|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
9.3.2009 10:00:39   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

kar se pa tiče prehrane, sem jaz pazla mogoče prvih 10 al 14 dni in še to ne tako strogo mogoče kakšne stvari, ki napenja (fižola) nisem jedla pa pečenega in svinjskega mesa (tega do 5.meseca) ostalo pa sem in ni imel krčev Žiga...edini krči, ki jih je imel jih je dobil po AD3 kapljicah, pol smo zmanjšali dozo teh kapljic in je blo bolje.....

Vidiš, Nika te kapljice dobiva že od rojstva in to konkretnih 8 kapljic! Pa je ne zvija po njih! Ko pravijo, da so te kapljice pravi user posted image  za krče! Pa tudi Tija ni imela problemov zarad njih.

user posted image user posted image user posted image To pa je res fajn, ker sem jaz od mnogih mamic slišala, da so te AD kapljice pravi user posted image za krče, veliko jih je tudi opustilo z dodajanjem! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
9.3.2009 10:01:49   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

novo,kako si dans? je vse kul? si še kaj krvavela?

Mal je še blo krvi, za eno kapljico, ko sem si obrisala. Čez noč nič, razen tu in tam malo špikanja, otrdevanja,... user posted image
No, naj bo že, če mora biti orng, sem popolnoma pripravljena! user posted image

Kaj pa so ti rekli, glede na to, da je sveža kri?

da pač zaradi teže,... rado in je tudi normalno, da prihaja do tega. Dokler ni v večjih količinah (ker na hlačkah pa nisem imela nič, le ko sm si obrisala malo), ni bolečin, rednih popadkov pač bomo čakali. Sej imam v sredo pregled, tak da se bom boljše počutila.
Sam me kr mal napsihira ta kri, ker sem prej že imala 2 ss in vse je povezano s krvjo, rjavim izcedkom! user posted image

No, zdej ss ni več možen. user posted image
Šalo na stran, verjamem da te je strah, mene bi tudi bilo. Sam če je res tako malo, ni hudga. Predstavljaj si, da se je men vlivalo, kot da bi pipo odprla. user posted image  Groza, res.

punce, moje vse se je in se še bo dobro izteklo user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
9.3.2009 10:06:20   
novo

Mal je še blo krvi, za eno kapljico, ko sem si obrisala. Čez noč nič, razen tu in tam malo špikanja, otrdevanja,... user posted image

da pač zaradi teže,... rado in je tudi normalno, da prihaja do tega. Dokler ni v večjih količinah (ker na hlačkah pa nisem imela nič, le ko sm si obrisala malo), ni bolečin, rednih popadkov pač bomo čakali. Sej imam v sredo pregled, tak da se bom boljše počutila.
Sam me kr mal napsihira ta kri, ker sem prej že imala 2 ss in vse je povezano s krvjo, rjavim izcedkom! user posted image

Šalo na stran, verjamem da te je strah, mene bi tudi bilo. Sam če je res tako malo, ni hudga. Predstavljaj si, da se je men vlivalo, kot da bi pipo odprla. user posted image  Groza, res.

ja, si predstavljam, da je moglo bit res grozno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
9.3.2009 10:07:36   
novo

punce, moje vse se je in se še bo dobro izteklo user posted image user posted image user posted image

Tako je! user posted image user posted image user posted image Optimizem velja! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
9.3.2009 10:09:04   
Tulipan12

mislim, da ne ti ne jaz ne bova na konc vedle da gre zares, ker naju že tok časa tok heca tole user posted image user posted image user posted image

ja, maš prav. Pa bova doma rodili! user posted image
Ne, sam res, ponoči sem razmišljala, kaj bom res vedela, kdaj gre zares. user posted image

jaz zdaj računam, da mi bo prej voda odtekla predn bom vedla da mam prave popadke user posted image user posted image user posted image

Js upam, da bo tudi tak. Pa naj bo kjerkoli, sam da ni krvi, če pa so že krči, pa naj bodo res močni! user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa na 3 minute!user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
9.3.2009 10:10:15   
Najaa

jaz zdaj računam, da mi bo prej voda odtekla predn bom vedla da mam prave popadke user posted image user posted image user posted image

Ja sej, kakor si včeraj rekla. Na začetku so te hecali tisti nepravi popadki, zdaj ko je treba, jih pa ne bo od nikoder. user posted image  Čeprav jaz ti želim, da te oreng zvije, če si ti to želiš! user posted image

hvala najaaa user posted image user posted image user posted image si že res želim, da me zvije na polno user posted image user posted image user posted image

