Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:17:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana malo pomoči. hvala..kje si jih našla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:18:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Full dobr , NEJC-upam da me sliš . a je šel kar sam od sebe da si obstala in bila presenečana, ali si ga klicala k sebi in je kar šel??? dvignil se je ob mojo nogo, ko sem sedela z njim in sem ga spustila pa je odracal k atiju a sta ujela kako slikico ali posnetek. men je ratal pri marku 3slikice vstane,hodi in doseže pivo bova jutri al pa v soboto probala, ker zvečer je že kar utrujen ko pride ati.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Ja,seveda.To je majhen napredek,ki mamicam zelo veliko pomeni. Sem ga imela na sumu, da bo prvi. sej to še ne pomeni da hodi, ampak je blizu a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:20:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pozabla sem povedat: NEJC JE SHODIL (naredi po 8 korakov sam) Ja,seveda.To je majhen napredek,ki mamicam zelo veliko pomeni. Sem ga imela na sumu, da bo prvi. sej to še ne pomeni da hodi, ampak je blizu a ne? Če je naredil 8 korakov pomeni,da hodi.Bravo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:20:55
|
|
|
|
jana81
|
ej provokator od kod si se zdej vzel ti ? Bomo mogl spet ene pametne kometarje brat al kaj? Al pa napiš kako si zajadral/a med nas !
< Sporočilo je popravil jana81 -- 5.3.2009 21:21:53 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:21:33
|
|
|
|
mafi
|
provokator: a je teb kej dolgčas???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:21:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej provokator od kod si se zdej vzel ti ? Bomo mogl spet ene pametne kometarje brat al kaj? že ime pove,da provocira in ima preveč časa.daj na ignore
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:24:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej provokator od kod si se zdej vzel ti ? Bomo mogl spet ene pametne kometarje brat al kaj? Al pa napiš kako si zajadral/a med nas ! Če znaš brat,piše od kod sem se vzela. Pametne ali butaste,men je vseeno. ZAJADRALA,uh,že dolgo vas berem.Ste pridne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:25:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej provokator od kod si se zdej vzel ti ? Bomo mogl spet ene pametne kometarje brat al kaj? Al pa napiš kako si zajadral/a med nas ! spet en "bolan" osebek , če nimaš kaj drugega počet pojdi rajši spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:25:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi provokator: a je teb kej dolgčas??? Ne nič,pa tebi???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:25:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej provokator od kod si se zdej vzel ti ? Bomo mogl spet ene pametne kometarje brat al kaj? že ime pove,da provocira in ima preveč časa.daj na ignore Meni je prav.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:27:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej provokator od kod si se zdej vzel ti ? Bomo mogl spet ene pametne kometarje brat al kaj? Al pa napiš kako si zajadral/a med nas ! spet en "bolan" osebek , če nimaš kaj drugega počet pojdi rajši spat Bolan?Ja,danes me res malo glava boli,samo vročine pa nimam. Saj bom šla spat,nič bat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:28:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej provokator od kod si se zdej vzel ti ? Bomo mogl spet ene pametne kometarje brat al kaj? Al pa napiš kako si zajadral/a med nas ! spet en "bolan" osebek , če nimaš kaj drugega počet pojdi rajši spat Bolan?Ja,danes me res malo glava boli,samo vročine pa nimam. Saj bom šla spat,nič bat. al pa kam drugam smetit
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:29:09
|
|
|
|
nia5
|
