|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
10.3.2009 9:45:48   
janja*
Jernejev,če ti slučajno začne otrdevat buši moraš po pomočnika k Detelji.
Meni pomaga.
Detelja user posted image user posted image user posted image user posted image za bušija.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
10.3.2009 9:45:53   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Nalini žal ne morem spat...dragi pa se tudi ne potrudi, da bi me uspavaluser posted image

evo tako smo spedenival mojega buščija...moj dragi ima zdaj bujno domišljijo in je rekel, da bo na joškicah dal bele vijake, tako, da bo izgledalo kot bradavičkauser posted image  pol pa damo na steno...ko bomo tako daleč vam pokažem končni izdelek...

user posted image

janja nazadnje bodo naši gin. ugotovili, da vse aprilčice zamujajo v rojevanju in pol bodo naredili statistiko kaj smo delalae, da ne moremo rodit in bodo ugotovoli, da  rr in lepi pomočnki delajo čudeže....več ne bo treba ne spasmexov ne buscopanov ne magnesola in ne vem česa še vse ne....bodo ostali brez delauser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja a se danes vidimo?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
10.3.2009 9:48:22   
janja*
Punce čau,zdej grem pa res likat.Kar teško se je poslovit od vas.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
10.3.2009 9:48:57   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Meni pomaga.
Detelja user posted image user posted image user posted image user posted image za bušija.

Se ga ne bi branla, glede na to da mojega user posted image  med tednom ni doma....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
10.3.2009 9:49:07   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

Nalini žal ne morem spat...dragi pa se tudi ne potrudi, da bi me uspavaluser posted image

evo tako smo spedenival mojega buščija...moj dragi ima zdaj bujno domišljijo in je rekel, da bo na joškicah dal bele vijake, tako, da bo izgledalo kot bradavičkauser posted image  pol pa damo na steno...ko bomo tako daleč vam pokažem končni izdelek...

user posted image

janja nazadnje bodo naši gin. ugotovili, da vse aprilčice zamujajo v rojevanju in pol bodo naredili statistiko kaj smo delalae, da ne moremo rodit in bodo ugotovoli, da  rr in lepi pomočnki delajo čudeže....več ne bo treba ne spasmexov ne buscopanov ne magnesola in ne vem česa še vse ne....bodo ostali brez delauser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja a se danes vidimo?

a seveda, če bo tam spodaj vse ok...kar pa itak bo...zunaj je sonček...včeraj sem si napasla oči na žrebcih, pa še par stestirala tako, da....user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
10.3.2009 9:49:48   
Cveta28
ČAO!
Kako že pravi pregovor...ne hvali dneva pred nočjo...ker sem se ravno hvalila, da ponoči dobro spim, me je nocoj doletela prava nespečnost user posted image  Več kot pol noči sem prebedela in se prekladala po postelji, sama. Zbudila sem se itak čisto povožena tako, da grem sedaj na en lep dolg sprehod po sončku.
Jerejav držim pesti, da se ti bo tole z bolniško lepo izteklo.
Sonček, Junona pridno se učita v MŠ.
Janja, Detelja, Miška, Brigitka ne preveč čvekat, ker potem bom spet samo eno uro brala/gledala o vaših pohotnih pomočnikih user posted image user posted image user posted image
Vprašanje: obleka za iz P za mamico...verjetno bo dobro, da spakiram v torbo kar nosečniške hlače, a ne?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
10.3.2009 9:50:40   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Meni pomaga.

Se ga ne bi branla, glede na to da mojega user posted image  med tednom ni doma....

ti si pa res pridna...me imamo vsak dan svojega poleg, če drugače ne vsaj za par uric pa bi imele + tega še vedno vsak dan 10 pomočnikov zraven...ti bom enega zrihtala ok...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
10.3.2009 9:51:35   
detelja
jernejev bo ta dober?....

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
10.3.2009 9:52:16   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Vprašanje: obleka za iz P za mamico...verjetno bo dobro, da spakiram v torbo kar nosečniške hlače, a ne?

Mislim da ja, al pa trenerko, nekaj udobnega...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
10.3.2009 9:53:03   
jernejav

user posted image

bo bo user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
10.3.2009 9:53:36   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

