Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 14:42:55
|
|
|
|
Serendipity
|
sunshine - še tukaj pozitivne misli zate. To je pa res ta zadnja slaba stvar! Od zdaj naprej bo samo sonček in nič več težav. spps & trinity - Jupi! Vajin mesec je tu! Želim vama hiter porod in vajine sončke čimprej v naročju. larilu - objemček tudi zate. Drži se! oktavija - če ti je direktor predlagal bolniško, potem je mogoče res bolje, da razmišljaš v tej smeri. pa še mojemu drugemu sončku - špelinkici - milijon objemčkov Punca, drži se. Včasih se stemni, toda spet pride jutro. Ohrani plamen upanja.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 14:50:43
|
|
|
|
spps
|
ooooooo se* kako si pa kaj ti?kje se skrivaš?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 14:56:54
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ooooooo se* kako si pa kaj ti?kje se skrivaš? Ma, sem tu in tam. Sem že vredu, so me nekaj dni hudi krči matrali in sem se doma malo pocajtaja, danes je že boljše. Najverjetneje zaradi nizko ležeče posteljice ... No, včeraj smo pa metuljčeke začutili Pa ti? Imela te dni kakšen pregled? Kaj pravi CTG? Se že kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 14:59:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps ooooooo se* kako si pa kaj ti?kje se skrivaš? Ma, sem tu in tam. Sem že vredu, so me nekaj dni hudi krči matrali in sem se doma malo pocajtaja, danes je že boljše. Najverjetneje zaradi nizko ležeče posteljice ... No, včeraj smo pa metuljčeke začutili Pa ti? Imela te dni kakšen pregled? Kaj pravi CTG? Se že kaj dogaja? ta teden sem imela vaginalni pregled,kjer jje G povedal,da še nosimo precej visoko in,da je še MV zaprt na ctg-ju še pa nisem bila,mene bo verjetn,drug teden poslal,če mi ne rata prej it v P za metuljčke
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 15:06:40
|
|
|
|
Serendipity
|
Ha ha ha - se spominjam, ko je kolegica pred dvema tednoma na dan PDP-ja prišla domov in komentirala - zaprto je kot Alcatraz Vidim, da je pri tebi podobno. No, saj bebi že ve, da je v hotelu najboljših kategorij pa uživa še zadnje dni.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 15:08:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - se spominjam, ko je kolegica pred dvema tednoma na dan PDP-ja prišla domov in komentirala - zaprto je kot Alcatraz Vidim, da je pri tebi podobno. No, saj bebi že ve, da je v hotelu najboljših kategorij pa uživa še zadnje dni. sem rekla,da se mu ne da ven,ko je tako butasto vreme-sam,do sončka še pa nić ne kaže
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 15:12:18
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - se spominjam, ko je kolegica pred dvema tednoma na dan PDP-ja prišla domov in komentirala - zaprto je kot Alcatraz Vidim, da je pri tebi podobno. No, saj bebi že ve, da je v hotelu najboljših kategorij pa uživa še zadnje dni. sem rekla,da se mu ne da ven,ko je tako butasto vreme-sam,do sončka še pa nić ne kaže Saj v maju bo ziher lep sonček...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 15:28:14
|
|
|
|
Nončika
|
larilu, vaginalni sor. to sem mela jaz v 1.nosečnosti in to celo 2x. canesten krema deluje samo na zunaj, verjetno rabiš vaginalne tabletke in bo vse ok. drugače pa se pazi, malemu nekako razloži, da je mami bubana... kak se je odzvala tvoja šefica? sonček, pa ne že spet. samo,da bo vse ok. oktavija, če je v službi napeto in imaš tak vredi direktorja, le ubogaj ga. jaz bi se že zdaj pobrala in prišla čez dve leti nazaj. haha. živa, tebe pa dajejo hormončki???? Se***, lepo počivaj in stiraj krče nekam. hitro si začutila metuljčke. lepo!!! spps, kot če bi brala svojo zgodbo. jaz sem proti koncu že skoraj vsak dan bla na CTG-ju. nato domov in spet naslednji dan nazaj. bila pa je taka vročina, da sem že zaradi vročine popizdevala.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 15:49:06
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček madonca ti pa sploh še ne morš začet uživat v maternstvu k maš skoz neki,upam da se čimprej pozdraviš nončika ma sploh se mi noben ne oglas v banki tko da bom še probala jutr vrjetn če si pa mislna glede nosečnosti pa še noben ne ve in tud ne bodo zvedl k mislim k bi šefica zvedla da bi v 3km premeru vse šipe počile k bi se tok zadrla drgač pa mi je sestra rekla naj si grem kupit 20% natrijev tetraburat (upam da sm prov napisala) in če potem ne bo boljš naj potem pa pridem
