Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:38:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja od zadaj ti sploh nebi verjela,da si noseča.Tako seksi ritko imaš.Nič zavaljeno.Moja pa se mi zdi ,da je tako velika. Ja, res je. Tebi pa se tvoja zdi zavaljena, moja je pa res. Se vsi Albanci obračajo za mano, ker so jim všeč debele guze.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:39:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Čer punce kakos ste kaj vidim da se vam kr dost dogaja.Vidim da se pri janji kr nekaj dogaja.A je še vedno 2v1. Po moje še, nič se še ni javila. Zdej verjetno spi kot dojenček po kopeli.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:40:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja:nevem pozanimaj se če je možno.Vidiš brigitka je dala isti predlog,meni je super.Res počakaj da se bebi rodi in daj potem narissat ali pa fotko tko gor jaz mislim ,da boš dobila 4 tortice nobena nosečka ni debela ,nosečnice smo najlepše brigita.tudi odlično kosilo jutri,kak je bil golaž včeraj ja hvala zdaj res lahko dam vse štiri od sebe čez vikend neateja:ja mislim ,da je še 2v1,zaenkrat samo ne več dolgo po moje a danes k pa nismo dale decov gor pa ni nbene sonček golaž je bil super, sam kaj ko ga nisem mogla z užitkom jest k se je pred tem moj dragi porezu in pol sploh ni blo apetita . Čuj a tole ja pa tvoj pomočnik za regrat nabirat ja ta mi bo malo pomagal je rekel ,
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:40:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita:ja kam so pa teb šle kg po slikah se ti ne vid da bi šla za tolk kg gor ja meni sso se tudi sedaj zelo strije začele pojavljat,pa je m oj rekel da jih imam kar,sem pa rekla pa briga me samo da bebi veselo raste k se bomo pa hodl kopat me pa nič ne briga saj bo naš malček zraven in naj se vidi da sem mama se mu pa smilim k so se mi pojavile po 6mesecih prej jih pa nisem imela pol je pa rekel saj jih ima jaz tudi malo -bova tandem moj miško ja ne vem kam so šle, ampak tok sem se zredila....sem bla prej skos aktivna (tek, kolo) pol pa kr naenkrat nisem nič več smela ....in kg so se začeli nabirati . Pa nič za to bom spravila dol 100%,sem zaj po naravi . že v P jih bomo nekaj zgubile k bomo dojile,ena iz okolice tle k je rodila dec. je zgubila že 10kg v P sam se mi zdi da sem vseeno čutla neko tresenje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:41:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Z Angelito sva bili na dekompresiji in je še vedno full bizi Ampak je obljubila, da ne bo več tako bizi, pa gremo lahko spet na kak kofe Večerja kliče... dober tek brigita:a ti si pa že slončkala s svojim ,se mi je zdel da se je malo stresel Žalec ,k so valovi prišli iz CE Jaz pa čakam vikend k sva oba doma ,no pa še spucano je sedaj vse tko da bo res velikooooo časa za se je po mojem bolj mal tresu, k sva bolj tak počas un napol invalid jst pa tud nisem nevem kaj fit ....je blo pa fajn Sej tak počas na easy men tut paše. Tak fajn se je tak narahlo muckat... ups...trd trebuh imam...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:41:59
|
|
|
|
*Junona*
|
Ja, mene prav zanima, kolk mi bo šlo prvi teden dol.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:45:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Z Angelito sva bili na dekompresiji in je še vedno full bizi Ampak je obljubila, da ne bo več tako bizi, pa gremo lahko spet na kak kofe Večerja kliče... dober tek brigita:a ti si pa že slončkala s svojim ,se mi je zdel da se je malo stresel Žalec ,k so valovi prišli iz CE Jaz pa čakam vikend k sva oba doma ,no pa še spucano je sedaj vse tko da bo res velikooooo časa za se je po mojem bolj mal tresu, k sva bolj tak počas un napol invalid jst pa tud nisem nevem kaj fit ....je blo pa fajn Sej tak počas na easy men tut paše. Tak fajn se je tak narahlo muckat... ups...trd trebuh imam... a ma tvoj že tudi trdega
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:46:19
|
|
|
|
NinaMM
|
O, hvala Junona
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:48:05
|
|
|
|
brigita23
|
mogoče se je pa tresl zato ko sva se tok smejala zraven , vrjetno bomo neki že v bolnici zguble.....jst sem polna vode, tak da upam da bo tak kot je bilo pri obeh mojih sestrah....isto sta ful pridobile na teži zaradi vode pa sta že iz P šle ena z -12KG, druga z -10KG.....bomo vidl pol bomo pa itak vozičkale na polno pa bomo fit, sam kak krofek si bomo še pa vseen prvoščle a ne junonaca in sonček
