|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
5.3.2009 21:00:06   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene marčevke.user posted image

Nekaj me zanima - kaj že imate izbran naslov teme za forum Starši čvekamo?
Me jo zdaj izbiramo, pa je ena predlagala aprilski zvončki in trobentice in jo imate baje že ve? Je to res? Da vam je ne bi ukradle, zato.

Spps, kaj si še v celem kosu?user posted image user posted image user posted image

to pa je lepo, da nas vprašajo za dovoljenje, kaj! user posted image user posted image user posted image

Novo, nisi dojela vprašanja. Ne sprašujem po dovoljenju, ampak glede na to, da ste mesec pred nami in če ste že slučajno izbrale to temo že pred nami, se mi ne bi zdelo fer, da jo mi vzamemo.user posted image
Se mi je zdelo fer, da vprašam. Tebi ne???

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
5.3.2009 21:00:30   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

joj, kako obupno vremem mamo dans user posted image user posted image user posted image  zunaj lije ko iz škafa...js se pa s sladoledom bašem user posted image user posted image user posted image  skrajni čas, da grem rodit user posted image user posted image
dober tek,jaz bi tuduser posted image user posted image čeprav sem se 10min nazaj najedlauser posted image user posted image user posted image

joj, kake dobrote, pa nič več sladkarij doma!user posted image

pri nas tudi zmanjkalo sladkegauser posted image , pa zadnej čase se izgibam nakupom sladakrij, potem pa jezna ko ni nič doma, ko pade cuker

user posted image user posted image user posted image Pri nas pa se kupi in takoj poje. Kupim za več dni (čokolade) pa kaj, ko zmanjka v enem dnevu! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
5.3.2009 21:01:28   
*Junona*

Joj, kake lepe štručke imate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa bušije.user posted image user posted image user posted image

so cortkaniuser posted image user posted image user posted image  jaz pa upam,da bom kmal seznam menjalauser posted image user posted image

Še malo pa boš cartala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
5.3.2009 21:01:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Me jo zdaj izbiramo, pa je ena predlagala aprilski zvončki in trobentice in jo imate baje že ve? Je to res? Da vam je ne bi ukradle, zato.

Spps, kaj si še v celem kosu?user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček na hitro dokler še lahkouser posted image

Cita, kako si pa kaj ti?user posted image
Mala je pravi cuker, pa ime sta full lepo izbrala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
5.3.2009 21:03:55   
novo

to pa je lepo, da nas vprašajo za dovoljenje, kaj! user posted image user posted image user posted image

Novo, nisi dojela vprašanja. Ne sprašujem po dovoljenju, ampak glede na to, da ste mesec pred nami in če ste že slučajno izbrale to temo že pred nami, se mi ne bi zdelo fer, da jo mi vzamemo.user posted image
Se mi je zdelo fer, da vprašam. Tebi ne???

To je bil sam hec! user posted image
Je pa lepo, da ste vprašale, čeprav ne vem, saj smo vse tukaj z dobro voljo in z dobrim namenom in se mi zdi, če že, čisto prezpredmetno, da bi bil to predmet konflikta!

Mogoče so se moje besede narobe vzele.  user posted image Pa brez zamere in lepo nosečnost še naprej!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
5.3.2009 21:06:17   
*Junona*
Ja, priznam, da sem drugače razumela.user posted image
Bom kar nosečnost okrivila.user posted image user posted image user posted image
Tudi tebi želim vse naj, naj.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa brez zamere.user posted image

Zdaj mi pa samo še povejte - že imate to temo izbrano ali jo lahko mi vključimo v glasovanje?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
5.3.2009 21:09:18   
novo

Bom kar nosečnost okrivila.user posted image user posted image user posted image
Tudi tebi želim vse naj, naj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj mi pa samo še povejte - že imate to temo izbrano ali jo lahko mi vključimo v glasovanje?

