|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
9.3.2009 14:48:18   
Anonimen
Kdaj je, ne vem, najboljše da pokličeš ZD. Drugače so lahko očki zraven, dovolj je , da pridejo enkrat, pa dobijo potrdilo s katerim so lahko pri porodu. 

(odgovor članu zoga08)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
9.3.2009 14:55:54   
lunca82
Ojla zoga08,

materinska šola za pozno nosečnost naj bi potekala enkrat aprila...vsaj meni so tako rekli v ZD Domžale...jaz bom ponovno poklicala enkrat v sredini marca tako, da bom javila, če bom kaj izvedela.
Kolegica lih kar hodi na tečaj in je rekla, da grejo lahko očkoti zraven. Ne vem, pa če se jim šteje za to, da so lahko pri porodu.

Lep pozdravček!!! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.3.2009 15:05:32   
Joob
lunca82, se šteje to za porod ja.
A ve boste ze začele hodi...jst mam pa namen hodiz v MŠ, nekje po mesecu maju...trenutno je zame se prekmalu...

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.3.2009 15:59:53   
lunca82
Joob, hvala za odgovor. Jaz (z dragim) računam it na MŠ enkrat aprila/maja..glede na to da imam PDP 2.8 tako, da se bova najverjetneje srečali.
In drugače se nam boš pridružila na telovadbi za user posted image ?? Meni tako paše se 2 na teden razmigat in malo poklepetat. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca82 -- 9.3.2009 16:01:04 >

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.3.2009 18:01:50   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lunca82

Ojla zoga08,

materinska šola za pozno nosečnost naj bi potekala enkrat aprila...vsaj meni so tako rekli v ZD Domžale...jaz bom ponovno poklicala enkrat v sredini marca tako, da bom javila, če bom kaj izvedela.
Kolegica lih kar hodi na tečaj in je rekla, da grejo lahko očkoti zraven. Ne vem, pa če se jim šteje za to, da so lahko pri porodu.

Lep pozdravček!!! user posted image

ockoti morajo zravn ce hocejo dobiti potrdilo za prisotnost ob porodu!!! pa tud fajn je ker velik zvejo in se naucijo-se predvsem dihanja ki ga bo spodbujal ko bos ti zvita od bolecine ob popadku

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 280
9.3.2009 23:17:00   
Joob
majchy, danes sem vas pa videla v mercator centru...kako je lepo gledati novopečena starša.user posted image

Lunca82, veš da me kar ne vleče na telovadbo...dalši sprehodi so mi ljubši...tako, da se vidiva na MŠ!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 281
10.3.2009 8:20:28   
ninčy
A katera ve, če bo MŠ tud junija?

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 282
10.3.2009 10:58:00   
Čebel@
lunca.....zrakec dela ćudeže.......je tamala eno uro potegnila pri spanju
joob.......sem mogla it malo med ljudi-3 tedne je dolga doba da si samo doma.....pa še v nabavo je bilo it treba

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 283
10.3.2009 12:25:06   
lunca82
ma ni panike joob, če boš rabila kdaj družbo za sprehod javi!! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 284
10.3.2009 16:12:50   
lunca82
majchy verjamem da zrak dela čudeže...veliko krat grem tudi jaz na daljši sprehod in prav uživam...vodena telovadba pa itak tu pa tam ne škodi..user posted image Vsega po malem pa se človek bolje počuti.

Lep popoldan user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 285
10.3.2009 18:15:36   
vrtnica83
Živjo vse nosečke
Danes sem imela pregled malo prej kot sem mislila ampak je pokazalo da je vse ok srček tudi bije noseča pa sem 7 t 1d.tko da sem ful vesela samo da je to zamano.zdej pa uživat.lp

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 286
10.3.2009 20:04:05   
lunca82
ISKRENE ČESTITKE VRTNICA83!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti lepo in sproščeno user posted image !! user posted image

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 287
10.3.2009 20:47:22   
Joob
Lunca82, lahko se dogovoriva...iz katerega dela Dž pa si?

Vrtnica83, čestitke za uspešno opravljen pregled...in dobrodošla!user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 288
11.3.2009 10:42:44   
lunca82
Joob jaz živim za godbenim domom. pa ti?

