Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:06:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hvala za postrežbo Danke schön, ich bin schon fertig mit dem Frühstuck ok, to sem še razumela bom pa mogla nio5 prosit, da mi prevede navodila za tisto timijanovo kopel. tam sem pa v temi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:18:31
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Vidim, da ste vsi bolje spali Mi smo spali po obrokih največ po 20 minut skupaj, drugače se je mali ves čas zbujal in težil Saj ni za govorit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:18:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nič v zvezi z otroki Ali paše bež barva na stenah,če je polovico sten v dilcah v rjavi barvi,kuhinja je pa bela? Moram jo prebeliti,sedaj ko imam še čas,pa mi tako dolgočasno deluje,ker so bele stene.Pravzaprav je belo samo nad omaricami in za hladilnikom,ostalo je vse v dilcah Jaz bi definitivno izbrala kakšno bolj živo barvo, ker se mi zdi, da bi ob beli kuhinji in rjavih (z lesom obloženih) stenah izgledala bež strašno dolgočasna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:19:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Vidim, da ste vsi bolje spali Mi smo spali po obrokih največ po 20 minut skupaj, drugače se je mali ves čas zbujal in težil Saj ni za govorit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:20:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Lepo sončno jutro vsem skupaj! ,..itd.. Spanje: Vreme: Počutje: me neki glavobol daje, verjetno pomankanje kofeina Vid se krega v stajici. Kmalu bo 7.zobek zunaj, mogoče je zato malo ampak res malo tečko. Drgač pa ni hujžga. Kriči ata, mama,....pa zdej sm ga naučila ,da bananai rečeva nana in je pr zajtrku reku: nana in pokazal nanjo. Včeri mi je tašča rekla, da je gledal knjigico in je bla v njej na slikci žoga in jo pokazal v knjigici in prijel tud žogico zdraven njega , madonca napredujemo . LARA in KAJA VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:21:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* LARA in KAJA VSE NAJ NAJ ZA 10 TKO!!!! tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:24:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Vidim, da ste vsi bolje spali Mi smo spali po obrokih največ po 20 minut skupaj, drugače se je mali ves čas zbujal in težil Saj ni za govorit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:25:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid se krega v stajici. Kmalu bo 7.zobek zunaj, mogoče je zato malo ampak res malo tečko. Drgač pa ni hujžga. Kriči ata, mama,....pa zdej sm ga naučila ,da bananai rečeva nana in je pr zajtrku reku: nana in pokazal nanjo. Včeri mi je tašča rekla, da je gledal knjigico in je bla v njej na slikci žoga in jo pokazal v knjigici in prijel tud žogico zdraven njega , madonca napredujemo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:29:07
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, help, zdajle sem ravno hotela nekaj pogledat glede prehrane (tisto, kar si mi poslala na mail), ampak mi je očitno dedec ta mail zbrisal A mi lahko, lepo prosim, še 1x pošlješ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:33:58
|
|
|
|
suzy85
|
Jana imaš ZS!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:39:16
|
|
|
|
tally
|
dobro jutro vsem, težko pa rečem, da je naše dobro. spali smo tko tko, Emiliji ful teče iz nosa, non stop ima svečke pod nosom, čistit pa seveda ne dovoli tuli ko zver samo, da vidi da grem proti njej pa ni važno al s pleničko al s fiziološko . začelo se je pa včeraj ko je bila cel dan nemogoča sitnobica, danes bo pa zgleda še hujše, ni hotla nič pojest za zajtrk niti pit, potem se mi je pol ure dobesedno drla na rokah, sploh jo nisem mogla potolažit , zdej pa je končno zaspala, sem ji dala calpol, ne vem mogoče jo grlo boli ker noče jest al kaj je to. včeraj okrog 12h je pojedla normalen obrok, vse ostalo je bilo po pišččančje. grem še malo za nazaj počekirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:40:08
|
|
|
|
tally
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:41:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nič v zvezi z otroki Ali paše bež barva na stenah,če je polovico sten v dilcah v rjavi barvi,kuhinja je pa bela? Moram jo prebeliti,sedaj ko imam še čas,pa mi tako dolgočasno deluje,ker so bele stene.Pravzaprav je belo samo nad omaricami in za hladilnikom,ostalo je vse v dilcah Jaz bi definitivno izbrala kakšno bolj živo barvo, ker se mi zdi, da bi ob beli kuhinji in rjavih (z lesom obloženih) stenah izgledala bež strašno dolgočasna. s strinjam s špelino, kakšna barva, da vse skupi mal poživi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:44:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, help, zdajle sem ravno hotela nekaj pogledat glede prehrane (tisto, kar si mi poslala na mail), ampak mi je očitno dedec ta mail zbrisal A mi lahko, lepo prosim, še 1x pošlješ? TI SI EKSPRESNA Najlepša hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:44:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dobro jutro vsem, težko pa