Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 12:11:01
|
|
|
|
trinity22
|
hello jaz sem še zmeri tukaj ... hvala vam za podporo, sej vem da bo in da moram počakat itaq se ne sekiram več, ko bo bo sam je pa res da si na koncu že zeloooo neučakan
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 12:22:40
|
|
|
|
sonček33
|
Žižek vse najboljše še tukaj!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 12:37:10
|
|
|
|
gigi1
|
Triny saj bo vsak čas...še čisto malo . Verjamem, da si neučakana. Držim pestke, da greš čim prej v Rim Sončica zlata . Hvala ti. kako si mi ti? Si kaj boljša? Mislim nate Pa objemček naši Špelki . Benika, če bereš ji prosim prenesi.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 13:00:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Gigi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 13:04:32
|
|
|
|
gigi1
|
Larilu hvala ti srce . Kako si mi ti? Vidim, da te krči matrajo , pa da še vedno nisi dobila pulmologa, pa služba...jojoj kdaj bo konec teh slabih stvari? Naj se ti vse čimprej zrihta
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 13:15:43
|
|
|
|
sonček33
|
Gigi kaj posebnega danes v planu? Mi smo ok. Predvsem Lovro. Se je zdaj končno konkretno zredil, tako da sem srečan zanj. Sem pa opustila dojenje, ker se mi je že v tretje začelo gnojiti na dojki in res ne grem še enkrat pod nož. Trenutno saniram drugo rano iz aktere še vedno teče gnoj. Će bom mogla pa še v tretje it pod nož in narkozo me bo pa kap. Upam, da mleko kamlu vsaj do neke mere izgine, da bo mir.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 13:15:57
|
|
|
|
ledenka
|
žiži moja draga vse najnajnajboljše!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 13:25:26
|
|
|
|
jazzz27
|
Žižika moja....vse naj naj. Lepo praznuj in odklopi skrbi.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 13:27:42
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi ti pa samo še 62 days to go!!!! Se še spomnim ko sem napisala da je še 90 dni do konca .....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 13:34:06
|
|
|
|
aqua77
|
Draga naša žiži, vse naj naj, za tvoj direndaj!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 13:38:02
|
|
|
|
sonček33
|
denka a sobica se že dogaja? kakšne slikice?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 13:47:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Ajsi ti pa samo še 62 days to go!!!! Se še spomnim ko sem napisala da je še 90 dni do konca ..... u fak, pa res prej sem napisala vsaki nekaj, pa ni šlo naprej. sem vesela lepih novičk sonček, naj se ti končno uredijo te tvoje boge prsi... sem bila na testu za sladkorno, pa je nimam tako da ravno jem čokolado tista glukoza (50 g) se pa da popit, ni take sile.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 15:19:00
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz G dobila in je rekla da naj probam te magnesol tablete če ne bo dober naj v petek pridem razen če se bo spet poslabšal in bo tko hudo k ponoč pol naj grem na urgenco al pa če je popoldne pa k njej,drgač bomo vidl v četrtek če je z detetom vse ok,pa morm pazit da ne bom zdehirdirala glede na to da ful mal spijem pa tko gigi ma sej za drugo sm vse optimist pa to sam za službo ne vem kaj naj naredim pa kako k nočem da izvedo da sem noseča k pol bi blo pa še huj dej raje povej a je že kak košček torte padel danes? upam pa da boš dobila najlepše darilo čimprej kot sem že rekla ker si ga res zaslužiš
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 15:32:59
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Draga naša žiži, vse naj naj, za tvoj direndaj!!!!! vse naj, naj!!!!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 15:49:08
|
|
|
|
gigi1
|
