|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
9.3.2009 10:08:56   
janejajaneja
Kavica naslednji teden..? Okej, jaz sem za. Meni bi bilo najljubše dopoldne, ampak se vama prilagodim - ni problema.
Verjetno se ne poznamo, ker sem tak letnik, da bi skorajda prijateljevalas fosili...user posted image .. če vama povem samo to, da smo 18 let čakali na user posted image ...vama bo že kar bolj  jasno, a ne?! Ampak je ratalo!!!user posted image user posted image  in to je važno.

1. julija sva te le dočakala... Neli, detece najino...z očijem se sploh ne spominjava več, kako je bilo brez tebe...

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
9.3.2009 10:17:04   
Chebellca
Uauuu čestitke še enkrat...si pravi dokaz da se ne sme vržt puške v koruzo user posted image Superca, meni odgovarja dopoldan in popoldan, samo pon. ne ker imam morfologijo user posted image

(odgovor članu janejajaneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
9.3.2009 11:05:24   
smile30
Čao punce,

ste preživele lep vikend? Je bilo kaj rožic? Sem dobila šopek pisanih tulipanov, ki so prinesli kar težko pričakovano pomlad v našo hišo.
Tudi babi je prišla na pomoč, tako da bo ta teden kar lušten, saj še en par rok kar fajn pride. Moj mali miško je pa itak tako na babi in še bolj na dedija navezan, da ni nobene panike jih pustit same.
Trenutno se mi v službi ful dogaja - klicarit kupce za terjatve.

Se tipkamo...

Neposredna povezava do sporočila: 3078
9.3.2009 11:28:22   
mojcaz.
lep pozdavček in še lepši začetek tedna...
upam,da ste vse lepo preživele včerajšnji dan in seveda ves vikenduser posted image no mi smo končno dobli težko pričakovano kuhinjouser posted image user posted image user posted image ker sem mela malo časa sem jo poslikala in slikce vrgla v album, tak da lahko pogledat user posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
9.3.2009 11:57:12   
Ribica 80
Pozdrav vsem, še posebej Janejajaneji!!! Bravo za otročka!user posted image

Tudi jaz sem včerajšnje sonce gledala iz postelje!!! Še nikol nisem bila tako prehlajena! user posted image Pa tako zamašena...zdaj se pa že zdravim!

Moj mi je pa v soboto takooo lep šopek zvončkov nabral user posted image , sem jih kar poslikala, ampak prilepit jih pa ne znam...tekom dneva bom poiskala sporočilo, v katerem je že ena od nas napisala ta take telebane kot sem jaz - kar probam - ne rata!

Tudi jaz čakam najinega mizarja, da nama KONČNO naredi omaro v spalnici in se tako počasi lotim otroške sobe (zdaj je to odlagalna soba)! Sva se odločila, da prebarvava njegovo staro sobo, bodoči striček pa naredi previjalno mizo + omaro + poličke. Potem pa enkrat v Ikeo po "nujnopotrebnemalenosti"!

Po 4 dneh ležanja in zmernega kašlanja me boli trebuh. Spodnji del trebuha. Še katero? Kako ste si pomagale? Jaz sem si naredila vsak dan eno inhalacijo, drugega si pa nisem upala! Kapljic 31 mi je pa zmanjkalo!

MojcaZ - kuhinja kot iz salona! Lepa je!

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
9.3.2009 11:59:13   
mojcaz.
Ribica kuinja je bla komaj včeraj prvič uprobljena. Noja če si že privoščiš novo kuhinjo pol nekaj takega, ki boš lahko dolgo uporabljal in bo vedno lepa user posted image user posted image Drugače pa hvala user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu Ribica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
9.3.2009 12:01:00   
zaspančka
mojcaz: ful lepa kuhinja!!!user posted image user posted image

Jaz sem imela pa ful lep vikend. Škoda da ga je že konc. user posted image  Včeri sva šla z user posted image  popoldne v Lj, po Tivoliju na sprehod, pa v center na tortico (NJAMI user posted image  user posted image ), je bil tko lep sprehod po sončku. Sam pol sm bla čist crknjena, kr sva zihr ene 4 km prehodila in sem spet ob 9 spala k top.  user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
9.3.2009 12:21:49   
Ribica 80
Julijke 2009 - v Mojem albumu imate šopek zvončkov samo za vas!

