Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej, hej, hej! Evo me, i'm back. V službi sm vse uredila, zdej čakam sam da mi pogodbo pošljejo. Delala bom po 4h. Me je vprašala če bom sam dop. al bi tud pop. pa sm ji rekla, da komot tud pop. Po 4h bom delala od 30.3.- 31.8. ( tko sm jim rekla) oz. dokler ne dobim vrtca ( če bom prej bom prekinla, če pa ne pa podaljšala). Ma ste pridne s čvekanjem, kr tko naprej. Jst grem mal pospravt, pa z mojim Vidkom se bova mal igrala oz. po tleh prah brisala . Se še kej javim, ko bo čas. Super, da si vrihtala Me prav zanima kako bi se pri nas odzvali, če bi za kaj takega zaprosila ful dobro Bravo SG, da si uredila mene čadalje bolj mika, da bi delala samo po 4 ure, pravi, da naj si grem kar uredit, da če živimo zdaj z to mojo revščino od porodniške, bomo tudi pol z 4 ure dela. Kaj pa vem Pa si zrihtaj za 6h Edina veš kako je manj imaš manj trošiš, jaz vem za sebe, da bi šla takoj delat za 4 ure, če ne bi zdej stanovanja kupili in imeli toliko pufov Pufi so tudi pri nama ogroooooooooomni verjamem , šit je tole, vsaj službo imaš bilzu doma in boš hitro po šihtu doma, ne boš se kotalila po cesti po uro al več. ja to je pa res , veš jaz si bom probala še kak fuš najdit za popoldneve , magar si bom najdla da kake pisarne pucam, od moje kolegice mami, puca 3X na teden pisarne, po 2 uri, in dobi okrog 300-400 EUR/mesec, kar se meni zdi kar veliko
|