|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
6.3.2009 7:05:53   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Kaminek..ti pa le počivaj, saj navsezadnje, zato pa je bolniška, a ne?

ja, sej počivam malo, malo grem ven, ker mi tud to manjka; od 7-16/17 v službi, pol vožnja domov, večerja in bla je že tema, tko, da sm šla sam spat. zdej pa bom izkoristila vsak lep dan, da bom šla malo ven. tko kot se danes kaže, da bo vsaj brez dežja, jupiuser posted image pri nas je že sonček

drugače pa dobro jutro vse user posted image ! kavica skoraj popita, spala sem bolj slabo, sem se tolk premetvala po postelji, pol me je pa še mal zaštihal tam doli, da spet racam. joj, joj

se slišimo

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
6.3.2009 7:11:56   
kaminek
user posted image user posted image user posted image mala_princeska: tko kot je rea27 rekla, bolje je, če ti seveda to paše in rada ješ, se poslužuješ naravnih jedi in pijač. tud kakšen cviček ni slabo spiti po kakšnem dobrem obroku. jst ga po navadi spijem do 0,5 dcl domačega cvička, iz gorce, npr. ob nedeljskem kosilu. in to je to. drgač pa sok, voda, čaj itd.-brezalkoholno.
pa zdej bo itak regrat, oz. je že. sm mojmu včeraj rekla, k sva šla s psom po dežju mal vn, da bova šla jutr v gorco regrat nabrat, ga mava oba tolk rada in ga bova mela za kosilo. tko, da bomo vsi trije dobili dovolj železa za en danuser posted image

zgleda, da sm danes ta prva za računalnikom, sm že misnla ob 4.00 it mal pošpejat, ker nism mogla več spat, ampak sm raj ležala z nogami v luftuuser posted image

pozdravček

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
6.3.2009 9:16:55   
Mala_princeska
Kaminek tebi pa user posted image  že sedaj ne pusti spat user posted image , kaj šele bo ko pride na svet. user posted image user posted image

No, moj se je pa zvečer spravil name in me brcal ob 22h. Ajoj, to ne bomo spali.

Glede slabokrvnosti pa že ukrepam - sem že šla v trgovino po sok iz rdeče pese, pa da vidim če je sploh okusen.  Po recept mi prej kot v torek ne bo zneslo.

Aja regrat - komaj čakam da ga tašča začne nabirat in ga naredi. Njami. user posted image

Če se nič več ne beremo danes - vsem želim prijeten vikend z veliko sončka.

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 6.3.2009 9:17:17 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
6.3.2009 9:47:47   
cukr07
Punce kr hitr ven regrat nabirat, da ne boste slabokrvne. Jaz ga jem že tri tedne. Je moja mami tako pridna z nabiranjem, da ga sploh ne dohajamo pojest vsega. user posted image
Je pa to res zame najboljša solata, sploh če dodam še kaj notri (fižol, krompir, koruza, jajce....).
Mmmm se mi je spet zaluštal.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
6.3.2009 14:19:28   
rea27

RODILA JE NAŠA INFINITY1, TAKOLE SPOROČA:

VČeraj, 5.3.2009 sem se ob 21:57 rodil Lovro, težak 3190 g in velik 49 cm. Sem mamici
in očku v ponos in veselje. Lp, Lovro.

Bravo za mamico, malega Lovrota in očka!!!!! Infinity1: ISKRENE ČESTITKE!!!!!! JUHUHUHUHU!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
6.3.2009 14:22:46   
Anonimen
Ojla...uh..kar nimam časa več klepetat....čisto preveč se nam dogaja...hihihi. No, da nes pa smo skenslali še en pregled, naslednjič imamo spet UZuser posted image jeiiii....komaj čakam, da set vidim tega našega razgrajača...to bo 2.4. in upam, da bom takrat že na bolniški, ker me osebna zdravnica že kar podi domov. Je rekla, da bi bilo pametno se še malo spočit pred akcijo...hihihi. Uh....trije tedni službe..to se pa ne sliši tako hudo...user posted image

NIč..mejte se...

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
6.3.2009 14:32:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Čestitke malemu Lovru in njegovi družinici. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
6.3.2009 14:33:39   
rea27

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

1. škratek----14.3.----23----Nm-------user posted image P 12.3.

2. sanja23---18.3.-----23-----Nm------user posted image P 10.3.

3. cebeica maja-21.3.-30----Nm-------user posted image P 6.3.

4. strucka**-25.3.----25-----Trebn.----user posted image P 11.3.

5. Srccek-----28.3.----28-----Žužem.---user posted image

6. dolci--------31.3.----29-----Nm--------user posted image

7. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image P 17.3.

8. matt--------11.4.------------------------user posted image

9. rea27-----27.4.----27-----Nm--------user posted image P 12.3.

