lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja lino, ma pol sva pa tako skupaj sedeli oz.zraven mojga si sedela, a si kitke imela? Če si to ti sem tebe gledala in sem imela občutek, da imam majhen trebušček! Ker ona, ki je rekla, da je imela umetne popadke in je rekla, da ima punčko 3 lata staro je imela neke blond pramene ti pa nisi rekla, da jih imaš, pa še ena je bila k je rekla, da ima otroka že doma- k je sedela pr oknu, sam je nisem vredu videla in mislim, da je imela bolj črne lase ? Evo, jst sem bila oblečena v črno, črno oprijeto tuniko, pa roza majčka se je malo videla. danes je mala mirna, je pa zato včeraj bolj brcala Ja, skupaj smo sedeli...jst sem bila tista s kitkami. Pa še pol sva se pred WC-jem srečali, a ne? No drugič se bom pa malo bolj ozrla za tabo in lahko kako rečemo... Aha, moj trebušček je fuuuuul velik...to je "kazen", ker se mi pri 1 skoraj ni videlo, ker sem v križu nosila tokrat pa nosim full spredaj in nizko (so mi povedali), ampak sej zdej sem se že navadila, da me vsi zafrkavajo ali da sem debela ali pa, da bosta 2 ... Jst tudi še ne kopujem oblekic, ker imam v denarnici precej dramatično stanje... Sem že to prvo plačo pri novem delodajalcu dobila za cca. 100-150€ nižjo, kot smo zapisali v pogodbi (menda na račun prispevkov) Ta mesec pa bo še bolniška padla in me je kr strah, ker s 300-400 € ne gre preživeti-vsaj meni ne Drugače pa sem kupila 2flaški v kompletku od Tomee Tippe kar v Sparu, ko je bilo neko 25%znižanje in sedaj imam doma (ne boste verjele) problem, ker želi moj 10 let star sinek iz flaške pit (pa sem upala, da bo vsaj to sedaj lažje, ko je taka velika razlika in je sinko že skoraj pubertetnik...sedaj pa flaška...upam, da ne bo še lulat začel v posteljo, ker nimam pojma kje bom plenice kupovala za tako veliko rito...) Uglavnem za enkrat sem dovolj težila, grem pod tuš in kasneje na govorilne ure... Imejte se lepo.
|