Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:53:46
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally eno midva sva kupila tale regal za v dnevno, jaz bi pa rada imela tole steno kjer bo regal v rdeče pobarvano (ne živo rdeče ) pa me zanima a bi šlo? sedežna bo pa bež barve. po moje ful dobro , moja sestra ma podobno, bordo rdečo...pa v kuhinji zeleno
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:53:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru Uf
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:53:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Sma pokoncu že od 6.30, ampak sma se cartala vse do zdaj. Je pa ena zgornja enkica ven pokukala, tako da imamo že 3 zobke. za zobeka...včeraj al danes?sta s Tajo spet skupaj dobila Se je včeraj dlesen razklala, ampak zobka še nisem mogla zatipat,samo vidla sem ga, danes pa sem ga že zatipala. Je pa druga zgornja enkica tudi že skoraj zunaj, ampak se še ni pririnila do konca ven. Je bogi Videk, ko je sedaj v 14 dnevih dobil kar 3 zobke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:55:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko smo še noseče čvekale je Špelin@ talala odpustnice, da smo lahko šle rodit. Ti že veš Ker sem jo dobila "zadnji" trenutek. ko naju nisi hotela počakat še en teden, bi lahko skupaj ležale
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:56:06
|
|
|
|
Estrella*
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:58:09
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem včeraj pozabila povedat, da je naši Taji prikukal na plano četrti zobek... je zamujal ...je bla trojka pred njim...-dvojko ...zdaj čakamo še na drugi strani, ker še kr ni mira..edino malo bolje...beri dva dni smo v miru spali za zobka!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:58:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja je zaspala, pojedla celo 3/4 bebivite breskev skuta in 100AM za povrhu, seveda bi še, amo mami je zadnje čase škrta na količini Sedaj grem pa smeti peljat do kante
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 10:58:53
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ena novička: naša majčica sashy je ponovno noseča in pričakuje drugo štručko v novembru No, pa me je ena prehitela a vi tudi delate na novem ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:00:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko smo še noseče čvekale je Špelin@ talala odpustnice, da smo lahko šle rodit. Ti že veš Ker sem jo dobila "zadnji" trenutek. ko naju nisi hotela počakat še en teden, bi lahko skupaj ležale Tukaj je Maja diktirala že takrat, jaz pa nisem imela nobene besede.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:00:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Sma pokoncu že od 6.30, ampak sma se cartala vse do zdaj. Je pa ena zgornja enkica ven pokukala, tako da imamo že 3 zobke. za zobeka...včeraj al danes?sta s Tajo spet skupaj dobila Se je včeraj dlesen razklala, ampak zobka še nisem mogla zatipat,samo vidla sem ga, danes pa sem ga že zatipala. Je pa druga zgornja enkica tudi že skoraj zunaj, ampak se še ni pririnila do konca ven. Je bogi Videk, ko je sedaj v 14 dnevih dobil kar 3 zobke. Bodi srečna, da je tako hitro dobil zobke. Pri nas pa traja 3 tedne "nategovanja" za 1.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:00:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw imaš zs 2 ZS-ja. Meni pa nihče nič ne piše Joj špelin@ jaz pa te že tako dolgo želim nekaj prosit. Tiste odpustnice za rodit, ko si jih delila, meni si poslala za punčko, ker smo pač mislili da bo punčka, sedaj pa imamo fanteka, jaz pa bi jo rada enkrat v Vidkovo sobico obesla, pa bi bila najbolj vesela, če bi mi lahko poslala za fantka. Če bi se to še seveda dalo nardit. Ti, ti, Ana, ki ti je lulček zrasel Bom poskusila najti odpustnice, če sem jih izbrisala, bom pa novo naredila. Zlata si Pa naj se ti nikamor ne mudi, ker je še čas. Preden bo imel Videk svojo sobo, še bo uffff časa. O čem ve to Ko smo še noseče čvekale je Špelin@ talala odpustnice, da smo lahko šle rodit. Aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:00:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je zaspala, pojedla celo 3/4 bebivite breskev skuta in 100AM za povrhu, seveda bi še, amo mami je zadnje čase škrta na količini Sedaj grem pa smeti peljat do kante Peljat? da je pridno pojedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:03:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je zaspala, pojedla celo 3/4 bebivite breskev skuta in 100AM za povrhu, seveda bi še, amo mami je zadnje čase škrta na količini Sedaj grem pa smeti peljat do kante ??? Za Aljo:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:03:44
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobro jutro! grem brat najprej,ampak jaz bi tudi mela ZS..sem že včeraj rekla da sem radovedna Ni nič takega, samo direkt osebno za barbaw in Estrello*. aja,ampak včeraj ste menda mele neke varjante, ker vem da so še ene gnjavle... jaz pa slabo brala...sori, ker sem gušla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:03:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko smo še noseče čvekale je Špelin@ talala odpustnice, da smo lahko šle rodit. Ti že veš Ker sem jo dobila "zadnji" trenutek. kak sem jaz fehtala se spomnite, pa skoraj tud jaz ostala brez nje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:04:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ko smo še noseče čvekale je Špelin@ talala odpustnice, da smo lahko šle rodit. Ti že veš Ker sem jo dobila "zadnji" trenutek. ko naju nisi hotela počakat še en teden, bi lahko skupaj ležale Tukaj je Maja diktirala že takrat, jaz pa nisem imela nobene besede. Šefica mala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:04:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobro jutro! grem brat najprej,ampak jaz bi tudi mela ZS..sem že včeraj rekla da sem radovedna Ni nič takega, samo direkt osebno za barbaw in Estrello*. aja,ampak včeraj ste menda mele neke varjante, ker vem da so še ene gnjavle... jaz pa slabo brala...sori, ker sem gušla Tisto je bilo včeraj, a tebi niso poslale?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:05:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
So vsi vaši dobili po vrsti zobke? , jaz sem bla presenečena kak na desni je naša dvojka...zdaj se je izkazalo da sem prav sklepala, da je bla prvo trojka , je to pogosto,ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:05:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ za 9000-ko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:05:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je zaspala, pojedla celo 3/4 bebivite breskev skuta in 100AM za povrhu, seveda bi še, amo mami je zadnje čase škrta na količini Sedaj grem pa smeti peljat do kante Peljat? da je pridno pojedla Mogoče ima toliko smeti da jih ne more v roki nest
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:06:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobro jutro! grem brat najprej,ampak jaz bi tudi mela ZS..sem že včeraj rekla da sem radovedna Ni nič takega, samo direkt osebno za barbaw in Estrello*. aja,ampak včeraj ste menda mele neke varjante, ker vem da so še ene gnjavle... jaz pa slabo brala...sori, ker sem gušla Tisto je bilo včeraj, a tebi niso poslale? ne ..smrk ... smrk... če bi bla kdo drug bi rekla da ste mene obrekovale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:07:19
|
|
|
|
nia5
|
Sem spet gnjavla Nio in ji šarila po ustih, pa nič ne vidim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 11:08:26
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika dobro jutro! grem brat najprej,ampak jaz bi tudi mela ZS..sem že včeraj rekla da sem radovedna Ni nič takega, samo direkt osebno za barbaw in Estrello*. aja,ampak včeraj ste menda mele neke varjante, ker vem da so še ene gnjavle... jaz pa slabo brala...sori, ker sem gušla Tisto je bilo včeraj, a tebi niso poslale? Meni tudi ne, ampak jaz sem tako taka mala , da me nihče ne porajta
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?