Šola za starše - midva jo imava v četrtek...sicer se meni zdi še mal prezgodaj (do julija bom vse pozabila), vendar je naslednji termin šele v maju, takrat bo pa trebuh še enkrat tolkšen, pa vroče...junija pa lahko že rodim - Bog ne daj! tudi prijateljice so mi svetovale, da naj grem kar zdaj...kako je pa pri vas?

lp

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
9.3.2009 12:26:52   
Pupa1005
hej punce....

vikend kt iz ta dobrih sanj, vreme včeri pa naravnost fantastično,...smo šli na Rašico včeraj, kr po tisti poti direkt, ne po cesti, sicer bl počas, ampak sm še zmeri kr u dobri kondiciji....sm kr mal cvikala kk bom gor pršla,...sej velik hodm, pa na telovadbo tud, ampak u hrib je pa le mal drgač,...ampak je šlo in sm vesela....

u petek sva šla z mojim vozičk Mutsy u BC naročit, sm skor diplomirala iz barv, nimajo še vzorčkov tekstila za novo kolekcijo, pol morš pa mal napamet....no pol sva se le nekak odločila in sva uzela belo košaro, k bo itak sam za čez poletje in jesen, in pa team navy športni del,....pa še en kup enih dodatkov, še shoping basket sva vzela, tk da je prodajalcu prostora na naročilnici zmankal,...moj je komentiru, da bi pa najbrž avto prej kupu kt pa tale voziček....
danes sva pa prek spletne trgovine BC lupinco maxi cosi naročila, k je u dnevni akciji in je samo 86,80 EUR, sicer samo ene barve, take citrus zelene, ampak nama je ful všeč, cena pa sploh,...

ne morva se pa odločt, a bi isofix sistem za v avto vzela al ne,....kaj ve pravte? ta isofix je samo za na zadnji sedež, se pravi ko greš sam z dojenčkom nekam, ga morš tko in tko dat na sprednji zic in prpet s pasom,...in se mi zdi, da je vse skupi spet ena tržna poteza, ampak zadeva ni tok pocen, tk da zlo oklevava s tem,...me zanima vaše mnenje o tem , če se katera sploh s tem ukvarja.

to je vse kar sva zaenkrat nakupovala za bejbija, zdej pa lepo počas naprej,....

pridne bodte, da bo čimprej spet tako lepo vreme,...dons se je že neki skisal, najbrž zato, ker je naša šefinja sitna k muha dons in dela slabo voljo čist po nepotrebnem,...

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3084
9.3.2009 12:29:37   
andmoj
mojcaz zelo lepa kuhinja, tudi jaz bi imela takšno, ampak imava premalo prostora.

ana**  lep in velik buši imaš proti mojemu

dd77 čestitke za user posted image

Seveda pa vsem bolanim user posted image  želim čimprejšnje okrevanje.

Jaz sem se pa danes razjezila k user posted image  . Zjutraj od 5h naprej, ko je šel moj v službo, nisem mogla spat (najbrž je bil vzrok premočna kava ali pa prazna postelja), pa vstanem in grem mojo staro sobo en nadstropje nižje pospravljat. Sem začela notri vozit in nosit stvari za našo user posted image  )voziček, lupinica, posteljica,....). No, mam pa tko pridno mami, kjer najde kakšen prazen prostor, navleče navlako. No, pa je bilo še malo hude krvi, ker je morala vse svoje stvari ven pospravit. Ja, red mora biti. Pa še hladilnik sem čist spraznila, ga moram mal počistit.

Sem pa tko zmatrana od pospravljanja in pakiranja cunj, ki so mi premajhne, da se mi sploh danes nič več ne da. Pa bi mogla še perilo zlikat, ampak saj je teden še dolg, se mi ne mudi. user posted image

Evo, mami se mi bo mal odkupila s kosilom. Saj ponavadi je takšna. Najprej se skregamo, potem mi pa "v rit leze". No, saj je še dobr, da jo imam. Šibam na kosilo, potem pa nazaj v posteljo počivat, saj itak ne smem prevč delat, saj sem na bolniški user posted image   user posted image  user posted image

user posted image  lep deževen dan vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 3085
9.3.2009 13:22:21   
Hator
Ribica80, midva sva tudi kar šla v materinsko zdaj, ker rok imam 1.7., naslednji termin materinske pa traja od konca maja do konca junija. Kaj pa če malo  prej rodim? Tako da ti predlagam, da vidva tudi kar gresta. Kam pa hodiš? Jaz v PO.

