Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 19:16:00
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja od zadaj ti sploh nebi verjela,da si noseča.Tako seksi ritko imaš.Nič zavaljeno.Moja pa se mi zdi ,da je tako velika. ooo hvala za kompliment...samo moja rit sedaj res ni seksi...imam +13 kg in se počutim taaaaaaakkkkkaaaaaaaaaaa bajsa ampak mi vsi pravijo, da me je sam trebuh in da sem se mogoče malo zredila v stegna...sicer pa jaz vem, da sem se ful zredila v trebuh v stegna pa tudi
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 19:17:13
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Kje ste se vse skrile? jaz sem danes bolj lena...pa neki me skaih tolko časa spodaj boli oz. bolj na desni strani...pa ko kaj pojem me boli želodec...pa še tako gnilo vreme je skoz dežuje še dober, da je dragi doma, da mi vsaj hitro mine ta beden dan, pa čeprav brez
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 19:18:59
|
|
|
|
brigita23
|
alo punce Zunaj še kar dežuje in jst sem do zdle spala Sva se z mojim mal stisnala pa sva tak zaspala oba, da se je kr tresl , kaj bom zdej ponoči delala me ne vprašat??????? Vidim da ste lepo čvekale, vendar ne toliko kot včeraj . Janja kok je fajn, da z nami deliš tole izkušnjo in upam, da če imaš taprave popadke, da ti porod in vse čimhitreje steče....nam pa le poročaj sproti . Sonček ti boš jutri delala skutine palačinke jst pa mesne in solatko . Junona pridna da si se učila, aja no sonček tebi vsaka čast da si vse tako lepo pospravila in si lahko zdej cel vikend na off. Detelja kam si že ti debela Si prav seksi, tudi tvoja ritka je luštna . Glede na to, da je to gibs se da na njega ful lepo risati. Jst bi počakala da se sonček rodi ga poslikala in nato vse skupaj dala nekomu narisati. A vikend pravite da bo lep....jo super mi prav manjka malo svežega zraka
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 19:25:19
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce Zunaj še kar dežuje in jst sem do zdle spala Sva se z mojim mal stisnala pa sva tak zaspala oba, da se je kr tresl , kaj bom zdej ponoči delala me ne vprašat??????? a si kdaj slišala za slončkanje? Vidim da ste lepo čvekale, vendar ne toliko kot včeraj . Janja kok je fajn, da z nami deliš tole izkušnjo in upam, da če imaš taprave popadke, da ti porod in vse čimhitreje steče....nam pa le poročaj sproti . Sonček ti boš jutri delala skutine palačinke jst pa mesne in solatko . Junona pridna da si se učila, aja no sonček tebi vsaka čast da si vse tako lepo pospravila in si lahko zdej cel vikend na off. Detelja kam si že ti debela Si prav seksi, tudi tvoja ritka je luštna . Glede na to, da je to gibs se da na njega ful lepo risati. Jst bi počakala da se sonček rodi ga poslikala in nato vse skupaj dala nekomu narisati. če bi me od prej poznala bi sigurno rekla, da sem sedaj debela...ne vem ali se mi sanja ali bo pa res-mislim, da bom zdaj zadnji mesec fasala kako strijo ampak jaz pravim, da jih bom jaz imela od nosečnosti ene pa jih imajo celo življenje (niso noseče pa jih imajo)-sem nesramna A vikend pravite da bo lep....jo super mi prav manjka malo svežega zraka tudi jaz upam, da bo čez vikend lepo vreme...pa upam, da me jutri neha zafrkavat ta čudna bolečina na desni strani telesa...sicer pa se mi zdi, da skoz (zdaj zadnje čase), ko je slabo vreme me skoz neki boli....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 19:32:29
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Danes je pa res dan, ko gre vse narobe . Ravnokar ugotovila za se mi je v pralni stroj zraven belih cot skril še zelen šal, tako da sedaj vse zeleno ... Danes očitno res ni bil tvoj dan....tudi taki se dogajajo, ampak jutri bo pa sigurno boljše
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 19:38:33
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja od zadaj ti sploh nebi verjela,da si noseča.Tako seksi ritko imaš.Nič zavaljeno.Moja pa se mi zdi ,da je tako velika. ooo hvala za kompliment...samo moja rit sedaj res ni seksi...imam +13 kg KJE ZA VRAGA PA SI JIH NASKLADIŠČILA, pa saj te nikjer nič ni
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 19:49:31
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Čer punce kakos ste kaj vidim da se vam kr dost dogaja.Vidim da se pri janji kr nekaj dogaja.A je še vedno 2v1.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:12:04
|
|
|
|
NinaMM
|
