NRMM
|
En prav lep sončen pozdrav iz našega konca. Danes je kot nalašč prekrasno vreme za AFŽ . Tudi jaz vam zaželim vse lepo. Cuma hvala za kavico. Ti si nas pa res čisto zanemarila ,zadnji čas,da se malo popraviš. Super,da si s službo zadovoljna ,a ne pomeni to največ? Šnucika tebi in Živi pa pošiljam velik kooooooš . Držim pesti,da se izteče kot treba.Držite se .Si že razmišljala,da bi nabavila inhalator?Mi zdaj kar vsak prehlad rešujemo z inhalacijami s fiziološko raztopino.Ni potrebe več po operilu ipd tinas super,da tudi pri vas stvari tečejo kot treba. Sonček sej bo kmalu pomlad in s tem konec teh prehladov itd . Vam pa letos res ni nič prihranjenega . Tudi za vas punce veliko ,da se bolezni umirijo. Ko je moja Maša imela 2x zapored vnetje ušes,s tem pa AB sem na začetku uporabljala Marinase za otroke,kar 3x na dan,če pa to ni bilo ok,mi je pa p predpisala ene ORL kapljice za nos,da se ni več prestavljalo na ušesa. No tako kot sem napisala,se pa od kar imam inhalator poslužujem kar tega, 2x dnevno in se nahod,kašelj umirita v 2 dneh. NL ti nas tudi zanemarjaš,ejej. Lonja a danes uživaš z čebelicama na sončku in smučišču? Ac kako tvoji dve punci? Tamalo sem si prav fino nagledala na kavici,je bilo kar očitno,ker me je Lonja nonstop opozarjala,da naj ne gledam preveč . JanJan tvoja dva fantiča sta pa tako pridna . Domen je pravi posrečko,bi si ga kar domov peljala.Zdej mi je jasno,zakaj se Lonja tolk grebe za njiju . Izabela kako Matevž?Zdaj je ok?Ne preveč delat . Bino upam,da se imate lepo in,da se punci držita pri zdravju kot treba. No tko, zdej si pa ti mml na vrsti,sem te pustila za na konec . Čimlepši jutrišnji dan,naj ti hitro mine in naj ne bo pretežak. Da bi ti pred pisarno v vrsti stale,se ne rabiš bat , lahko pa se spomniš kaj na nas.In Maticu bo tudi lepo,kdorkoli ga bo pazil.September pa bo tako kmalu in bo na vrsti za v vrtec. Bino,Ac,Mml,JanJan,Lonja res vas je bilo lepo videt in poklepetat z vami . Končno mi je uspelo spoznati Ac,sicer sem se te predstavljala bolj zgovorno,ampak itak skoraj ni morala nobena preglasit Lonje . Upam,da se še kaj vidimo. No tko,tudi meni se iztekajo nedelovne ure,tudi jaz jutri začnem z novo službo . Ta služba je na našem koncu,tako da imam do nje 15 min po AC. Ljubljana mi verjetno ne uide,glede na to,da je poslovalnica tudi tam in bom imela v obdelavi vse. No pa ajde,sej konec koncev Lj ni tolk slaba.....priznam,da jo bom kar pogrešala,kljub vsem nepravilnostim in nesporazumom bom pogrešala tudi bivšo firmi.....ampak glede na naravo dela,se bom srečevala z njimi,ker so že večx sodelovali z to firmo,kamor odhajam. Imam pa še v igri 2 firmi in čakam na odg. Ena je majhna in zelo zanimiva, druga pa velika in mi v obeh dobro kaže.Kaj potem naredit,če dobim še 2 pozitivna odgovora,pa res ne vem.Vsi mi pravijo,da se naj odločim tako,da bo meni najlepše........meni je itak lepo v katerikoli službi,samo da ne rabim biti doma v brezdelju,ko sta punci v vrtcu. Moji M&M sta vredu,preboleli obe kozice,ni bilo hudega,tako da zdaj že veselo hodita v vrtec,Maruša malo manj,ampak sej jo bo minilo. Lepo bodite,uživajte na sončku.