Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:58:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč , ampak tokrat je krivec ati, ker mogo spat in je skoraj do 4 gledal TV, s tem seveda jaz nisem mogla prav spat. Je pa Videk šel spat ob 19.30, ob 21 se je zbudil, pojedo flašo mleka in spal do 6.30. Jaz bi pa še tako spala. Je pa Videk siten danes, pa nekam topel se mi zdi, mu bom mogla vročino zmerit, ampak ne pusti. Zgornji zobki ga jezijo, ker ima že tako zatečeno, ampak skozi še ne uspejo prit. Grem malo prebrat, na 37 strani sem ostala. Ojej do 4h Vidka tud zafrkavajo zobki? A ta spodnje dva že cela zunaj? Pri nas tako počasi raste, drugi spodnji se šele prebija na plano Dolga bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 7:59:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? jst jih tud morm začet delat. moram video od blanksa s trebušnjaki najdit, pol pa v akcijo! Kolk jih boš delala na dan? količinsko ne vem, bom pa šla njegove vaje vse skozi. je kr zahtevno - vsaj mene je pol vse bolelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:00:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč , ampak tokrat je krivec ati, ker mogo spat in je skoraj do 4 gledal TV, s tem seveda jaz nisem mogla prav spat. Je pa Videk šel spat ob 19.30, ob 21 se je zbudil, pojedo flašo mleka in spal do 6.30. Jaz bi pa še tako spala. Je pa Videk siten danes, pa nekam topel se mi zdi, mu bom mogla vročino zmerit, ampak ne pusti. Zgornji zobki ga jezijo, ker ima že tako zatečeno, ampak skozi še ne uspejo prit. Grem malo prebrat, na 37 strani sem ostala. zate za nespanje! upam, da videk ne bo spet zbolel! luštkan avatar!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 9.3.2009 8:09:09 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:03:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč , ampak tokrat je krivec ati, ker mogo spat in je skoraj do 4 gledal TV, s tem seveda jaz nisem mogla prav spat. Je pa Videk šel spat ob 19.30, ob 21 se je zbudil, pojedo flašo mleka in spal do 6.30. Jaz bi pa še tako spala. Je pa Videk siten danes, pa nekam topel se mi zdi, mu bom mogla vročino zmerit, ampak ne pusti. Zgornji zobki ga jezijo, ker ima že tako zatečeno, ampak skozi še ne uspejo prit. Grem malo prebrat, na 37 strani sem ostala. Ojej do 4h Vidka tud zafrkavajo zobki? A ta spodnje dva že cela zunaj? Pri nas tako počasi raste, drugi spodnji se šele prebija na plano Dolga bo. Spodnja zobka sta se prebila, ampak so samo žagice zunaj, rasteta počasi. Zgoraj je vse napeto in zelo občutljivo. Vročine pa HB nima, ampak nekaj mu zopet iz noska teče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:05:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? jst jih tud morm začet delat. moram video od blanksa s trebušnjaki najdit, pol pa v akcijo! Kolk jih boš delala na dan? količinsko ne vem, bom pa šla njegove vaje vse skozi. je kr zahtevno - vsaj mene je pol vse bolelo Jaz sem pred tremi leti vsako večer telovadila po videu TAIBOO in mi je bilo super, imela sem full kondicijo. Sedaj pa nimam prostora za telovadit po tem sistemu, ker kar rabiš velik prostor. Že zopet izgovor. Sem si pa pred mesci steper ponovno prinesla domov, ampak še sedaj stoji pri omari, neuporabljen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:09:06
|
|
|
|
mafi
|
dobro jutro vsem čvekam pri nas je billa noč bol tako na preži jamranje obračanje..ampak neki smo pa slap.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:09:09
|
|
|
|
hijenca
|
Da vam povem, kaj sem dobila za 8.marec. Najprej moram povedat, da sem si sama to zaželela in da se je moj najprej samo smejal, potem pa rekel, če si pa res to želiš, ti pa kupim. Dobila sem od Vilede Ultramax za po tleh brisat. Sem pa zelo vesela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:10:29
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro A ve veste, da sem ostala na strani 28? Nisem vedela, da bo vikend tako čvekav Spali smo kar nekako, mali vsaj vreščal ni. čeprav se je kar naprej zbujal ok, tudi spanje bo... enkrat... Kako kaj pri vas? Grem si skuhat kavo in malo brat za nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:11:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Noč je bila Sicer se je ob 6h nekaj oglašala, pa zaspala naprej. Danes upam na boljši dan kar se hranjenja tiče Imamo pa sonček, amo verjetno ne več dolgo, ker se že oblaki zbirajo. Danes bi imela moja pokojna sesta 50 let Bom mogla malo na grob.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:11:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? moj je zjutri na šihtu pa imam samo enega otroka in je lažje hmmmm tvoje povabilo ni nič kaj mamljivo , likat pa bom vseeno mogla za trebušnjake pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:12:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro A ve veste, da sem ostala na strani 28? Nisem vedela, da bo vikend tako čvekav Spali smo kar nekako, mali vsaj vreščal ni. čeprav se je kar naprej zbujal ok, tudi spanje bo... enkrat... Kako kaj pri vas? Grem si skuhat kavo in malo brat za nazaj Tudi nevreščanje je lep začetek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:12:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz imam pa spet prebavne težave Sem že sita WC ja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:13:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? moj