Brigita, tatto je v odličnem stanju! In ta na trebuhu in vsi na hrbtu Edino brazgotinica od uhana v popku ni ravno najlepša... Ampak bo prišla nazaj v prav stanje, ko se koža skrči. Luknjica je pa ostala. Zelo odvisno, kdo ti je delal - tu se res pokaže kvaliteta. Junona, jaz že nisem DROBNA! Ko bi mojo babi poslušala. Samo ona mi govori, da sem rahitična - malo se je pa treba razgibat Hehe.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:14:06
|
|
|
|
sonček85
|
detelja:nevem pozanimaj se če je možno.Vidiš brigitka je dala isti predlog,meni je super.Res počakaj da se bebi rodi in daj potem narissat ali pa fotko tko gor jaz mislim ,da boš dobila 4 tortice nobena nosečka ni debela ,nosečnice smo najlepše brigita.tudi odlično kosilo jutri,kak je bil golaž včeraj ja hvala zdaj res lahko dam vse štiri od sebe čez vikend neateja:ja mislim ,da je še 2v1,zaenkrat samo ne več dolgo po moje a danes k pa nismo dale decov gor pa ni nbene
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:16:08
|
|
|
|
NinaMM
|
Uf, še glede glasovanja za temo... Jaz sem valda za KROFEKE
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:21:05
|
|
|
|
sonček85
|
dober tatoo le kaj bo ta skuhal ta je pa smao moj,sem nora nanj
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.3.2009 20:23:36 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:22:10
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 alo punce Zunaj še kar dežuje in jst sem do zdle spala Sva se z mojim mal stisnala pa sva tak zaspala oba, da se je kr tresl , kaj bom zdej ponoči delala me ne vprašat??????? a si kdaj slišala za slončkanje? Vidim da ste lepo čvekale, vendar ne toliko kot včeraj . Janja kok je fajn, da z nami deliš tole izkušnjo in upam, da če imaš taprave popadke, da ti porod in vse čimhitreje steče....nam pa le poročaj sproti . Sonček ti boš jutri delala skutine palačinke jst pa mesne in solatko . Junona pridna da si se učila, aja no sonček tebi vsaka čast da si vse tako lepo pospravila in si lahko zdej cel vikend na off. Detelja kam si že ti debela Si prav seksi, tudi tvoja ritka je luštna . Glede na to, da je to gibs se da na njega ful lepo risati. Jst bi počakala da se sonček rodi ga poslikala in nato vse skupaj dala nekomu narisati. če bi me od prej poznala bi sigurno rekla, da sem sedaj debela...ne vem ali se mi sanja ali bo pa res-mislim, da bom zdaj zadnji mesec fasala kako strijo ampak jaz pravim, da jih bom jaz imela od nosečnosti ene pa jih imajo celo življenje (niso noseče pa jih imajo)-sem nesramna A vikend pravite da bo lep....jo super mi prav manjka malo svežega zraka tudi jaz upam, da bo čez vikend lepo vreme...pa upam, da me jutri neha zafrkavat ta čudna bolečina na desni strani telesa...sicer pa se mi zdi, da skoz (zdaj zadnje čase), ko je slabo vreme me skoz neki boli.... kar se tiče ....smo danes že , moj na bolniški pa sej veš ne mor kr tak skup ležat . Me je pa neki pekl tam spodi dans Tak da ne vem kaj bi blo to? Kar se tiče kg, če bi ti mene prej s 56kg vidla pa zdej z 78kg......me tud ne bi spoznala. Strije pa ko shujšaš se ne vidijo. Pa maže se fino pa bo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:25:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Brigita, tatto je v odličnem stanju! In ta na trebuhu in vsi na hrbtu Edino brazgotinica od uhana v popku ni ravno najlepša... Ampak bo prišla nazaj v prav stanje, ko se koža skrči. Luknjica je pa ostala. Zelo odvisno, kdo ti je delal - tu se res pokaže kvaliteta. Junona, jaz že nisem DROBNA! Ko bi mojo babi poslušala. Samo ona mi govori, da sem rahitična - malo se je pa treba razgibat Hehe. super sej moj je tud lep sam me včasih kadar mam suho kožo malček peče, pa se bojim da mi ne bo razpokal Upam da ne, sicer sicer bom mogla dat popravlat svojga pajka
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:25:49
|
|
|
|
NinaMM
|
Z Angelito sva bili na dekompresiji in je še vedno full bizi Ampak je obljubila, da ne bo več tako bizi, pa gremo lahko spet na kak kofe Večerja kliče...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:26:36
|
|
|
|
sonček85
|
brigita:ja kam so pa teb šle kg po slikah se ti ne vid da bi šla za tolk kg gor ja meni sso se tudi sedaj zelo strije začele pojavljat,pa je m oj rekel da jih imam kar,sem pa rekla pa briga me samo da bebi veselo raste k se bomo pa hodl kopat me pa nič ne briga saj bo naš malček zraven in naj se vidi da sem mama se mu pa smilim k so se mi pojavile po 6mesecih prej jih pa nisem imela pol je pa rekel saj jih ima jaz tudi malo -bova tandem moj miško
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.3.2009 20:28:09 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:28:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Z Angelito sva bili na dekompresiji in je še vedno full bizi Ampak je obljubila, da ne bo več tako bizi, pa gremo lahko spet na kak kofe Večerja kliče... dober tek brigita:a ti si pa že slončkala s svojim ,se mi je zdel da se je malo stresel Žalec ,k so valovi prišli iz CE Jaz pa čakam vikend k sva oba doma ,no pa še spucano je sedaj vse tko da bo res velikooooo časa za
