Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.3.2009 19:43:42
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka punce moje, hvala za navijanje! upam sam, da se nisem preveč zredila... mogoče pa bojo tanjše obleke kaj pripomogle mlinčkovi, dobro opravite na morfologiji Ajsika, ja si se zredila, ampak sam v bušija, ki je prekrasen
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 5.3.2009 19:51:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: ledenka punce moje, hvala za navijanje! upam sam, da se nisem preveč zredila... mogoče pa bojo tanjše obleke kaj pripomogle mlinčkovi, dobro opravite na morfologiji Ajsika, ja si se zredila, ampak sam v bušija, ki je prekrasen Hehehe, kaka papiga sem jaz danes. Reby - prav strinjam se s tabo! You go ajsi! Pokaži jim svojega čudovitega bušija!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 7:17:29
|
|
|
|
mojsonček
|
Jutrooooooo! No, dons jst kuham kavico...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 10:11:58
|
|
|
|
mismis
|
Vidim, da ste spet na drugi strani. A GREMO GOR NA PRVO? drugače pa en lep sončen dan vsem skupaj
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 10:47:43
|
|
|
|
ledenka
|
pregled smo opravili, žal me čaka naslednji teden pregled za sladkor... ketoni v urinu je pa mali težek že 1800 g naslednji pregled je 3.4 sem pa shujšala in zdaj sem zmazala Milko danes so grehi še dovoljeni, jutri žal ne več. sicer sem mela oblečeno in obuto najlažje, kar je šlo je pa razlike -2 kg od zadnjič, ko sem sicer bila v puloverju in težkih čevljih.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 11:15:52
|
|
|
|
Goldy
|
Daan! Ajsi - čestitke za dobro opravljen pregled. Teža malega pa narašča. mlinčkovi - se še kar potepate? mojsonček - hvala za kavico. Kaj dekleta, boste danes kaj v piskre vrgle? Pri nas imamo danes ajdove žgance in zraven na izbiro mleko oz. gobovo juho. Bom kar tisto iz vrečke naredila. Sicer pravijo, da gobe niso glih hrana za nosečnice, sam tiste iz vrečke mi menda ne bodo hudega storile, ko jih je samo za ogled. Pa metlo bo potrebo zagrabit. Saj boooo!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 11:44:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Kaj dekleta, boste danes kaj v piskre vrgle? Pri nas imamo danes ajdove žgance in zraven na izbiro mleko oz. gobovo juho. Bom kar tisto iz vrečke naredila. Sicer pravijo, da gobe niso glih hrana za nosečnice, sam tiste iz vrečke mi menda ne bodo hudega storile, ko jih je samo za ogled. Pa metlo bo potrebo zagrabit. Saj boooo! Krvavice, tenstan krompir pa tenstana repa.....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:30:13
|
|
|
|
blanč
|
Mmmmmmmmmm vsi že kuhate, pridni ajsi čestitke za že pravega korenjačka kaj pa kaka nova nosečka je že kje na vidiku???
