|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vse kar se samohranilkam vrti po glavi!!
10.3.2009 10:32:26   
harley
Ne vem za vas, vendar mene že pošteno motijo vsi članki kjer so itak predstavljene same normalne situacije, kjer mož in žena pričakujeta otroka, vsi nauki za vesele očke v šoli za starše in vsa ta pomp okrog srečnih parov!

Bull shit! Vedno več je maminih sinčkov, ki se ne odločajo za očetovstvo, vedno več je neodgovornih moških, ki svojim nosečim predragam obrnejo hrbet....kaj pa o tem? Se ne bi pisalo in govorilo o tem kaj več?

Oz. se ne bi vsaj enkrat v predavanju materinske šole omenilo možnost in počutje samohranilke...

Prosim, pišite mal o tem za spremembo! Kako se vi počutite, ker ste ostale same....ste jezne? Razočarane nad testosteronskimi budalami? Veselo pričakujete naše male sončke? Kako vam je, ko srečate očka vašega otroka in se niti ne ozre na trebušček (če ga srečate)? Imate podporo družine? Karkoli....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vse kar se samohranilkam vrti po glavi!!
10.3.2009 10:36:22   
Janya
user posted image
Ne obupat sej bo

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2009 10:36:26   
kalbo
A maš PMS?

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2009 10:43:59   
BUŠICA
ne znam si niti predstavljat, da ne bi imela pomoč partnerja..
sigurno je težko..razočaranost,frustracija, strah pred novim.. taki moški so zame luzerji, egoisti, nedozoreli in na koncu bodi srečna, da je šel. takega ja nobena ne rabi. poišči boljšega.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2009 10:45:06   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

A maš PMS?

A ni nosečauser posted image

Poglej...te testosteronske budale, kot jih imenuješ, ste si same izbrale in z njimi zanosile. Kaj bi rada zdaj? Tudi sama sem si izbrala svojega moža, ki je vse prej kot testosteronska budala.

Nehaj se smilit sama sebi in začni živeti.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2009 10:47:00   
Rožica I

A maš PMS?

---------------------
A ga imaš ti?! Glede na to, da je ženska noseča, je enako možnosti, da ga imaš tudi ti, ne user posted image ?

Drugače pa je vedno več tega, ja. Opažam. Čeprav ko se otrok rodi, dobijo očetje bolj filing, dokler je še v trebuhu, je za marsikoga preveč abstraktno zamišljat in doživljat otroka.
Glede na to, da te je zapustil že med nosečnostjo, je dejstvo, da je nezanesljiv in nezrel in da vsekakor bolje, da ga nimaš ob sebi. Ni, boh ve, kakšna tolažba, vem! Ampak imaš ves ljubi čas na razpolago, fokusiraj se nase in na prihajajoče se bitjece user posted image - naredi nekaj zase:
- vpiši se na jogo/telovadbo za nosečnice user posted image
- mazili se nonstop user posted image
- razvajaj se z dobro glasbo/hrano/filmi/sprehodi/druženjem...user posted image
- prečitaj milijon literature o nosečnosti in otrocih in potem debatiraj do onemoglosti na kakšnem nosečniškem forumu user posted image

Skratka, probaj kar se da uživat v tem obdobju! Tip pa, če bo pokazal dobro voljo in zrelost- super, če ne bo, pa tudi SUPER. Veš koliko normalnih moških je še na svetu- zakaj bi nasedla na kakšno škart robo ravno ti?! user posted image

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 10.3.2009 10:56:12 >

ROŽICA

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2009 10:50:37   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Kaj bi rada zdaj? Tudi sama sem si izbrala svojega moža, ki je vse prej kot testosteronska budala.

--------------------
Ti si pa prav prijazno bitje user posted image ?! Upam, da boš sama zelo pokončna, ko se ti bo kaj neprijetnega/groznega/žalostnega... zgodilo.

ROŽICA

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2009 10:56:54   
BUŠICA

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Kaj bi rada zdaj? Tudi sama sem si izbrala svojega moža, ki je vse prej kot testosteronska budala.