Nekaj je bilo govora o tem, sam sej se razlikujejo meseci (kot je rekla Spps) in js ne vidim, da bi bil kak problem. user posted image

še fajn se bo videlo! user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
5.3.2009 21:11:27   

Mala je pravi cuker, pa ime sta full lepo izbrala.user posted image user posted image user posted image

Mi smo kr ok naša mala pridna ampak trenutno krči 300 na urouser posted image user posted image ...pa mojega mlekca še ni dovolj...

Hvala za ime...

Pa kako kaj ti???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
5.3.2009 21:12:55   

hojli Cita, uživate. Vas še kaj zvija?

Joj nas zvija ampak danes dobili kapljice upam da pomagajo....Pa ti kako kaj??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
5.3.2009 21:13:57   
*Junona*

Nekaj je bilo govora o tem, sam sej se razlikujejo meseci (kot je rekla Spps) in js ne vidim, da bi bil kak problem. user posted image

še fajn se bo videlo! user posted image

Ok, hvala za odgovor.user posted image
Potem pa lahko začnemo z glasovanjem.user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
5.3.2009 21:14:02   
novo

kaj koroške?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
5.3.2009 21:14:52   
*Junona*

Mi smo kr ok naša mala pridna ampak trenutno krči 300 na urouser posted image user posted image ...pa mojega mlekca še ni dovolj...

Hvala za ime...

Pa kako kaj ti???

Boga mala... a količina mlekeca se še lahko poveča? Sem prvorodka in sem še bolj nevedna. A tudi dodajaš?

Drugače pa sem ok, komaj že čakam malo štručko.user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
5.3.2009 21:17:26   

kaj koroške?

ja upam da pomagajo letim jokat začela fulllluser posted image user posted image user posted image ...lepo nočko papa

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
5.3.2009 21:25:05   
felix7

oj, pa mi je uspelo v album prenesti končano sobico in mojo torto. user posted image
kaj mi katera da, prosim, gor, da vidite-če vas zanima! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sobicauser posted image user posted image

tortica bi pa tud pasalauser posted image user posted image a je iz hotela?

Hvala! user posted image
jp, pa naši so  gor še dali dojenčka, če se vidi, spodaj!

uau, super je, torta je pa tudi mamljiva user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
5.3.2009 21:26:01   
novo

kaj koroške?

ja upam da pomagajo letim jokat začela fulllluser posted image user posted image user posted image ...lepo nočko papa

ja, si predstavljam, ko bi vse naredil, da bi kaj pomagalo. So tak bogi, pa nič krivi! Upam, da čimprej minejo krči in da bojo kapljice pomagale! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
5.3.2009 21:36:00   
Nina00
Jaz se samo javim, da sem še vedno 2v1 in ok. Zadnja dva dni sem bila zelo terenska. Jutri bo verjetno enako, pa vikend tudi. Bom probala vmes pokukat na RR vsaj za novičke, sicer se pa beremo v ponedeljek user posted image

ČESTITKE JULAM ZA KAROLINO user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
5.3.2009 21:39:16   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Lep pozdravček!
Vidim, da je za našo Lucijo prijokalo na svet že še kar 5 marčevk in marčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom bolj kratka, ker moram zelo pazit na šive (dva se hočeta razpreti) in pišem v stoje...
Naj napišem res vse pohvale LJ porodnišnici, čeprav je bil porod težak in naporen (tretja porodna doba trajala več kot 1,5 ure, ker se ni hotela spustit) sem se od sprejema pa do odpusta počutila v porodnišnici zelo na varnem... Pohvale babici Mateji in pa res vsem. Morda se je tu in tam našel kdo, ki je bil zgolj profesionalno strokoven in ne obenem tudi zelo prijazrn, 95% vseh pa je združevalo oboje.user posted image

Lucija je pa super pridna punca, ki skozi spi, na tri ure pa papa in  kaka. Pridno pidobiva na teži. user posted image  Zaenkrat skoraj pogrešamo njen jok in upamo, da tako ostane.

za mamico Grahev in user posted image  Lucijo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
5.3.2009 21:39:33   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

lepo da te skrbi zameuser posted image , smo imeli malo gužve zjutraj,pa mi je zmanjkalo cajta za se javit...smo šibali v P, da nebi bilo prevelike gužve, ker gor na ctg-ju si pečen,če jih pride par pred tabouser posted image , že tako sem čakala uro in pol na G, zato,da me je vprašala, če se dobro počutim

