|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
10.3.2009 12:11:01   
trinity22
hello

jaz sem še zmeri tukaj ... hvala vam za podporo, sej vem da bo in da moram počakat itaq se ne sekiram več, ko bo bo sam je pa res da si na koncu že zeloooo neučakanuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
10.3.2009 12:22:40   
sonček33
Žižek vse najboljše še tukaj!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
10.3.2009 12:37:10   
gigi1
Triny saj bo vsak čas...še čisto malo user posted image . Verjamem, da si neučakana. Držim pestke, da greš čim prej v Rim user posted image

Sončica zlata user posted image . Hvala ti. kako si mi ti? Si kaj boljša? Mislim nate user posted image

Pa objemček naši Špelki user posted image . Benika, če bereš ji prosim prenesi.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
10.3.2009 13:00:29   
Anonimen
Gigi
user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3204
10.3.2009 13:04:32   
gigi1
Larilu hvala ti srce user posted image . Kako si mi ti? Vidim, da te krči matrajo user posted image , pa da še vedno nisi dobila pulmologa, pa služba...jojoj kdaj bo konec teh slabih stvari? Naj se ti vse čimprej zrihtauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
10.3.2009 13:15:43   
sonček33
Gigi kaj posebnega danes v planu?

Mi smo ok. Predvsem Lovro. Se je zdaj končno konkretno zredil, tako da sem srečan zanj. Sem pa opustila dojenje, ker se mi je že v tretje začelo gnojiti na dojki in res ne grem še enkrat pod nož. Trenutno saniram drugo rano iz aktere še vedno teče gnoj. Će bom mogla pa še v tretje it pod nož in narkozo me bo pa kap. Upam, da mleko kamlu vsaj do neke mere izgine, da bo mir.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
10.3.2009 13:15:57   
ledenka
žiži moja draga

user posted image

vse najnajnajboljše!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
10.3.2009 13:25:26   
jazzz27
Žižika moja....vse naj naj. Lepo praznuj in odklopi skrbi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
10.3.2009 13:27:42   
jazzz27
Ajsi ti pa samo še 62 days to go!!!! Se še spomnim ko sem napisala da je še 90 dni do konca user posted image user posted image user posted image .....

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
10.3.2009 13:34:06   
aqua77
Draga naša žiži,

vse naj naj, za tvoj direndaj!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
10.3.2009 13:38:02   
sonček33
denka a sobica se že dogaja? kakšne slikice?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
10.3.2009 13:47:00   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Ajsi ti pa samo še 62 days to go!!!! Se še spomnim ko sem napisala da je še 90 dni do konca user posted image user posted image user posted image .....

u fak, pa res user posted image user posted image user posted image  

prej sem napisala vsaki nekaj, pa ni šlo naprej. sem vesela lepih novičk user posted image  

sonček, naj se ti končno uredijo te tvoje boge prsi...

sem bila na testu za sladkorno, pa je nimam user posted image  tako da ravno jem čokolado user posted image  tista glukoza (50 g) se pa da popit, ni take sile.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
10.3.2009 15:19:00   
Anonimen
no jaz G dobila in je rekla da naj probam te magnesol tablete če ne bo dober naj v petek pridem razen če se bo spet poslabšal in bo tko hudo k ponoč pol naj grem na urgenco al pa če je popoldne pa k njej,drgač bomo vidl v četrtek če je z detetom vse ok,pa morm pazit da ne bom zdehirdirala glede na to da ful mal spijem pa tkouser posted image
gigi ma sej za drugo sm vse optimist pa to sam za službo ne vem kaj naj naredim pa kako k nočem da izvedo da sem noseča k pol bi blo pa še hujuser posted image
dej raje povej a je že kak košček torte padel danes?user posted image upam pa da boš dobila najlepše darilo čimprej kot sem že rekla ker si ga res zaslužišuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
10.3.2009 15:32:59   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Draga naša žiži,

vse naj naj, za tvoj direndaj!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

vse naj, naj!!!!!!!!!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
10.3.2009 15:49:08   
gigi1
Srčice moje zlate ste res user posted image . Prow fejst vas mam rada user posted image

Sonček res velikokrat pomislim nate in mi ni jasno zakaj se mormo tko matrat. Drži se lubica in res ti želim, da se ti dojke čimprej zacelijo. Me veseli, da je naš nečakec dobil na teži user posted image .

