Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 18:13:29
|
|
|
|
Dudica1
|
ARUPNIK3 se vidi da ti že maš k nimaš tolk časa za čvekat kot me... pol smo pa pridne a ne... ja tud mi smo bli zunaj je blo ful lepo in upam da bo tud vikend tak lep...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 18:21:02
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 6.3.2009 21:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 JEEEEEEEEEEE Ma kaj mi je, sej sploh ne bo velike razlike. Spala bom lahk glih tak, edino to bo razlika, da b o lubček doma Uživajte! Nočko!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 7:22:08
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro GANTAR sej je že to nekaj če je ljubček doma ...a ne? no kako ste kaj danes...pri nas že nažiga notr... kaj boste kaj počeli kaj kuhali...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 7:58:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jutroooooooooooooooooo!!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 8:04:32
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro miska,kako si...sta se mela lepo z možem k sta bla sama..
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 8:10:50
|
|
|
|
Anonimen
|
eh......nic posebnega, kot vedno edino, kar sva sla, je blo, da sem sla na pijacko v lokalcek....on pivo, jst kakav s smetano( pa bi s takim uzitkom eno pivo spila.....)obozujem ga, in si (priznam) vsake tolko casa privoscim 2 deci piva doma...(je dobro za mleko)v javnosti pa me je sram hehehehehe.....se mi trebuh kar dobro pozna, pa ne izgleda lih lepo, da nosecnica pivo pije
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 7.3.2009 8:14:47 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 8:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro no mi smo spali danes do pol sedmih, pol je pa na triletnik zahteval da ustanem je ful čuden, med tednom ko mora v vrtec bi spal, čez vikend pa že na vse zgodaj ropoče danes pa sonček sije bo prav lep vreme!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 8:49:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute eh......nic posebnega, kot vedno edino, kar sva sla, je blo, da sem sla na pijacko v lokalcek....on pivo, jst kakav s smetano( pa bi s takim uzitkom eno pivo spila.....)obozujem ga, in si (priznam) vsake tolko casa privoscim 2 deci piva doma...(je dobro za mleko)v javnosti pa me je sram hehehehehe.....se mi trebuh kar dobro pozna, pa ne izgleda lih lepo, da nosecnica pivo pije jaz si tud kdaj pa kdaj privoščim kakšen kozarec piva mi tud vsake toliko časa zapaše
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 8:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro, cveka....jst sem pa danes potegnila celo do pol osmih
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 8:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
jaaaaaaa...pivo je...njamiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 8:56:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jaaaaaaa...pivo je...njamiiiiiiiiiii jaz pa ne morem piva mi je zanč...pol rajš kakšen bandidos...al pa kakšno energijsko pijačko....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 8:58:24
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo se samo malo oglasim da ne pozabite name drugače pa danes spet polno dela (sobota) mogoče gremo kej h meni domov (upam) drugače pa je sonce in gremo potem ven se sončit tamala mi pa še spi lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 9:03:29
|
|
|
|
Dudica1
|
arupnik3 a ti spi še od ponoči al je šla že nazaj spančkat... pr nas je ful sonček samo piha pa kr dobr tko da ne vem če bomo šli kej vn...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 9:05:26
|
|
|
|
arupnik3
|
ja dudica je šla še nazaj pančat ob 6h mam kar pridno dete zvečer zaspi okrog 19.30 in spi do 6h zutraj potem pa še do 9h upam da tako tudi ostane
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 9:05:59
|
|
|
|
Dudica1
|
janja a si še prisotna... kakšna je bila noč...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 9:07:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pivo, vino, banditos, to mam jaz rada, sam zdaj ne, bom polet nadoknadla ja pr nas je tud lep sonček, no zdaj pa moj možek vidi koliko je dela s pečico me nikol ne bo več zaj.... ko jo bom pucala več kot pol ure jo sploh ne more zdrgent no sem mu zdaj dostavla na pladen kaj mora narest tako da zdaj pa bo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 9:12:19
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz mam za pečico neki zelenga eno peno...mislim da je neki na fornet al neki tazga...pa pečico mam samočistilno tko da mal tistu uklopim pol pa s peno našpricam...mal počakam pa sm obrišem dol in je...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 9:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ma moja pa ni taka da se sama čisti, ne saj se lepo očisti če bi jo redno opucala sam zdaj pa že več kot pol leta ni bila očiščena in je kar problem očistit, drugače pa ja FORNET, kar uredu čistilo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 9:17:03
|
|
|
|
Dudica1
|
ma jaz jo tud na pol leta pomoje ne...pol pa res tisto samočistilno vklopim pošpricam...pa lohk sm še obrišem dol... jaz sm se odločla da bo za južno pica...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 9:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
pica, njami pri nas bo pa piščanc, krompir
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 9:21:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 pica, njami pri nas bo pa piščanc, krompir tud dobr...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 9:32:55
|
|
|
|
janja*
|
Dobro jutro čvekice. Jaz še v enem kosu.Spala slabo,ker so me bolele kosti.Ni kej zadnji mesec vse nagaja. Za kosilo špageti in motovilec.Njami.Rajši bi pa regrat z krompirjem.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 9:37:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dobro jutro čvekice. Jaz še v enem kosu.Spala slabo,ker so me bolele kosti.Ni kej zadnji mesec vse nagaja. Za kosilo špageti in motovilec.Njami.Rajši bi pa regrat z krompirjem. ooooo...tud jaz bi regrat...no sej bo kmal jaz ga bom še s trebuhom nabirala ti boš pa že z vozičkom...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.3.2009 9:45:19
|
|
|
|
Anonimen
|
mmmmmmmmmmm, regrat ko bo čas no janja lepo da si še tukaj
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.