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 15:49:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - se spominjam, ko je kolegica pred dvema tednoma na dan PDP-ja prišla domov in komentirala - zaprto je kot Alcatraz Vidim, da je pri tebi podobno. No, saj bebi že ve, da je v hotelu najboljših kategorij pa uživa še zadnje dni. sem rekla,da se mu ne da ven,ko je tako butasto vreme-sam,do sončka še pa nić ne kaže Saj v maju bo ziher lep sonček... do maja pa ne mislim čakat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 16:00:13
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - se spominjam, ko je kolegica pred dvema tednoma na dan PDP-ja prišla domov in komentirala - zaprto je kot Alcatraz Vidim, da je pri tebi podobno. No, saj bebi že ve, da je v hotelu najboljših kategorij pa uživa še zadnje dni. sem rekla,da se mu ne da ven,ko je tako butasto vreme-sam,do sončka še pa nić ne kaže Saj v maju bo ziher lep sonček... do maja pa ne mislim čakat A nisi ti ''malo'' zbirčna?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 16:21:38
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - se spominjam, ko je kolegica pred dvema tednoma na dan PDP-ja prišla domov in komentirala - zaprto je kot Alcatraz Vidim, da je pri tebi podobno. No, saj bebi že ve, da je v hotelu najboljših kategorij pa uživa še zadnje dni. sem rekla,da se mu ne da ven,ko je tako butasto vreme-sam,do sončka še pa nić ne kaže Saj v maju bo ziher lep sonček... do maja pa ne mislim čakat A nisi ti ''malo'' zbirčna? kaj je pa narobe z majem? jaz sem majska deklica!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 16:38:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ha ha ha - se spominjam, ko je kolegica pred dvema tednoma na dan PDP-ja prišla domov in komentirala - zaprto je kot Alcatraz Vidim, da je pri tebi podobno. No, saj bebi že ve, da je v hotelu najboljših kategorij pa uživa še zadnje dni. sem rekla,da se mu ne da ven,ko je tako butasto vreme-sam,do sončka še pa nić ne kaže Saj v maju bo ziher lep sonček... do maja pa ne mislim čakat A nisi ti ''malo'' zbirčna? kaj je pa narobe z majem? jaz sem majska deklica!!!! a bi rade ,da pridem v guinessovo knjigo rekordov???' jaz sem čist zadovoljna z marcem,ko imam čez dobra dva tedna RD
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 16:45:16
|
|
|
|
sonček85
|
se:bravo za metuljčke larilu:bravo za B izcedek je normalno da je malo rumen ,samo da ni zelenkaste barve,rdeč ali rjavkast.Jaz iamm bolj ko ne skoz rumenega in je G rekla da je to normalno,lahko da si samo kako vnetje dobila sonček:drži se punca in naj se ti že te more končajo da boste lahko uživali z malim članom oktavija.ja tko je ,če imajo zmešnjavo je bolje da si res doma.samo ne bboš pa dobivala 100% bolniške temveč 90% ker ZZZS ne da več k 90,vem k sem že sama od avg.na B.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 19:12:49
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu murkica dobra si da se ti da še enkrat it pr nam je še burja tko da tud če maš dežnik ti nič ne pomaga.a si boš kak ticker naštimala?k sm glih hotela vidit kolk točno si nosečka srečka pa še nimaš nobenga tickerja Ja je blo treba it, ampak pri nas ni burje, tako da ni bilo panike Pa sej imam ticker, ki kaže koliko je še do konca... Sonček33- Reva boga. Zdaj pa resnično upam, da je to zadnje, kar se vam bo slabega pripetilo.. Živa- Ne moraš pomagati, hormončki so pač v polnem delovanju... Je bil pa danes žalosten del in čist razumem, zakaj si jokala. Je bilo tudi meni kar bad... Oktavija- Poglej tako, vsaj kupila si boš lahko nove oblekice. Jaz komaj čakam na nakup nosečniških hlač Kar s etiče pa bolniške, če ti je direktor tako predlagal, pa je morda res bolje. Pač boš imela ful časa za gnezdenje in uživanje do prihoda Vsem ostalim pa lepe pozdravčke... Šibam delat, ker danes delam še zadnji dan, potem pa kidnem za en teden na smučanje... No smučala jaz ne bom, bom se pa predajala drugim užitkom... Lupčka vsem...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 19:54:21