10. mišk-------29.4.----26----Šentj.-----user posted image

11. buterffly--17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 31.3.

12. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

13. majch------29.5.----26-----Nm--------user posted image P 2.4.

14. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

15. M.princeska-14.6.--26----Poljane----user posted image P 23.3.

16. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

17. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 1.4.

18. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

19. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 5.3.

20. alex01-----11.7.----33-----Nm---------user posted image P 27.3.

21. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.------user posted image P 5.3.

22. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1 user posted image ---LOVRO

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
6.3.2009 14:36:45   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Rea, ko bi te poznala, bi te kar objela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hvala za te brezplačne nasvete. user posted image user posted image
V prvi user posted image sem po Retafer tabletah non stop bruhala, edino po sirupu nisem. Tko da zihr ne bom vzela recepta za Retafer tablete. Upam, da bom lahko dobila sirup.user posted image

Ja, pa v gurco(zidanco) bo treba na kak deci rdečga cvička - pa bo user posted image user posted image .

HEHEHEHEHE...Mala_princeska..šele sedaj sem videla da je moj post poln napak - upam, da si se znašla, objemčke pa sprejmem in ti jih pošljem nazaj..user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1109
6.3.2009 14:37:08   
tia12
user posted image user posted image user posted image JUPI ZA LOVROTA!!!!!user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
6.3.2009 14:50:34   
Alex01
user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE CELI DRUŽINICI. Malemu korenjaku pa veliko srečeuser posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
6.3.2009 21:42:10   
krempelček
user posted image BRAVO ZA MALEGA NOVOROJENČKA LOVROTA IN ŠE DVA DRUGA OTROČKA!!! sem tako vesela, kot da bi se meni rodil otrok, zdaj pa samo rastite s polno paro, mi še čakamo še dva meseca in 13 dni, ja odštevamo že.....user posted image sedaj smo veliki že 1,4 kg in dolgi kar 39,9 cm. kje ga pa imam? Trebušček je pa tako majhen, kot da ni nikjer nič.... vemo pa da bo fantek in imamo že vse za njega od opreme do potrebščin in oblačilc. samo še porod manjka ampak bomo počakali, ke3r želimo da se otroček rodi zdrav in poln energije....ej punce pa kje ste vse, sj vem da je na tv-ju rožnati panter pa vseeno, moja otročka tko gledata in čist sta v smehu.

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
6.3.2009 23:42:29   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image Čestitke Infinity za malega korenjaka Lovra - je pa prehitel po celi črti. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
7.3.2009 17:31:18   
kaminek
user posted image user posted image user posted image Infinity1 za "njuno pridobitev"-Lovrota. Iz vsega srca želim obilo zdravja in cartanjauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1114
7.3.2009 17:33:16   
kaminek
sm bla včeraj malo zunaj, z avtom, pa sm pa tja in me je popoldne spet močno začelo bolet spodaj. sm danes skuz ležala in mi je malo bolje. sam kaj, ko sm mogla iz v trgovino pa fasungo, ne gre drgač. pa tud tamalo je blo tko zmatrano, da je sam mal brcalo in tud dons je bolj počivalo kot mamicauser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
7.3.2009 17:34:36   
kaminek
regrat bomo mi pa jutri jedli, iz ta velike sklede, nam je moja mami nabrala in ga jutri prinese že očiščenega.MNJAMIIIIIIIIIuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
7.3.2009 19:08:32   
tia12
Čer Dolenjkice.....Kako ste kaj?

Kar lepo smo začele oz. ste začele praznit seznamček...pridne pridne.... Le poročajte z kakšno porodno zgodbo.
Kako pa drugače kaj trebuščki in korenjaki v njih?

Moj je tako živahen, da me od njegovega premikanja in boksanja vse boli....to bomo imeli posla ko bo enkrat zunaj.Imam občutek, da bo zelo živahen otrok....čist po mamici user posted image user posted image user posted image

Pa LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
7.3.2009 20:28:49   
rea27
Čer!

O, končno! Sem danes tako pospravljala, da me vse prav zares boli, a sem si rekla: "vsaj pozdravit jih grem! "
No, takole izgleda moje gnezdenje : zjutraj okoli 9 sem že imela popadke kaj in kako bom vse pospravila in obrnila in uredila...in ko je moj izvedel, da mu odpade ena obveznost, se mi je pridružil. Sva celo dnevno sobo obrnila, razstavila, presesala, prebrisala parket, presesala in očistila kavč in fotelj, jo malo preobrnila, da sedaj malo drugače izgleda in mi je taka kar všeč :)
No, potem sem se spravila še na hodnik in kuhinjo. Medtem sem oprala dva koša perila in ju dala sušit na balkon, ker je tako fino pihalo...potem sem še vse orhideje iz oken odnesla na tuširanje v kopalno kad in jih še pognojila ter jih prebrisala in postavila zopet nazaj:) Vse se šajna in diši, jaz sem pa tako zmatrana, kot da bi me vlak povozil. Trbuh mi je res ene dvakrat otrdel, pa niti ni blo neke hude panike. No pol sem pa še kosilce naredila in to je to...aja..ni še to to: potem sva šla pa še z najino kužkico še na sprehod...Mislim, da sem malo pretiravala danes, ker mam občutek da imam na nogah privezane betonske bloke in križ kar se ni sesedel...

