|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
6.3.2009 7:40:16   
Vitaebella
Zdej sem pa postala nervozna user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 476
6.3.2009 7:46:02   
DaisyE
In najboljše za preganjanje nervoze je.......?

LULANJE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 477
6.3.2009 7:47:53   
DaisyE
Evo vita predlog:

Jaz grem zdaj sebe stuširat, ti pa CB in ko prideva nazaj, bom jaz lepo frišna, ti pa ....NOSEČAAAAAAAAAAAAAA!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 478
6.3.2009 7:51:47   
DaisyE
Sumljivo tihouser posted image  To verjetno pomeni, da vita izpolnjuje svoj del predloga. Ja nič, pol ga grem pa še jaz.

Vitaebella, ko pridem nazaj, ima da berem samo lepo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 479
6.3.2009 7:55:06   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Evo vita predlog:

Jaz grem zdaj sebe stuširat, ti pa CB in ko prideva nazaj, bom jaz lepo frišna, ti pa ....NOSEČAAAAAAAAAAAAAA!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jst bom pa obe počakala, da bomo pol lahko skupaj vriskale! Se mi še ne hodi tuširat, čeprou prou nosečniško dišim user posted image - to men nč ni jasn, sm tak zmrznjenc, da ga ne najdeš ampak zdej švicam k kojnuser posted image

Cvetka Marjetka, sam da si fajn, jst ti prvoščim, da bi bla še boljš... jst pa evo furam občasni nosečniški safr, brojim sitno, k sm že pod stotko, v red dajem enega otroka, ki ga že pr 10-ih hoče neki puberteta grabit in zdej berem v tickerčku, da tole pišče tut že trenira take fore... teško meni... ma, fajn sm sam se ne smem preveč hvalit, da kej ne zaj...

VITAAAAAAA a si že?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 480
6.3.2009 7:55:49   
DaisyE
MLINČKOVA!!!!!!

Danes nam predava najin sošolec. Pavzo mam ob enih, pet čez eno bom na tržnici na kufetu. Če nimaš kaj delat, mi piši sms in uleti na kavico. Cajt mam do petnajst do dveh. Bom probala še R. nahecat, da se nama pridruži. Prileti.

Tako, zdaj grem pa res pod tuš.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 481
6.3.2009 7:57:33   
Vitaebella
user posted image user posted image user posted image  Babe! user posted image user posted image user posted image

Spila sem pol litra vode, da bom sploh imela kej za lulat....

Bo treba mal počakat...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 482
6.3.2009 8:00:36   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

user posted image user posted image user posted image  Babe! user posted image user posted image user posted image

Spila sem pol litra vode, da bom sploh imela kej za lulat....

Bo treba mal počakat...

sej bom še zdržala s stiskanjem pesti, ti si kr cajt vzem...

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 483
6.3.2009 8:06:24   
DaisyE
Je  be  mti! Jaz pa tolk norim pod tušem, da ne bi kaj zamudila. Mislim, da sem postavila nov osebni rekord!

No, čeprav je sonček prizanesljiva, jaz ne bom nič, ker nimam cajta!!!!!!!!!!! Hitro lulat! Še 25 minut ti lahko dam. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 484
6.3.2009 8:10:16   
sayuri
Sem vas prišla malce stimulirat user posted image

user posted image

user posted image

Dajmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 485
6.3.2009 8:10:59   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Cvetka Marjetka, sam da si fajn, jst ti prvoščim, da bi bla še boljš... jst pa evo furam občasni nosečniški safr, brojim sitno, k sm že pod stotko, v red dajem enega otroka, ki ga že pr 10-ih hoče neki puberteta grabit in zdej berem v tickerčku, da tole pišče tut že trenira take fore... teško meni... ma, fajn sm sam se ne smem preveč hvalit, da kej ne zaj...

VITAAAAAAA a si že?