--------------------
Ti si pa prav prijazno bitje user posted image ?! Upam, da boš sama zelo pokončna, ko se ti bo kaj neprijetnega/groznega/žalostnega... zgodilo.

tudi mika ima deloma prav, samo spet ne poznamo ozadja, celotne zgodbe.
moški se lahko predstavlja kot oh in sploh, potem se pa šele razkrije resnica. obstajajo pa tudi bedaste ženske, ki zanosijo pač s prvo budalo, ki jim pride naproti.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2009 10:58:10   
ronja
A maš PMS?

Glede na to, da je verjetno noseča, se mi zdi, da ne. Lahko pa vseeno kriviš hormone, ampak jaz jo razumem, čeprav nisem v tej situaciji (hvalabogu).

harley, lej, nekoč so bili očki popolnoma izključeni iz vzgoje, razen, da so vsake toliko nabutali svoje preljube otroke, če se niso vedli tako, kot se je od njih pričakovalo. Sicer pa to ni bila neka figura v otrokovem najzgodnejšem  življenju. Niso previjali, niso nosili dojenčkov po rokah, niso ponoči vstajali zanje, niso jih uspavali, hranili... Zdaj pa se to nekak pričakuje od očetov (hvalabogu, je bil že časuser posted image ). In zato jih povsod spodbujajo k temu in ker je pač to, da ima srečen par otroka, nekak ideal, pač vse teži k temu, kot pozitivni vzor, verjetno.

Kot so vsi prispevki o seksu o tem, na koliko možnih načinov zadovoljiti en drugega, čeprav veliko žensk sploh še ni izkusilo orgazma... In tudi one se verjetno slabo počutijo, ko to berejo...
Kot se slabo počuti 50letnica, ki je ravno odkila 2 novi gubi, ko bere modo (če ji to kaj pomeni, seveda...)
KOt se je meni zdelo za malo, ko sem brala o nosečnosti kot nekem blaženem stanju, meni pa slabo 24/7, pa en kup problemov 1. in 2. In me je tudi jezilouser posted image , naj povejo po pravici, da je to lahko eno samo matranjeuser posted image .

Hočem rečt, da nas lahko marsikaj prizadane, sploh srečni vzgledi, če sami tega nimamo - kot če lačni gleda pojedino skozi šipo... To ni luštno, ampak to, da te prizadane, lahko spremeniš samo ti, ker ljudje se bodo vedno basali, tudi kadar boš ti lačna... Lahko jih ne gledaš (v tem primeru ne bereš), lahko začneš sama pisat o svoji situaciji (to si že naredila, lahko napišeš še članek v kako revijo, po moje bi objavili, ker ni veliko o tem), lahko si v glavi počistiš, da eni pač imajo to v tem trenutku, ti pa pač še ne, kar pa še ne pomeni, da te to še ne čaka,... Kar ti je lažje, vse poti so prav.

Mamini sinčki so pa vedno bili, samo da zdaj ženska lahko gre od takega očeta, prej pa ni imela izbire, če je bila noseča, se je morala poročit z njim, pa če je bil še tak kreten... Ker samohranilka ni obstajala kot kategorija, take je družba izločila in jim je iblo še 1000x težje, da so sploh preživele... Zdaj te vsaj grdo ne gledajo, ker imaš otroka sama...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2009 11:03:12   
mamica2009
iz svojih izkušenj ti povem da bo še vse OK. Jaz sem ostala sama z dvema hčerkama, starima, 4 in 6 let, pa zmorem. Ob sebi imam starše ki mi pomagajo in hvalabogu da je tako. Tamale imata stike z očetom, midva pa ne govorima.

Še vse bo Ok, samo vztrajati je treba.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2009 11:03:21   
kalbo
V prvotnem postu nikjer ne piše da je noseča, PMS je pa odgovor na testosteronske budale.

Najbolj mi gredo na jetra ženske, ki krivijo ves moški svet za neumnosti enega samega moškega.