ČAO!
Kako že pravi pregovor...ne hvali dneva pred nočjo...ker sem se ravno hvalila, da ponoči dobro spim, me je nocoj doletela prava nespečnost user posted image  Več kot pol noči sem prebedela in se prekladala po postelji, sama. Zbudila sem se itak čisto povožena tako, da grem sedaj na en lep dolg sprehod po sončku.
Jerejav držim pesti, da se ti bo tole z bolniško lepo izteklo.
Sonček, Junona pridno se učita v MŠ.
Janja, Detelja, Miška, Brigitka ne preveč čvekat, ker potem bom spet samo eno uro brala/gledala o vaših pohotnih pomočnikih user posted image user posted image user posted image sorry, tvoje želje pa ti ne moremo uresničit, ker ugotavljamo, da tako dobro tile pomočniki vplivajo na nas, da moramo čvekat  o njih, o naših pregrešnih misli...itduser posted image user posted image
Vprašanje: obleka za iz P za mamico...verjetno bo dobro, da spakiram v torbo kar nosečniške hlače, a ne?jaz sem si mislila oblečt to kar bom imela v P, edino če bo voda odtekla bom neki drugega pripravila...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
10.3.2009 9:54:04   
jernejav

user posted image

bo bo user posted image

sam da ni kak Murko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
10.3.2009 9:55:16   
detelja
no, pa še kak za katero drugouser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
10.3.2009 10:01:31   
duda1
Ojla user posted image !

Jaz pa bi vas rada vprašala katere plenice za enkratno uporabo boste uporabljale ( če ste jih že nabavile, kje, katere, koliko jih je v paketu in kolikšna je cena)?

Pa še nekaj, po albumih sem vidla, da imate nekatere zelo lepo urejene sobice za vašeuser posted image , pa me zanima, če ima katera tudi kakšno dekoracijo, slikice za okna od medvedka puja, ali pa če ste kje v trgovinah zasledile kakšno. Sama sem jo na nemških straneh na netu zasledila, pa ne vem kako priti do njeuser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
10.3.2009 10:09:26   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: duda1

Ojla user posted image !

Jaz pa bi vas rada vprašala katere plenice za enkratno uporabo boste uporabljale ( če ste jih že nabavile, kje, katere, koliko jih je v paketu in kolikšna je cena)?

Pa še nekaj, po albumih sem vidla, da imate nekatere zelo lepo urejene sobice za vašeuser posted image , pa me zanima, če ima katera tudi kakšno dekoracijo, slikice za okna od medvedka puja, ali pa če ste kje v trgovinah zasledile kakšno. Sama sem jo na nemških straneh na netu zasledila, pa ne vem kako priti do njeuser posted image

Jaz sem za začetek vzela kar Pampers, pa februarja je mel moj dragi rojstnidan, pa somu vsi kr neki plenice Pampers nosili, tako da smo za prvi mesec, dva že preskrbljeni.
Mi je sodelavka svetovala da za svojega user posted image  kupuje plenice kar v Hoferju in da je zadovoljna z njimi bolj, kot z Pampers. Tako da bom potem kupila te, če bodo res v redu....mislim pa da so zdaj že vse plenice nekaj podobnega, le da pri enih plačaš zraven ime.
Mi jih bo pa user posted image  z Nemčije vozil, ko naj bi bile malo cenejše in bolj kvalitetne.

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
10.3.2009 10:12:24   
malapikica
En lep sončni pozdrav.

Danes sem pa kar malo potegnila. Moram rečt, da sem spala kar do 9. ure. Počasi sem se zrihtala, pozajtrkovala...
Zdaj pa me kar vleče k "spomladanskemu čiščenju" ko je zunaj tako lep sonček. Moram malo stanovanje popucat, da bo lepo ko pride naš user posted image .
Mejte se fajn, se še oglasim.

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
10.3.2009 10:15:05   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

En lep sončni pozdrav.

Danes sem pa kar malo potegnila. Moram rečt, da sem spala kar do 9. ure. Počasi sem se zrihtala, pozajtrkovala...
Zdaj pa me kar vleče k "spomladanskemu čiščenju" ko je zunaj tako lep sonček. Moram malo stanovanje popucat, da bo lepo ko pride naš user posted image .
Mejte se fajn, se še oglasim.

Tudi jaz sem v soboto imela spomaldansko čiščenjeuser posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
10.3.2009 10:26:34   
jernejav
Ravno razmišljam da še nismo imele debate o tem ali boste se odločile za epiduralno ali naravni porod?
Kakšno je vaše mnenje o tem, sem slišala veliko pozitivnih in pa nekaj tudi negativnih mnenj o tem....

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
10.3.2009 10:31:10   
Blueeyes
čao... evo podatki za statistiko:

- naslednji pregled 30.3. - ponovno UZ, ker mam bolj malo plodovnice in me bo naslednjič spet čekirala... tko da morm zdej 2 tedna počivat...
- zredila sem se vse skupaj za 14,6 kg...
- mala je težka 1840g...
- obseg glavice 29,3 cm;
- obseg trebuščka 27,5 cm;
- femur 6,2 cm;

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
10.3.2009 10:44:11   
jernejav
Blueeyes user posted image  za pregled.
Meni je do sedaj G še na vsakem pregledu naredil UZ, tudi meni je dejal da je bolj malo plodovnice a ni kritično. Bom videla čez e teden ko imam pregled kako in kaj.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
10.3.2009 10:46:48   
Blueeyes