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
9.3.2009 14:16:30   
Ribica 80
Hator - mi pa gremo na drug konec Slo, hodila bova v Trebnje v ZD.

lp

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
9.3.2009 14:30:53   
lilka
Hej, hoj...

Da še malo z vami počvekamuser posted image

janejajaneja: ja čestitam, take novice pa res rada slišimuser posted image

elevitka: otroška sobica: ne se sekirat, če je ne morete imeti, jaz sem tudi naši Tinki takrat lepo uredila kotiček v najini spalnici takrat in je tudi zelo zelo lepo izgledalo, z malo domišljije se marsikaj da, zdej bomo pa delali prizidek in bo dobila tudi sobico

ana**: vauuuuu, pol pa jaz mislim, da imam velik trebuhuser posted image

No zdej pa šibam, ....

Lepo bodite prav vse!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu nana)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
9.3.2009 14:32:16   
zoga08
Hoj,
jaz sem tudi še danes in jutri doma me je prebava pustila na cediluuser posted image . No drugače gre pa na bolje, že lahko skor normalno jem, ker sem že dva dni na prepečenecu in pržganki.
PUPA1005: Hvala za inf. o lupiniciuser posted image . Jaz sem si jo tud zdaj naročila, ker že cel teden gledam po bolhi in iščem to zeleno barvouser posted image , ker imava izbran temno zelen Mutsy. Ja pa cena je tud zelooo ugodnauser posted image , tak da bomo mal prišparal. Sem jo pa že vidla v živo in mi je ful lepa. Ker so v letošnji kolekciji ful dolgočasne barve.

Podstavek isofix ga bova pa naročila pri Recinku (dokaj ugodno), ampak še ne zdaj verjetn konc maja ali v juniju. No mogoče bo pa vmes še kakšna akcija v BC. Čeprav imava samo v enem avtu te nastavke, pa pravi moj, da bo za ostale user posted image  že nov avtouser posted image .

Zdej grem počivat, moj in tast pa zidata v stanovanju in pripravljata teren za knaufarja, ki pride v sredouser posted image . Končno bova imela strope.

Pozdravčka vsem.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
9.3.2009 14:33:34   
ana**
Ojlaa srečke nosečkeuser posted image

Jst se vam danes prvič javljam.. Sploh nism šla v službo kr se mi je zjutraj tko močno vrtelo,da nisem mogla stat na nogah.. Me je kr zibalo sem in tja pa še v glavi mi je začelo razbijat tko,da nisem reskiralauser posted image
Pa še lubi je malo prej prišel domov tko,da mi danes lepo on kosilo skuha. Bomo meli lazanjouser posted image

Je pa itk ful zamorjen dan..  Mi prav paše,da ne rabim sedet v službiuser posted image

dd77 čestitke za user posted image

jasna uu matr vi ste pa pridniuser posted image  Ste meli včeraj super turouser posted image   Jst bi pomoje po 30minutah vsedla na klopco in se nebi več premaknilauser posted image

janejajaneja takšnih žensk kot si ti bi moglo več bituser posted image  Super,da ste bli vztrajni in vam je po 18letih uspelouser posted image user posted image  Čestitkeuser posted image

mojcaz. fuul dobra kuhinja.. Midva mama en del podoben drug pa je na otok narejenuser posted image  Je pa ful čistauser posted image  Moja je na začetku tut blauser posted image

Ljubljančanke kdaj boste šle ve kaj v MŠ? Bi se lahko zmenile in bi skupi hodili..

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
9.3.2009 15:45:11   
vim
Ojla souser posted image . tudi mi smo se včeraj sprehajali po Tivoliju in rožniku. Naša ekipa z 6 vozički, nas se je že nabralo, samo naš pikec je bil najbolj priden lepo spravljen v bušiju.
Danes pa je prav moreče in sploh noče miniti, da grem lahko domov. Joj te ponedeljki so grozni.
Ana jaz bom hodila v MŠ ali 6.4. ali pa 4.5. bolje čimprej potem bo čedalje večji trebuh in čedalje bolj vroče. A morda ve kdo kaj je s temi nalepkami, če hodiš v LJ porodnišnico v MŠ.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
9.3.2009 18:13:53   
_ella_
Pozdravljene souser posted image ,

Jasmina81- če bi znala slikico prilepiti bi to naredila. Pa ne znam, so pa dosti očne barve, visokopokrivne, zdej vse v barvi melone.