Navijam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
9.3.2009 10:10:53   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

mislim, da ne ti ne jaz ne bova na konc vedle da gre zares, ker naju že tok časa tok heca tole user posted image user posted image user posted image

Ne, sam res, ponoči sem razmišljala, kaj bom res vedela, kdaj gre zares. user posted image

Js upam, da bo tudi tak. Pa naj bo kjerkoli, sam da ni krvi, če pa so že krči, pa naj bodo res močni! user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa na 3 minute!user posted image

no ja glede na to da mi je G zabičal, da moram v P pridet ko bodo na 7-10 minut in naj nikar ne čakam na manj... bom tud z 10ko zadovoljna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
9.3.2009 10:11:07   
Najaa

kar se pa tiče prehrane, sem jaz pazla mogoče prvih 10 al 14 dni in še to ne tako strogo mogoče kakšne stvari, ki napenja (fižola) nisem jedla pa pečenega in svinjskega mesa (tega do 5.meseca) ostalo pa sem in ni imel krčev Žiga...edini krči, ki jih je imel jih je dobil po AD3 kapljicah, pol smo zmanjšali dozo teh kapljic in je blo bolje.....

Vidiš, Nika te kapljice dobiva že od rojstva in to konkretnih 8 kapljic! Pa je ne zvija po njih! Ko pravijo, da so te kapljice pravi user posted image  za krče! Pa tudi Tija ni imela problemov zarad njih.

user posted image user posted image user posted image To pa je res fajn, ker sem jaz od mnogih mamic slišala, da so te AD kapljice pravi user posted image za krče, veliko jih je tudi opustilo z dodajanjem! user posted image

Fajn je še posebej zato, ker jaz tudi če bi jo zvijalo, ne bi smela nehat ji dajat. Ker je nedonošenček in jih mora nujno dobivat.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
9.3.2009 10:12:32   
Tulipan12
Me res že zanima kaj bo v sredo naredila polna luna!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
9.3.2009 10:14:01   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

tasa, meni tudi gre na živce, ko nikoli ne vem, kdaj pride patronažna.
Reci ji, naj jo skopa, da jo bosta pol vidva sama kopala. Zvečer jim še posebej paše, ko se utrudijo in potem pojejo in sladko zaspijo. user posted image  Tak da mi bomo uvedli tak ritual pred spanjem. Timon od yanie se pa že vsak večer kopa. user posted image

Lolita, probaj za prebavo vsak večer spit en kefir. Meni je v nos. na koncu samo to pomagalo.
Tud ti boš kmal imela svoj mali zakladek!user posted image

Ma men čist nič ne pomaga, prav občutek imam da mi tamala zapira tist izhod.Sem že vse poskusila, od grozdja pa nič, celo sirup sem imela, pa doslej je koliko toliko pomagal, danes pa sem prav zaštopana.Pa še križ me nekaj boli.user posted image user posted image user posted image user posted image Ah bo že.

jemlješ slučajno kakšne tablete ali sirup za kri in železo? Ker mene je to nenormalno zapiralo, ko sem nehala, pa je bilo OK!

Ne na sploh slaba prebavauser posted image

Kaj pa čokolada? Mogoče se hecno sliši, ampak meni je včasih, ko sem bila že čisto zadenfana, pomagal košček čokolade. user posted image

user posted image user posted image user posted image je res. meni tudi! user posted image user posted image user posted image

tudi meni user posted image

Nažalost sem fenomenuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
9.3.2009 10:14:43   
Lolita23

jaz po resnici, sem že sanjala, da mi glava od male ven gleda, ko jaz poštudiram da gre zares.user posted image user posted image user posted image user posted image Moj je pa itak skup padeluser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
9.3.2009 10:17:19   
Pupa7

jaz po resnici, sem že sanjala, da mi glava od male ven gleda, ko jaz poštudiram da gre zares.user posted image user posted image user posted image user posted image Moj je pa itak skup padeluser posted image

lolitka, kdaj maš zdaj pregled?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
9.3.2009 10:18:43   
mama_milchy

jaz sem mu pol en teden dajala 2na dan, pol pa tri na dan en teden in smo jih res počasi, postopoma uvedli....prvi dan ko je dobil polno porcijo je bil tako bogi zvečer, da sem kr patronažno klicala in je pol drugi dan prišla in smo ugotavljali da kaj bi lahko blo, pa kaj sem jedla, pa kakšen čaj mu dajem in pol sem ugotovila, da so se krči začeli tistega dne, ko sem mu dala AD# kapljice in je rekla, da jih kr ukinem za nekaj časa cca.1mesec in pol postopoma uvajam in tako je tudi blo;

