Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:53:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz mam žensko, pa je full fajna, res! Je taka full faca, da se z njo zafrkavat, ne komplicira preveč, če pa sluti, da bi bilo lahko kaj narobe, pa zažene halo - full je natančna. V glavnem, midve vedno full čvekava in sem vedno najmanj 45 min pri njej, se mi zdi, da se čakalnica za mano vedno full napolni Enkrat sva bili skupaj na eni čagi in od takrat dalje se vedno zapričava! Ful fora glede čage. Koga pa maš, če ni skrivnost? Renata Završnik Mihič Aha. Sem že slišala. No, eno Završnikovo vsi hvalijo. Samo so baje tri v Mb in zdaj ne vem, katera je tista, ki jo vsi hvalijo. Kaj mogoče veš, če ima še kaj fraj za nove paciente? Ena kolegica ko je iz gorenjske išče G v Mb (no zdaj živi v Mb ne več na gorenjskem). Jaz bi ji mojega takoj priporočala, ampak se ji je malo odročno na Ptuj vozit (no saj meni tudi, samo mi je tak fajni, da ga ne bom menjala...) pa še ona bi res rada imela žensko.... V katerem koncu Mb pa ima tale Završnikova ordinacijo? Ja, ja, to je ta Završnikova, ki jo vsi hvalijo! Ordinacijo ima v Forumu (veš ne, nasproti Zavarovalnice Maribor)! Bom jo vprašala, če sprejema nove pacientke, sam mislim, da sem za eno že spraševala, pa da ne... no, bom ziher!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:53:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Kako ste kaj??Jaz sem prav pozitivne volje danes, pop,. imam ctg, sicer vem, da ne bo nič iz tega, ampak vsaj srček bom slišala vsaj nekaj. A nobadyse ni nič javila?No upam, da že carta za dobro voljo in za pregled. Fajn, da se dobro počutiš. nobady se je javla nazadnje včeraj, je bilo še vse ok. Je rekla, da če bo kaj - javi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 8:55:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Kak fajn, da ne rabimo v službo, ne? Pa še res je! no, sej še malo pa bomo vse polno zaposlene in ne samo 8urni delovnik ampak kr 24 samo ta bo tak zelo lep in bo poplačan ne z € ampak otroškim nasmehom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:00:15
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa [Sem te pa hotla vprašat, zakaj jo ponoči previjaš. Jaz že Tije nisem in se je hitro navadla, da se ponoči ne kaka. Pa na splošno pravijo (v P, patronažne...), da se ponoči ne previja. Ma naša bi se itak razbudila ko čuk, če bi jo še obračala po previjalni. Zraven pa še vse druge v bajti. Drugače pa jo previjam med dojenjem. Ker se pokaka že na začetku. Jaz jo ponoči previjam, ker bi sicer lahko vsako noč preoblekla še posteljico, ker toliko kaka, da je velika nevarnost, da bi skozi prišlo. Moram ponoči prav pazit, da ji plenice ne pritisnem kam, ker jo potem moram celo preoblečt.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:01:58
|
|
|
|
tasa_m
|
najaa jaz tud tamalo ponoči enkrat previjem. Pri prvem dojenju ponoči, ker drugač mi tak zasmrdi do 6 al pa 7 zjutraj ko grema na drugo rundo Pol pa jaz nebom mogla spat,ker bo mi spalnica smrdela Naša gospodična kaka po vsakem obroku. Do zdaj je bila samo enkrat sam polulana, ostalo je stalno pokakakana. Naša pa počaka, da se podoji pa pol pritiska na vso silo. Aja pa v P. so nam tud rekli, da enkrat ponoči jo lahko previjemo, več pa ni potrebe. Tak da sem jo že v P. previla ponoči. To je ponavadi okol 1h al pa malenkost pozneje. mama_m: saj jaz tud pijem kavico še. Pa tud kr Barcaffe z dost mleka. Ampak mi je mami prinesla Hipp-ov čaj za dojenje pa mi je full dober tak da si zjutraj skuham tistega, pol pa še kavo ruknem gor ko se mi jo da skuhat aja, najaa a zelene solate naj ne bi jedel? Naše po zeleni solati ne ščipa, no vsaj zdaj še nisem ugotovila da bi jo pa jo kr dost pojem. Nisem vedela da je nebi smela
