Dream
|
Suzy124 v stolček za hranjenje ga dajem, da se navadi, da se je v solčku. Pa običjano ga dam v stolček, ko midva jeva kosilo in tako bo (upam) sčasoma povezal stolček s hrano. Rože očitno v tem stanovanju uspevajo samo res trdovratne, ker mi ne ratujejo najbolj Ko sem bila doma še pri starših, sem imela v celi hiši najlepše rože - potem pa razumi to logiko. Njaveč imam vijolic, orhidej in maranto, spatifilum in amarilis pa študirata, če bi preživela ali ne, kaktusi so pa trenutno v kleti - ampak to itak ni moja strast... Balkonske rože pa super uspevajo (surfinije, seveda). Iraira nam se Novalac AR ni obnesel, ker je bil po njem grozno zaprt, polival je pa ravno toliko kot prej po navadnem. Smo šli na Aptamil AR, ki je OK. Sicer pa se Novalac pri nas dobi v trgovini Zdravila Plus in je skoraj 3 evre cenejši kot v lekarni. Aptamil AR pa sigurno obstaja, drugače ga mi ne bi imeli. Dobiš ga pa v Mullerju. Sicer pa kolikor vem, je Aptamil Comfort bolj proti kolikam, vsaj tako sem prebrala na embalaži. Aja, pa poleg AR obstaja tudi Aptamil Anti-reflux 1 in 2. PikicaStonoga za prespano noč in , ker je Tijana sama zaspala. Joški se ti bojo pa res navadili, boš videla. Irma78 tudi mene zanima, če ti obliži proti smrčanju res pomagajo. Da se nehamo ponoči butat ali selit v drugo sobo Plenice od samega začetka uporabljamo Mullerjeve (Beauty Baby) in smo z njimi zadovoljni. Vmes smo dobili še Fixies, Pampers, Baby Love (DM) in Lumpi, Hoferjeve pa sem dobila samo za poskusit. Lumpi so zelo trde, Pampers mi niso bile nikoli všeč, Hoferjeve pa so res OK. 2. cepljenje je bilo pri nas isto kot 1. Reakcija je bila samo več spanja kot običajno. No, pa sem se prebila do konca vaših čvek Midva sva bila danes na dolgem sprehodu, potem pa sva mojo mami peljala domov, nakar se je skoraj že mudilo it jest. No, kot sem že napisala, smo sedaj samo na 4 obrokih, ker mi je sam podaljševal čas med obroki. Tako mu sedaj dam jesti na 4 ure (približno), vsak obork pa je večji za 30 ml, vendar ne poje vedno čisto do konca. GH mu še ne dajem za cel obrok, ker še pokušamo, kaj gre v rito in kaj ne. Glede na to, da mu korenček ne gre dol, ga bom poskušala mešat s krompirjem in počasi zmanjševala količino krompširja, toliko, da prideva na čisti korenček. Upam, da mi uspe. Tako, počasi bo čas za kopanje, potem pa spet malo crkljanja pri meni, nato flaška in gremo pančkat.
|