|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
5.3.2009 19:16:00   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja od zadaj ti sploh nebi verjela,da si noseča.Tako seksi ritko imaš.Nič zavaljeno.Moja pa se mi zdi ,da je tako velika.user posted image user posted image

ooo hvala za kompliment...samo moja rit sedaj res ni seksi...imam +13 kg in se počutim taaaaaaakkkkkaaaaaaaaaaa bajsauser posted image  ampak mi vsi pravijo, da me je sam trebuh in da sem se mogoče malo zredila v stegna...sicer pa jaz vem, da sem se ful zredila v trebuhuser posted image user posted image user posted image  v stegna pa tudiuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
5.3.2009 19:17:13   
detelja

Kje ste se vse skrile?

jaz sem danes bolj lena...pa neki me skaih tolko časa spodaj boli oz. bolj na desni strani...pa ko kaj pojem me boli želodec...pa še tako gnilo vreme je skoz dežujeuser posted image user posted image  še dober, da je dragi doma, da mi vsaj hitro mine ta beden dan, pa čeprav brez user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
5.3.2009 19:18:59   
brigita23
alo punce

Zunaj še kar dežuje in jst sem do zdle spalauser posted image  Sva se z mojim mal stisnala pa sva tak zaspala oba, da se je kr tresluser posted image user posted image user posted image , kaj bom zdej ponoči delala me ne vprašat???????
Vidim da ste lepo čvekale, vendar ne toliko kot včerajuser posted image . Janja kok je fajn, da z nami deliš tole izkušnjo in upam, da če imaš taprave popadke, da ti porod in vse čimhitreje steče....nam pa le poročaj sprotiuser posted image .
Sonček ti boš jutri delala skutine palačinke jst pa mesne in solatkouser posted image . Junona pridna da si se učila, aja no sonček tebi vsaka čast da si vse tako lepo pospravila in si lahko zdej cel vikend na off.
Detelja kam si že ti debelauser posted image  Si prav seksi, tudi tvoja ritka je luštnauser posted image . Glede na to, da je to gibs se da na njega ful lepo risati. Jst bi počakala da se sonček rodi ga poslikala in nato vse skupaj dala nekomu narisati.
A vikend pravite da bo lep....jo super mi prav manjka malo svežega zrakauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
5.3.2009 19:25:19   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce

Zunaj še kar dežuje in jst sem do zdle spalauser posted image  Sva se z mojim mal stisnala pa sva tak zaspala oba, da se je kr tresluser posted image user posted image user posted image , kaj bom zdej ponoči delala me ne vprašat??????? a si kdaj slišala za slončkanje?user posted image
Vidim da ste lepo čvekale, vendar ne toliko kot včerajuser posted image . Janja kok je fajn, da z nami deliš tole izkušnjo in upam, da če imaš taprave popadke, da ti porod in vse čimhitreje steče....nam pa le poročaj sprotiuser posted image .
Sonček ti boš jutri delala skutine palačinke jst pa mesne in solatkouser posted image . Junona pridna da si se učila, aja no sonček tebi vsaka čast da si vse tako lepo pospravila in si lahko zdej cel vikend na off.
Detelja kam si že ti debelauser posted image  Si prav seksi, tudi tvoja ritka je luštnauser posted image . Glede na to, da je to gibs se da na njega ful lepo risati. Jst bi počakala da se sonček rodi ga poslikala in nato vse skupaj dala nekomu narisati.  če bi me od prej poznala bi sigurno rekla, da sem sedaj debela...ne vem ali se mi sanja ali bo pa res-mislim, da bom zdaj zadnji mesec fasala kako strijouser posted image  ampak jaz pravim, da jih bom jaz imela od nosečnosti ene pa jih imajo celo življenje (niso noseče pa jih imajo)-sem nesramnauser posted image  
A vikend pravite da bo lep....jo super mi prav manjka malo svežega zrakauser posted image

tudi jaz upam, da bo čez vikend lepo vreme...pa upam, da me jutri neha zafrkavat ta čudna bolečina na desni strani telesa...sicer pa se mi zdi, da skoz (zdaj zadnje čase), ko je slabo vreme me skoz neki boli....

