|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
6.3.2009 7:17:54   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

jutroooo...se pridružim še jaz pri navijanju za spps user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj ji čim hiteje mine!

Spala sem za en dr**, ob 3 sem se zbudila in do 5.30 gledala v luft, pa se ful živcirala, pol sem pa zaspala za pol urce in je že budilka zvonila, ker sta mojedva šla v službo in v vrtec.

Imam zadnje dni ful težave sama s sabo,ker me skrbi kako bomo speljali,če me sredi noči zagrabi. Kam bomo dali Tajo...najprej sem si rekla,ah, me bo moj zapeljal gor,pa bom pač sama v porodni...zdaj me je pa vedno bolj strah,da pride do tega, ker ga res hočem imet zraven. Moja mama je pa prav user posted image , namesto,da bi bila doma zdaj,ko čakamo,da bo kaj, ne, ona hodi okoli in je glih dva dni v tednu doma...pa ji rečemo,da ne vemo kako bomo, če bo treba ponoči v P, pa se sploh ne sekira, kar na user posted image mi gre...ma sem zamorila že navsezgodaj, ampak me bo pobralo od sekirancije.

pupa, te pa tako razumem s temi lažnimi popadki...jaz tudi pri vskaem pomislim...zdaj pa bo šlo počasi zares...pol pa nič od tega.user posted image Na ctg-ju pa je vedno vse ok, mi niti enkrat ne zatrdi trebuh, tista črat je pa kot bi jo z ravnilom narisal.

persida - kako mala bavca?

kaj pa tašča, ti ne more pomagat? al pa kaka prijateljica, ki jo je Taja navajena?

meni na CTG kar riše tam do 80, pa vidiš da sem še tu user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
6.3.2009 7:17:54   
PERSIDA
pupa7 - sploh se ne pritožujeta samo da je flaša sta oskladila ritem na tri ure zdaj pa čakam da prešaltata ponoči na kake 4 ureuser posted image .Iz zizov bo pa ata ven vleko da bo še on sit ne bomo rabli kuhat user posted image ,lena sta za ziz znata pa nočeta me že zdaj j.betauser posted image .Če glih jima skoz tiščim tisti ziz ne predolgo da me ne bosta zasovražla.Ma upam da ga bosta kdaj sprejela  celoti ker stotimi flašami je celi cirkus edina prednost je da veš koliko pojesta.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
6.3.2009 7:20:32   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

pupa7 - sploh se ne pritožujeta samo da je flaša sta oskladila ritem na tri ure zdaj pa čakam da prešaltata ponoči na kake 4 ureuser posted image .Iz zizov bo pa ata ven vleko da bo še on sit ne bomo rabli kuhat user posted image ,lena sta za ziz znata pa nočeta me že zdaj j.betauser posted image .Če glih jima skoz tiščim tisti ziz ne predolgo da me ne bosta zasovražla.Ma upam da ga bosta kdaj sprejela  celoti ker stotimi flašami je celi cirkus edina prednost je da veš koliko pojesta.

čist štekam, da je štala, zgleda sta na komot, ker iz zize je ipak treba bolj vlečt, pa je flaša lažja... kaj pa če probaš navadit najprej anga na ziz (mu daš najprej mal flašo da poteši ta hudo lahkoto, pa potem ziz da se še malo pomatra?) nevem pametujem verjetno user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
6.3.2009 7:21:50   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jutroooo...se pridružim še jaz pri navijanju za spps user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj ji čim hiteje mine!

Spala sem za en dr**, ob 3 sem se zbudila in do 5.30 gledala v luft, pa se ful živcirala, pol sem pa zaspala za pol urce in je že budilka zvonila, ker sta mojedva šla v službo in v vrtec.

Imam zadnje dni ful težave sama s sabo,ker me skrbi kako bomo speljali,če me sredi noči zagrabi. Kam bomo dali Tajo...najprej sem si rekla,ah, me bo moj zapeljal gor,pa bom pač sama v porodni...zdaj me je pa vedno bolj strah,da pride do tega, ker ga res hočem imet zraven. Moja mama je pa prav user posted image , namesto,da bi bila doma zdaj,ko čakamo,da bo kaj, ne, ona hodi okoli in je glih dva dni v tednu doma...pa ji rečemo,da ne vemo kako bomo, če bo treba ponoči v P, pa se sploh ne sekira, kar na user posted image mi gre...ma sem zamorila že navsezgodaj, ampak me bo pobralo od sekirancije.

pupa, te pa tako razumem s temi lažnimi popadki...jaz tudi pri vskaem pomislim...zdaj pa bo šlo počasi zares...pol pa nič od tega.user posted image Na ctg-ju pa je vedno vse ok, mi niti enkrat ne zatrdi trebuh, tista črat je pa kot bi jo z ravnilom narisal.

kaj pa tašča, ti ne more pomagat? al pa kaka prijateljica, ki jo je Taja navajena?