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.3.2009 9:03:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:03:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec IZVIRNO SPOROČILO: Najaa [Sem te pa hotla vprašat, zakaj jo ponoči previjaš. Jaz že Tije nisem in se je hitro navadla, da se ponoči ne kaka. Pa na splošno pravijo (v P, patronažne...), da se ponoči ne previja. Ma naša bi se itak razbudila ko čuk, če bi jo še obračala po previjalni. Zraven pa še vse druge v bajti. Drugače pa jo previjam med dojenjem. Ker se pokaka že na začetku. Jaz jo ponoči previjam, ker bi sicer lahko vsako noč preoblekla še posteljico, ker toliko kaka, da je velika nevarnost, da bi skozi prišlo. Moram ponoči prav pazit, da ji plenice ne pritisnem kam, ker jo potem moram celo preoblečt. Aja. Pa še tekoče blato in smo tam, a ne? Katere plenice pa imate? Jaz sem tokrat kar zadovoljna z millerjevimi, pri Tiji je pa pri teh vse šlo čez.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:06:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa jaz tud tamalo ponoči enkrat previjem. Pri prvem dojenju ponoči, ker drugač mi tak zasmrdi do 6 al pa 7 zjutraj ko grema na drugo rundo Pol pa jaz nebom mogla spat,ker bo mi spalnica smrdela Naša gospodična kaka po vsakem obroku. Do zdaj je bila samo enkrat sam polulana, ostalo je stalno pokakakana. Naša pa počaka, da se podoji pa pol pritiska na vso silo. Aja pa v P. so nam tud rekli, da enkrat ponoči jo lahko previjemo, več pa ni potrebe. Tak da sem jo že v P. previla ponoči. To je ponavadi okol 1h al pa malenkost pozneje. mama_m: saj jaz tud pijem kavico še. Pa tud kr Barcaffe z dost mleka. Ampak mi je mami prinesla Hipp-ov čaj za dojenje pa mi je full dober tak da si zjutraj skuham tistega, pol pa še kavo ruknem gor ko se mi jo da skuhat aja, najaa a zelene solate naj ne bi jedel? Naše po zeleni solati ne ščipa, no vsaj zdaj še nisem ugotovila da bi jo pa jo kr dost pojem. Nisem vedela da je nebi smela tasa, glede hrane moraš sama ugotovit, kaj ji paše in kaj ne. Če tvoje ne ščipa po solati, jo jej. Glede P pa no comment - itak v vsaki drugače svetujejo. V Lj ti vsak zabiča, da otroka ponoči ne previjaš. In tudi sestre jih ne tisto prvo noč, ko še ne skrbiš sam za otroka. Ne vem, moja se pokaka, ampak ni tako hudo, da ne bi zdržala do cca 7h zjutraj. Smrdi pa, ja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:09:12
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Kak fajn, da ne rabimo v službo, ne? Pa še res je! no, sej še malo pa bomo vse polno zaposlene in ne samo 8urni delovnik ampak kr 24 samo ta bo tak zelo lep in bo poplačan ne z € ampak otroškim nasmehom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:11:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pri nase je bil danes tudi zelo pester dan - zjutraj mi je v posteljo prinesel rožice - je vstal pred mano in šibal v cvetličarno Potem sva šla na en daljši sprehod po okolici in zatem k tašči na kosilo, ki je imela RD. No, po kosilu smo šli še s celo njihovo družino, pa njegova sestra z dvema majhnima otrokoma na en daljši sprehod, ki se je strašansko vlekel in me tudi precej zmatral, ker smo tempo prilagajali najmanjšemu (2,5 let) in smo hodili strašno počasi, jaz pa težko hodim tako počasi. Ko sva se končno spokala domov, je bila na vrtu že moja mami, je nabrala motovilec in moj dragi se je spomnil, da bi ji lahko opral avto. Pa sva ga midve pucali znotraj, mož pa zunaj Potem je njegova sestra z družino nenajavljena in nepovabljena prišla na obisk , pa k sreči niso dolgo ostali, meni je pa pogled ves čas uhajal proti sedežni, da bi se že malo ulegla. Ampak ko so odšli, se je meni energija čudežno povrnila in sva šla še do enih kolegov na klepet, smo se prav fino nasmejali. No, ko sem se vrnila domov, pa seveda takoj na RR preverit, če se kaj dogaja and here I am! no, nič čudnega da si 3 cm odprta in da si se dans znala odpret še za kakega
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:13:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, glede hrane moraš sama ugotovit, kaj ji paše in kaj ne. Če tvoje ne ščipa po solati, jo jej. Glede P pa no comment - itak v vsaki drugače svetujejo. V Lj ti vsak zabiča, da otroka ponoči ne previjaš. In tudi sestre jih ne tisto prvo noč, ko še ne skrbiš sam za otroka. Ne vem, moja se pokaka, ampak ni tako hudo, da ne bi zdržala do cca 7h zjutraj. Smrdi pa, ja! aha, no saj jaz jo full jem, pa tud po čokoladi nima krčev. Sicer sem sam en čokoladni bombon pojedla mogoče če bi se jih nafilala bi blo drugače Eh, glede P. in MŠ pa je bolje da smo res brez komentarjev ja. Vse povsod drugeč rečejo in prakticirajo vsak po svojem se mi zdi. A mi katera pove kdaj se otroka prvič kopa? Vem da to naredi patronažna ampak me zanima kakšni so pogoji? verjetno je vse od popka odvisno a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:19:35
