokrat nisem upala kar planiti pokonci, naposled pa sem morala, ker me je tiščalo lulat, še bolj me je pa tiščalo umit se. Sicer pa šivi niso tako grozni. Prvi dan me je pa ja bolela desna ritnica, pa še cela noga zraven, potem je pa bilo vsak dan boljše. Res pa sem si zelo pogosto menjala vložke in se umivala, ker sem se bala kakšnega vnetja. Skratka, kar pogumno, če se je izločil čep, potem tudi otroček ni več daleč. Jaz sem čep opazila v četrtek dopoldne, v petek zjutraj sem pa rodila. Veliko sreče! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 4.5.2005 20:30:12
|
|
|
|
st
|
hvala abby... bom poročala kako bo...lp
|
|
|
|
CTG - TIK PRED KONCEM!! 5.5.2005 18:29:39
|
|
|
|
PIA 1
|
Abby,si imela pa srečo,da je šlo na expres:bravo:.Jaz sem z umetnimi rojevala 19ur in 47min:zmeden:.Še dobro,da so me s tremi apeurinskimi v rit našibali:)-:)-:)- :sloncek:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Darilo za otrokanada56Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?DA, v vrednosti do 20 eur (
15%)
DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (
5%)
DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (
10%)
NE, rajsi kupujem v trgovini (
5%)
NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (
30%)
NE, ne kupujem daril preko interneta (
35%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!