rečem, da je naše dobro. spali smo tko tko, Emiliji ful teče iz nosa, non stop ima svečke pod nosom, čistit pa seveda ne dovoli tuli ko zver samo, da vidi da grem proti njej pa ni važno al s pleničko al s fiziološko . začelo se je pa včeraj ko je bila cel dan nemogoča sitnobica, danes bo pa zgleda še hujše, ni hotla nič pojest za zajtrk niti pit, potem se mi je pol ure dobesedno drla na rokah, sploh jo nisem mogla potolažit , zdej pa je končno zaspala, sem ji dala calpol, ne vem mogoče jo grlo boli ker noče jest al kaj je to. včeraj okrog 12h je pojedla normalen obrok, vse ostalo je bilo po pišččančje. grem še malo za nazaj počekirat Joj, ko bi le vedeli, kaj pravzaprav je narobe z našimi sončki Najhuje je, ker še ne znajo povedat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:52:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še nobene pokonci? Mi smo spali enkratno in še spimo, če ne bi me Andraž budil ko je letel po sotpnicah, da ne bo zamudil šole In to pred pol sedmo. Sedaj gleda TV jaz pa malo bluzim naokoli. Grem naštimat mlemu zajtrk, da ne bo lačen za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:53:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Spanje malo boljše. Končno. AB že deluje!!! Zdaj se je Maja začela zgledovat po bratcu in se vstaja ob 6.30. Se še nisem opredelila ali je to slabo ali dobro. Pri Jaku sem se vstajala ob pol sedmih več kot 2 leti. Zdaj pa moram škrata zrihtat, ker sosednjo ulico razkopavajo - delajo kanalizacijo in morava naredit "velik" krog, da prideva do vrtca. za izboljšanje zdravja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:54:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutroooooooooooooooo Spanje: boljšeeeeeeeeeeeeeeeeeee Vreme: suuuuuuuuuuuuuuuuuuper Počutje: vreduuuuuu Zajtrk: že čakaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:55:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še nobene pokonci? Mi smo spali enkratno in še spimo, če ne bi me Andraž budil ko je letel po sotpnicah, da ne bo zamudil šole In to pred pol sedmo. Sedaj gleda TV jaz pa malo bluzim naokoli. Grem naštimat mlemu zajtrk, da ne bo lačen a se je mal zmotu? Danes je moj šel malo prej na šiht, mali je pa slišal, da je ata že dol in se ustrašil, da ga bo doma pustil bogi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:56:48
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro spali smo tako za silo, sicer od 20-8h ampak vmes se je ob 2.40 zbudil in gledal kot čuk eno uro, sem ga nosla, sva skup ležala, nič ni pomagalo, zraven je tako milo stokal, da ne vem al ga je kaj bolelo al kaj je bilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:56:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdajle sem v knjigi prebrala nekaj, kar me je spomnilo na dogodek iz lanskega avgusta. Bila sem pri frizerju in je prišla tja ena bogata gospa, sicer znana iz trač rubrik, ampak nima veze kdo točno. Zanimivo, da hodi prav k tej frizerki, čeprav se pripelje skoraj 100 km daleč. Takrat je prišla iz New Yorka in se čez nekaj dni odpravljala na dopust nekam na ene eksotične otoke, sem pozabila katere že. In ta spedenana bjonda začne sproščeno klepetati, bili sva edini stranki. In začne nadvse jamrati nad svojimi koleni. Jaz sem si mislila:"WTF??" Z njenimi koleni je bilo vse v najlepšem redu. In pravi, da bo šla jeseni na operacijo, kjer ji bodo izsesali maščobo iz kolen... Ker izgleda ful grdo, kao... Me je skoraj kap. No, ko jo je frizerka uredila, je odšla, meni pa je frizerka razložila o njej več, kot sem sploh želela izvedeti. V glavnem: ženska je dala čez malo morje lepotnih operacij, nikoli ni bila zadovoljna s svojim videzom, čeprav je izgledala, kot bi stopila direkt iz kakšne modne revije. In v tistem momentu mi je bilo popolnoma jasno, da sem bila takrat definitivno jaz tista bistveno srečnejša, čeprav nisem imela in neikoli ne bom imela njenega keša, stila, izgleda,... Čeprav sem sedela tam 3 mesece po porodu, s kosmatimi, kot jogurt belimi nogami in brez make-upa. Tole pišem na dolgo in široko, ker bom še kdaj prebrala, da ne pozabim na to "razsvetljenje"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:56:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* LARA in KAJA VSE NAJ NAJ ZA 10 TKO!!!! še od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:56:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še nobene pokonci? Mi smo spali enkratno in še spimo, če ne bi me Andraž budil ko je letel po sotpnicah, da ne bo zamudil šole In to pred pol sedmo. Sedaj gleda TV jaz pa malo bluzim naokoli. Grem naštimat mlemu zajtrk, da ne bo lačen ja kdaj pa hodi v šolo drugače?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 10.3.2009 8:57:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Danes sva pa tako trdo spala Zbudil se je 2x za flašo,potem je pa zaspal do 6.20.Ponoči ga ni nič srbelo Danes pa Nejca spraviva v vrtec,potem greva pa malo do mojih,pa malo v trgovino zapravljat,kar je še ostalo od porodniške Še dobro,da bo kmalu druga za spanje, a vi mate še denarja od "stare" porodniške ?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?