|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
9.3.2009 10:30:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Soncnica Sandra ***, a je pri iskanju službe že kaj napredka? user posted image

Od vseh poslanih prošenj eno vabilo na razgovor. Bilo je preko 120 prošenj, 22 so nas vabili na razgovor in seveda na koncu: negativno user posted image

Eh, sra.nje user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
9.3.2009 10:31:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša sitnoba in neješčost je pokzala voj obraz. Polovice druge spodnje enkice je prebilo dlesen. Še polovičko in bo konec za par dniuser posted image  

Joj, tile zobki... user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
9.3.2009 10:31:23   
Soncnica Sandra ***

Jaz imam pa spet prebavne težaveuser posted image  Sem že sita WC ja.

a spet al kva?
upam, da se čim prej vse uredi user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 1203
9.3.2009 10:31:39   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Midva sva nazaj od Puser posted image .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužveuser posted image

user posted image user posted image user posted image  da tako "hitro" prideta na vrsto. in upam, da ugotovijo za kaj točno se gre

Saj mogoče ne bodo nič ugotovili tako kot pri Nejcu ne,ampak da vsaj izključilo možne alergene snovi.Pri Nejcu je bil takrat krivec calpol,Pri Tilnu je lahko čisto nekaj drugega,tako kot zadnjič čokolino.Da mu lahko brez skrbi dajem hrano,čeprav mu ne dajem nič novega,razen sedaj sem mu parkrat dala prospan za izkašljevanje.Mogoče je to krivec.Bomo videli,itak par dni traja,da se snov spravi ven iz telesa

Neposredna povezava do sporočila: 1204
9.3.2009 10:31:52   
špelin@

Midva sva nazaj od Puser posted image .Sva dobila fenistil kapljice in mazat ga moram še naprej s tisto kremo od zadnjič.Sva pa dobila napotnico za testiranje.ravnokar sem klicala in dobila datum 3.4.Še kar hitro glede na to,da je P rekla,da je ful gužveuser posted image

user posted image user posted image user posted image  A je rekla, da bi lahko šlo za alergijo? Koliko časa pa že ima te pikice?

Lahko da je alergija.Tiste od zadnjič od čokolinota so izginile,te ima pa 5 dni,s tem da ga je najprej samo srbelo,potem pa so se pojavile pikice po čelu, in okoli ušesk.Drugje po telesu nima nič.

Pa ga fajn srbi?

Ne ves čas,ampak ko ga začne,se pa kar drgne s čelom vate.Ponoči se mi je zbujal,ker ga je srbelo in sem ga namazala s fenistil gelom in je takoj zaspaluser posted image

Bogi mišek, upam, da mu hitro izzveni user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
9.3.2009 10:31:59   
Soncnica Sandra ***

Od vseh poslanih prošenj eno vabilo na razgovor. Bilo je preko 120 prošenj, 22 so nas vabili na razgovor in seveda na koncu: negativno user posted image

Eh, sra.nje user posted image

aha user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
9.3.2009 10:32:35   
suzy85

hej hej

sem prišla pogledat če kej stražo držite user posted image . kar dobro vam gre

jaz sem pa donc že kruh spekla user posted image user posted image user posted image
zdej me pa še likanje čaka user posted image

si bla pa že pridna! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 1207
9.3.2009 10:33:06   
tilči

Jaz imam pa spet prebavne težaveuser posted image  Sem že sita WC ja.

a spet al kva?
upam, da se čim prej vse uredi user posted image user posted image user posted image

A si probala medicinsko oglje? Meni je pomagalo.Zaprlo me je,nobenih krčev

Neposredna povezava do sporočila: 1208
9.3.2009 10:33:10   
Soncnica Sandra ***

Noč je bila user posted image Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tičeuser posted image Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo.

Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let user posted image Bom mogla malo na grob.

za tvojo sestrico user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1209
9.3.2009 10:33:38   
Soncnica Sandra ***

ŽIVA IN LIN

VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!

user posted image

tudi od naju z Manco user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1210
9.3.2009 10:34:26   
Soncnica Sandra ***
Tko, zdej grem pa likat, pa upam, da bo kup se čim prej zmanjšal oziroma izginil user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1211
9.3.2009 10:34:37   
suzy85

prava služba te še čaka user posted image . držim pesti, da jo čim prej najdeš user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1212
9.3.2009 10:34:46   
suzy85

Naša sitnoba in neješčost je pokzala voj obraz. Polovice druge spodnje enkice je prebilo dlesen. Še polovičko in bo konec za par dniuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1213
9.3.2009 10:35:03   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tally

tally, že kaj rihtate stanovanje? Kdaj imate namen preseliti se?

ja kr rihtamo user posted image user posted image . kar smo imeli namen naročiti smo naročili, večino stvari dobiva drug teden 17.3., sedežno pa okrog 10. aprila, potem pa bomo šli počaaaaaaaaaaaaaaaasi naprej.user posted image user posted image user posted image

dobiš ZSuser posted image

Superca, da bo kaka majčica tako blizu mene domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
9.3.2009 10:35:39   
tilči

ŽIVA IN LIN

VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!

user posted image

tudi od nas vse naj najuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.3.2009 10:36:56   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

prava služba te še čaka user posted image . držim pesti, da jo čim prej najdeš user posted image user posted image user posted image

Ss kako pa pišeš prošnje?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.3.2009 10:37:07   
tilči

user posted image user posted image user posted image
Potem bo pa že kakšen drug ven lezeluser posted image .jaz sem tudi mislila,da bo malo pavze,pa že štirko čutim.Ima že ful trdo

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.3.2009 10:46:50   
špelin@
Janezek vpraša svojo učiteljico, če lahko govori z njo po šolski uri.Ona se strinja. Učiteljica: In, Janezek, kaj mi želiš povedati? Janezek: Mislim, da sem preveč pameten, da bi ostal v tem razredu, kerse dolgočasim.Želim, da me daste direktno v gimnazijo. Učiteljica obvesti o tem ravnatelja, ki vpraša Janezka, če lahko naredi test. Janezek se strinja brez oklevanja in ravnatelj začne s vprašanji: Ravnatelj: No, Janezek, da vidimo... 3x4?Janezek: 12! Ravnatelj: In 6x6?Janezek: 36, gospod ravnatelj. Ravnatelj: Glavno mesto Japonske?Janezek: Tokio. Test traja še pol ure, Janezek pa ne naredi nobene napake. Na koncu je ravnateljzadovoljen z rezultatom, učiteljica pa vpraša, ali mu lahko zdaj onapostavi nekaj vprašanj.Oba se strinjata in učiteljica začne spraševati: Učiteljica: Dobro, Janezek. Krava ima 4, jaz pa 2. Kaj je to?Janezek: Noge, gospa učiteljica. Učiteljica: Točno. Kaj lahko najdemo v tvojih hlačah, v mojih pa ne? Ravnatelj je presenečen nad vprašanjem... Janezek: Žepe! Učiteljica: Dobro, Janezek. Kje imajo ženske najbolj kodraste dlake? Ravnatelj se pripravlja, da poseže z besedo med njiju, a Janezek odgovori. Janezek: V Afriki. Učiteljica: Kaj je mehko a v rokah ženske postane trdo? Ravnatelj obrne z očmi, a Janezek spet odgovarja. Janezek: Lak za nohte. Učiteljica: Kaj imajo moški in ženske na sredini nog?Janezek: Kolena! Učiteljica: V redu. Kaj ima poročena ženska širše kot neporočena? Ravnatelj ne more verjeti svojim ušesom. Janezek: Posteljo, gospa učiteljica. Učiteljica: Kateri del mojega telesa je največkrat vlažen?Janezek: Vaš jezik! Učiteljica: Katera beseda se začne s črko ''p'' in označuje nekaj karje lahko vlažnoali suho in moški radi gledajo?Janezek: Pot! Ravntelj je brez sape, ves moker od znoja, odloči se, da bo prekiniltest in vzklikne:Ne bom te poslal v gimnazijo ampak direktno na fakulteto! Celo jaz binarobe odgovoril na vsa vprašanja...   Nauk: Človek postane z leti PERVERZEN!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.3.2009 10:48:59   
Čmrlika

