|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
5.3.2009 10:01:33   
violeta*
o tatly to pa je res fenomenalno pol ti pa res dosti spi,pa še podnevi malo pol pa tak nevete da jo mateuser posted image user posted image user posted image ,ker je preveč pridna pa more malo norije delat pa prt potegnit dol user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
5.3.2009 10:04:15   
violeta*
vse že tak hitro začnete razmišlat kaj bote kuhaleuser posted image user posted image user posted image jaz itak nem nič ne v službi nemoremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni se tudi lušta golažabi ga jela sedaj,ampak bom od totih štručk in naše pekarne počasi zastruplenauser posted image user posted image user posted image user posted image mi nič več negre dol vse se miže upirauser posted image

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
5.3.2009 10:04:31   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: violeta*

o tatly to pa je res fenomenalno pol ti pa res dosti spi,pa še podnevi malo pol pa tak nevete da jo mateuser posted image user posted image user posted image ,ker je preveč pridna pa more malo norije delat pa prt potegnit dol user posted image user posted image user posted image user posted image
saj podnevi ji spanje ne disiuser posted image 10-15 minut in je gotovo..no vglavnem da mi ponoci spi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
5.3.2009 10:06:06   
violeta*
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

morrak noče kvasa.. pa malo mi ni vseeno da bi mu vsaki dan dajala kvas user posted image  user posted image ona ena je napisala da daje že 1 leto user posted image ne vem no.. probala sem ampak ne more dol požret... revček take frise poleg dela user posted image

violeta* hehe meni pa samo dol grejo.. pa nikak gor. pa saj bo no... maš prav ja user posted image pol pa ga nem mogla celo nedeljo zbudit user posted image

saj po moje ga ne bi bilo treba vsak dan ali ?
Je če mu ni všeč, pa verjamem, da je problem.
Potem pa ga boš posodla nama z violeto. En cajt bo ona hujšala, potem pa še en cajt jazuser posted image  
hehehehe se strinjam monchy se bo naspala midve pa boma vitkejšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

volk sit in koza cela. Sedaj mora samo mami še povedati Timonu, da pri nama ne bo iz zize nič priteklouser posted image .
heheheh ja to se bo mogla doma z njim resno pogovorituser posted image user posted image user posted image user posted image ,da pri nama tega luksoza niuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
5.3.2009 10:07:34   
violeta*
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

saj podnevi ji spanje ne disiuser posted image 10-15 minut in je gotovo..no vglavnem da mi ponoci spi

ja to pa je res noč ima svojo močuser posted image user posted image user posted image user posted image  to stella veuser posted image user posted image user posted image user posted image  je ubogljivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
5.3.2009 10:38:33   
katjakokol

vse že tak hitro začnete razmišlat kaj bote kuhaleuser posted image user posted image user posted image jaz itak nem nič ne v službi nemoremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni se tudi lušta golažabi ga jela sedaj,ampak bom od totih štručk in naše pekarne počasi zastruplenauser posted image user posted image user posted image user posted image mi nič več negre dol vse se miže upirauser posted image

violeta kje ti delas

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu violeta*)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
5.3.2009 10:41:54   
katjakokol
jaz nimam vec idej kaj bom kuhalauser posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
5.3.2009 11:08:27   
tatly
stella ze aja kakih 10minutuser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2183
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 11:23:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
5.3.2009 11:40:57   
tatly

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

stella ze aja kakih 10minutuser posted image user posted image user posted image

joj kak bi šla zdaj k njej.
ja pridi samo se ze v stolčeku igra--konec spanja

Neposredna povezava do sporočila: 2185
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 11:47:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
5.3.2009 12:37:01   
mamamajča

Monchy pa kaj si probala s kvasom user posted image

Ne vem, če bo kvas tu dosti pomagal.
Pri nas je blo čisto isto, da se je do 14. meseca zbujal 30x na noč, malo pozizal, pa v pol min zaspal nazaj.
To dela iz navade, ne zato, ker ne more spati.
Naš je takoj, ko smo ukinili dojenje ponoči, prespal celo noč in od takrat nobenih težav. Pa tudi obnaša se čisto drugače, zato, ker je naspan.
Samo karakter moraš biti, da ga odvadiš. Če ne, ne gre.

Neposredna povezava do sporočila: 2187
5.3.2009 12:37:41   
mamamajča
monchy, zs

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 12:41:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2189
5.3.2009 12:48:00   
mamamajča
Hvala, morrak.
Eh nisem nekaj na netlogu, nasplošno malo na rač., ker se mi ne da sedeti.user posted image
Vem ja, marsikatera bi zamenjala z mano.user posted image

Ja kozice so šle, mazala pa sma se z enim pudrom, samo se pri nas ne dobi na recept. Oz naši nič ne dajo za kozeuser posted image

Služba- no, ne glih služba, res je varstvo ja, začnem s prvim, dobim dva, super je, sem zadovoljna, da se je tak izteklo, hrano mamo tudi organizirano, tak da jaz poskrbim samo za zajtrk. Dooolga zgodba, ampak samo to- meni je všeč!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2190
5.3.2009 12:54:29   
mamamajča
Marki aja, Maja pa gre pod tuš, mi je tak zapasalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2191
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 12:55:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2192
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 12:57:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2193
5.3.2009 13:33:40   
katjakokol

Suncicica, kje si pogrešam tvoj tickeruser posted image ?
Kako pa kaj pondelak?
Jutri pa verjetno že ada pride domov ne, ali v soboto?

malo sem marcovke brala in sem vidla da je pondelak ze doma
in da je znjo vse ok

mai pričakuje družbo

Neposredna povezava do sporočila: 2194
5.3.2009 13:39:09   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

Suncicica, kje si pogrešam tvoj tickeruser posted image ?
Kako pa kaj pondelak?
Jutri pa verjetno že ada pride domov ne, ali v soboto?

malo sem marcovke brala in sem vidla da je pondelak ze doma
in da je znjo vse ok

lepo to user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2195
5.3.2009 13:39:58   
trezika
joj, kako obupno vremem mamo dans user posted image user posted image user posted image  zunaj lije ko iz škafa...js se pa s sladoledom bašem user posted image user posted image user posted image  skrajni čas, da grem rodit user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
5.3.2009 13:46:08   
suncicica
evo me. sem bla  qlandiji, sla sem po vozicek in po malo vecje modrce-ker mi je ze vse premalo.
user posted image user posted image veselo brcata,jaz pa se kar cakam kaj bo jutri na pregledu. verjetnoista pesem kot vedno;  pridite naslednji tedenuser posted image user posted image user posted image .

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
5.3.2009 14:04:03   
suncicica
jaz nikoli nisem jedla sladoleda,zdaj proti koncu nosecnosti pa mi ga mece in ga redno kupujem. se mi oci kar zasvetijo ko ga vidim.user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
5.3.2009 14:04:21   
petra *k
ja tako obupno vreme da groza. dobro da sem včeraj kupla večji kos kruha, ker nimam kak zaj v trgovino, pa še v lekarno bi mogla tii po kapljice za alergijo, pa nemrema nikak venuser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
5.3.2009 14:22:56   
katjakokol
pa kako dolgo se misli dezevat
joj jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?