Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: furlica Pozdravljene, končno spet nazaj po mali gripci. Popila sem par kištic pomaranč in spila litre čaja z medom... a zdaj sem ok, še malo in bom kot prej. Tudi jaz danes ne bom šla k telovadbi, a bom šla drugi teden, Fragola, kaj dvakrat na teden imate, ob kateri uri je pole telovadba? Sem zadovoljna, da si dobila voziček in da ti je všeč in da si zadovoljna. Jaz se še odločujem, k vsi so pametni okrog mene in res na koncu ne vem več kaj nardit. Tolko se govori o makadamu... a me zanima, koliko jih potem gre res po takem terenu? Fragola, bom ga prišla pogledat... in spotoma, še uno kafe ?!? samo da mi gre virus ven iz telesa. Grem zdej, k sem malo trudna. lep pozdrav, furlica Voziček, jst imam še Peg perego ima kar mala kolesca, a vseeno kljub temu, da sem veliko pohajala z njim, nisem nikoli zašla na makedam....ne da bi se ga izogibala, ampak saj je že vse asfaltirano, tudi tukaj na periferiji oz. na kmetih, kot smo mi doma . Trikolesniki pa mi sploh niso všeč, pa še varnost se mi zdi vprašljiva. Ena kolegica ga je imela (ne vem imena) a se ji je kar nekajkrat prevrnil na bol....od tega je bil 2x otročiček oz. otrok noter dvomim da je mala Jane ali pa quiny, ker ta dva sta zelo dobra vozička, jaz po makademu sigurno bom tudi vozila, ker po krasu je veliko takoh stranskih poti in konec koncev tudi tle v vrtojbi če greš po pločniku je boljši imet malo večja kolesa, kot una mala, tam se vse trese, meni osebno štirikolesniki ala peg perego mi niso všeč in so mi taki, kot da se bo zdaj zdaj kej zlomilo. Mogoče imaš sam tak občutek, da se bo kaj zlomilo. Mi smo ogromno prevozili, ker je moj otrok shodil dosti kasno....tako, da sem ga aktivno rabla skoraj 3 leta. Pa še njegova sestrična se je furala zadaj...tam, ko lahko pri Peg peregu stoji še en otrok. Pa tudi spravi se v Polota zadaj brez problema. Zame je bil res praktičen, prostora ti ne zavzame dosti, je zložljiv kot dežnik. In moram rečt, da se ni še nič na njem zlomilo. Zadnjič sem ga šla spucat, ker je bil pol prahu . Pa je skoraj kot nov...osebno ne bi rekla, da je tolko prefural pa da je tolko star . Seznam: naslednji pregled 11.3. CTG + UZ