No, gnezdenje pri meni..takle mamo :)

Kar se pa tiče vremena, pa pravijo da bo jutri na Dolenjskem okoli 16 stopinj..komaj že čakam, ker jutri mi pa vsaj kosila ni treba delat!!!!

Drage moje, jst grem ležečke pred tv .)

Lepo se imejte, kak dober film poglejte in lahko noč!

rea27

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
7.3.2009 21:04:05   
škratka
Čestitke Infinity.... user posted image  

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
8.3.2009 6:52:23   
kaminek
dobro jutro dolenjke!

ravnokar pijem čajček in sm rekla, da grem malo prečekirat in kej dodat k našim čvekam.

mala_princeska: ne vem po kom se je vzelo, po meni ali po možu?mi je pa moja mami razlagala, da jst sploh nisem znala hodit ampak sm šprintala, al zunej, al po stanovanju. pa tud svoje kuharske sposobnosti sem že nakazovala zgodaj. še hodt nism znala, pa sm vse lonce iz omare vn zvlekla, tko da....no ja...mogoč je pa kej po meniuser posted image user posted image

infinity1: imaš pa energije na kasone. jst si ne predstavljam, da bi lohk zdej kej več delala. če skuham kosilo al pa večerjo in pomijem posodo, je to to. pazi, da res ne pretegneš sebe in svojga v bušiju. sej vse počaka. vem pa, da ko ima človk lušt, kr ne more nehatuser posted image

danes pa le vn na sveži, topel zrak, in se mal posončituser posted image : jst sm tolk bleda v obraz, da se kr čudim sama sebi. bo treba mal sončnih vitaminčkov si nabrat.
nč, zdej grem pa dva hlebca kruha spečt, pa 3 pekače kremšnit......za pogostitev, ker ima moj dragi jutri roj. dan in bo že danes naredu malo za ožjo družino, jutri pa za sodelovce.

lepo se imejte, do snidenjauser posted image

(odgovor članu škratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
8.3.2009 8:55:47   
rea27
kaminek..verjetno si mislila mene, ne infinity1 - ko si govorila o energiji :)

Mi daš recept za kremšnite? A je težko?

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
8.3.2009 13:49:53   
Sanja23
user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER, ČESTITKE ZA INFINITY IN LOVROTA.me je pa kr mal zvilouser posted image  bom kmal na vrsti.
rea kako sporočim ko bom jst rodila?

no upam da je mala družinca vredu, da se dobr počutita oba in da bo vse še naprej uredu

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
8.3.2009 15:05:55   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Sanja23

user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER, ČESTITKE ZA INFINITY IN LOVROTA.me je pa kr mal zvilouser posted image  bom kmal na vrsti.
rea kako sporočim ko bom jst rodila?

no upam da je mala družinca vredu, da se dobr počutita oba in da bo vse še naprej uredu

najbolš da si izmenjava št. in da potem ko rodiš toj dragi napiše sms, jaz pa obvestim punce :)
Vsaj tako je blo pri infinity1 :)

rea27

(odgovor članu Sanja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
8.3.2009 19:00:03   
rea27
Hej hej!

Ravnokar sem prebrala eno zelo žalostno, a pogumno zgodbo naše nosečke rmmaje...Več si lahko preberete na temi dvojčkov, ko do podtankost opiše kako se njena fanta Fran in Dane borita za svoja življenja. Enemu od njih so na žalost počila pljučka, drugi težko diha, a vsi so polni optimizma in pozitivnega duha!! Kr ne morem verjet, da je tale naša Maja tako pogumna mamica :)

Pretresljiva zgodbica, hkrati optimistična in ohrabrujoča...

Pa drugače drage mo je? Kako je kej? Križ, noge, zatekanje, kilogrami..kaj vas danes muči? Mene je danes vse slabo preskočilo, sem bila pa res pridna včeri..hehehhehehe

Lep pozdravček do jutri :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
8.3.2009 20:13:56   
Sanja23
o groza.upam da tega ali kaj podobnega ne bo rabila nobena več doživet.upam da bosta ozdravela in da zrasteta v čudovita in zdrava korenjaka.
rmmaji in njenima fantičkoma želim vso srečo na tem svetu

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.