arneja
|
Jona, danes v MB nalulaj visoke vrednosti hormončka, prav ? Jaz sem tako tako. Upam, da nam je uspelo, hkrati me zna panika napasti v trenutku v smislu, kaj če nam ni uspelo. Ampak, še 48 ur pa bomo vedeli, kje smo . Drugače pa jaz izcedkov nimam, ker jih, četudi ni uspelo, Estrofem zadržuje. Vita, jaz imam Medrol. Sicer zase ne vem, če je kaj pomagal, ampak, če bi imela pa vedno lepe blastociste, bi se ga pa jaz takoj poslužila, ker potem je očitno problem res v ugnezditvi. Ima zdravilo kao kup negativnih učinkov, ampak meni, razen tiste 4-dnevne migrene zadnjič, ni bilo nič. Tako, da ti kar poskusi. Še bolje je pa, če dobiš Prednisolon, ki ima enako funkcijo, samo menda je manj škodljiv. Bibek, kateri dan v ciklusu si ti že danes? Meni so delali hatcing, ja. Menda s starostjo ženske tudi ovojnica celic postaja trša, zato naredijo ta hatching. Poglej na listu, če ga je tebi tudi naredil. Biba, koliko si pa ti stara? Kaj bi dala za to, da bi bila še nekaj časa občutljiva rožica, ampak ne zaradi prehlada . Pika74, si ti že poskusila z Medrolom? Bambi, ja, pri Rešu res vse mine v trenutku, da se človek komaj zave . Torej čakaš na jesen, da boš imela poletne otročke, kaj ? N74, ja, v sredo skupaj lulava . Jaz verjetno že ob kakšnih 3-h ponoči, glede na to, koliko meni uspeva spati . Testek že čaka v kopalnici? Ne verjamem, da so zaradi zdrave hrane celice ubijalke še bolj prisotne, tako da kar brez panike. Moram šibat, se slišimo.