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
5.3.2009 19:32:29   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Danes je pa res dan, ko gre vse narobeuser posted image . Ravnokar ugotovila za se mi je v pralni stroj zraven belih cot skril še zelen šal, tako da sedaj vse zelenouser posted image ...

user posted image user posted image user posted image
Danes očitno res ni bil tvoj dan....tudi taki se dogajajo, ampak jutri bo pa sigurno boljšeuser posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
5.3.2009 19:38:33   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Detelja od zadaj ti sploh nebi verjela,da si noseča.Tako seksi ritko imaš.Nič zavaljeno.Moja pa se mi zdi ,da je tako velika.user posted image user posted image

ooo hvala za kompliment...samo moja rit sedaj res ni seksi...imam +13 kg
user posted image user posted image user posted image  KJE ZA VRAGA PA SI JIH NASKLADIŠČILA, pa saj te nikjer nič niuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
5.3.2009 19:49:31   
Nea_teja_
Čer punce kakos ste kaj vidim da se vam kr dost dogaja.Vidim da se pri janji kr nekaj dogaja.A je še vedno 2v1.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
5.3.2009 20:12:04   
NinaMM
Brigita, tatto je v odličnem stanju! In ta na trebuhu in vsi na hrbtu user posted image  Edino brazgotinica od uhana v popku ni ravno najlepša... Ampak bo prišla nazaj v prav stanje, ko se koža skrči. Luknjica je pa ostala. Zelo odvisno, kdo ti je delal - tu se res pokaže kvaliteta.

Junona, jaz že nisem DROBNA! Ko bi mojo babi poslušala. Samo ona mi govori, da sem rahitična user posted image

user posted image - malo se je pa treba razgibat user posted image

Hehe.

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
5.3.2009 20:14:06   
sonček85
detelja:nevem pozanimaj se če je možno.Vidiš brigitka je dala isti predlog,meni je super.Res počakaj da se bebi rodi in daj potem narissat ali pa fotko tko gor
jaz mislim ,da boš dobila 4 torticeuser posted image user posted image
nobena nosečka ni debela ,nosečnice smo najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brigita.tudi odlično kosilo jutri,kak je bil golaž včerajuser posted image
ja hvala zdaj res lahko dam vse štiri od sebe čez vikenduser posted image user posted image user posted image
neateja:ja mislim ,da je še 2v1,zaenkrat samo ne več dolgo po mojeuser posted image

a danes k pa nismo dale decov gor pa ni nbeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
5.3.2009 20:16:08   
NinaMM
Uf, še glede glasovanja za temo... Jaz sem valda za KROFEKE user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
5.3.2009 20:21:05   
sonček85
user posted image dober tatoouser posted image user posted image user posted image
user posted image le kaj bo ta skuhal user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image ta je pa smao moj,sem nora nanjuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.3.2009 20:23:36 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
5.3.2009 20:22:10   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce

Zunaj še kar dežuje in jst sem do zdle spalauser posted image  Sva se z mojim mal stisnala pa sva tak zaspala oba, da se je kr tresluser posted image user posted image user posted image , kaj bom zdej ponoči delala me ne vprašat??????? a si kdaj slišala za slončkanje?user posted image
Detelja kam si že ti debelauser posted image  Si prav seksi, tudi tvoja ritka je luštnauser posted image . Glede na to, da je to gibs se da na njega ful lepo risati. Jst bi počakala da se sonček rodi ga poslikala in nato vse skupaj dala nekomu narisati.  če bi me od prej poznala bi sigurno rekla, da sem sedaj debela...ne vem ali se mi sanja ali bo pa res-mislim, da bom zdaj zadnji mesec fasala kako strijouser posted image  ampak jaz pravim, da jih bom jaz imela od nosečnosti ene pa jih imajo celo življenje (niso noseče pa jih imajo)-sem nesramnauser posted image  

tudi jaz upam, da bo čez vikend lepo vreme...pa upam, da me jutri neha zafrkavat ta čudna bolečina na desni strani telesa...sicer pa se mi zdi, da skoz (zdaj zadnje čase), ko je slabo vreme me skoz neki boli....