Ajsika user posted image  user posted image  user posted image  super za (ne)cuker user posted image . To čokolado si si res zaslužila user posted image  user posted image  user posted image

Larilu mene res skrbi tvoje zdravje. Upam, da bo vse OK. Na GK nam že preventivno proti krčem dajejo Buscopan 3x 1 tbl. na dan in po potrebi magnezij. Kar naj ti tvoj osebni zdravnik predpiše tudi Buskopan. Ko se bodo krči umirili pa počasi zmanjšuj na 2 x na dan...1x na dan...
Za službo..morda malo drugače gledam na to. Če je nekdo dalj časa na bolniški delodajalca zanima kako je z njim in če lahko v bližnji prihodnosti računa nanj. Tudi za delodajalce je zoprno, če ne vedo kako in kaj. Jaz mislim, da ne bo nič narobe, če poveš, da si noseča in da boš verjetno na bolniški do porodniške. Vsaj lahko začnejo iskat nekoga drugega za čas, ko te ne bo. No...to je moje mnenje. Vedno je pa vse odvisno od razmer. Pa pazi! Nikoli ne smeš ti odpovedati službo, ker potem nisi upravičena do raznih nadomestil.

Jazzy love you baby user posted image

Aquica se mi nekako zdi, da bo april res najin mesec user posted image  user posted image

Nončika lupčka user posted image . Kako se pa ti počutiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
10.3.2009 16:32:19   
Nončika
gigi, jaz sem ok. občasno mi je malce slabo ali pa sem brez moči. danes pa me je konkretno strah. malo morem pelati na cepljenje proti klopnemu meningitisu in to sama. kriza bo!!!! dretje bo tako, da boste še tiste čule, ki ste v lj.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
10.3.2009 17:07:25   
Anonimen
Gigi glede službe tm naj bi delala zdej kot pripravnica in ko sem prišla sploh niso vedeli zato ker sploh ne rabijo nobenega in tud vedel niso kam bi me dal tko da sm sedela na robu mize pa gledala v luft,pa vmes je pršla kdaj šefica pa me nadrla za kakšno stvar k je sploh nisem naredila glede na to da mi noben hotel kej povedat kaj pa kako se kej dela.tko da jaz hočem met mir pa mi dobesedno dol mahajo vsa nadomestila k tole mi bo vse živce pobraluser posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
10.3.2009 17:35:24   
Serendipity
Gigika, srčica naša - Vse najboljše za te, vse najboljšee za teee, vse najboljšeeee draga žižiii, vse najboljše zateeee! (hehe, ja ja - pojem, pojem user posted image user posted image user posted image user posted image )

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
10.3.2009 18:10:28   
beyba
gigi....

user posted image
user posted image
user posted image

Za rd ti želim najbolj to kar si sama, potem pa še vse kar ti jaz in vsi ostali-SAME LEPE STVARI!!!!!!!!!!!!!!!

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
10.3.2009 20:12:14   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gigi kaj posebnega danes v planu?

Mi smo ok. Predvsem Lovro. Se je zdaj končno konkretno zredil, tako da sem srečan zanj. Sem pa opustila dojenje, ker se mi je že v tretje začelo gnojiti na dojki in res ne grem še enkrat pod nož. Trenutno saniram drugo rano iz aktere še vedno teče gnoj. Će bom mogla pa še v tretje it pod nož in narkozo me bo pa kap. Upam, da mleko kamlu vsaj do neke mere izgine, da bo mir.

Ja ti revežek moj. user posted image
Pa a se nismo že zanč zmenli, da imaš ti dovolj tehle preglavic.

ČEstitke našemu malemu nečakcu. Pa enga user posted image od tete podgance.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
10.3.2009 20:14:11   
ledenka
ti, podganca, kedaj maš pa ti UZ? user posted image  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
10.3.2009 20:16:28   
miska73
Ajsi user posted image user posted image zdaj pa z mirno vestjo na sladkarije. Ampak pretiravat pa spet ni treba.

Larilu, a taki bogec si mi ti. Upam, da se pocajtaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beyba kolk ma pa tale dečko za Žižiko lepe učke... MAMA ... user posted image podganca pa ne sme nič akcije imet... 

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
10.3.2009 20:19:14   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ti, podganca, kedaj maš pa ti UZ? user posted image  

Čez dva tedna.

Pa ti? Kolikokrat še greš v službo? Al si že zaključila?
Si mi dobro? Doma vse prištimano za prihod malega princa/prinčipese?
Saj res, kaj pa boste imeli?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
10.3.2009 20:31:23   
ledenka
meli bomo Maksa user posted image  pripravljeno... no ja. ena velika torba cunj sredi dnevne, posteljica v škatli v predsobi, pa naročen voziček, to je to user posted image  

v službo grem pa še ene 5x, če sem si prav zračunala. jutri grem na CSD po papirje za birokracijo, pol pa na našo kadrovsko, da mi zračunajo, kdaj sploh začnem s porodniško, pa še 20 dni dopusta moram porabit.

ja luba duša, kdaj čez 2 tedna??? datum hočem met! pa uro! user posted image  ja vem ,sem radovedna user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
10.3.2009 20:40:58   
ledenka
pravzaprav rabim eno brco v rit... da pospravim perilo (5 minut), posodo (5 min) in novo žehto obesim (5 min). pa še vstat se mi ne da user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?