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:28:34
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja:nevem pozanimaj se če je možno.Vidiš brigitka je dala isti predlog,meni je super.Res počakaj da se bebi rodi in daj potem narissat ali pa fotko tko gor jaz mislim ,da boš dobila 4 tortice nobena nosečka ni debela ,nosečnice smo najlepše brigita.tudi odlično kosilo jutri,kak je bil golaž včeraj ja hvala zdaj res lahko dam vse štiri od sebe čez vikend neateja:ja mislim ,da je še 2v1,zaenkrat samo ne več dolgo po moje a danes k pa nismo dale decov gor pa ni nbene sonček golaž je bil super, sam kaj ko ga nisem mogla z užitkom jest k se je pred tem moj dragi porezu in pol sploh ni blo apetita . Čuj a tole ja pa tvoj pomočnik za regrat nabirat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:31:55
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita:ja kam so pa teb šle kg po slikah se ti ne vid da bi šla za tolk kg gor ja meni sso se tudi sedaj zelo strije začele pojavljat,pa je m oj rekel da jih imam kar,sem pa rekla pa briga me samo da bebi veselo raste k se bomo pa hodl kopat me pa nič ne briga saj bo naš malček zraven in naj se vidi da sem mama se mu pa smilim k so se mi pojavile po 6mesecih prej jih pa nisem imela pol je pa rekel saj jih ima jaz tudi malo -bova tandem moj miško ja ne vem kam so šle, ampak tok sem se zredila....sem bla prej skos aktivna (tek, kolo) pol pa kr naenkrat nisem nič več smela ....in kg so se začeli nabirati . Pa nič za to bom spravila dol 100%,sem zaj po naravi .
< Sporočilo je popravil brigita23 -- 5.3.2009 20:32:25 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:34:51
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Uf, še glede glasovanja za temo... Jaz sem valda za KROFEKE Urejeno.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:35:34
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Z Angelito sva bili na dekompresiji in je še vedno full bizi Ampak je obljubila, da ne bo več tako bizi, pa gremo lahko spet na kak kofe Večerja kliče... dober tek brigita:a ti si pa že slončkala s svojim ,se mi je zdel da se je malo stresel Žalec ,k so valovi prišli iz CE Jaz pa čakam vikend k sva oba doma ,no pa še spucano je sedaj vse tko da bo res velikooooo časa za se je po mojem bolj mal tresu, k sva bolj tak počas un napol invalid jst pa tud nisem nevem kaj fit ....je blo pa fajn
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:36:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Brigita, tatto je v odličnem stanju! In ta na trebuhu in vsi na hrbtu Edino brazgotinica od uhana v popku ni ravno najlepša... Ampak bo prišla nazaj v prav stanje, ko se koža skrči. Luknjica je pa ostala. Zelo odvisno, kdo ti je delal - tu se res pokaže kvaliteta. Junona, jaz že nisem DROBNA! Ko bi mojo babi poslušala. Samo ona mi govori, da sem rahitična - malo se je pa treba razgibat Hehe. Ne, lepo postavo imaš, taka pupa si.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:37:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Punce moje po kopeli je vse mirno.Mene tole že fino heca.Sem se pa pogovarjala z babco,ki jo poznam in je rekla,da se mi je lahko po kopeli umirilo in me lahko spet zagrabi.Tako,da naj kar počivam in.če se bo spet začelo naj grem kar v porodnišnico se pokazat,da bom bolj mirna.Rekla mi je še,da ker je to že 4 me lako popadki sploh ne bodo tako boleli. Detelja ja ti mu ga kar zrihtaj in zagibsaj. Če se ti bo ponavljalo, je res bolje, da se greš pokazat v P. Bolje trikrat preveč kot enkrat premalo. In glede na to, da nisi prvorodka, zna kar hitro steči... vsaj upam, ti pa tudi, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 5.3.2009 20:37:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja evo mi smo se tako lepo gibsal...naredili celo štalo in umazali celo stanovanje...z rezultatom pa smo vseeno ful zadovoljni gibsanje je ful zabavno... Detelja, super. Ti pa nisi nič bajsika, taka luškana si. eh kje pa sam dodatnih 13 kg imam...sem ful sem debela, ful sem se zredila Enkrat je dala ena punca na RR v albume zagibsanega pobarvanega bušija. Je zgledalo super. Potem pa je to obesila na steno. Ampak se ne spomnim imena, albumov pa je ogromno. Če boš imela čas malo počekiraj. Js ne vem, kje maš ti teh 13kg. Aha, že vidim...spredaj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?