Čer, pa kaj se danes dogaja, da se vsi vtikajo v nas , čeprav nimam časa pa moram malo prebrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:29:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej provokator od kod si se zdej vzel ti ? Bomo mogl spet ene pametne kometarje brat al kaj? Al pa napiš kako si zajadral/a med nas ! spet en "bolan" osebek , če nimaš kaj drugega počet pojdi rajši spat Bolan?Ja,danes me res malo glava boli,samo vročine pa nimam. Saj bom šla spat,nič bat. al pa kam drugam smetit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:29:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej provokator od kod si se zdej vzel ti ? Bomo mogl spet ene pametne kometarje brat al kaj? Al pa napiš kako si zajadral/a med nas ! spet en "bolan" osebek , če nimaš kaj drugega počet pojdi rajši spat Bolan?Ja,danes me res malo glava boli,samo vročine pa nimam. Saj bom šla spat,nič bat. al pa kam drugam smetit Saj ne smetim,saj sem čist prijazna,a koga žalim???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:29:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: mafi provokator: a je teb kej dolgčas??? Ne nič,pa tebi??? men ni nikol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej provokator od kod si se zdej vzel ti ? Bomo mogl spet ene pametne kometarje brat al kaj? Al pa napiš kako si zajadral/a med nas ! spet en "bolan" osebek , če nimaš kaj drugega počet pojdi rajši spat Bolan?Ja,danes me res malo glava boli,samo vročine pa nimam. Saj bom šla spat,nič bat. al pa kam drugam smetit Kaj pa je tu smešnega?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:30:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer, pa kaj se danes dogaja, da se vsi vtikajo v nas , čeprav nimam časa pa moram malo prebrat ti si kar daj duška
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:31:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej provokator od kod si se zdej vzel ti ? Bomo mogl spet ene pametne kometarje brat al kaj? Al pa napiš kako si zajadral/a med nas ! Če znaš brat,piše od kod sem se vzela. Pametne ali butaste,men je vseeno. ZAJADRALA,uh,že dolgo vas berem.Ste pridne. sorči sem blond...replika prosim
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:31:40
|
|
|
|
špelin@
|
Punce, če še niste opazile, obstaja ena rdeča rokica, ki jo lahko klikneš. In ob njej piše "Blokiraj". Sploh ne bom brala postov dotične, ampak bom kot prvo kliknila omenjeno zadevco pri tem stvoru, potem pa klepetala z vami naprej. Kul, to res deluje Ta uporabnik je na vašem "seznamu blokiranih" in je njegovo sporočilo blokirano.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:32:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: provokator IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej provokator od kod si se zdej vzel ti ? Bomo mogl spet ene pametne kometarje brat al kaj? Al pa napiš kako si zajadral/a med nas ! spet en "bolan" osebek , če nimaš kaj drugega počet pojdi rajši spat Bolan?Ja,danes me res malo glava boli,samo vročine pa nimam. Saj bom šla spat,nič bat. al pa kam drugam smetit Saj ne smetim,saj sem čist prijazna,a koga žalim??? ne sam kr takole na lepem uletiš v debato in začneš pisat ni mi jasno
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:32:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, če še niste opazile, obstaja ena rdeča rokica, ki jo lahko klikneš. In ob njej piše "Blokiraj". Sploh ne bom brala postov dotične, ampak bom kot prvo kliknila omenjeno zadevco pri tem stvoru, potem pa klepetala z vami naprej. Kul, to res deluje Ta uporabnik je na vašem "seznamu blokiranih" in je njegovo sporočilo blokirano. bravo špelin@ ti si res zakon
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:33:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, če še niste opazile, obstaja ena rdeča rokica, ki jo lahko klikneš. In ob njej piše "Blokiraj". Sploh ne bom brala postov dotične, ampak bom kot prvo kliknila omenjeno zadevco pri tem stvoru, potem pa klepetala z vami naprej. Kul, to res deluje Ta uporabnik je na vašem "seznamu blokiranih" in je njegovo sporočilo blokirano. blond , hvala, res se mi ne ljubi brat takih neumesnih
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 21:34:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, če še niste opazile, obstaja ena rdeča rokica, ki jo lahko klikneš. In ob njej piše "Blokiraj". Sploh ne bom brala postov dotične, ampak bom kot prvo kliknila omenjeno zadevco pri tem stvoru, potem pa klepetala z vami naprej. Kul, to res deluje Ta uporabnik je na vašem "seznamu blokiranih" in je njegovo sporočilo blokirano.
|
|
|
Katero imeSkepsa7Katero ime vam je bolj všeč?Enja (
49%)
Elina (
51%)
Število vseh glasov: 242Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!