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, kaj ji je že odpadel popek? Potem jo lahko kopaš. Ti jo pa ponavadi prvič skopa patronažna. Nika se je prvič kopala že v P, ko ji je popek odpadel. Uživala je pa 100 na uro, res! Bi prilepila slike, sam je nagica gor, pa ne bom. Kaj veš kaki manijaki berejo ta naš forum! Iiii, kak maš lep avatar!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:22:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, kaj ji je že odpadel popek? Potem jo lahko kopaš. Ti jo pa ponavadi prvič skopa patronažna. Nika se je prvič kopala že v P, ko ji je popek odpadel. Uživala je pa 100 na uro, res! Bi prilepila slike, sam je nagica gor, pa ne bom. Kaj veš kaki manijaki berejo ta naš forum! Iiii, kak maš lep avatar! ja popek ji je že odpadel in sicer prejsno nedeljo. Hjoj kak mi je blo hudo, ko sem ga zagledala tak na bodyju gor No, mogoče pa nam jo danes skopa, ko pride. Mi gre na živce ko nikdar ne vem kdaj bo prišla,ko nimajo te patronažne ene ure da bi se je držale. Naši bo verjetno tud fajn, ker je rada nagica.. hvala glede avatarja.. malo menjavam, da se ne naveličam met stalno ene in iste slikice (koda je to kaj novega kot tak menjavam te avatarje)
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.3.2009 9:23:04 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:23:28
|
|
|
|
Lolita23
|
Mene pa prebava zafrkava, zgleda da več sirup ne pomaga, zdaj bi se pa prav prilegel klistir. mamice prav fauš se vam ob vaših zgodbah
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:24:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Mene pa prebava zafrkava, zgleda da več sirup ne pomaga, zdaj bi se pa prav prilegel klistir. mamice prav fauš se vam ob vaših zgodbah Lolita saj še malo pa boš ti tud cartala svojo princesko.. A zdaj moraš hodit vsak dan na ctg??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:25:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grahec.. super da vama je dojenje steklo. Ja, mi smo se tud odločli, da previjamo po dojenju, ker drugač jo lahko previjem pred in po, plenica je stalno polna. Saj super da kaka pa to, sam da bi se pokakala te ko še nimam cele oblečene, te pa bi bilo še bolj fajn ampak zakaj, če lahko malo mamo zabava in se pokaka takoj kak ji obujem še zadnji zokenček gor in evo spet vse na novo. Vidve pa sta pridne, da se dojita 17-25 min. Naša rekord podira,če je priklopljena vsaj 15 min. ampak očitno ima dovolj, ker na teži pa lepo pridobivama. Ful zanimivo mi je to, da je v bistvu bolj praktično previjanje po dojenju. Ker če se prav spomnim, so nam v MŠ razlagali ravno obratno. Pa se je spet izkazalo da je v praksi bolje drugače. Ne vem, zakaj imamo sploh to MŠ - da maš kao občutek, da si pripravljen na otroka, čeprav pa se potem izkaže, da je v resnici bolje delati ravno obratno kot so povedali strokovnjaki No, verjetno je spet vse odvisno ok otroka. Kot vedno.... v MŠ pravijo, da naj bi jih najprej previl, ker imajo potem polni želodček in to premetavanje pri previjanju ni dobro.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:26:29
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, meni tudi gre na živce, ko nikoli ne vem, kdaj pride patronažna. Reci ji, naj jo skopa, da jo bosta pol vidva sama kopala. Zvečer jim še posebej paše, ko se utrudijo in potem pojejo in sladko zaspijo. Tak da mi bomo uvedli tak ritual pred spanjem. Timon od yanie se pa že vsak večer kopa. Lolita, probaj za prebavo vsak večer spit en kefir. Meni je v nos. na koncu samo to pomagalo. Tud ti boš kmal imela svoj mali zakladek!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:28:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo v MŠ pravijo, da naj bi jih najprej previl, ker imajo potem polni želodček in to premetavanje pri previjanju ni dobro. Sam pol bi, vsaj naša, bila do nasl. previjanja, se pravi cca 3 ure, vedno pokakana. Po moje jih hrana požene, tak kot nas. Zato jo jaz najprej malo podojim, da ni sile in ko podre kupček, jo previjem in potem podojim do konca.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:28:26
