hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je danes spila 850AM in cca 250GH. Bom mogla ju3 spet v nabavo za mlek u madonca , kaj jo spet kaki zobek matra da noče jest več mleka je spila kot takrat ko je samo od njega živela , naša pa spet ni hotla kosila jest, par žličk in finito, potem sem ji dala sadje in je pojedla. ma če bi ibla zdrava ji ne bi dajala nič drugega sam mi od 10h do15h ni nič hotla jest, ne vem kako lahko toliko časa zdrži brez hrane pila pa tudi ni veliko . iz noska ji ful teče, sprašujem se iz kje toliko sluzi, ma se mi zdi da ji vsako minuto moram smrkelj obrisat, ful je boga Saj sedaj se bo zopet začelo, ko se je zunaj otoplilo, pa bodo začeli noski spuščat. Jaz Vidu ne dajem več Singularia, ker je po njem imel vedno več težav kot pa sedaj, ko je brez, prav lepo diha. A Vid tudi? Če se mi pa zdi, da je imel težave s pljučki, ko sem mu ono sranje davala, sedaj je pa res vse lepo. Imam še polno škatlo, ampak mu že več kot mesec dni nisem dala in je sedaj OK. Točno kakšne težave pa je imel? Pa skoz sma bila na pumpici, ventolin in flixotide, pa hroplo mu je, pa ni in ni mu nehalo tečt iz nosa. Ko pa sma prekinla, pa je sedaj že mesec dni vredu, mogoče je pa sedaj bolj odporen, pa pojma nimam. Vidiš, pri Gregcu je bilo pa ob jemanju Singulairja 2 meseca naravnost krasno, zdaj ga pa je spet potolklo - kljub rednemu jemanju le-tega No, saj zdaj je že boljši, ampak ne vem, no... Aja, naša P pravi, da Singulair "prime" pri tistih, ki imajo bronhi(oli)tis zaradi alergije (beri: astma), pri drugih (virusnih) pa ne... Meni je P rekla, da nama da ta singular kot podporo. Eno celo škatlo sma pojedla, pa je že v tistem mescu drugič fasal inhalacije in pumpice. Sedaj sem pa mu nehala dat, pa je vse ok, pa niti iz noska mu pretirano ni več teklo. Potem sem že pumpice nehala dajat, pa se je sam lepo pozdravil. Upam, da bo tako ostalo.