hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kateri AB je pa Maja dobila? Res upam, da bo zdaj hitro ok Mi je pa ful težko, ker si ti že vsa skurjena Estrella*, o moškem zamujanju sploh ne bi... Ohoho, berem, da je bila Alja danes zelo pridna katy82, za Laro in Anžeta!!! sesil, za vse uspehe in užitke kasso, zdaj pa še tebe matra? Ti srčica naša, pazi na svoje zdravje, veš, da veliko mislim nate nina7, tole tvoje hujšanje res ni ok Srčekgirll, KOOLIIIIIKOOOOO snega?!?! Aha, Čmrlika je "prijateljevala z Volgo Nima smisla - pa saj veš Jaz se zadnje čase raje zadržujem, v luft bi skočila samo, če bi se nekdo (spet) direkt name spravil... Raje bodi tu in čvekaj z nami, drugje si pa misli svoje in je. nia5, tudi jaz malemu dajem polento z banano jana81, koliko časa je pa Nejček spal? Jaz raje ne čvekam po telefonu, razen s siolovimi naročniki po stacionarcu Je treba šparat. suzy85, a se tvoj vsak dan vrača domov ali je v vojašnici? Ne vem, kako zdaj to funkcionira mafi, kako mi je tisto o "alarmu", ko se hočeš samo malo dol usesti po končanem delu, znano... Naši točno slutijo ali kaj... kodrana, a vi tudi ne spite? Nočno vreščanje je najhujše hijenca, tudi mi imamo samo tuš kabino Kakšno kad pa boste imeli v novi hiši? tally, fino bi bilo, če bi dobila službo bližje novemu domu, ja edinaos, vidim, da razmišljaš o delu za 4 ure Ja, pa še to sem hotela napisat: očitno ste danes vse po vrsti likale Jaz pa ne Meni osebno je čisto vseeno kakšna kad bo, samo da je velika, pa da malo mehurčkov dela. Blup blup blup pa to, saj veš. Potem me pa tako cel teden ven ne dobijo . Moram 8 let nadoknadit v namakanju v kadi.