Ma če bo boljše, bo pa že kičasto. user posted image user posted image user posted image  Ampak, hvala. Ja 10letniki, kdo bi si mislil, znajo bit že kar fajn pubertetniški. Bogi ati, zdaj sta pa doma dva pod vplivom hormonov. user posted image user posted image user posted image

Za malčka pa nič skrbet, ne boš nič zaj.... Vse bo dobro. user posted image user posted image

VITAAAAAAAAAAAA asže?

Neposredna povezava do sporočila: 486
6.3.2009 8:11:33   
jona3
vitaebella na kolk dni pa maš tečko drgač da ti že zamuja

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 487
6.3.2009 8:12:19   
DaisyE
Bemti sayuri, kako gre čas! A nisi ti šele rodila? user posted image user posted image user posted image

Luštna sta tvoja dva, nimaš kaj!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 488
6.3.2009 8:13:02   
mojsonček
SAYURI tvoja dva pa rasteta k gobe po dežju user posted image ...  matr sta luštna... naši pupi, če ne zraste lulček user posted image , bo tudi ime kot je tvoji user posted image , je že nekaj let tko zapisano v moji buči

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 489
6.3.2009 8:13:31   
sayuri

Bemti sayuri, kako gre čas! A nisi ti šele rodila? user posted image user posted image user posted image

Luštna sta tvoja dva, nimaš kaj!

Se mi zdi, da sploh še rodila nism. Da še ležim v porodnišnici user posted image user posted image user posted image
Ej, prehitro gre. Res prehitro.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 490
6.3.2009 8:14:02   
sayuri

SAYURI tvoja dva pa rasteta k gobe po dežju user posted image ...  matr sta luštna... naši pupi, če ne zraste lulček user posted image , bo tudi ime kot je tvoji user posted image , je že nekaj let tko zapisano v moji buči

Lepo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 491
6.3.2009 8:15:13   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

vitaebella na kolk dni pa maš tečko drgač da ti že zamuja

Pa saj to nima veze. Navadni ciklusi nimajo nobene povezave s stimuliranimi. Navadni so lahko daljši, ker pride kasneje do ovulacije, tisti del ciklusa po ovulaciji je pa fiksen 12-16 dni. Tako da se šteje dnevi od punkcije do ET plus vse po ET, torej ma vita 17 dni, kar je fenomenale! Jaz kar za vsak dan po 14tem štejem kot zmago. user posted image user posted image

Dajmo Vita!

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 492
6.3.2009 8:16:15   
DaisyE
Še 13 minut!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 493
6.3.2009 8:17:47   
mojsonček

Še 13 minut!

user posted image user posted image user posted image  ti tut brojiš sitno a

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.3.2009 8:17:51   
DaisyE
Mater, to zdaj je pa že kot kaka kriminalka! Ali ji bo uspelo še pravi čas? Zdaj je zraven že una napeta muzika...... Nananananananana.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 495
6.3.2009 8:19:47   
DaisyE

Še 13 minut!

user posted image user posted image user posted image  ti tut brojiš sitno a

Brojim, brojim! Na nedeljo bi mela več časa, dons pa na žalost ne gre. Bom šla čisto žalostna od bajte, če se bo čas prej iztekel. Pol bom pa šele bogsigavedi kdaj izvedela user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tolk navijam....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 496
6.3.2009 8:20:12   
mlinčka
Dobro jutro!

Dejzi, dej počak, da ti odgovorim!

Že klofam user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 497
6.3.2009 8:21:10   
miska73
Dejzi bemti... tak zgodaj, pa tak neučakana...

Sem ti en ZS poslala, pa ga nika nečeš prebrat.

Vita tudi jaz navijam ko nora.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.3.2009 8:21:12   
DaisyE
Še 10 minut! user posted image user posted image user posted image  Sem ti hotla itaq še sms special offer poslat.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.3.2009 8:21:33   
mojsonček

Brojim, brojim! Na nedeljo bi mela več časa, dons pa na žalost ne gre. Bom šla čisto žalostna od bajte, če se bo čas prej iztekel. Pol bom pa šele bogsigavedi kdaj izvedela user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tolk navijam....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejzika, hev a najs dej!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......