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
9.3.2009 10:19:02   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
9.3.2009 10:21:44   
mama_milchy

user posted image

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

07.03. 
Steffi (32)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., Izola user posted image +16 kg, ? cm
08.03. 
Lolita23 (23)          (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., CE user posted image +16 kg ?
NoBady (19)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 8.3., CE user posted image +23 kg, 107 cm
- v P čaka na začetek prihoda svojega fantka
mihaela01 (27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., Ptuj user posted image +10,5 kg, 97 cm
09.03.
sahary (29)            (št. user posted image 4, št. user posted image 3) 9.3., CE user posted image +13 kg, ?
11.03. 
petrcaK
(25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., CE user posted image +18 kg, 109 cm
mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., Izola user posted image +14 kg, ?
12.03. 
helimaša (26)         (št. user posted image 3, št. user posted image 1) 9.3., LJ  user posted image +6 kg, 98 cm
13.03.
trezika (24)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 11.3., Ptuj user posted image +22,5 kg, 115 cm
14.03. 
trinity22 (30)         (št. user posted image  1, št. user posted image 0) //, CE user posted image +13 kg, 99 cm
- v P zaradi bolečin v ledvenem delu
škratka (23)           (št. user posted image  1, št. user posted image ?) 12.3, NM user posted image +18 kg, 109 cm
15.03.
lejca (32)                (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 16.3., ITA user posted image +18 kg, 114 cm 
kajaka (30)             (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 10.3., Ptuj user posted image +17,5 kg
16.03.
dana
(31)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 9.3., LJ user posted image
+12,5 kg, 110 cm
17.03. 
MalaČebelica (27)   (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., MB user posted image +18 kg, 106 cm
18.03. 
buksi (26)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 17.3., PO user posted image +16 kg, ?
19.3.
Lorencia (25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 11.3., MB user posted image +10,5 kg, 100 cm
20.03.
pocka (29)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 12.3., Izola user posted image +19 kg, 106 cm 
21.3. 
_andreja_ (24)         (št. user posted image 2, št.user posted image 1) 10.3., TRB user posted image +14,5 kg, 136 cm
Pupa7 (28)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 17.3., CH  user posted image +18 kg, 122 cm 
jadrnica (28)             (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 16.3., LJ  user posted image +12,5 kg, 103 cm
čebeica maja (30)    (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., NM  user posted image +17,5 kg, 100 cm
pondelak (19)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 11.3., MS user posted image +16 kg, 115 cm 
sanna (23)                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., LJ  user posted image +14 kg, 107 cm
22.03
Sey (28)                     (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 9.3., PO user posted image +10 kg
23.03.
1hruška (25)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 26.2., LJ user posted image +14 kg, 106 cm
24.03.  
felix7 (27)                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)
10.3., LJ user posted image +13,5 kg, 100 cm 
25.03.
marec 2009 (31)        (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., LJ user posted image +4 kg, 134 cm
novo (30)                    (št. user posted image 3, št. user posted image 0) 11.3., CE user posted image +15 kg, 102 cm
piamaria (30)              (št. user posted image 3, št. user posted image 2) 10.3., LJ user posted image +14,5 kg
loni77 (31)                  (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 13.3., PO user posted image +17 kg, 109 cm
26.03.
bambam (29)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 6.3., CE user posted image +21 kg, 118 cm
sončica* (23)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 18.2., LJ user posted image +15 kg ?
28.03.
Nina00
(35)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 6.3., LJ user posted image +13,5 kg, ?

Tulipan12 (34)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 12.3., MB user posted image +13,5 kg, ?  
SRCCEK (28)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 5.3., LJ user posted image +14 kg, 100 cm
suncicica (29)       (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 9.3., Ptuj user posted image user posted image +30 kg, 115 cm
29.03.
drevozivljenja (22)    (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 9.3., MS user posted image +18 kg, 103 cm
30.03.
janaja
(25)                 (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 11.3., KR user posted image
+11,2 kg, 118 cm
31.03.
Irena83 (26)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., LJ user posted image +20 kg, 103 cm
01.04
Piruri (30)                  (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 17.3., PO user posted image +15 kg, 108 cm
Miška2006                 (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 11.3., GO/LJ user posted image +7 kg

- 13 fantkov user posted image
- 14 punčk user posted image
     - 16 presenečenj  user posted image

Skupaj nas je 42 marčevskih nosečk!

user posted image   

user posted image

user posted image            user posted image

MARČEVSKI ZVONČKI IN TROBENTICE 2009

Datum       Ime (starost)        PDP       Ime otročka   Teža    Velikost

7.1.2009      PERSIDA (32)    12.3.     Anže     user posted image    1840 g   43,5 cm
                                                             Tomaž   user posted image    1550 g    41 cm