kar se tiče user posted image ....smo danes žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moj na bolniški pa sej veš ne mor kr tak skup ležatuser posted image user posted image user posted image . Me je pa neki pekl tam spodi dansuser posted image  Tak da ne vem kaj bi blo to?
Kar se tiče kg, če bi ti mene prej s 56kg vidla pa zdej z 78kg......me tud ne bi spoznala. Strije pa ko shujšaš se ne vidijo. Pa maže se fino pa bouser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
5.3.2009 20:25:22   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Brigita, tatto je v odličnem stanju! In ta na trebuhu in vsi na hrbtu user posted image  Edino brazgotinica od uhana v popku ni ravno najlepša... Ampak bo prišla nazaj v prav stanje, ko se koža skrči. Luknjica je pa ostala. Zelo odvisno, kdo ti je delal - tu se res pokaže kvaliteta.

Junona, jaz že nisem DROBNA! Ko bi mojo babi poslušala. Samo ona mi govori, da sem rahitična user posted image

Hehe.

super sej moj je tud lep sam me včasih kadar mam suho kožo malček peče, pa se bojim da mi ne bo razpokaluser posted image  Upam da ne, sicer sicer bom mogla dat popravlat svojga pajkauser posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
5.3.2009 20:25:49   
NinaMM
Z Angelito sva bili na dekompresiji in je še vedno full bizi user posted image  Ampak je obljubila, da ne bo več tako bizi, pa gremo lahko spet na kak kofe user posted image  

Večerja kliče...

Neposredna povezava do sporočila: 1064
5.3.2009 20:26:36   
sonček85
brigita:ja kam so pa teb šle kg user posted image po slikah se ti ne vid da bi šla za tolk kg goruser posted image

ja meni sso se tudi sedaj zelo strije začele pojavljat,pa je  m oj rekel da jih imam kar,sem pa rekla pa briga me samo da bebi veselo raste k se bomo pa hodl kopat me pa nič ne briga saj bo naš malček zraven in naj se vidi da sem mamauser posted image user posted image user posted image se mu pa smilim k so se mi pojavile po 6mesecih prej jih pa nisem imela
pol je pa rekel saj jih ima jaz tudi malo -bova tandemuser posted image user posted image user posted image moj miško user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.3.2009 20:28:09 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1065
5.3.2009 20:28:13   
sonček85

Z Angelito sva bili na dekompresiji in je še vedno full bizi user posted image  Ampak je obljubila, da ne bo več tako bizi, pa gremo lahko spet na kak kofe user posted image  

Večerja kliče...
dober tek

brigita:a ti si pa že slončkala s svojim ,se mi je zdel da se je malo stresel Žalec ,k so valovi prišli iz CEuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa čakam vikend k sva oba doma ,no pa še spucano je sedaj vse tko da bo res velikooooo časa za user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
5.3.2009 20:28:34   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja:nevem pozanimaj se če je možno.Vidiš brigitka je dala isti predlog,meni je super.Res počakaj da se bebi rodi in daj potem narissat ali pa fotko tko gor
jaz mislim ,da boš dobila 4 torticeuser posted image user posted image
nobena nosečka ni debela ,nosečnice smo najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brigita.tudi odlično kosilo jutri,kak je bil golaž včerajuser posted image
ja hvala zdaj res lahko dam vse štiri od sebe čez vikenduser posted image user posted image user posted image
neateja:ja mislim ,da je še 2v1,zaenkrat samo ne več dolgo po mojeuser posted image

a danes k pa nismo dale decov gor pa ni nbeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček golaž je bil super, sam kaj ko ga nisem mogla z užitkom jest k se je pred tem moj dragi porezu in pol sploh ni blo apetitauser posted image .
Čuj a tole ja pa tvoj pomočnik za regrat nabiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
5.3.2009 20:31:55   
brigita23

brigita:ja kam so pa teb šle kg user posted image po slikah se ti ne vid da bi šla za tolk kg goruser posted image

ja meni sso se tudi sedaj zelo strije začele pojavljat,pa je  m oj rekel da jih imam kar,sem pa rekla pa briga me samo da bebi veselo raste k se bomo pa hodl kopat me pa nič ne briga saj bo naš malček zraven in naj se vidi da sem mamauser posted image user posted image user posted image se mu pa smilim k so se mi pojavile po 6mesecih prej jih pa nisem imela
pol je pa rekel saj jih ima jaz tudi malo -bova tandemuser posted image user posted image user posted image moj miško user posted image

ja ne vem kam so šle, ampak tok sem se zredila....sem bla prej skos aktivna (tek, kolo) pol pa kr naenkrat nisem nič več smelauser posted image ....in kg so se začeli nabiratiuser posted image . Pa nič za to bom spravila dol 100%,sem zaj user posted image  po naraviuser posted image .