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:35:44
|
|
|
|
miska73
|
Babe, eno pitanje... A sprejmete kakšno novo članico
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:38:07
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem pa shujšala in zdaj sem zmazala Milko danes so grehi še dovoljeni, jutri žal ne več. sicer sem mela oblečeno in obuto najlažje, kar je šlo je pa razlike -2 kg od zadnjič, ko sem sicer bila v puloverju in težkih čevljih. Tole je pa vspodbudna informacija za tiste, ki se bojimo stopit na tehtnico Bom jaz tudi v torek oblekla najlažje cunjice, kar jih imam, hehe ... sam ne vem, kaj bom pa potem nasledjič naredila ... Super za pregled, pa pohvaljena, k se nam tako hitro javiš in poročaš Sonček, hvala za kavico! Goldy, na fanta si pozabila Mi bomo imeli danes tenstan krompir in goveje zrezke, pa solato. Za možička radič, zame pa motovilc. Že vidim, da bom cel popoldan pacala kosilo. Železo, pa to, da mamica ne bo slabokrvna Ko sem bila na intenzivni zaradi hiperstimulacije me je dr. Požlepova spraševala, če sem vegetarijanka. Sicer nisem, ampak mesa (sem) pa ful mal pojedla. Je rekla: en šnicl na teden obvezno pojest! Zdej pa ubogam, kaj čem Dober tek! Pozdravček!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:40:27
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Babe, eno pitanje... A sprejmete kakšno novo članico Čaki čaki, podganca, ti zdej to resno. Dej povej hitr, ker že skačem do plafona!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:43:23
|
|
|
|
Reby
|
Sem hitr šla ščekirat na uno temo, sej sem vedla, da bo naša podganca nosečka!!!! Jeeee, kulk veselja je pr men, res sem presrečna zate
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:44:34
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Babe, eno pitanje... A sprejmete kakšno novo članico Pa kakšno vprašanje je to ? Jaz sem na bolniški in ne prenesem prehudih psihičnih obremenitev (no, tudi fizičnih ne, ampak tole zdele ni tema pogovora) Si ali nisi? Navijam, držim pesti, mislim na vas, pošiljam dobro energijo, kaj še lahko naredim ....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:47:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Babe, eno pitanje... A sprejmete kakšno novo članico JUPI, pa to je noro... miška bo pa mami, miška bo pa mami ... se ti je le obrestovalo tisto drgnjenje ob Mlinčkin trebušček
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:47:52
|
|
|
|
miska73
|
Sem vas morala mal pohecat. Zgleda, da sem noseča. Sem danes šla na krvni test in je pokazal vrednost 530. Je pa danes 12.dan po ET, oziroma 17. dan po O. Ja Mlinčka, boh veče nisi ti imela prav o skritih udeležencih na zadnjem srečanju.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:50:12
|
|
|
|
blanč
|
piše pdganca ****Evo, takle mamo... vse kaže na to, da bo podganca vendarle mami Sem šla na krvni test in je danes vrednost 530 na 12.dan po ET, oziroma 17. po O. Zaenkrat častim tole virtualno. Ob priliki (beri srečanje) pa še v živo. ******** Imamo jo, imamo jo, imamo jo... danes pa (sory otročeki moji) ampak z miško bova mal nazdravle
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:50:26
|
|
|
|
Goldy
|
Kruce - sorry . Bi se takoj povabila na kosilo. Njami, krvavice..... Miška - TOOOOOOO!!!! Ti kar pridi! Sempervivum - jaz sem se 3 mesece matrala z železom, pa sem vseeno slabokrvna in že pridno ližem tabletke. Tudi dobro kosilo.... Ma, kolk cot mava midva, sem zdele zlagala, pa kar ni konca. Zdej pa mal počivat, da lahko pol kuhalnico zalaufam in da me spet križ ne zagrabi. Pa zaspana sem.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:51:21
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Zgleda, da sem noseča. Kakšen stavek je zdej to - zgleda, a te spet mormo po riti?!? Itak, da si, pa še diši na dvojčka
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:52:32
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Babe, eno pitanje... A sprejmete kakšno novo članico JUPI, pa to je noro... miška bo pa mami, miška bo pa mami ... se ti je le obrestovalo tisto drgnjenje ob Mlinčkin trebušček Pred tem se mi je uspelo tudi ob Hedin trebušček podrgnat... Ti pravim, dolgi postopek je zakon za nas iz mišjega rodu...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:52:40
|
|
|
|
*jelka*
|
pozdravljene nosečke in mamice ivf in icsi,vidim da imate novo temo jaz sem lani začela postopek ivf icsi in sedaj imam 3 mesece staro Jano,veliko sreče in lepo nosečnost vsem ,
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:53:51
|
|
|
|
*jelka*
|
postopek sem začela natanko pred 1 letom,punkcija 28.2,transfer 03.03.08kako hitro čas beži by
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 6.3.2009 12:55:02
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Zgleda, da sem noseča. Kakšen stavek je zdej to - zgleda, a te spet mormo po riti?!? Itak, da si, pa še diši na dvojčka Saj veš kak je to... Gate so res bele, pa hormon pridno narašča... Ampak počutim se pa nič drgač...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?