Glede easy fix je pa tako da paše tudi v avtomobile brez easy fixa, pač bazo samo z pasom pripneš. Tudi na zadnjem sedežu. Imam namreč tudi tak problem, da moj auto ima in možov ne. Zato sem se posebej zanimala za to.

Nalepke za MŠ v ljubljanski porodnišnici dobiš dol v pritličji v sprejemni ,kjer se tudi prijaviš. Rabiš pa mislim da materinsko knjižico in potrjeno zdravstveno.

Jaz bom začela hoditi v juniju ko bom že v porodniški in bom imela čas. Do konca maja bom najbrž imela gužvo v službi, pa sem mi ne da še tam čas izgubljati, ko bom že tko crknjena. Menda v Ljubljani vse v enem mesecu narediš.
Jaz sem se pa tko odločla da bom na rok rodila!user posted image

Lp  

< Sporočilo je popravil _ella_ -- 9.3.2009 18:23:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
9.3.2009 19:35:34   
donna22
Punce, a je možno, da se ponoči tako prestrašena sunkovito zbudim, ker me user posted image brcne in se ustrašim? Je kar močen postal user posted image Zdaj je skoraj 24 ur brcal zelo redno ...

Sicer pa je najbrž obrnjen na noge al kako, glede na to, da brce še vedno čutim tako nizko ...

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
9.3.2009 20:26:06   
Sempervivum
Pozdravček, srečke user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Supervivum in Žoga - a vedve se tudi s strokovnim ukvarjata? Jaz bom danes poslala prijavo potem pa na juriiš. Pa a se ne sam prijaviš? A sta iz oš ali iz sš?

Monty - če je kuhano in pečeno ni nobene panike, kar se mesa tiče. Sam ne ga pa ti pripravljat, oz. si potem skrbno umij roke.

Punce, jaz vas ne folgam več!! Sem bila optimist, da bom lahko vse prebrala pa sem prišla do 21 strani in ...moram it se zrihtat za na šiht! user posted image Bom mogla bolj pogosto gor.

Naty - moraš vsak dan brat, če ne, pol je pa problem user posted image  Moraš dopust vzet, da nas prebereš user posted image  Še dobr, da sem jaz na bolniški, hehe

Sicer pa, ja jaz sem ravno danes šla na šolo oddat priprave. Zdej me bodo pa počasi prijavili. Smo zelo v navezi, tako da kar oni to urejajo. Sem pa v SŠ - gimnazija. Žogica pa mislim, da je OŠ, glede na to, da dostikrat piše, kako otročički občudujejo njen buši, pa to user posted image  Naši pubertetniki ravno niso takšni user posted image

Jasna, upam da se težave z živcem uredijo. Sicer pa sem tudi jaz po polurnem (počasnem) sprehodu kar precej zmatrana. Kar verjet ne morem user posted image  Ja, iz forme smo, pa saj bo minilo. To so vse hormončki, pa te nosečniške stvari ... Ane, janeja user posted image  Mimogrede, še enkrat čestitke za user posted image  Sem mislila, da sem jaz zmagovalka, pa ti predajam medaljo! Vse dobro še enkrat! Ti privoščim iz vsega srcauser posted image

Češnca: aha, še ena na šoli user posted image  Meni je bilo na začetku ful težko. Sem pogrešala dijake, pa kolege, ... vse. Kar jokala sem od žalosti ... Zdej pa ne bi več zamenjala. Sem začela uživat in vesela sem, da so vse tiste stresne situacije daleč od mene ... Se še prehitro vrnemo nazaj!

Ribica, hvala za zvončke user posted image

Lilka: se prav razveselim, ko se občasno oglasiš! Vesela sem, da si v redu in da ti ni žal odločitve. Midva bova imela tamalega tudi najprej v spalnici. Potem bomo pa naprej razmišljali. Mi imamo prostor, samo zrihtan še ni (pa s tem ne mislim, da ga je treba očistit al kej podobnega, ampak na pol adaptirat, to bo pa še trajalo ... pa bomo že). Bom vesela, če bo še kakšen user posted image  kasneje!