< Sporočilo je popravil brigita23 -- 5.3.2009 20:32:25 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
5.3.2009 20:34:33   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. aprilski srčki 2009 (I)  
        2. zakladi aprilk 2009 (I)
        3. aprilski sončki 2009 (I)
        4. aprilski princi in princeske 2009 (III)
        5. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
        6. metuljčki aprilčic 2009 (III)  
        7. navihanci aprilčic 2009 (III)   
        8. aprilski cvetki 2009 (I)    
        9. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
      10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIIII)                          
      11. aprilski čmrleki 2009 (III)        
      12. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
      13. pikice in pikci aprilčic 2009 (I)
      14. bejbike in bejbiji aprilčic 2009 (I)
      15. aprilski škratki 2009 (III)
      16. aprilski metuljčki 2009 (I)
      17. aprilski krofeki 2009 (IIIIIII)
      18. aprilski zvončki in trobentice (moram preverit, če ga imajo že marčevke slučajno)(I)
      19. aprilski živčki 2009 (I)

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
5.3.2009 20:34:51   
*Junona*

Uf, še glede glasovanja za temo... Jaz sem valda za KROFEKE user posted image

Urejeno.user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
5.3.2009 20:35:34   
brigita23

Večerja kliče...
dober tek

brigita:a ti si pa že slončkala s svojim ,se mi je zdel da se je malo stresel Žalec ,k so valovi prišli iz CEuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa čakam vikend k sva oba doma ,no pa še spucano je sedaj vse tko da bo res velikooooo časa za user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se je po mojem bolj mal tresu, k sva bolj tak počas un napol invalid jst pa tud nisem nevem kaj fituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....je blo pa fajnuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
5.3.2009 20:36:09   
*Junona*

Hehe.

Ne, lepo postavo imaš, taka pupa si. user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
5.3.2009 20:37:10   
*Junona*

Punce moje po kopeli je vse mirno.Mene tole že fino heca.Sem se pa pogovarjala z babco,ki jo poznam in je rekla,da se mi je lahko po kopeli umirilo in me lahko spet zagrabi.Tako,da naj kar počivam in.če se bo spet začelo naj grem kar v porodnišnico se pokazat,da bom bolj mirna.Rekla mi je še,da ker je to že 4 me lako popadki sploh ne bodo tako boleli.
Detelja ja ti mu ga kar zrihtaj in zagibsaj.user posted image user posted image

Če se ti bo ponavljalo, je res bolje, da se greš pokazat v P. Bolje trikrat preveč kot enkrat premalo. In glede na to, da nisi prvorodka, zna kar hitro steči... vsaj upam, ti pa tudi, kajne?user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
5.3.2009 20:37:31   
sonček85
punce glejte da boste pospravljale igračeuser posted image user posted image http://24ur.com/novice/crna-kronika/padel-na-svojega-sincka.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.3.2009 20:37:40   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo mi smo se tako lepo gibsal...naredili celo štalo in umazali celo stanovanje...z rezultatom pa smo vseeno ful zadovoljniuser posted image user posted image user posted image  gibsanje je ful zabavno...user posted image

Detelja, super.user posted image user posted image user posted image

Ti pa nisi nič bajsika, taka luškana user posted image si. eh kje pauser posted image user posted image user posted image  sam dodatnih 13 kg imam...sem ful sem debela, ful sem se zredilauser posted image

Enkrat je dala ena punca na RR v albume zagibsanega pobarvanega bušija. Je zgledalo super. Potem pa je to obesila na steno. Ampak se ne spomnim imena, albumov pa je ogromno. Če boš imela čas malo počekiraj.

Js ne vem, kje maš ti teh 13kg. Aha, že vidim...spredaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?