mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - dobro jutro, a te je špikalo ponoči, ma daj počakaj me, bova cimre v P ... IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pocka; ne se sekirat, pa zakaj ne bi katera od tvojih prijateljic recimo kakšno noč ostala pri vas al pa recimo da jo prvo njo zjutraj zagleda; da se malo navadi.... to je super ideja, ampak na žalost nimamo prostora,da bi kdo prespal pri nas, ker živimo na 45 kvadratih in z mojim spiva na kavču ...bomo že nekaj pogruntali, zdaj si pa kar želim,da pridem do roka, pa mi reče G,da bomo naslednje jutro sprožili, da se lahko organiziramo...ma ne bom se več sekirala, bomo že, bi rekel moj ja, dej malo te počakam, malo pa ti pohiti in greva skup gor...pa pustiva otroka našim dvem , midve pa bova ena drugo podpirale.....ma trebuh sem imela kr lep del noči trd, ma prav trd trd in vsake tolko me je nekaj spodaj presekalo, krčlo kaj pa vem.... zmenjeno, za keri dan se zmeniva oj, meni je rekel, da naj grem 13.3. gor v Izolo in da bodo gor vidli...ja, sej bi lahko na petek 13. rodila, tak fajn datum je jaz grem pa 12.3., no saj ni panike, bom jaz 12, ti pa 13, pa ti bom plac držala v sobi ...sanjala svinja...meni se zdi,da bom jaz še kar en čas 2v1 a ti imaš G gor v Izoli?....ja, jaz več kot tolko pa tudi ne bi rada čakala, no če grem prej gor ti javim, pa čuvam plac...sej luna je 11.3.veš, morda pa kaj pripomore, kaj veš
|