Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:06:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos koliko je tvoj ITM? Mislim, da nekje okoli 25,4 24,1 A si shujšala al zrasla?Hecam se. Punca do 25 je popolnoma normalna teža in nikar se ne sekiraj. Za tisti problem , ki ga imaš ti, pa dobro veš, da pomaga samo trening 173 kg in 72 kg ja sej vem, samo spravit se moram k delu, samo trenutno se nisem mogla upreti toastu Pol si shujšala ja res sem lahko ponosna, da sem v 4 mesecih shujšala za natanko 1,2 kg sori ampak tole je Temu se reče zdravo hujšanje in velika verjetnost, da kg ne pride nazaj. Nevarnost hitrega hujšanja je ravno v tem, da je ponavadi kratkotrajno zadovoljstvo Ej Estrella se pravi če me še kak seronja, vpraša zakaj še nisem shujšala, mu komot povem, da jaz zdravo hujšam na vsake 4 mesce, pač shujšam po 1 kg in tako je pravilno Tako je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:06:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
kje so po zadnje čase: tana7, svojeglava, valentina, eole, ....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:06:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi dej da ne bo AT dolgčas, ti ss pa bi tud lahko kej uštimala po poroki Manca bo dobila družbo, to je moja želja (če bo le bog dal, moja mami po meni ni mogla več imeti otrok, pa nikoli niso ugotovili zakaj ne ), amapk res bi rada prej službo našla, ker s takimi dihodki kot jih imava z mojim sedaj je bolj "životrjenje" kot pa življenje. pa sej ne da nam kaj manjka, ampak res bi rada, da imajo moji otroci več kot sem imela jaz Sem istega mnenja. Zdaj si lahko nekaj privoščimo. Ja res je, da si vedno želimo, da bi otroci imeli več. Samo včasih se pa vprašam, če je to res najbolje za otroka Sama vidim pri našem, da več kot ima, slabše je Jaz nisem imela veliko(mi tudi ni manjkalo) pa sem bila zadovoljna. Andraž pa vidim, da ni več z ničemer zadovoljen. podpišem! ne bi mogla bolje povedat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:06:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tako jst grem zdej en film pogledat, upam da celega, da ne bo spet alarmov, kot je že bil...joj groza ti zobki nočko čveke jst tudi šibam pod tuš, pa via postelja. ura bo hitro 6.00!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:07:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tudi midva že zdaj razmišljava o 2., sam sma rekla, da boma počakala do poroke. če gledaš pa na denar, pride vedno nekaj, da lahko rečeš, ne še, bomo še malo počakali. in pol čakaš... midva bova drugo leto začela, razen če bo prej, ker zdej ne bom mela več zaščite, in Nejca sva naredla takoj. Poroke pa itak ne bo, dnarja pa tud ne tolk kot bi želela. jana a zdej se je pr tebi stanje tam doli umirilo? midva bova začela tam junija, letos seveda , pa mogoče nam rata avgusta pa bomo imeli še enega hroščka la pa hroščico opa to bo estrella vesela
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:07:23
|
|
|
|
tally
|
pogrešam Špelino danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:07:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tako jst grem zdej en film pogledat, upam da celega, da ne bo spet alarmov, kot je že bil...joj groza ti zobki nočko čveke jst tudi šibam pod tuš, pa via postelja. ura bo hitro 6.00! nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:07:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tudi midva že zdaj razmišljava o 2., sam sma rekla, da boma počakala do poroke. če gledaš pa na denar, pride vedno nekaj, da lahko rečeš, ne še, bomo še malo počakali. in pol čakaš... midva bova drugo leto začela, razen če bo prej, ker zdej ne bom mela več zaščite, in Nejca sva naredla takoj. Poroke pa itak ne bo, dnarja pa tud ne tolk kot bi želela. jana a zdej se je pr tebi stanje tam doli umirilo? midva bova začela tam junija, letos seveda , pa mogoče nam rata avgusta pa bomo imeli še enega hroščka la pa hroščico opa to bo estrella vesela YESSSS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:08:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje so po zadnje čase: tana7, svojeglava, valentina, eole, ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:08:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst tudi šibam pod tuš, pa via postelja. ura bo hitro 6.00! Nočko in uspešen začetek tedna ti želim!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:08:21
|
|
|
|
mafi
|