Oblekice in podobno: mogoče bi pa bil sedaj res že čas, da se malo o tem izobrazimo. Meni je sestra zadnjič prinesla ene 6 vreč cunjic za ta malega, navodil pa ni bilo zraven user posted image  Se moram še za to dogovorit user posted image  Menda nam je iz leta v leto lažje, kar se tiče oblačenja in previjanja ... se je v nekaj letih kar precej spremenilo. No, če ima katera že mamica kaj časa, pa naj nam kakšno koristno info o teh stvareh napiše ...

Lep pozdravček želim vsem user posted image  in tudi vsem user posted image  

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
10.3.2009 7:34:08   
Anonimen
Jutrooo!

Evo, spet sm sveža! user posted image  Alen je spal celo noč, smo imeli pozno obisk - električar je končno prišu in smo se dogovorili za material in par popravkov po stanovanju, tako, da je Alen šel šele ob 20h spat. To je za njega že skoraj polnoč, ker ponavadi je okol 18.30h že zombi. Zjutri sem ga komi zbudila.

Men je noga učeri tolk nagajala, da sem šepala celo popoldne, rabla sem eni 2 uri, da sem našla položaj za spat, pol sm se pa prvič ob 5h zjutri premaknila. Sam, da sm se naspala. Zdej je pa ok. Bomo videli, kako dolgo.

_ella_ ok, ni problema. A pol se ti zdi, da je barva na embalaži enaka barvi na steni? Ker midva sva lani oktobra tolk kiksnala dnevno sobo, da nama gre na bruhanje. No, zdej sma se je malo navadila, ampak ful naju je presenetilo, kakšna barva je prišla ven, ko so se stene posušile. user posted image

donna22 tud js čutim brce čisto v sp. delu trebuha - včasih celo mislim, da brca v sramno kost. Pol se pa odrine in čutim še en sunek ob strani. Že na MF je ležal prečno in od tedaj čutim brce na enak način.

Sempervivum - glede oblekic in oblačenja nisem glih razumela to o izobraževanju? A se ti zdi, da ne boš obvladala, da so stvari zapletene? Mene je tudi bilo ful strah, sam a veš - ko se otrok rodi, se ne rodi sam. Rodi se tudi tisti občutek, kaj in kako s tem malim bitjecem. Oblačenje in slačenje je najmanjši problem. Js sm bla tolk nora na Alena, da je bil vsak dan cca. 2x preoblečen v celoti. No - sej pol je pa tud tolk polival, da sm ga morala še večkrat preoblečt. Tako, da vso prakso dobiš že skor v prvem tednu. user posted image  Če pa te kaj konkretnega zanima pa vprašaj. Nam so tudi en del pokazali v materinski šoli. Aja - pa v bolnici po porodu so mi ga sestre preoblačile in previjale samo na jutranji negi. Ostalo sem želela vse sama, čeprav sem komaj stala.

Ah...Me je čist povleklo v tisti čas. Ne morem verjet, kako otrok hitro zraste!

Nič, da ne težim spet preveč, se slišimo! Lep, sončen dan vsem skupaj!user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
  Neposredna povezava do sporočila: 3095
10.3.2009 7:35:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: janejajaneja

Kavica naslednji teden..? Okej, jaz sem za. Meni bi bilo najljubše dopoldne, ampak se vama prilagodim - ni problema.
Verjetno se ne poznamo, ker sem tak letnik, da bi skorajda prijateljevalas fosili...user posted image .. če vama povem samo to, da smo 18 let čakali na user posted image ...vama bo že kar bolj  jasno, a ne?! Ampak je ratalo!!!user posted image user posted image  in to je važno.

Janejajaneja js pa delam zjutraj - okoli 15.40h se z Alenom šele pripeljema domov. Pol pa jest, pa to pa ono... Je dan res prekratek. No, če boš kdaj imela čas popoldne - pa tudi ti chebelica, se kr javita. Sam dejta kak krepki tisk, ker se pol zgodi, da čist sfalim post, tako, kot tale. user posted image user posted image

(odgovor članu janejajaneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3096
10.3.2009 8:05:10   
Češnca
Dobro jutro! user posted image

Uf, včeraj je bil zame en tak teeeežek dan, skoz so me krči grabili... Sem prav zares pridno počivala!!!
Sva mela pa tud končno generalko v cerkvi, prav luštno je bilo, smo se nasmejali in šli na hitro čez obred. Upam, da se mi na sami poroki kje ne zatakne! user posted image  No, se bomo pa še na ta račun mal smejali!