Blueeyes user posted image  za pregled.
Meni je do sedaj G še na vsakem pregledu naredil UZ, tudi meni je dejal da je bolj malo plodovnice a ni kritično. Bom videla čez e teden ko imam pregled kako in kaj.

ja men je rekla da jo je zlo mal, in da sem počasi na meji s krizo... tko da mam 2 tedna strogega počivanja... ga bom izkoristila za branje knjig... sem si glih včeri en kupila z naslovom Velika knjiga o dojenčku... jo bom lahko v miru počasi brala

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
10.3.2009 10:49:17   
KaTkA24
cauuuuu lepoticke nosecke!:)

vidim, da vsak dan res pridno cvekate:) js sm sicer malo manj pridna, kar pa ne pomeni, da z mislimi nism z vami in, da ne preverim kaj je novega!:)

morm povedat, da mi dans prav cudno otrdeva trebuscek (pa ne cel - tu pa tam kaksen del, pa kar kmalu spusti), mala pa ne miga kaj veliko...tako da upam, da ne bomo danes ze slucajno pakirali! je pa baje mala zelo velika za 35 teden, tako da tu v MB bolnici mi je zdravnik rekel, da je skoraj 100% da bom rodila marca! (moj G v Celju pa se vedno vstraja pri 14. 4.)

vsekakor pa vam bom sporocila kako in kaj po pregledu, ki ga imam 16. 3. - ce zdrzimo do takrat :)

lep in nasmejan dan vsem

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
10.3.2009 10:53:10   
sonček85

user posted image

i kako lep bo buši še posebaj z vijaki k jih bo tvoj dragi navil user posted image user posted image user posted image
ja zgornja teorija pa drži ,po moje se bodo res začelli spraševatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
10.3.2009 10:53:20   
sonček85
zupi:no pa si se nam le malo javilauser posted image user posted image user posted image
janja*:ja potem če pa pomiočniki pomagajo jih bomo pa še več daleuser posted image user posted image user posted image
nalini:bravo za 37t ,jeeee sedaj pa le brez strahu naprej,jaz pa še imam 3t pred sabouser posted image
jernejav:boga ,upam ,da boš to danes uredilauser posted image
srečka:jaz sem tudi misla hosit v laško na MŠ pa sem crekla da imam bližje v Žalcu,no pa bi se spoznali če bi vedela da boš ti tudi hodila tjauser posted image
nina:ti pa kr na masažo,prava faca si ,kr razvajaj se malo tko je prav,Zarja pa kr naj skače da mamici malo nagajauser posted image
cveta.ti pa danes nisi dobro spala ker si preveč pomočnike gledalauser posted image user posted image bom se pridno učila -hvala

za iz P pa ne vem ,po moje še ja ker malo bušija še ostane al pa kako trenirkicouser posted image tega se nebi branlauser posted image user posted image user posted image user posted image

duda1:jaz sem teh nalepk veliko videla v babycentru in pikapolonici,na njihovi strani je veliko tega,za na okno sem pa jaz naredila kar sama  z barvami za steklo
evo link za babycenter:

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=372&ParentClassID=372
plenice:jaz sem jih kupila v mullerju ,ker so baje zelo super,drugače pa hvalijo ja te od hoferja in vlažilne robčke tudi hvalijo od hoferja.Jaz sem jih kupila v mullerju tudi k jih je 6* po 80 kom  in stanejo 6e.Jaz za svojo rito pa uporabljam iz eurospina in so tudi zelo super.Ne mislim kupovat pampers ker za to cceno že dobim 3 pakete k tam enga
blueeyes.bravo za Pregled in počivaj da nam prej ne uideš,pa le pazi da nam sporočiš da si rodila če nam kam uideš ,kar seveda ne smeš ,saj imaš PDP za manouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
10.3.2009 10:54:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: KaTkA24

morm povedat, da mi dans prav cudno otrdeva trebuscek (pa ne cel - tu pa tam kaksen del, pa kar kmalu spusti), mala pa ne miga kaj veliko...tako da upam, da ne bomo danes ze slucajno pakirali! je pa baje mala zelo velika za 35 teden, tako da tu v MB bolnici mi je zdravnik rekel, da je skoraj 100% da bom rodila marca! (moj G v Celju pa se vedno vstraja pri 14. 4.)

vsekakor pa vam bom sporocila kako in kaj po pregledu, ki ga imam 16. 3. - ce zdrzimo do takrat :)

lep in nasmejan dan vsem
tudi moj je danes zelo miren ,punce kaj to pomeni,ponoči lažni podki sedaj bolj miren ,a bi moralo mene kaj skrbet.user posted image

Sem danes že študirala da nebi šla v MŠ glede na vse ,raje počivam,pa buši je trdiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu KaTkA24)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?