30.1.2009    TEJČI H
(24)      28.3.   
  Lovro   user posted image     2000 g    44 cm

6.2.2009       CITA (28)          1.3.        Lia       user posted image     2900 g    47 cm

7.2.2009       NAJAA (30)       31.3.      Nika    user posted image     1940 g    46 cm

12.2.2009    YANIA (29)         8.3.       Timon  user posted image     2260 g    46 cm

12.2.2009    DUSHKA (26)      4.3.       Taja     user posted image     2600 g    47 cm

20.2.2009    TASA_M (25)     18.3.       Lija     user posted image     2330 g    46 cm

21.2.2009    JJASNA85 (23)  26.2.      Leon    user posted image      3510 g    54 cm

22.2.2009    JANJAP (26)      20.3.   Raphaël  user posted image      3110 g    50 cm

26.2.2009    GRAHEC (30)       6.3.     Lucija    user posted image      3840 g    53 cm

28.2.2009    KOKICA32 (33)  20.3.   Valentin  user posted image     2990 g    50 cm

2.3.2009      =JASNA= (27)     3.3.       Katja    user posted image     3325 g    50 cm

3.3.2009       ADA2 (30)           3.3.       Miha     user posted image     4000 g    53 cm

4.3.2009      JULAM (33)          1.3.     Karolina user posted image     3300 g    53 cm

5.3.2009      INFINITY1 (26) 16.3.      Lovro    user posted image      3190 g    49 cm

6.3.2009       SPPS (26)           7.3.       Marcel  user posted image      3830 g    52 cm

6.3.2009       DALI*(28)         18.3.       Etien    user posted image      3260 g    49 cm

6.3.2009       MEDIUHEC (29) 17.3.      Matevž user posted image      3000 g    50 cm

TRENUTNO VODIJO user posted image    12 : 7!!!

user posted image

user posted image

PUNCE, DAJTE PROSIM PODATKE JAVLJAT VSAJ BARVNO, DA JIH BO LAŽJE NAJTI V TEKSTU, DA NE BO POTEM PRITOŽEVANJA, DA KAKŠNIH PODATKOV NI VPISANIH OZ. POPRAVLJENIH!

user posted image    

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
9.3.2009 10:22:03   
mama_milchy

ZVONČKI IN TROBENTICE MARČEVK 2009
user posted image    

user posted image   ANŽE in TOMAŽ - Persida 

user posted image   LOVRO - Tejči H 

user posted image  LIA - cita

user posted image    TIMON - Yania 

user posted image    LIJA - Tasa_M

user posted image    LEON - Jjasna85 

user posted image  TAJA - Dushka

user posted image   LUCIJA - Grahec

user posted image   NIKA - Najaa

user posted image    KATJA - =jasna=

user posted image  VALENTIN - Kokica32

user posted image  KAROLINA - Julam

user posted image    MIHA - Ada2

user posted image   MARCEL - spps

user posted image      

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
9.3.2009 10:22:12   
mama_milchy

BUŠIJI MARČEVK 2009 
user posted image   trezika - 32. teden 
user posted image   Pupa7 - 37. teden 
user posted image Piruri - 32. teden 
user posted image  lejca - 37. teden 
user posted image Lolita23 - 37. teden 
user posted image   čebeica maja - 36. teden 
user posted image   felix7 - 36. teden 
user posted image    Mala Čebelica - 39. teden
user posted image   mama_milchy - 39. teden 
user posted image  trinity22 - 36. teden
user posted image   drevozivljenja - 30. teden 
user posted image  novo - 34 tednov  
user posted image pocka - 30 tednov 
user posted image   Lorencia - 35. teden 
user posted image    Nobady - 39. teden
user posted image  kajaka - 31 tednov
user posted image  pondelak - 32. teden 
user posted image  suncicica - 32. teden

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
9.3.2009 10:23:22   
Nina00
Pozdravljene vse user posted image  in mamice!