Sempervivum praviš da mine čuden občutek, ker smo na bolniški. No, super, res komaj čakam! user posted image  Ja, tud jst sem v šoli, na osnovni. Zdej me otročki še niso kej posebej v trebuh gledal, je blo pa prov luštno, ko sem bla prvič noseča, jih je pa res vse zanimalo. user posted image  No, je pa en devetak kljub temu zadnjo šolsko uro rekel: "A noseča ste? Pa kako, sej ste skoz ista?" user posted image user posted image user posted image  O, joj, takrat se mi je pa reeeees že fuuuul poznalo, no! user posted image

Janeja user posted image user posted image user posted image  čestitke! Hja, časa je še precej, pa ga tud ni. To gre noro hitro! user posted image  

oblekice - si bom enkrat v bližnji prihodosti vzela čas in napisala kaj o tem iz mojih izkušenj! Pa upam, da bo v pomoč... user posted image

materinska šola oz. šola za starše - midva sva hodila kar v zd v Kamniku, en teden je trajalo in prav fajn je blo. Šla sva pa v maju. Zdej nama pa ni treba, ker še velja "ta staro" potrdilo.

sobica in spanje - mi smo na začetku vsi 3 spali v spalnici, ampak Anžej že od samega začetka in ves čas v svoji posteljici. Ko je bil star 7 mesecev sva ga pa v njegovo sobo preselila, nobenih problemov ni blo, še bolš je začel spat (beri kako uro dlje user posted image ). Tudi zdej bo tamalo detece na začetku pri nama, pol pa ne vem... Mogoče bi sobo predelili in bi imel vsak tamauček svojo (ker je zares velika), al pa bosta na začetku pač skupaj.

brcike - jooooj, tale otroček naš jer tud živahen 100/uro! Včeraj dobesedno nič pri miru! user posted image  Pa sem mislila, da je bil Anžej akrobat! user posted image

mojcaz kuhinja je fuuuuul lepa!

No, tko, mal sem preletela, se opravičujem vsem, ki sem vas spustila... Bo po soboti več časa! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
10.3.2009 8:11:30   
Chebellca
Dobro jutro punce!
Sem že malo boljše, danes še odležim jutri pa upam da bo ta prehlad počasi minil...Drugače pa Jasna81, meni tudi popoldan ni problem, za kavico se vedno najde čas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
10.3.2009 8:31:18   
zoga08
Hoj,
jutro vam častim enouser posted image , ko ste že tako pridne.
Jaz se počasi odpravlam k zdravniku po bolniško. Mi je bolje ampak imam zvečer še vedno težave z močno zgago. Me ful peče vse do grlauser posted image . Pa nič takega ne jemuser posted image .

Sempervivum in ostale učiteljice. Jaz sem na sš - kemija. Je pa res da učim prve in druge letnike.
Jaz se danes prijavljam sama. Poslala bom priporočeno zahtevane papirje. Se mi pa tolk ne da 'učit' zakonodajeuser posted image . Upam, da bo to čimrej za mano, da lahko sproščeno začnem uživat v pripravah na user posted image , ki pridno brca in me spravlja v dobro voljo.

Komaj čakam na pregled drug teden.

Pozdravčka.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

Neposredna povezava do sporočila: 3099
10.3.2009 8:55:00   
smile30
Ja fajn je tole, kar nekaj tršic na našem forumu. Jaz se vam bom kar v rit lezla, ker nikoli ne veš user posted image . Otroci namreč rastejo.

Jasna, tvoj Alen pa gre že zgodaj spat. Moj sinko pred deveto nikakor ne more polečt svoje ritke. No ja, verjetno pa tudi zelo zgodaj vstanete.

Mojca-kuhinja super lepa. Tudi moja je bila nekoč taka. Zdaj pa cela poprimana z mastnimi rokami in ima nove dekoracije (pisani krogci in črtice) user posted image  . Pa vrata od sob so bla včasih lepa. Zadnjič pa sem tamalega kaznovala in ga napotila v sobo za dve minuti. Rezultat so potolčena vrata (z avtkom).

Vse tiste ki prenavljate vas opozarjam, da ne trošite za drage stvari, ker jih boste za 5 let morale zamenjat.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?