|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
10.3.2009 18:14:26   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Pa še eno vprašanje: Oleovit sem jaz zadnjič dobila od enega kolega k je šel v Celovec za svojo piko. Pa ne vem a je dobil na njegov recept ali brez. Mi katera zna povedat? Namreč v lekarno bom poslala svojega šefa, ki živi gor pa ga ne bi rada smešila k bo tja šel brez recepta...

Mi smo Oleovit kupili brez recepta. Sicer v Škofji Loki, ampak so verjetno tudi v Avstriji brez recepta.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
10.3.2009 18:16:40   
Pšemek
Ups, sem šele zdaj videla, da ti je Marisha že odgovorila user posted image . Drgač pa - saj ne morem verjeti! Že drugi dan zapored se mi je posrečilo novo stran odpreti! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
10.3.2009 18:21:04   
Pšemek
gogabojan - jaz uporabljam nemške Pamperske (kupljene v Mullerju). So mi že od začetka najboljše. Sem sprobala še poljske Pamperske, DM-ove plenice in Mullerjeve plenice. Drugih nisem probavala.

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
10.3.2009 18:35:10   
afnica mala
jj, kolk ste naklofaleuser posted image

Neli se spet premalo redi. v 2 tednih- 160g.Bo že, saj ima 6.400. Pljučka so ok, zobkov niuser posted image .

jolly- polento kot piše na ovitku, pa ji ne sede

danes sem dala drug korenček, krompir, pa še grsah je zraven- se je full p<ačla, pa nič pojedla, torej Hipp ostane

.100noga- moj štima štrom, pa ga ne damuser posted image , kar ima poštimat pri rednih strankah, pol mora nam naredit zgornji štuk(voda,štrom, knauf, ploščice, stene)

lovely- a šteje se isto kot mleko, pa od glutena sye bolj redi? Komaj čakam.user posted image Si še kaj zvedela na to temo?

prosim povejte kakšno idejo kaj dajete za kosilo-GH?Poleg zelenjave, pa kolk to pojejo, brez mleka? Jaz ji itak dam max. kolikor hoče, sam da imam neki filing

larkneš- sem primerjala tvojo Neli s prijateljičinima dvema, sta suhca , pa še vseeno več kg kot tvoja Neli
Punčka bo julija 4,9- ima 15 kg, fant pa je 3,2- 13 kg. Je bila pa punca eno poletje pri 2 letih na hrenovkah, soku in sladoleduuser posted image , zdaj pa je solatko kot bonbončkeuser posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
10.3.2009 18:56:10   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

a si ti dala cepit Taja za rota?

Ne nisem, ma kje mam pa keš, če je pa drago. Pa tudi ne vem koliko je to ravno učinkovito, pomoje lih tako kot cepivo proti gripi.
Mi je pa Bartoničkova malo naprej vrgla češ aja nismo ga cepili...kr neki.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
10.3.2009 19:00:15   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

evo neki pa ma po mamici..jaz ji nič ne pasiram sam pretlačim z vilicami in jemo.....res kr ne morem verjet gre vse v rito danes je jedla polentouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jolly a maš kake podatke za seznamček????

Ja sej čedalje bolj ugotavljam, da ma kakšne fore res po meni. Ob 6-tih hodi spat, ob petih je pokonci. Spi edino če je tišina in tema, najraje je doma, je edino v nulo spasirano, jaz še vedno jem sadje na tak način user posted image user posted image Ja nimaš kej....user posted image

Za seznamček imam pa edino to, da imamo naslednjo posvetovalnico 21.4.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
10.3.2009 19:30:59   
Marisha
A ja, tudi jaz moram javiti datum naslednje posvetovalnice: 20.4.09.

Upam, da takrat ne bo tašne reakcije, kot je zdaj user posted image   še sedaj je ves bogi in noon stop joka.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
10.3.2009 19:34:29   
afnica mala
še mere: 6400g,64,5cm, posvetov: 7.4.09

mpj možek še kar dela, odpade fuzbal, pa prvič da ne bo videl Neli

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
10.3.2009 19:46:05   
Dream
Suzy124 v stolček za hranjenje ga dajem, da se navadi, da se je v solčku. Pa običjano ga dam v stolček, ko midva jeva kosilo in tako bo (upam) sčasoma povezal stolček s hrano.

Rože očitno v tem stanovanju uspevajo samo res trdovratne, ker mi ne ratujejo najbolj user posted image Ko sem bila doma še pri starših, sem imela v celi hiši najlepše rože - potem pa razumi to logiko. Njaveč imam vijolic, orhidej in maranto, spatifilum in amarilis pa študirata, če bi preživela ali ne, kaktusi so pa trenutno v kleti - ampak to itak ni moja strast... Balkonske rože pa super uspevajo (surfinije, seveda).