Tko, zdej grem pa likat, pa upam, da bo kup se čim prej zmanjšal oziroma izginil user posted image

jaz sem se tudi spravla...pa takoooovelikega imama, ker skoz odlašam zarad križa. user posted image  mah bo že zginil...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.3.2009 10:49:05   
Estrella*

Janezek vpraša svojo učiteljico, če lahko govori z njo po šolski uri.Ona se strinja. Učiteljica: In, Janezek, kaj mi želiš povedati? Janezek: Mislim, da sem preveč pameten, da bi ostal v tem razredu, kerse dolgočasim.Želim, da me daste direktno v gimnazijo. Učiteljica obvesti o tem ravnatelja, ki vpraša Janezka, če lahko naredi test. Janezek se strinja brez oklevanja in ravnatelj začne s vprašanji: Ravnatelj: No, Janezek, da vidimo... 3x4?Janezek: 12! Ravnatelj: In 6x6?Janezek: 36, gospod ravnatelj. Ravnatelj: Glavno mesto Japonske?Janezek: Tokio. Test traja še pol ure, Janezek pa ne naredi nobene napake. Na koncu je ravnateljzadovoljen z rezultatom, učiteljica pa vpraša, ali mu lahko zdaj onapostavi nekaj vprašanj.Oba se strinjata in učiteljica začne spraševati: Učiteljica: Dobro, Janezek. Krava ima 4, jaz pa 2. Kaj je to?Janezek: Noge, gospa učiteljica. Učiteljica: Točno. Kaj lahko najdemo v tvojih hlačah, v mojih pa ne? Ravnatelj je presenečen nad vprašanjem... Janezek: Žepe! Učiteljica: Dobro, Janezek. Kje imajo ženske najbolj kodraste dlake? Ravnatelj se pripravlja, da poseže z besedo med njiju, a Janezek odgovori. Janezek: V Afriki. Učiteljica: Kaj je mehko a v rokah ženske postane trdo? Ravnatelj obrne z očmi, a Janezek spet odgovarja. Janezek: Lak za nohte. Učiteljica: Kaj imajo moški in ženske na sredini nog?Janezek: Kolena! Učiteljica: V redu. Kaj ima poročena ženska širše kot neporočena? Ravnatelj ne more verjeti svojim ušesom. Janezek: Posteljo, gospa učiteljica. Učiteljica: Kateri del mojega telesa je največkrat vlažen?Janezek: Vaš jezik! Učiteljica: Katera beseda se začne s črko ''p'' in označuje nekaj karje lahko vlažnoali suho in moški radi gledajo?Janezek: Pot! Ravntelj je brez sape, ves moker od znoja, odloči se, da bo prekiniltest in vzklikne:Ne bom te poslal v gimnazijo ampak direktno na fakulteto! Celo jaz binarobe odgovoril na vsa vprašanja...   Nauk: Človek postane z leti PERVERZEN!

user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.3.2009 10:50:04   
Estrella*
Jaz sem zlikalauser posted image user posted image user posted image Se pa že 2 žehti sušita tako, da bo veselje kratkotrajnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.3.2009 10:50:19   
Čmrlika
pa zebe me ko hudiča, tako da res skarjni čas da grem za likalnik...

uuu, kako pa naša Anitka uživa...user posted image  a mislite da misli kaj na nas? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.3.2009 10:58:15   
barbaw
Sem mislila, da nič ne likate, ker sem komaj vse prebrala. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.3.2009 10:58:18   
barbaw

Noč je bila user posted image Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tičeuser posted image Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo.

Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let user posted image Bom mogla malo na grob.

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.3.2009 10:58:20   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: tally

tally, že kaj rihtate stanovanje? Kdaj imate namen preseliti se?

ja kr rihtamo user posted image user posted image . kar smo imeli namen naročiti smo naročili, večino stvari dobiva drug teden 17.3., sedežno pa okrog 10. aprila, potem pa bomo šli počaaaaaaaaaaaaaaaasi naprej.user posted image user posted image user posted image

dobiš ZSuser posted image

Superca, da bo kaka majčica tako blizu mene domauser posted image user posted image user posted image user posted image

kmal kmal  user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?