Vsem želim prekrasen sončen dan!!user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.3.2009 12:54:06   
Joob
lunca82, do pred kratkim sem živela v SPBju, zdaj sem pa v Mostah pri Komendi, ampak sem skoraj vsak drugi dan v Dž., grem mal mamo obiskat, da ji ni preveč dolgčas po meni.user posted image user posted image user posted image

Pupe, a mate že kako otroško opremo izbrano...kot so vozički, posteljice, komode, previjalne,itd.?

Lep sončen dan še naprej!user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.3.2009 14:02:19   
lunca82
Super, pol če boš imela kakšne dopoldan čas se lahko dobimo na sprehodu!

Mi drugače imamo za sedaj posteljico, ki je bila še od mojega moža (tast jo bo uredil in prebarval na novo, tašča pa jogi kupila), vse ostale stvari pa še čekirava malo po netu. Sicer za voziček sem si ustvarila že eno idejo kakšnega bi imela..sam bomo videli.

Lp user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.3.2009 16:53:16   
maj2009
ninčy!
mš za pozno nosečnost se junija začne 16.al pa 17. tko je povedala zadnjič babica ko sm bla na predavanju za zgodnjo nosečnost. julija je sigurno ne bo, verjetno bo potem konec avgusta šele.
tko da midva bova verjetno šla že kar junija ker pol je poletje, pa dopusti, septembra pa glih ne mislm tam v kleti prežvet pa itak bom že vsa sitna in okorna, kako bom še na tistih stolih sedelauser posted image user posted image .

upam, da sm ti pomagala z odgovorom.

punce, jst mam pa skos mal krče (11t) in sm bla v pon. pri lomškovi (vse je ok, lepo rastemo), rekla je da naj jemljem boskopan(do3 na dan), men se pa zdi da me zdej od teh tablet še bl boli.user posted image

a ima katera tud tako izkušnjo??

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.3.2009 17:47:23   
ninčy
maj2009, hvala za informacijo! Ja, midva se bova pol tud udeležila te šole v juniju, ker avgusta bo res že pozno, saj mi vsi pravijo, da bom za svoj rojstni dan (21. 9.) sigurno že mami (ker bosta dvojčka mal pohitela).
Potem se bova pa tam sigurno vidli user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.3.2009 17:50:40   
emaa
ninčy če boš sploh lahko na MŠ šla, jaz nisem mogla, pa ni nobene sile, se da preživet. 

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.3.2009 18:24:40   
ninčy
Zakaj ne bi mogla it?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 295
12.3.2009 9:03:30   
Joob
A bo katera maja začela hodit v MŠ? Meni junij ne bo znesel, ker greva konec junija na morje...Za točni datum je treba poklicati v ZD Domžale, ali se da kje na netu najdit?

Lep soooončen dan!user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 296
12.3.2009 9:18:59   
emaa
ninčy sem imela strogo mirovanje, nisem mogla iti nikamor, skrajšan MV. Pa ni bilo sile, ti babica pri porodu vse pove, kar se pa nege tiče, ti pa tudi vse pokažejo sestre. Boš vidla, če boš lahko šla. 

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 297
12.3.2009 9:21:36   
ninčy
Ja, sej bomo vidl, kaj bo do junija ... vseen si želim, da bi lahko šla, ker ne bi bla rada celo nosečnost med 4 stenami s polurnim izhodom na dan.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.3.2009 12:31:31   
lunca82
Oj Joob,

jaz ko sem nazadnje klicala v ZD Domžale glede MŠ so mi rekle sestre, da naj bi bil naslednji termin za tečaj tam enkrat sredini aprila in da naj pokličem enkrat marca. Tako, da ko kaj zvem ti definitivno javim. Jaz tudi nebi rada šla na MŠ junija - konec julija oz. začetek avgusta imam rok in se mi lih ne bo dalo po vročini hodit na MŠ...no sej če bo treba pa po pač treba...user posted image user posted image Drugače na netu ni nič objavljeno sem že vse preiskala. user posted image

Lep dan!!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 299
12.3.2009 13:29:35   
emaa
jaz sem imela rok 24.12.06, plan septembra it v MŠ, pa sem en dan pred pričetkom MŠ prvič pristala v porodnišnici, lažje bi šla prej, ko sem se še nekak počutila. Sem pa do takrat, ko sem lahko hodila vsak dan na sprehod, pol pa itak nisem mogla več, me je vse dol tiščalo, zadihana sem bila itak takoj. Lahko me date pa tud na seznam nosečk, če hočete, PDP 5.10.09, a je treba še kaj povedat. 

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?