Očitno je avtorica teme seksala nezaščitena s testosteronsko budalo, ki je mamin sinko, ki se obrne proč ko jo zagleda, ona pa avtomatsko pripiše te lastnosti celotni moški populaciji...fino ne.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 10.3.2009 11:06:43 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2009 11:04:01   
ronja
Obstaja tudi možnost, da je zatajila kontracepcija, če smo ravno pri možnostihuser posted image .

sicer pa, harley, probaj najt pozitivne strani: lahko boš zrihtala otroško sobico in sploh celo stanovanje čisto po tvojih željah, takrat ko boš sama hotela, ne tik pred zdajciuser posted image , nikjer se ne bojo valjale umazane nogavice, kuhat ti ne bo treba non stop, tašča ti bo dala čisto mir (poglej po forumu, pa boš videla, koliko je to vredno!), o vzgoji boš odločala sama (vsaj takrat, ko bo otrok pri tebi), trenutno se ti ne bo treba prilagajat nikomur drugemu, razen user posted image , ne bo ti treba pazit, da se ne bi fant počutil zapostavljenega,... Saj se najde kajuser posted image .

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2009 11:04:05   
mika

--------------------

Ne boš verjela, sem zelo prijaznauser posted image . ne podpiram pa valjenje krivde za svoja dejanja, na druge-se pravi moške. Za vse večne težave žensk, so krivi moški. Tžeave se ne rešujejo s pljuvanjem po njih in od tega se mi obrača želodec.

Živim pa očitno v drugem okolju, ker nimam prijateljice ali sorodnice, ki bi grdo govorila o svojem partnerju. Vse smo ponosne na njih in jih imamo zelo rade.

Ni izključeno, da bi tudi kdo od nas šel na razen, ampak če nam bo uspelo ohranit takšne odnose, ni nikakršnega razloga

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2009 11:06:15   
ronja
Najbolj mi gredo na jetra ženske, ki krivijo ves moški svet za neumnosti enega samega moškega.

Te razumem, jaz tudi pikice dobim, ko moj oče začne: "Ženske pa..." pa se vedno izkaže, da ne pozna nobene takeuser posted image . Ampak probaj razumet, da to ni letelo nate in na ostale dobre očke, ampak samo na tiste, ki pač zapustijo nosečke, vsaj tako se mi zdi. Ona je razočarana nad njim, ne nad tabo, ne nad mojim lubijem, ne nad nobenim fajn fantom. Tudi si na vas ne jezi, jezi se na take, kot je njen bivši.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.3.2009 11:06:17   
rija

Poglej...te testosteronske budale, kot jih imenuješ, ste si same izbrale in z njimi zanosile. Kaj bi rada zdaj? Tudi sama sem si izbrala svojega moža, ki je vse prej kot testosteronska budala.

jaz pa se kar strinjam z miko.

...vox populi...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.3.2009 11:07:19   
Pika Zoja
Ja, jaz tudi.

Drugače pa, če bi res naletela na neodkrito ''budalo'', bi bila prej srečna, da bom lahko sama vzgajala otroka brez njega, kot pa z njim.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.3.2009 11:08:08   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

--------------------

tudi mika ima deloma prav, samo spet ne poznamo ozadja, celotne zgodbe.
moški se lahko predstavlja kot oh in sploh, potem se pa šele razkrije resnica. obstajajo pa tudi bedaste ženske, ki zanosijo pač s prvo budalo, ki jim pride naproti.

Bušica, veeeeeeeeeeedno so znaki. sam so ženske tiste, ki si zatiskajo oči.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.3.2009 11:11:00   
ronja
mika, se strinjam, da si je tega moškega sama izbrala in to je gotovo njen del krivde, vendar pa je logično, da je razočarana - saj smo vsi bili, ko smo se razšli! Ker smo pač mislili, da je človek drugačen, da se bo dalo lažje bit z njim. POtem pa ni bil tak in smo bili razočarani in smo se razšli. In en čas takrat vmes smo se tudi mi smilili sami sebi (pri meni to traja točno 1 teden, vsaj tistih 2x je, potem se pa sestavim in grem dalje). Ampak večinoma pač rabimo it čez to. Čisto normalen potek, ona je samo vmes še zanosila, kar se pa tudi hitro zgodi...