Srčice moje zlate ste res . Prow fejst vas mam rada Sonček res velikokrat pomislim nate in mi ni jasno zakaj se mormo tko matrat. Drži se lubica in res ti želim, da se ti dojke čimprej zacelijo. Me veseli, da je naš nečakec dobil na teži . Ajsika super za (ne)cuker . To čokolado si si res zaslužila Larilu mene res skrbi tvoje zdravje. Upam, da bo vse OK. Na GK nam že preventivno proti krčem dajejo Buscopan 3x 1 tbl. na dan in po potrebi magnezij. Kar naj ti tvoj osebni zdravnik predpiše tudi Buskopan. Ko se bodo krči umirili pa počasi zmanjšuj na 2 x na dan...1x na dan... Za službo..morda malo drugače gledam na to. Če je nekdo dalj časa na bolniški delodajalca zanima kako je z njim in če lahko v bližnji prihodnosti računa nanj. Tudi za delodajalce je zoprno, če ne vedo kako in kaj. Jaz mislim, da ne bo nič narobe, če poveš, da si noseča in da boš verjetno na bolniški do porodniške. Vsaj lahko začnejo iskat nekoga drugega za čas, ko te ne bo. No...to je moje mnenje. Vedno je pa vse odvisno od razmer. Pa pazi! Nikoli ne smeš ti odpovedati službo, ker potem nisi upravičena do raznih nadomestil. Jazzy love you baby Aquica se mi nekako zdi, da bo april res najin mesec Nončika lupčka . Kako se pa ti počutiš?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 16:32:19
|
|
|
|
Nončika
|
gigi, jaz sem ok. občasno mi je malce slabo ali pa sem brez moči. danes pa me je konkretno strah. malo morem pelati na cepljenje proti klopnemu meningitisu in to sama. kriza bo!!!! dretje bo tako, da boste še tiste čule, ki ste v lj.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 17:07:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Gigi glede službe tm naj bi delala zdej kot pripravnica in ko sem prišla sploh niso vedeli zato ker sploh ne rabijo nobenega in tud vedel niso kam bi me dal tko da sm sedela na robu mize pa gledala v luft,pa vmes je pršla kdaj šefica pa me nadrla za kakšno stvar k je sploh nisem naredila glede na to da mi noben hotel kej povedat kaj pa kako se kej dela.tko da jaz hočem met mir pa mi dobesedno dol mahajo vsa nadomestila k tole mi bo vse živce pobral
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 17:35:24
|
|
|
|
Serendipity
|
Gigika, srčica naša - Vse najboljše za te, vse najboljšee za teee, vse najboljšeeee draga žižiii, vse najboljše zateeee! (hehe, ja ja - pojem, pojem )
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 18:10:28
|
|
|
|
beyba
|
gigi.... Za rd ti želim najbolj to kar si sama, potem pa še vse kar ti jaz in vsi ostali-SAME LEPE STVARI!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 20:12:14
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Gigi kaj posebnega danes v planu? Mi smo ok. Predvsem Lovro. Se je zdaj končno konkretno zredil, tako da sem srečan zanj. Sem pa opustila dojenje, ker se mi je že v tretje začelo gnojiti na dojki in res ne grem še enkrat pod nož. Trenutno saniram drugo rano iz aktere še vedno teče gnoj. Će bom mogla pa še v tretje it pod nož in narkozo me bo pa kap. Upam, da mleko kamlu vsaj do neke mere izgine, da bo mir. Ja ti revežek moj. Pa a se nismo že zanč zmenli, da imaš ti dovolj tehle preglavic. ČEstitke našemu malemu nečakcu. Pa enga od tete podgance.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 20:14:11
|
|
|
|
ledenka
|
ti, podganca, kedaj maš pa ti UZ?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 20:16:28
|
|
|
|
miska73
|
Ajsi zdaj pa z mirno vestjo na sladkarije. Ampak pretiravat pa spet ni treba. Larilu, a taki bogec si mi ti. Upam, da se pocajtaš. Beyba kolk ma pa tale dečko za Žižiko lepe učke... MAMA ... podganca pa ne sme nič akcije imet...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 20:19:14
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ti, podganca, kedaj maš pa ti UZ? Čez dva tedna. Pa ti? Kolikokrat še greš v službo? Al si že zaključila? Si mi dobro? Doma vse prištimano za prihod malega princa/prinčipese? Saj res, kaj pa boste imeli?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 20:31:23
|
|
|
|
ledenka
|
meli bomo Maksa pripravljeno... no ja. ena velika torba cunj sredi dnevne, posteljica v škatli v predsobi, pa naročen voziček, to je to v službo grem pa še ene 5x, če sem si prav zračunala. jutri grem na CSD po papirje za birokracijo, pol pa na našo kadrovsko, da mi zračunajo, kdaj sploh začnem s porodniško, pa še 20 dni dopusta moram porabit. ja luba duša, kdaj čez 2 tedna??? datum hočem met! pa uro! ja vem ,sem radovedna
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 10.3.2009 20:40:58
|
|
|
|
ledenka
|
pravzaprav rabim eno brco v rit... da pospravim perilo (5 minut), posodo (5 min) in novo žehto obesim (5 min). pa še vstat se mi ne da
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?