Končno imam en dan za počitek. Sem se pošteno naspala, pozajtrkovala, sedaj pa malo na RR. Saj imam še vedno eno malo morje stvari za naredit in pripravit, a računam na sodelovanje user posted image , tako da bom danes bolj počivala in delala le kar mi zapaše user posted image

Zdaj vas grem pa malo za nazaj prebrat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
9.3.2009 10:24:29   
loni77
DR. BANIČ ima koncesijo. Je prijazen. Glede pošiljanja k specialistu pa ne vem. Mi smo šli s hčerjo, ki ima sedaj 5,5 let urgentno na alergološko, ko je bila stara 4 mesece, ker se je spraskala do krvi. Kožo je imela res obupno. Tam so ugotovili alergijo na kravje mleko zato smo potem pili pregomin-mleko. Ne spomnim se zakaj me ni že on prej poslal, ko smo se hodili cepit, če je videl kakšno kožo ima. Samo spomnim se pa da so vsi rekli tudi patronažna, da se koža čisti in ima zato pikice (kr neki). Za drugo hčerko se pa tudi bojim kaj bo glede alergij. PDP imam 25.3.
TEL od Dr. Baniča 01 281 13 76 Dela tudi popoldan, mislim, da 2krat na teden. Ne vem kako je s sprejemanjem novih, tudi jaz še nisem poklicala. Ko je na dopustu ga nadomešča ena super pediatrinja v Murgle centru.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
9.3.2009 10:24:41   
Sey
JUTRO!

Jaz sem že doma! user posted image

Sem imela CTG, popadkov ni, je pa otroček malo bolj umirjen, tako, da če bo do večera manj razgrajal, moram nazaj na CTG! user posted image
Me je tudi vaginalno pregledal in je vse OK, nič se ne dogaja. user posted image

Zdaj pa me skrbi zakaj se je tako umiril! user posted image

Naslednji pregled imam v četrtek, 12.3. (lahko pa tudi že danes zvečer)! user posted image

Zanima me, če bo katera zavrnila vitamin K in kapljice  v oči pri otročku ali je že?
Zakaj dajejo dojenčkom vitamin K in kapljice v oči?

Neposredna povezava do sporočila: 4595
9.3.2009 10:28:26   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Sey

JUTRO!

Sem imela CTG, popadkov ni, je pa otroček malo bolj umirjen, tako, da če bo do večera manj razgrajal, moram nazaj na CTG! user posted image
Me je tudi vaginalno pregledal in je vse OK, nič se ne dogaja. user posted image

Naslednji pregled imam v četrtek, 12.3. (lahko pa tudi že danes zvečer)! user posted image

Zanima me, če bo katera zavrnila vitamin K in kapljice  v oči pri otročku ali je že?

sey, si jedla preden si šla na pregled? jaz zadnjič nisem utegnila, pa je bil mali miren čisto, pa so mi dali sladkor in čokolado, potem se je zbudil in razgrajal na polno user posted image

vitamin K, jaz bom pustila da mu ga dajo, ker ni nič groznega za otročka user posted image

link za vitamin K: http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/vitamins/vitaminK/

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 9.3.2009 10:30:08 >

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
9.3.2009 10:32:32   
Tulipan12

JUTRO!

moj je full miren, če ne jem, najboljši "šus" pa mu da čokolada al pa ogljikovi hidrati - to pride takoj in direktno v kri!
Glede vitamina K in kaplic za oči pa ti ne znam svetovat.

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
9.3.2009 10:32:45   
Sey

JUTRO!

sey, si jedla preden si šla na pregled? jaz zadnjič nisem utegnila, pa je bil mali miren čisto, pa so mi dali sladkor in čokolado, potem se je zbudil in razgrajal na polno user posted image

vitamin K, jaz bom pustila da mu ga dajo, ker ni nič groznega za otročka user posted image

link za vitamin K: http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/vitamins/vitaminK/

Je bil že včeraj malo bolj miren.user posted image
Sem pa jedla lih nekaj minimalnega.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
9.3.2009 10:36:04   
Sey

JUTRO!

moj je full miren, če ne jem, najboljši "šus" pa mu da čokolada al pa ogljikovi hidrati - to pride takoj in direktno v kri!
Glede vitamina K in kaplic za oči pa ti ne znam svetovat.

To s tem vitaminom pa me muči že celo nosečnost, pa nisem prišla do zakjlučka!
V bistvu so v obeh primerih (če dobi ali če ga ne) posledice, nekako tako kot pri cepljenju!
Jaz sem pa tip, ki se ful pogljabja v stvari...
...sem že hotela odklonit vitaminK, pa me je danes babica prestrašila!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4599
9.3.2009 10:38:32   
mama_milchy
naš user posted image pa je skozi miren, no 10 brcik naštejem pa malo kolca občasno drugače pa je prav miren; nasprotje od Žigca....

Felix, upam,da nisi jezna, ker sem prilimala sezname ampak so nam ostali skoraj 10 strani zadaj.....

Pupe, grem jaz do 12-ih malo počivat, ker pol pride naš razgrajač domov in ne bo nič od počitka....

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?