|
|
|
|
novo
|
Ja, pa dobro jutro še z moje strani! Vidim, da že mamice veselop čvekate, me pa še v večini "spimo". No, ponoči se mi je vse umirilo, tak da še vztrajamo in čvekamo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:29:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo v MŠ pravijo, da naj bi jih najprej previl, ker imajo potem polni želodček in to premetavanje pri previjanju ni dobro. Sam pol bi, vsaj naša, bila do nasl. previjanja, se pravi cca 3 ure, vedno pokakana. Po moje jih hrana požene, tak kot nas. Zato jo jaz najprej malo podojim, da ni sile in ko podre kupček, jo previjem in potem podojim do konca. ja, sej meni je tudi logično, da te po hrani na potrebo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:29:36
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Jaz sem tudi imela prej žensko ginekologinjo pa je bila podenj od podna. Strah in groza. Ful neprijazna pa groba Zdaj mam pa moškega pa sem res ful zadovoljna. Zaenkrat nimam nobene slabe besede o njemu.... pa res nimate sreče z ženskami... jaz sem pa s svojo super zadovoljna tud jaz sem bila s svojo ginekologinjov sloveniji nadzadovoljna!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:30:55
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Mene pa prebava zafrkava, zgleda da več sirup ne pomaga, zdaj bi se pa prav prilegel klistir. mamice prav fauš se vam ob vaših zgodbah Lolita saj še malo pa boš ti tud cartala svojo princesko.. A zdaj moraš hodit vsak dan na ctg?? Danes mislim, da imam zadnjič pri svoji g, potem pa bomo videli. Upam, da bom še hodila k njej, mislim, pa da bo na vsake tri dni, oz 2.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:32:31
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, meni tudi gre na živce, ko nikoli ne vem, kdaj pride patronažna. Reci ji, naj jo skopa, da jo bosta pol vidva sama kopala. Zvečer jim še posebej paše, ko se utrudijo in potem pojejo in sladko zaspijo. Tak da mi bomo uvedli tak ritual pred spanjem. Timon od yanie se pa že vsak večer kopa. Lolita, probaj za prebavo vsak večer spit en kefir. Meni je v nos. na koncu samo to pomagalo. Tud ti boš kmal imela svoj mali zakladek! Ma men čist nič ne pomaga, prav občutek imam da mi tamala zapira tist izhod.Sem že vse poskusila, od grozdja pa nič, celo sirup sem imela, pa doslej je koliko toliko pomagal, danes pa sem prav zaštopana.Pa še križ me nekaj boli. Ah bo že.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:32:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Mene pa prebava zafrkava, zgleda da več sirup ne pomaga, zdaj bi se pa prav prilegel klistir. mamice prav fauš se vam ob vaših zgodbah Lolita saj še malo pa boš ti tud cartala svojo princesko.. A zdaj moraš hodit vsak dan na ctg?? Danes mislim, da imam zadnjič pri svoji g, potem pa bomo videli. Upam, da bom še hodila k njej, mislim, pa da bo na vsake tri dni, oz 2. N, pusti se presenetit! Držim pesti, da boš uredila!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:42:43
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, meni tudi gre na živce, ko nikoli ne vem, kdaj pride patronažna. Reci ji, naj jo skopa, da jo bosta pol vidva sama kopala. Zvečer jim še posebej paše, ko se utrudijo in potem pojejo in sladko zaspijo. Tak da mi bomo uvedli tak ritual pred spanjem. Timon od yanie se pa že vsak večer kopa. Lolita, probaj za prebavo vsak večer spit en kefir. Meni je v nos. na koncu samo to pomagalo. Tud ti boš kmal imela svoj mali zakladek! Ma men čist nič ne pomaga, prav občutek imam da mi tamala zapira tist izhod.Sem že vse poskusila, od grozdja pa nič, celo sirup sem imela, pa doslej je koliko toliko pomagal, danes pa sem prav zaštopana.Pa še križ me nekaj boli. Ah bo že. jemlješ slučajno kakšne tablete ali sirup za kri in železo? Ker mene je to nenormalno zapiralo, ko sem nehala, pa je bilo OK!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 9:44:34
|
|
|
|
Pupa7
|
no nekaj sem že komentirala, pa da še dobro jutro zaželim vsem ja, ja sem še vedno tukaj, pa še en lep cajt bom
|
|
|
Katera različica?Februarka08Lea (
68%)
Leja (
32%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!