Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:32:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč , spali praktično nič. Maja ima vnetje obeh ušes in je na AB. Zjutraj je kuhala na 39. Trenutno spi, jaz pa čakam na zajtrk. Bom kasneje prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo. Pa ne moreš verjet, no.... Ej, ti boga mala princeska Kdaj sta pa šli k P? Tale kavica je samo zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:33:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo to je pa moja miškica dobila za svoj prvi 8 marec Bravo dedi in babi , kaka srčika je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:33:39
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL: ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE? - NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE.... * KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO? PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN . - SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE. * SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK. - ŽUPNIK NA VASI. ta pa je že skoraj malo resničen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:34:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moram vam pokazat, še eno lepo slikco Žan in AT Lubček in lubica, to je lepi par
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:34:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč , spali praktično nič. Maja ima vnetje obeh ušes in je na AB. Zjutraj je kuhala na 39. Trenutno spi, jaz pa čakam na zajtrk. Bom kasneje prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo. Ja bogica mala . Za tebe pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:36:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL: ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE? - NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE.... * KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO? PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN . - SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE. * SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK. - ŽUPNIK NA VASI. ta pa je že skoraj malo resničen Zdajle sem se spomnila, da nekatere kolegice - sokrajanke zelo rade hodijo pri nas v cerkev. Zaradi mladega, luštnega "farja" Sem ga že dostikrat srečala zraven glasbene šole (zraven cerkve in farovža), ampak dolgo nisem vedela, da je duhovnik, ker je tak sproščen nasmejan tipček Potem mi je pa ena le povedala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:37:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA IN LIN VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!! Tudi od naju z Nio
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:38:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Noč je bila Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tiče Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo. Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let Bom mogla malo na grob. , sta pa bile kar nekaj razlike v letih ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:38:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, a tebe je pa pridnost zgrabila na dan žena? Da si vse to poštimala... Mene ni, sem raje cel dan po malem knjigo brala zgleda da res , za branje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:38:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL: ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE? - NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE.... * KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO? PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN . - SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE. * SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK. - ŽUPNIK NA VASI. ta pa je že skoraj malo resničen Zdajle sem se spomnila, da nekatere kolegice - sokrajanke zelo rade hodijo pri nas v cerkev. Zaradi mladega, luštnega "farja" Sem ga že dostikrat srečala zraven glasbene šole (zraven cerkve in farovža), ampak dolgo nisem vedela, da je duhovnik, ker je tak sproščen nasmejan tipček Potem mi je pa ena le povedala Če bi mi meli kakšnega mladega župnika, bi jaz tudi večkrat v cerkev šla, tako pa mi je tako mučno v cerkev hodit, ker je stari župnik. Pa grem zato samo takrat ko je že skoraj mus.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:38:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ob 8.30 imava uro.Držite pestke! Še od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:39:25
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA IN LIN VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!! Tudi od naju z Nio Še midva z Vidkom voščima, da kasneje ne pozabima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:39:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč , spali praktično nič. Maja ima vnetje obeh ušes in je na AB. Zjutraj je kuhala na 39. Trenutno spi, jaz pa čakam na zajtrk. Bom kasneje prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo. ojej. pa vi mate pa non stop nekaj. če niso zobki, so pa ušesa da se Maja hitro pozdravi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:39:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč , spali praktično nič. Maja ima vnetje obeh ušes in je na AB. Zjutraj je kuhala na 39. Trenutno spi, jaz pa čakam na zajtrk. Bom kasneje prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo. bogica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:43:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Noč je bila Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tiče Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo. Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let Bom mogla malo na grob. , sta pa bile kar nekaj razlike v letih ne? skor 16
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:43:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč , spali praktično nič. Maja ima vnetje obeh ušes in je na AB. Zjutraj je kuhala na 39. Trenutno spi, jaz pa čakam na zajtrk. Bom kasneje prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:43:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Za soboto mislim sama uletet v CE. Je katera kandidatka, da jo na poti poberem , lahko tudi z ? . lahko pridem do dodmžal,pa me tam pobereš Velja, se slišiva in zmeniva natančno pa še nekak splanirita da se dobimo na kakem kofiju preden odrineta naprej OK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:44:40
|
|
|
|
špelin@
|
Greva zdaj z Gregcem inhalirat, zadnje čase zraven kar zaspi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:45:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Greva zdaj z Gregcem inhalirat, zadnje čase zraven kar zaspi zgleda da mu paše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:47:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam povem, kaj sem dobila za 8.marec. Najprej moram povedat, da sem si sama to zaželela in da se je moj najprej samo smejal, potem pa rekel, če si pa res to želiš, ti pa kupim. Dobila sem od Vilede Ultramax za po tleh brisat. Sem pa zelo vesela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:49:56
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ZDRAVNIK JE PREGLEDAL PACIENTA IN MU ZADOVOLJNO REKEL: ZDRAVI STE IN V ODLIČNI KONDICIJI. KAKO PA KAJ VAŠE SEKSUALNO ŽIVLJENJE? - NO JA, GRE. TRIKRAT TEDENSKO ŽE GRE.... * KAJ? SAMO TRIKRAT TEDENSKO? PRI VAŠI KONSTITUCIJI IN ZDRAVJU BI MORALI RADOST ŽIVLJENJA OKUŠATI VSAK DAN TRIKRAT, NE PA TRIKRAT NA TEDEN . - SAJ BI, AMPAK NE GRE ZARADI SLUŽBE. * SAJ SEM VEDEL. PREVEČ STE OBREMENJENI. KAJ PA STE PO POKLICU? GA VPRAŠA ZDRAVNIK. - ŽUPNIK NA VASI. ta pa je že skoraj malo resničen Zdajle sem se spomnila, da nekatere kolegice - sokrajanke zelo rade hodijo pri nas v cerkev. Zaradi mladega, luštnega "farja" Sem ga že dostikrat srečala zraven glasbene šole (zraven cerkve in farovža), ampak dolgo nisem vedela, da je duhovnik, ker je tak sproščen nasmejan tipček Potem mi je pa ena le povedala Poznam eno mlado, ki je zatrapana v župnika...non stop visi v cerkvi...je pa baba zaebana kot 100 hudičev barbaw za Majo, da bi AB hitro prijeli. Živa in Lin, vse naj naj Estrella, danes je najbrž zate en žalosten dan...drži se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:50:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj iz sušilca potegnil ateve boksarce in je tako zaposlen z njimi, bodo pa mogle še enkrat v pralni stroj. Pa kaj imajo naši in mokre cunje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:54:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj Videk je pa tako bogi, zgornja zobka že prav vidiš, predre pa se ne. Kar zakriči, ko se dotakneš. Sem mu namazala s calgelom, če ne bo pomagalo, pa boma z vinčkom namazala, pomaga full, sma že pri spodnjem zobku sprobala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 9:58:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč , spali praktično nič. Maja ima vnetje obeh ušes in je na AB. Zjutraj je kuhala na 39. Trenutno spi, jaz pa čakam na zajtrk. Bom kasneje prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo. zate, za Majo pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 10:01:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Noč je bila Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tiče Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo. Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let Bom mogla malo na grob. , sta pa bile kar nekaj razlike v letih ne? skor 16 Madonca to pa je konkretno.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?