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija, tukaj je link do posteljic. jaz sem sodelovala na dražbi, drugače je cena 120 EUR in 21 EUR za dostavo. Se*, je kaj boljše? manj krčkov? in za brcike! pa kul slikca murkica, boš uživala spps, še v enem kosu sonček85, kako si ti kaj? vidim, da hodiš v materinsko, ti je všeč? meni tale v LJ ni preveč... je pa dobro za popestritev nončika, maj rula na koncu bom rodila pa junija... larilu, najbrž je samo vnetje, nič hujšega, samo kake vaginalete boš najbrž dobila. jaz grem jutri na pregled, mi bo delala kontrolo rasti. pa upam, da se nisem pretirano zredila od zadnjič... pa da nimam bakterij v urinu. eh... no, vsaj za pritisk vem, da je nizek
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 22:57:42
|
|
|
|
Kliki
|
Vas sam na hitro pozdravim. Vse želim lep večer. Moj O se bo začela in bo treba v akcijo, potem pa čakanje do 19.3.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.3.2009 8:12:30
|
|
|
|
pikica36
|
jutroo evo danes vam jaz postrežem spps- hvala na pitanju. zaenkrat kar dobro , pridno delamo na , ampak zaenkrat še brez uspeha. se dogovarjava da greva malo na remont oz,. da vsaj te osnovne preglede dava skozi , jaz hormone, on spermiogram.. pa kaj vem kaj še sledi. res da je zdaj "šele" 7 krog po ss, ampak nisva več tako mlada, da bi čakala leto ali leto pa pol. morava malo pohitet, da vidimo na čem je stvar, da se ne mučimo brezveze . pa če rata , več ko super, če pa ne pa bo tudi moralo bit prav trinity- a sem prav zasledila , da je tvoj v Slovenj Gradcu delal spermiogram?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.3.2009 10:07:06
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce jutro!!! Sonček33...upam da se sedaj pa res konča kalvarija in da končno zalaufate. Bravo za Lovrota!!!!!! Špeli...upam, da si vredu in da kmalu prideš spet med nas. Misamo te!!!! Oktavija....mislim, da ti je direktor !A...marsikatera bi bila srečna. Aja, bolniška ti pripada 90% in ne !00%, pa konec koncev to sploh ni važno, važno da so živčki celi. Kako kaj dragi, sta ql? Sem samo bežno preletela in sedaj šibam še kaj poštimat.....danes imamo MF!!!!! Držite pesti. Vsem en lep sončen pozdrav!!! papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.3.2009 10:54:31
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, že morfologija dobro opravi! naš mali je 1800 g težek, kar malce pretežek za svojo starost menda pa ketone mam v urinu, naslednji teden me čaka bljak test z glukozo. sem pa dobila milijon papirjev - za CSD (porodniška, moram nujno naslednji teden zrihtat), pa za porodnišnico in rešilca. tako da gre zdaj zares al kaj... faaak! mene je straaaaah!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.3.2009 11:02:50
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jazzzika, že morfologija dobro opravi! naš mali je 1800 g težek, kar malce pretežek za svojo starost menda pa ketone mam v urinu, naslednji teden me čaka bljak test z glukozo. sem pa dobila milijon papirjev - za CSD (porodniška, moram nujno naslednji teden zrihtat), pa za porodnišnico in rešilca. tako da gre zdaj zares al kaj... faaak! mene je straaaaah! Ja pupika, če pa si že proti koncu... BTW sej sploh verjet ne morem... Nič zdej bit strah. Saj te bo potem dovolj, ko boš res tik pred zdajci. Pa čestitke za korenjaka . JAzzika ti pa tudi dobro zrihtaj.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.3.2009 11:19:32
|
|
|
|
pikica36
|
jazzzika nič strahu, samo malo težje gre ven kot not saj ni kak bav bav , res ne
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.3.2009 11:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! men je dons za ubit slabo,groza sm dobila res ene svečke sam k sm dala not jao to peče kot da bi dala alkohol na rano a je to normalno? tok me je peklo da sm komi do pojstle prlezla pol je bil pa še moj neki včer nataknjen tko da sm šla sam spat ajsi glede teže ne skrbi k to ne rastejo tko kot je una tabela narejena,k naš je bil tud večji kot bi mogel bit in koncu še hvala bogu k je bolje prestal k je tok prej vn prišel,tko da ne skrbi lahk da je zdej mal več zaloge mel pa da bo zdej bolj počas njegova teža šla naprej in se bo na koncu lepo uredil jazzi pa ne morm vrjetn a kr že morfologijo maš?madonca zdej pa res vidim kam čas beži,srečno! murkica veš men tvojga tickerja ne pokaže sam zato sm omenila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 6.3.2009 13:23:24
|
|
|
|
miska73
|
Evo pupike, da se še tu pohvalim... Matr, dons se samo okol hvalim. Meni je v 2. postopku IVF zgleda ratalo. Današnji krvni test je pokazal, da sem noseča .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?