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz imam jutri še zadnjo kontrolo pri svojmu G in pol bom hodla v Izolo ma upam, da čimmanj, da me kr v porodno spokajo....
kako je tvoja pikica? nima več vročine?

mogoče se pa še srečava kaj gor user posted image

ja Taja je dobra (trkam) in gre jutri v vrtec...

ja, morda pa bova še cimre na koncu user posted image  mi imamo Žigca še doma in najbrž gre jutri v vrtec, vsaj dokler ne rodim naj hodi pol bo pa itak z nami doma.....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
5.3.2009 21:39:40   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dali je sporočila, da bo v bolnici do konca. user posted image  Kdaj bo imela CR pa še ne ve. Odvisno od malega princa, kako se bo obnašal. user posted image

za našo Dali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
5.3.2009 21:42:41   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Lep pozdravček!
Vidim, da je za našo Lucijo prijokalo na svet že še kar 5 marčevk in marčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom bolj kratka, ker moram zelo pazit na šive (dva se hočeta razpreti) in pišem v stoje...
Naj napišem res vse pohvale LJ porodnišnici, čeprav je bil porod težak in naporen (tretja porodna doba trajala več kot 1,5 ure, ker se ni hotela spustit) sem se od sprejema pa do odpusta počutila v porodnišnici zelo na varnem... Pohvale babici Mateji in pa res vsem. Morda se je tu in tam našel kdo, ki je bil zgolj profesionalno strokoven in ne obenem tudi zelo prijazrn, 95% vseh pa je združevalo oboje.user posted image

Lucija je pa super pridna punca, ki skozi spi, na tri ure pa papa in  kaka. Pridno pidobiva na teži. user posted image  Zaenkrat skoraj pogrešamo njen jok in upamo, da tako ostane.

za mamico Grahev in user posted image  Lucijo user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
5.3.2009 21:44:31   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

lepo da te skrbi zameuser posted image , smo imeli malo gužve zjutraj,pa mi je zmanjkalo cajta za se javit...smo šibali v P, da nebi bilo prevelike gužve, ker gor na ctg-ju si pečen,če jih pride par pred tabouser posted image , že tako sem čakala uro in pol na G, zato,da me je vprašala, če se dobro počutim

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz imam jutri še zadnjo kontrolo pri svojmu G in pol bom hodla v Izolo ma upam, da čimmanj, da me kr v porodno spokajo....
kako je tvoja pikica? nima več vročine?

midve se pa potem sigurno srečava v P, danes bila zadnjič pri svojem G. upam

ja, kaj pa veš, da ne bova skup v porodni pa ena drugi jamrale in pisarle na RR kako nam je...kam pa hodiš h G?

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
5.3.2009 21:44:43   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

oj, pa mi je uspelo v album prenesti končano sobico in mojo torto. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sobicauser posted image user posted image

ful lepa sobica. pa full lepe puzle na steni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image podobne tvojemu avatarju user posted image

torta je pa tudi luškana

sobica je full lepa.....torta pa očitno zelo dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
5.3.2009 21:45:06   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

bi mogla pridt ona varuška, če ktera gleda na tv3.. user posted image to bi zalegl...

tista včasih deluje ko sam user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
5.3.2009 21:45:53   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ful lepa sobica. pa full lepe puzle na steni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image podobne tvojemu avatarju user posted image

torta je pa tudi luškana

sobica je full lepa.....torta pa očitno zelo dobra user posted image user posted image user posted image

je je bila dobra! user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
5.3.2009 21:50:02   
mama_milchy

ja, čisto lepo od njih, da vprašajo....mi smo se odločle  user posted image  da bo naš naslov Marčevski zvončki in trobentice 09, odpremo jo pa ko vse oz. večina rodi
kaj pa recimo Velikonočni zajčki in zajčice 09 glede nato da je aprila velika noč

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?