meni na CTG kar riše tam do 80, pa vidiš da sem še tu user posted image user posted image user posted image user posted image

tašča bi mi pomagala brez problema,ampak kaj ko živi 300 km stran user posted image , saj s kolegi smo zmenjeni, če bo prav sila, ampak bo verjetno ful šok za malo,če bo kar en (no saj ga pozna) prišel zjutraj v sobo user posted image ...ma se mi prav meša že,resuser posted image

A tebi vsaj riše ctg kaj, no,saj meni bi tudi, ampak mi glih takrat nikoli ne otrdi, doma, ko kaj delam, mi pa šopa non stop...kr nekiuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
6.3.2009 7:22:34   
PERSIDA
pocka - jaz sem ti lahko za kindro ti sam pripelaj ,tako dolgo je lahko pri meni da ne prideš s porodišnice a bo v redu?Ma jaz mam vse otroke rada pa oni mene tak da tud tvoja bi se me navadla.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
6.3.2009 7:24:48   
pocka

pocka - jaz sem ti lahko za kindro ti sam pripelaj ,tako dolgo je lahko pri meni da ne prideš s porodišnice a bo v redu?Ma jaz mam vse otroke rada pa oni mene tak da tud tvoja bi se me navadla.
user posted image user posted image user posted image hvala za ponudbo, sam ti si pa še dlje doma kot moja tašča user posted image user posted image user posted image

...saj sem glih včeraj rekla mojemu,da razmišljam,če se nebi pobrali v Celje za tale mesec, pa bom raje gor rodila,bomo vsaj varstvo imeli

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
6.3.2009 7:25:54   
pocka
grem kaj koristnega naredit,da tole slabo voljo ven spravim user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
6.3.2009 7:26:09   
Pupa7

tašča bi mi pomagala brez problema,ampak kaj ko živi 300 km stran user posted image , saj s kolegi smo zmenjeni, če bo prav sila, ampak bo verjetno ful šok za malo,če bo kar en (no saj ga pozna) prišel zjutraj v sobo user posted image ...ma se mi prav meša že,resuser posted image

A tebi vsaj riše ctg kaj, no,saj meni bi tudi, ampak mi glih takrat nikoli ne otrdi, doma, ko kaj delam, mi pa šopa non stop...kr nekiuser posted image

veš kaj nardimo, bodimo optimisti, pa rečmo, da te zvije podnevi, pa vse te skrbi odpadejo user posted image user posted image user posted image user posted image da bo za ziher tako, pocka glavo pokonci, vse bo vredu, nima smisla delat panike dokler ni potrebe user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
6.3.2009 7:26:33   
PERSIDA
pupa7 - probavam vse varjante saj vlečeta samo ko se jima ni te pa ližeta bradavico kot bi sladoled lizala user posted image .verjetno mata to po ateju ker je nor na sladoleduser posted image .Saj jih ne forsiram da bi mogla zdaj v trenutku prešaltat samo na ziz samo potrudita pa se le lahko da bi vsaj vsako dojenje malo povlekla makar pet minut. 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
6.3.2009 7:28:24   
Pupa7

pupa7 - probavam vse varjante saj vlečeta samo ko se jima ni te pa ližeta bradavico kot bi sladoled lizala user posted image .verjetno mata to po ateju ker je nor na sladoleduser posted image .Saj jih ne forsiram da bi mogla zdaj v trenutku prešaltat samo na ziz samo potrudita pa se le lahko da bi vsaj vsako dojenje malo povlekla makar pet minut. 

saj bota, če že znata vlečt če pa sta dokazala, zdaj jih samo na vztrajnosti guraj, saj pa sta že ornk pobčka ratala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
6.3.2009 7:28:54   
Pupa7

grem kaj koristnega naredit,da tole slabo voljo ven spravim user posted image user posted image

tako je, magari malo pokvačkaj user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
6.3.2009 7:58:05   
Pupa7
meni pa je teeečnooo user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
6.3.2009 8:07:48   
Pupa7
spps sporoča, da je bila zdaj na CTG in zdaj čaka G... vse lepo pozdravlja user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
6.3.2009 8:07:56   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

lepo da te skrbi zameuser posted image , smo imeli malo gužve zjutraj,pa mi je zmanjkalo cajta za se javit...smo šibali v P, da nebi bilo prevelike gužve, ker gor na ctg-ju si pečen,če jih pride par pred tabouser posted image , že tako sem čakala uro in pol na G, zato,da me je vprašala, če se dobro počutim

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz imam jutri še zadnjo kontrolo pri svojmu G in pol bom hodla v Izolo ma upam, da čimmanj, da me kr v porodno spokajo....
kako je tvoja pikica? nima več vročine?

midve se pa potem sigurno srečava v P, danes bila zadnjič pri svojem G. upam

ja, kaj pa veš, da ne bova skup v porodni pa ena drugi jamrale in pisarle na RR kako nam je...kam pa hodiš h G?

v ZD Koper center k tistemu, ka vedno reče da je vse v redu in vsi ti znaki čist normalni za nosečnost. še dobro, da sem radovedna in ogromno preberem in potem tudi sprašujem. .... če ne bi hodla k G bolj na 5 min srečanja.

po porodu bom pa začela iskalno akcijo novega G. jaz sem priseljena na obalo in je bilo treba G najtii in kaj ko je težava zamenjat zdravnika ali sploh ne sprejemajo ali imajo take čakalne vrste, da prej trikrat rodišuser posted image user posted image user posted image .