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:50:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mogoče se je pa tresl zato ko sva se tok smejala zraven , vrjetno bomo neki že v bolnici zguble.....jst sem polna vode, tak da upam da bo tak kot je bilo pri obeh mojih sestrah....isto sta ful pridobile na teži zaradi vode pa sta že iz P šle ena z -12KG, druga z -10KG.....bomo vidl pol bomo pa itak vozičkale na polno pa bomo fit, sam kak krofek si bomo še pa vseen prvoščle a ne junonaca in sonček SEVEDA BOM ZGUBLE NEKAJ KG ja krofek pa seveda pade
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:50:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Z Angelito sva bili na dekompresiji in je še vedno full bizi Ampak je obljubila, da ne bo več tako bizi, pa gremo lahko spet na kak kofe Večerja kliče... dober tek brigita:a ti si pa že slončkala s svojim ,se mi je zdel da se je malo stresel Žalec ,k so valovi prišli iz CE Jaz pa čakam vikend k sva oba doma ,no pa še spucano je sedaj vse tko da bo res velikooooo časa za se je po mojem bolj mal tresu, k sva bolj tak počas un napol invalid jst pa tud nisem nevem kaj fit ....je blo pa fajn Sej tak počas na easy men tut paše. Tak fajn se je tak narahlo muckat... ups...trd trebuh imam... a ma tvoj že tudi trdega Ne, ker ga ni doma. Sma z bebijem danes sama in tudi pančala bova sama. Mi je tak smotan. Je šel zobozdravniku k njemu domov in bo kar prespal, ker ni tako blizu, da se ne vozi. Komaj čakam jutri, da pride.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:50:50
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Z Angelito sva bili na dekompresiji in je še vedno full bizi Ampak je obljubila, da ne bo več tako bizi, pa gremo lahko spet na kak kofe Večerja kliče... dober tek brigita:a ti si pa že slončkala s svojim ,se mi je zdel da se je malo stresel Žalec ,k so valovi prišli iz CE Jaz pa čakam vikend k sva oba doma ,no pa še spucano je sedaj vse tko da bo res velikooooo časa za se je po mojem bolj mal tresu, k sva bolj tak počas un napol invalid jst pa tud nisem nevem kaj fit ....je blo pa fajn Sej tak počas na easy men tut paše. Tak fajn se je tak narahlo muckat... ups...trd trebuh imam... a ma tvoj že tudi trdega Ne, ker ga ni doma. Sma z bebijem danes sama in tudi pančala bova sama. Mi je tak smotan. Je šel zobozdravniku k njemu domov in bo kar prespal, ker ni tako blizu, da se ne vozi. Komaj čakam jutri, da pride.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:52:43
|
|
|
|
brigita23
|
TOLE MAM PA JST ZA OZADJE
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:54:20
|
|
|
|
*Junona*
|
Sonček, hvala za objemčke. Brigita, zelo lepo ozadje.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:54:20
|
|
|
|
brigita23
|
BOGA JUNONCA , sej maš pa bebija, vsaj nisi sama
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:55:08
|
|
|
|
brigita23
|
a me smo pa danes kr same na forumu
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:55:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 TOLE MAM PA JST ZA OZADJE kako je cart
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 21:03:17
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 BOGA JUNONCA , sej maš pa bebija, vsaj nisi sama Ja, to pa res.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 21:04:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 a me smo pa danes kr same na forumu Ostale še berejo poste, ki smo jih našopale.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 21:05:51
|
|
|
|
brigita23
|
mene pa danes neki lakota grabi Kar pojem pa nisem sita....tak dan
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 21:07:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 mene pa danes neki lakota grabi Kar pojem pa nisem sita....tak dan Taka sem js bla včeraj. Danes pa je ok. Pride kak tak dan ko smo nenasitne...hrane.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 21:07:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 a me smo pa danes kr same na forumu očitno tudi moji deci niso pomagali bom dala pa nekaj takega
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.3.2009 21:08:26 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 21:07:41
|
|
|
|
brigita23
|
punce kok mate obseg bušija???? Jst sem si zdle mirla pa mam 96cm okol pri popku
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?