Nekateri pač ne znajo precenit karakterjev, predvsem pa mislim, da ji ne pomaga dosti to, da ji rečemo, da je sama kriva, kaj ga je pa izbrala... Tudi pretepače ženske same izberejo, pa se nam vseeno smili, ko jo pretepe... (Meni se neha smilit takrat, ko vidi, da otroci trpijo, pa nič ne naredi - takrat je pa zame konec usmiljenja, če je mama, ma da poskrbi za svoje mladiče, to je naravnouser posted image ).

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.3.2009 11:11:58   
tajtaja
Kar pogumno naprej, pa četudi z glavo skozi zid....na koncu je uspeh zagotovljen, seveda če si tudi ti odprta za srečo.

Včasih se mi zdi, da je enim res najlažje se zakoličit na enem mestu in ne naprej ne nazaj, po drugi strani pa delit komplimente v smislu, kako je tebi fajn, pa kako srečo si ti imela....
Če bi srečo podila od sebe, me sreča ne bi doletelauser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.3.2009 11:12:40   
Čmrlika

A maš PMS?

user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.3.2009 11:12:43   
angel_rebelde
Ja, jaz priznam da sem si čisto sama kriva, kaj pa sem takega kretena izbrala, ampak ni mi pa niti malo žal ker potem ne bi imela takšnega sončka! Kako gre? Dosti bolje, kot če bi še ostala z njim. Da si sam z otrokom, sploh ni težko, sploh če imaš pomoč staršev. Sicer greva z malim zdaj za sebe, in srčno upam, da mi bo uspelo brez pomoči kogarkoli.. Je vse težko, ampak kjer je volja, je tudi moč!

Kaj pa je sploh bilo z vama, da si tako jezna na vse moške??

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.3.2009 11:17:28   
Čmrlika

V prvotnem postu nikjer ne piše da je noseča, PMS je pa odgovor na testosteronske budale.

Očitno je avtorica teme seksala nezaščitena s testosteronsko budalo, ki je mamin sinko, ki se obrne proč ko jo zagleda, ona pa avtomatsko pripiše te lastnosti celotni moški populaciji...fino ne.

user posted image , ploska ženska- to je jaz... ni fino, ne...jaz imam krasnega bodočega moža in mi ni vseeno, da so vsi vrženi v en koš...kot tudi da smo ženske včasih v enem in istem...user posted image  pa to je že druga tema

nisem samohranilka, če pa se mi kdaj zgodi, pa ...ne vem, harley, dvigni glavo, po moje je lažjebit sama za vse, kot imet ob sebi nekoga , ki ga ne moreš imenovati  drugače kot testoteronska budala user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.3.2009 11:21:09   
Greenie
Zato pa se za otroka odločimo, ko sta oba starša za to, ko partnerja res dobro poznaš in veš kaj lahko od njega pričakuješ. Res, da se lahko partner tudi spremeni in te razočara, samo to lahko stori tudi ženska moškemu.

To pa da v šoli za starše spodbujajo tudi očke se mi zdi pa edino pravilno. Kako bi se pa očki počutili, če bi s partnerko hodili v šolo za starše (pri nas npr. smo v popoldanskem času večinoma pari), tam bi pa samo govorili kako mamica naredi to, mamica naredi tisto ... Itak, da se bodočim očkom dobro zdi, da tudi njih vključujejo. 

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.3.2009 11:27:15   
Rožica I
1.Človek obrača, življenje obrne user posted image ...

2.Zarečenega kruha se največ poje user posted image  (oz. od zarečenega kruha se najbolj zredi user posted image )...

ROŽICA

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.3.2009 11:35:52   
ssevin

Joj Kalbo user posted image user posted image   zakaj jemlješ vse tako osebno user posted image   Ko slišim ali kje preberem, da s(m)o ženske p r a s i   c  e, se nikoli ne počutim užaljene in nimam potrebe takoj skakat v luft. Malo se skuliraj in pusti ženski veselje, da se malo spuca ven

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?