Iraira nam se Novalac AR ni obnesel, ker je bil po njem grozno zaprt, polival je pa ravno toliko kot prej po navadnem. Smo šli na Aptamil AR, ki je OK. Sicer pa se Novalac pri nas dobi v trgovini Zdravila Plus in je skoraj 3 evre cenejši kot v lekarni. Aptamil AR pa sigurno obstaja, drugače ga mi ne bi imeli. Dobiš ga pa v Mullerju. Sicer pa kolikor vem, je Aptamil Comfort bolj proti kolikam, vsaj tako sem prebrala na embalaži. Aja, pa poleg AR obstaja tudi Aptamil Anti-reflux 1 in 2.
PikicaStonoga user posted image  za prespano noč in user posted image , ker je Tijana sama zaspala. Joški se ti bojo pa res navadili, boš videla.

Irma78 tudi mene zanima, če ti obliži proti smrčanju res pomagajo. Da se nehamo ponoči butat ali selit v drugo sobo user posted image

Plenice od samega začetka uporabljamo Mullerjeve (Beauty Baby) in smo z njimi zadovoljni. Vmes smo dobili še Fixies, Pampers, Baby Love (DM) in Lumpi, Hoferjeve pa sem dobila samo za poskusit. Lumpi so zelo trde, Pampers mi niso bile nikoli všeč, Hoferjeve pa so res OK.

2. cepljenje je bilo pri nas isto kot 1. Reakcija je bila samo več spanja kot običajno.

No, pa sem se prebila do konca vaših čvek user posted image user posted image

Midva sva bila danes na dolgem sprehodu, potem pa sva mojo mami peljala domov, nakar se je skoraj že mudilo it jest. No, kot sem že napisala, smo sedaj samo na 4 obrokih, ker mi je sam podaljševal čas med obroki. Tako mu sedaj dam jesti na 4 ure (približno), vsak obork pa je večji za 30 ml, vendar ne poje vedno čisto do konca. GH mu še ne dajem za cel obrok, ker še pokušamo, kaj gre v rito in kaj ne. Glede na to, da mu korenček ne gre dol, ga bom poskušala mešat s krompirjem in počasi zmanjševala količino krompširja, toliko, da prideva na čisti korenček. Upam, da mi uspe.

Tako, počasi bo čas za kopanje, potem pa spet malo crkljanja pri meni, nato flaška in gremo pančkat.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
10.3.2009 19:50:13   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mi je pa Bartoničkova malo naprej vrgla češ aja nismo ga cepili...kr neki.

Meni tudi

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
10.3.2009 19:53:25   
jolly123
Ma dej no...znorela bom. So mi poslal iz ene firme vprašalnik za službo da naj izpolnem, so me najdli na netu. In to sranje izpolnjujem eno uro in potem ponesreči zaprem... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zdaj se mi pa res ne da še enkrat no....

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
10.3.2009 19:59:22   
ajetam@
kokkk ste spet napisale. se vidi da me ni bilo cel dan doma in nisem nič brala sproti.

sva bila v btc ju in sva nakupovala. spomladansko jaknico, pa darilo za dojenčka ki je v nedeljo prijokal na svet, pa lonček za pitje. se bomo kar odvadili od flaške, pa darilo za babico, pol sva se dobila z očitom in smo šli plavat user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
10.3.2009 19:59:30   
Lovely
Marisha, tnx, ti javim jutri, ko preverim če je slučajno šel v lekarno, ne bi ga zdaj gnjavila po telefonu - ipak je to predsednik uprave ene banke user posted image

Afnica, P je rekla da tistega kaloričnega mleka ne bomo, ker dobro pridobiva. Je pa rekla, da bo od žitnih kašic začela bolj pridobivat in da je njej kul da se je to spremenilo, da lahko gluten že pri cca 5ih mesecih uvajamo (prej je bilo baje pri 1 letu šele)... Za cilj smo si dali, da do 6. meseca podvoji (če ne porodno - je bila kar velika beba) težo s katero je prišla domov iz P... Me je pomirila, da so količine, ki jih dnevno poje OK, da je pač njena konstrukcija po nama z mojim možekom (on je dosti visok, oba sva pa med suhimi - mene je nosečnost sicer čist zaj.... ampak saj bom šla na stara pota - saj se je Mila Jovovich tudi zredila za 30kg, to je še 5 več kot jaz user posted image ).
To sem že povedala, da naj štejem količino mlečne kašice v ml ot mleko... Aja, za te sadne mlečne kašice je pa rekla da naj jih ne dajem. Da naj s temi okusi počakam do uvajanja GH v 6. mesecu.
Aja, je pa rekla, da sta Milumil IN Bebe z dodano aromo vanilije... zato naša njopa Milumil odkar je Aptamil skenslala... pa nobenega drugega noče...

Glede tega obračanja s trebuha in nazaj je pa rekla, da naj ne kompliciram, da bo že sama. Sem ji pokazala kako ji pokažem npr. kako nazaj s trebuha na hrbet (po Vallinih navodilih) in je rekla, da OK delam samo da naj se ne obremenjujem s tem...

sej se bom zihr še kaj spomnila pa bom napisala. Zdaj grem pa počasi kaj pojest, nisem od 13h, ko sem pojedla pol sendviča.