suzy85.: nočko tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:08:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tudi midva že zdaj razmišljava o 2., sam sma rekla, da boma počakala do poroke. če gledaš pa na denar, pride vedno nekaj, da lahko rečeš, ne še, bomo še malo počakali. in pol čakaš... midva bova drugo leto začela, razen če bo prej, ker zdej ne bom mela več zaščite, in Nejca sva naredla takoj. Poroke pa itak ne bo, dnarja pa tud ne tolk kot bi želela. jana a zdej se je pr tebi stanje tam doli umirilo? midva bova začela tam junija, letos seveda , pa mogoče nam rata avgusta pa bomo imeli še enega hroščka la pa hroščico opa to bo estrella vesela YESSSS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:08:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tako jst grem zdej en film pogledat, upam da celega, da ne bo spet alarmov, kot je že bil...joj groza ti zobki nočko čveke jst tudi šibam pod tuš, pa via postelja. ura bo hitro 6.00! Nočko in prijeten dan na šihtu!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:08:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tudi midva že zdaj razmišljava o 2., sam sma rekla, da boma počakala do poroke. če gledaš pa na denar, pride vedno nekaj, da lahko rečeš, ne še, bomo še malo počakali. in pol čakaš... midva bova drugo leto začela, razen če bo prej, ker zdej ne bom mela več zaščite, in Nejca sva naredla takoj. Poroke pa itak ne bo, dnarja pa tud ne tolk kot bi želela. jana a zdej se je pr tebi stanje tam doli umirilo? midva bova začela tam junija, letos seveda , pa mogoče nam rata avgusta pa bomo imeli še enega hroščka la pa hroščico opa to bo estrella vesela YESSSS joj kok je dobr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:08:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tudi midva že zdaj razmišljava o 2., sam sma rekla, da boma počakala do poroke. če gledaš pa na denar, pride vedno nekaj, da lahko rečeš, ne še, bomo še malo počakali. in pol čakaš... midva bova drugo leto začela, razen če bo prej, ker zdej ne bom mela več zaščite, in Nejca sva naredla takoj. Poroke pa itak ne bo, dnarja pa tud ne tolk kot bi želela. jana a zdej se je pr tebi stanje tam doli umirilo? midva bova začela tam junija, letos seveda , pa mogoče nam rata avgusta pa bomo imeli še enega hroščka la pa hroščico opa to bo estrella vesela YESSSS hahahaha, kolk je dober
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:09:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
mafi: metla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:09:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje so po zadnje čase: tana7, svojeglava, valentina, eole, .... Nimam pojma. Tana7 je rekla, da ne bo več sodelovala, za ostale pa ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:09:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally pogrešam Špelino danes sem glih hotla vprašat kje se skriva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:10:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mafi: metla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:10:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje so po zadnje čase: tana7, svojeglava, valentina, eole, .... Nimam pojma. Tana7 je rekla, da ne bo več sodelovala, za ostale pa ne vem zakaj pa a smo se ji kej zamerl
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:11:11
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem tako lačna in grem raje kar spat, ker že fantaziram o jutrišnjem zajtrku Nočko vsem in predvsem spanje do jutra brez vmesnih intervencij
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:11:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kje so po zadnje čase: tana7, svojeglava, valentina, eole, .... Nimam pojma. Tana7 je rekla, da ne bo več sodelovala, za ostale pa ne vem zakaj pa a smo se ji kej zamerl Saj veš tiste debate o BIO hrani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:11:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Čer pri nas doma je izreno stanje, miška joka od 19h sploh je ne moreva potolažit , bolna mislim da ni ker je jedla normalno, celo zdaj po kopanju je popila flaško mleka , tako da mislim, da jo zobki fejst mučijo Sva jo dala ob 20h spat, in do zdaj se je že 7X zbudila z vreščem , pa nikakor pomirit, tako vrešči, da komaj zadiha , zdaj jo ati drži v naročju in tolaži, nekako se je že pomirila, samo čim jo pa odloživa v posteljo, pa spet jok Ni mi jasno, če spi v naročju je recmo kolikor toliko mirna, čim pa jo odložiš pa jok Upam, da je boljše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:12:00
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a so vas danes vaši presenetili z rožicami? Jst lohk sam sanjam o rožcah , se ne spomnm, da bi mi moj kdaj podaril kako rožco za 8. marec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 22:12:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako lačna in grem raje kar spat, ker že fantaziram o jutrišnjem zajtrku Nočko vsem in predvsem spanje do jutra brez vmesnih intervencij nočka tudi tebi
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?