|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
9.3.2009 7:10:02   
matcar
Dobro jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
9.3.2009 8:14:16   
tasa_m
Dobro jutro vsem user posted image
Zunaj se nič ne kaže, da bi kak sonček bil danes,..upam pa da bo, ker mi gre počasi to vreme že na živce. Je tako depresivno user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
9.3.2009 8:22:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

.upam pa da bo, ker mi gre počasi to vreme že na živce. Je tako depresivno user posted image

ni tako hudo.
meni včasih prav paše,drugače me preveč ven vleče.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
9.3.2009 8:22:48   
arabela*
aja,dobro jutro vsem...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
9.3.2009 8:52:27   
botrca
Dobro jutro...ma nič ni dobro Jan me kar naprej zeza ponoči pa me kao boža po laseh ampak me samo cuka, ful nemirno spi. Ko je bil manjši je bolj mirno spal, ne vem kaj mu je.

Včeraj sva imela športni dan, peljala sva se v mesto in s sestro sva šli na sprehod in kavico v center mesta nato pa k njeni tašči na kosilo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
9.3.2009 9:09:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
ni tako hudo.
meni včasih prav paše,drugače me preveč ven vleče.....user posted image
meni bi danes sonček pasal, ker bi šla na sprehod. Čaka me namreč gora cot za likat user posted image in če misli tako ostat pol se jih skoraj nebom mogla izognituser posted image
razen če bi jih k tašči pelala user posted image preden je prišla mala na svet je stalno govorila naj ji prinesem da bo ona plenice oprala in zlikala. Zdaj pa je vse utihnilo,..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
9.3.2009 10:23:34   
Vrtnica79
Hoj, babike. Na hitro se malo oglasim, nič nisem brala za nazaj tako da ne vem kaj se kaj dogaja tukaj. No, da vam povem da je V zbolela je fasala neko virozo in bruha, driska, ima vročino............. mislim tako jo je zdelalo vse da je ful boga. Tudi ponoči nič kaj ne spimo. Je čisto NIČ, ama ništauser posted image . Še dobro da vsaj pije, ji skozi dajem da ne dehidrira. Ker če nebo nič bolje moramo nazaj in gre v bolnico na infuzijouser posted image .............. Torej mislite na nas, da se čimprej pozdravimo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
9.3.2009 11:23:34   
arabela*
vana user posted image user posted image user posted image user posted image ,upam da bo čimprej boljše

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
9.3.2009 12:38:40   
matcar
Evo mene! Nam pa so elektriko vzeli. Brez veze! Jaz pa sem brez avta in to do četrtka. Sploh ne vem,kak bom M k tašči spravla v sredo,pa šla k dohtarju v četrtek.
Vana,user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje!
Botrca,mogoče pa ga zobeki mantrajo. M je bil isti,ko so mu silili ven. Ko pa so bli zunaj enkrat,pa kot da bi odrezal.
Tasa,saj lahko greš tudi v takem ven z Lijo,samo fajn jo obleči,pa dol pokrij. Boš vidla,kak ti bo spala.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
9.3.2009 15:09:07   
tasa_m
vana.. user posted image user posted image upam,da se čimprej pozdravite