A za mozol mi pa nobena ne zna pomagat. Boli k user posted image  k se skoz neki ščipam tam.

Lovely

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
10.3.2009 20:01:59   
jolly123

To sem že povedala, da naj štejem količino mlečne kašice v ml ot mleko... Aja, za te sadne mlečne kašice je pa rekla

Na kakšen način pa to šteješ kaj količina vode je enako ml al grami so enako ml?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
10.3.2009 20:02:33   
Lovely
Jolly, dej dej, za dobro službo še 3x če je treba user posted image . Samo pazi, zdej je kriza na trgu dela, menjava je rizik, se kar šmugla s temi poskusnimi dobami...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
10.3.2009 20:04:49   
jolly123

Jolly, dej dej, za dobro službo še 3x če je treba user posted image . Samo pazi, zdej je kriza na trgu dela, menjava je rizik, se kar šmugla s temi poskusnimi dobami...

Ma bom jutri zjutraj itak je Tajko ponavadi takrat priden. Službe pa itak ne mislim menjat, če ne bo boljša kot je zdajšnja, drugače nima smisla.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
10.3.2009 20:13:42   
ajetam@
aja ena je rekla za riževo kašico..

ja moj tut ene ni maral, pa sem mu drugo kupila, to pa zlo rad je

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
10.3.2009 20:18:25   
iraira
ena riževa kašica je od milupe ki se z mlekom meša, druge se vse z vodo, ker imajo že dodano am.In jaz pametna sem ji kupila to ki se z mlekom meša in sem jo kar z vodo naredila....nisem dobro prebralauser posted image user posted image ....še pes jo ni hotel jesti pa drugače vse požre kar vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsaka šola nekaj staneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
10.3.2009 20:20:53   
ajetam@
ja točno ta k se meša z mlekom je moj noče. une druge pa vse kašice je...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
10.3.2009 20:22:14   
Lovely
Ta k jo mam jaz od Milupe se z vodo meša

Lovely

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
10.3.2009 20:22:25   
jolly123
A res, moj pa lih to ki se meša z mlekom je. Ma sej kam bi prišli če bi blo vsem vse všeč user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
10.3.2009 20:25:27   
iraira
Jaz ji dam ene dve do tri žlice (te ki se z mlekom meša) med jabolčno kašico pa še malo zalijem z vodico od jabolčka....to pa gre v ritkouser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
10.3.2009 20:27:52   
ajetam@
pri mojmu pa ni pomagalo. sem jo mešala z banano pa vseeno ni hotu tko da je šla v smeti. ja nimaš kaj. teh pa tok poje da sem že ene 5 kupila 

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
10.3.2009 20:34:26   
Lucka1
lovely - super, da je Inya ok - saj če več spi je čisto OK. Sploh pa fajn slisat, da se ti ni potrebno toliko sekirat glede teže. Vsaj jaz tako razumem tvoje poročilo - bo že, trenutno tako in tako dobro je. Dvomim pa, da je potrebno samo ml primerjat med sabo - bolj logično bi bilo kalorične vrednosti gledat, ne le količino user posted image user posted image user posted image
cepljenje - zdej pa ne vem al je moj user posted image edini, ki po cepljenju NI SPAL?? In to obakrat ni spal tisti dan čisto nič, cepljenje pa je bilo dopoldan v obeh primerih...samo tečen je bil cel dan, tako da se nič ne veselim prihodnjega torka, ko ga čaka 3.doza.
rotavirus -
mi nismo in mi lahko kdorhoče zato po glavi skače (berite pediatrinja al sestre), ampak se mi zdi,da je dovolj v tem prvem letu že rednih cepljenj!!!

jolly123 - če je služba ok in te zanima, se ti splača izpolnjevat tud 3x user posted image user posted image user posted image danes imet službo, pa da ti je še všeč povrh, je veliko vredno.

oleovit - a dajete vse te kapljice? Mi imamo še vedno obične plivitD3...kdo ve, ali je del tečnobe pri user posted image zato***user posted image vsak izgovor prav pride user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
10.3.2009 20:39:05   
Lucka1
GH -  joj punce, že vidim, kaj se bo dogajalo čez mesec dni, ko se bom jaz tega lotila....ve ste vse zdaj že pri tem in tu berem fajn debate in nasvete....ki pa jih bom ravno pozabila do takrat....gggggrrrrrr, pa bom spet iskala in iskala bo blesava... user posted image user posted image

kaj je zdej s piknikom?? a že imamo datum??
ampak so me prejle razkurili vremenarji!!!!!! zelo (OPA, NE FUL - katera je že to imela....mi je bilo tolk simpatično, ker imam sama podobne težave user posted image user posted image user posted image ) lep teden so napovedovali še kak dan nazaj....zdej pa spet sranje....jutri nek dež, pa v četrtek plohe....BLJAK!! jst pa toliko planov....AH JA, BO ŽE - GREM SE SKULIRAT PRED TV - včasih pomaga - PA KAKO ČOKOLADO ZRAVEN VZET - VEDNO POMAGA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?