je zjutri na šihtu pa imam samo enega otroka in je lažje hmmmm tvoje povabilo ni nič kaj mamljivo , likat pa bom vseeno mogla za trebušnjake pa dan likanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:13:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? jst jih tud morm začet delat. moram video od blanksa s trebušnjaki najdit, pol pa v akcijo! Kolk jih boš delala na dan? količinsko ne vem, bom pa šla njegove vaje vse skozi. je kr zahtevno - vsaj mene je pol vse bolelo Jaz sem pred tremi leti vsako večer telovadila po videu TAIBOO in mi je bilo super, imela sem full kondicijo. Sedaj pa nimam prostora za telovadit po tem sistemu, ker kar rabiš velik prostor. Že zopet izgovor. Sem si pa pred mesci steper ponovno prinesla domov, ampak še sedaj stoji pri omari, neuporabljen. ja, za njegovo vadbo se rabi ful prostora, sam je pa učinkovita. jst mam doma kolo, ful bi si pa rada kupla orbitrek, ker dela celo telo. morm dinarčke prišparat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:13:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? moj je zjutri na šihtu pa imam samo enega otroka in je lažje hmmmm tvoje povabilo ni nič kaj mamljivo , likat pa bom vseeno mogla za trebušnjake pa Jaz imam tudi lep kup cot za likat. Sem čez vikend samo prala likala pa nič. Bom mogla danes nadoknadit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:14:01
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam povem, kaj sem dobila za 8.marec. Najprej moram povedat, da sem si sama to zaželela in da se je moj najprej samo smejal, potem pa rekel, če si pa res to želiš, ti pa kupim. Dobila sem od Vilede Ultramax za po tleh brisat. Sem pa zelo vesela. če si si to želela, pol za !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:14:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem čvekam pri nas je billa noč bol tako na preži jamranje obračanje..ampak neki smo pa slap.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:14:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro A ve veste, da sem ostala na strani 28? Nisem vedela, da bo vikend tako čvekav Spali smo kar nekako, mali vsaj vreščal ni. čeprav se je kar naprej zbujal ok, tudi spanje bo... enkrat... Kako kaj pri vas? Grem si skuhat kavo in malo brat za nazaj jutro tudi tebi glede spanja pa sve na istem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:15:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? jst jih tud morm začet delat. moram video od blanksa s trebušnjaki najdit, pol pa v akcijo! Kolk jih boš delala na dan? količinsko ne vem, bom pa šla njegove vaje vse skozi. je kr zahtevno - vsaj mene je pol vse bolelo Jaz sem pred tremi leti vsako večer telovadila po videu TAIBOO in mi je bilo super, imela sem full kondicijo. Sedaj pa nimam prostora za telovadit po tem sistemu, ker kar rabiš velik prostor. Že zopet izgovor. Sem si pa pred mesci steper ponovno prinesla domov, ampak še sedaj stoji pri omari, neuporabljen. ja, za njegovo vadbo se rabi ful prostora, sam je pa učinkovita. jst mam doma kolo, ful bi si pa rada kupla orbitrek, ker dela celo telo. morm dinarčke prišparat Jaz sem si v novi hiši izborila najlepšo sobo, kamor si bom postavla te mučilne naprave. Orbitreck sem pa mela, pa sem naletela na neko slabo robo in sem ga vrnila in kupila steper, bi pa ga imela, tega ta pravega. Samo ni dinarčkov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:16:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa dobro jutro vsem Jutro! Si pa zgodnja danes Nisem te pričakovala med prvimi. Jaz bom likala in še trebušnjake imam na vesti. Se mi pridružiš? jst jih tud morm začet delat. moram video od blanksa s trebušnjaki najdit, pol pa v akcijo! jaz si sebe prov predstavljam, pred tv in gledat kak telovadijo-je dosti lažje joj kje so uni časi ko sem jih delala 200 na dan Kolk jih boš delala na dan? količinsko ne vem, bom pa šla njegove vaje vse skozi. je kr zahtevno - vsaj mene je pol vse bolelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:16:25
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro A ve veste, da sem ostala na strani 28? Nisem vedela, da bo vikend tako čvekav Spali smo kar nekako, mali vsaj vreščal ni. čeprav se je kar naprej zbujal ok, tudi spanje bo... enkrat... Kako kaj pri vas? Grem si skuhat kavo in malo brat za nazaj Tudi nevreščanje je lep začetek se strinjam!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:17:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam povem, kaj sem dobila za 8.marec. Najprej moram povedat, da sem si sama to zaželela in da se je moj najprej samo smejal, potem pa rekel, če si pa res to želiš, ti pa kupim. Dobila sem od Vilede Ultramax za po tleh brisat. Sem pa zelo vesela. če si si to želela, pol za ! Komaj čakam, da gre Videk spat, da ga sprobam. Bom imela prvi teden veselje pri brisanju tal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:18:45
|
|
|
|
hijenca
|
Videk je pa sedaj iz sušilca potegnil ateve boksarce in je tako zaposlen z njimi, bodo pa mogle še enkrat v pralni stroj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 9.3.2009 8:24:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj iz sušilca potegnil ateve boksarce in je tako zaposlen z njimi, bodo pa mogle še enkrat v pralni stroj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?