matcar..vem ja da lahko grem sam vseeno ne upam tvegat. Saj jo mam itak v vozičku čist dol pokrito pa vse sam vseeno. Je še le micena,zato še kapljic nisma dobile v petek na pregledu. Vsi mi samo pravijo..joj je micena ipd. Pa saj pa bo zrasla. Mi grejo počasi že na živce z temi neumesnimi. Ja mesec dni prehitro rojen otrok ne more bit velik kot normalno rojenuser posted image . Je pač micena..ampak to ne pomeni da se ne dere koda bi bila rojena z 40 tedni in ne 36 user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
9.3.2009 16:06:35   
matcar
ja,vem ja,da še cvikaš. Je pa res,kar praviš. Ne more se nekdo primerjat z normalno rojenim otrokom,4 tedni se še kako poznajo. Bo pa vse nadoknadla,boš vidla. pa tudi to verjamem,da se dere kot normalno rojen otrok.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
9.3.2009 19:42:56   
matcar
Kaj zdaj? Kje ste spet vse?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
9.3.2009 20:12:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kaj zdaj? Kje ste spet vse?user posted image
tuuuuuuuuu user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
9.3.2009 20:33:42   
matcar
Končno ena!user posted image Sem mislila,da bom spet samevala tu gori!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
9.3.2009 20:43:28   
arabela*
čeer,gledam lepo je biti soseduser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
9.3.2009 20:57:53   
matcar
Jaz tudi gledam,pa je že konec.Aja,čeruser posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
9.3.2009 21:52:51   
matcar
Spet nobene?user posted image Saj niste resne več!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
9.3.2009 22:09:51   
matcar
Lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
10.3.2009 7:08:16   
matcar
Dobro jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
10.3.2009 10:07:51   
tasa_m
dobro jutro.
Končno imamo sonček. user posted image
Jaz pa zdaj čakam, da se mala miss zbudi, da grema na sprehod pa rit previt, ker sem zdaj slišala eno pravo bombo v plenice user posted image user posted image mi tak sračkamo, koda smo na tekmovanju.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
10.3.2009 10:43:40   
arabela*
dobro jutro še od mene.
nimam sicer čas,ker že od sedmih pridno delam za šolo.Pa bom še cel dan,ko sem že fraj.
se beremo kaj,,,lep dan..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
10.3.2009 16:41:15   
botrca
Vana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da ne bosta pristali na pediatriji. Kaj je fasala rota-virususer posted image

To mi ni nič v tolažbo, ker jutri gre pa Jan prvič v jasli. Danes sva imela sis. pregled, dala sva tudi blato in kri in je vse ok. Upam, da ne bo večjih težav in da ne bo dosti bolan. Joj kako sem žalostna, ker mi bo manjkal navajena sem da preživiva 24h skupaj user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
10.3.2009 17:10:54   
Vrtnica79
Botrca, ne nima rota virusa HB. Je pa neko podobno sranje............ je baje polno nekih novih virusov spetuser posted image , tak da ne pomaga druga da jo mine.

Smo pa danes spet šli k P, ker me je ful skrbelo za njo. Ponoči se je tako prebujala pa sva jo nosila okoli, pa driskala je,..... jedla pa tak itak nič ni. Celi dan 2 žlički juhe, edino čaj pa je pila. Ampak jo je tako zdelalo, same kostike so jouser posted image ....... zato smo šli tudi nazaj. Ampak P je rekla da bo vse vredu, samo čas rabi, ni nič dehidrirana. Glavno je da pije, magari poje samo 2 žlički na dan.

No, zdaj pop. je malo bolje. Je za kosilo pojedla juhico, potem pa še zdaj jogurt. Ker se priporočajo probiotiki zaradi driske. No, saj počasi bo prišla k sebi. Samo hudo mi pa je še zdaj ko jo gledam suhico bogo.

Za vrtec pa se ne sekiraj. Boš videla da boš kaj imela delat doma. Si boš vsaj v miru kosilo naredila, pa kaj pospravila. Jaz sem tudi bila čisto aut ko sem V prvič peljala. Samo ti povem da mi je prav pasal mir dopoldan pri bajtiuser posted image .

Ja, zdaj ko imamo to sranje z boleznimi pa še to............. v četrtek grem delat. Saj sem srečna pa vse, samo V se mi smili da nebom mogla bit z njouser posted image . Ampak bo tako v dobrih rokah. Si bo ati mogel vzet bolniško da bo z njo doma.

Ufff, se vidi da V spi kak sem se razpisalauser posted image . No, vse dobro vsem predvsem pazite nase in odženite vse viruse vstran. Ššcc, šcc,.............

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
10.3.2009 17:49:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Za vrtec pa se ne sekiraj. Boš videla da boš kaj imela delat doma. Si boš vsaj v miru kosilo naredila, pa kaj pospravila. Jaz sem tudi bila čisto aut ko sem V prvič peljala. Samo ti povem da mi je prav pasal mir dopoldan pri bajtiuser posted image .

Ja to je res, ampak vseeno mi ni prijetno ker sem se na otroka hitro navadila.

Neposredna povezava do sporočila: 4049
10.3.2009 17:50:38   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ja, zdaj ko imamo to sranje z boleznimi pa še to............. v četrtek grem delat. Saj sem srečna pa vse, samo V se mi smili da nebom mogla bit z njouser posted image . Ampak bo tako v dobrih rokah. Si bo ati mogel vzet bolniško da bo z njo doma.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za službo...vso srečo ti želim. Jaz bi tudi tako rada šla delat pa nimam kam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?