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
6.3.2009 8:10:27   
Steffi

a si še tukaj?

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
6.3.2009 8:13:29   
Pupa7

a si še tukaj?

jaaaaaauser posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
6.3.2009 8:13:37   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro!
Kako ste kaj?user posted image
jaz?....hm....mislim,da bo kmal vse jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image
od dveh zjutraj me trga po križu in v spodnjem delu trebuhauser posted image user posted image user posted image   sam še nimam popadkov na redne intervale,sam so pa ti kr bolj konkretni od tistih,ki sem jih mela v prvouser posted image user posted image user posted image

sem pa raj šla ven iz spalnice,da mojga ne zbudim,bo verjetn rabil še danes dost energije,če je to touser posted image user posted image user posted image rada bi samo,da spravimo malo prej v šolo,da ne bo čist znervirana,to je še pa tri ure do takrat....
zdajle še vse drnjohate,men bi pa prav prišla kakšna družbauser posted image user posted image user posted image gsm sem dala filat...aučiuser posted image user posted image ..pa baterije za fotoaparat,pa glih gledam,da zadeva neki štrajkauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image go go spps

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
6.3.2009 8:15:28   
Pupa7
oooo lolitka, si se prebudila user posted image dobro jutro user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
6.3.2009 8:16:48   
Lolita23
Živjo!!!

O spps pa je v akcijiuser posted image user posted image user posted image , se je spet začelo.

Preglede vse ki jih imateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva greva pa v mb, men tak nič ne kaže, da bom kmalu,tak da se lahk še malo potepam, sicer upam, da bo vikend prelomnica, ampak ne kaže.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
6.3.2009 8:18:40   
Pupa7
zdaj gredo lepo po vrsti, sej zdej si pa že ti počas lolitka, da ne boš preveč čez rok hodla, bomo mel spet vse zmešan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
6.3.2009 8:19:23   
Steffi

ne se sekirat v trenutku ko boš rabila pomoč, jo boš že dobila... v življenju vedno preveč razmišljamo in si predstavljamo razne scenarije do katerih tako ali tako ne pride....sekiranje daj na stran.

A je tvoj mož mogoče Prekmurec, razdalja je ravno ta prava? 300 km je zame vedno MS, sem namreč priseljena iz tistega konca.

Paulo Coelho

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
6.3.2009 8:21:30   
Steffi

a si še tukaj?

jaaaaaauser posted image

ti si priseljena v Švico? a si že dolgo tam in kako si se navadila? preveč sprašujem... ženska radovednostuser posted image user posted image  

Paulo Coelho

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
6.3.2009 8:22:54   
Lolita23

zdaj gredo lepo po vrsti, sej zdej si pa že ti počas lolitka, da ne boš preveč čez rok hodla, bomo mel spet vse zmešan user posted image user posted image user posted image

Ah pupa jaz sem se sprijaznila, da vas bo kar velik šlo mimuser posted image , pač mali se ne mudi.

Včeraj sem mislila, da imam user posted image popadke, me je v križu grabilo pa se širilo po spdnjem delu trebuha, pa tudi ponehalo po kaki uri, tak da to nikamor ne pelje.user posted image Pa sej imam še velik stvari za naredit.

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
6.3.2009 8:26:44   
Steffi

ne se sekirat v trenutku ko boš rabila pomoč, jo boš že dobila... v življenju vedno preveč razmišljamo in si predstavljamo razne scenarije do katerih tako ali tako ne pride....sekiranje daj na stran.

A je tvoj mož mogoče Prekmurec, razdalja je ravno ta prava? 300 km je zame vedno MS, sem namreč priseljena iz tistega konca.

kot sem razbrala je verjetno iz CE, tak da ne bo nič iz tega še en Prekmurec na obaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Paulo Coelho

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
6.3.2009 8:29:34   
Pupa7

a si še tukaj?

jaaaaaauser posted image

ti si priseljena v Švico? a si že dolgo tam in kako si se navadila? preveč sprašujem... ženska radovednostuser posted image user posted image  

jup sem priseljena v CH, in kmal bo eno leto odkar sem tu, navadla se še nisem, mislim da se nikol ne bom user posted image user posted image user posted image ti kar sprašuj, sej ženske smo vse na isto kopito narjene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?