Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:29:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej pa grem v kuninjo kosilu skup pacat, da se ne bojo nekatere preveč SEKIRALE ker morajo na desni strani tweetyja gledat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:32:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Mene pa samo zanima, če ve kaj časa preživljate z otroci? Kdo pa misliš, da skrbi za naše otroke? Jaz sem večino dneva sama z mojim sončkom tako da ja, jaz preživim veeeeeeeeeliko časa z njim. Pa čemu to tekmovanje... katera ima več postov. Tekmovanje?? Če bi debatirala z nami bi vedela, da to ni nobeno tekmovanje In ne. Ne morm mimo vas, ker se non- stop pojavljate na desni strani portala. Torej si tudi ti kar precej na RR-ji. Lp
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:32:35
|
|
|
|
sesil
|
lukrecija, želja se ti je izpolnila. se je zbudila, tako da me ne boš več gledala na desni strani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:32:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej pa grem v kuninjo kosilu skup pacat, da se ne bojo nekatere preveč SEKIRALE ker morajo na desni strani tweetyja gledat Jaz grem pa likat. Cunje so obešene, kosilo skuhano A mala pa spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:33:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Mene pa samo zanima, če ve kaj časa preživljate z otroci? Pa čemu to tekmovanje... katera ima več postov. In ne. Ne morm mimo vas, ker se non- stop pojavljate na desni strani portala. Draga lukrecija, mislim, da je to zadnja stavr na svetu, ki bi te lahko skrbela. To je odgovor na tvoje vprašanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:33:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jeeej!!! Hvala za pestike za naš avto! Je pomagalo, lubi ga je ravnokar odpeljal! in zdAJ IMAMO drugi avto,...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:33:56
|
|
|
|
Čmrlika
|
kak me pa je ta zdaj pogrela .Grrrrr ampak se ne dam...mamo novi avto! jesicer rbljen, pa kaj bo mraje dobre volje...zdaj bi rabla še kak rabljen križ al pa kapelo, ma ktera...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:35:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej pa grem v kuninjo kosilu skup pacat, da se ne bojo nekatere preveč SEKIRALE ker morajo na desni strani tweetyja gledat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:35:19
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka, pazi, da ne boš prehitro v klubu 11
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:37:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika kak me pa je ta zdaj pogrela .Grrrrr ampak se ne dam...mamo novi avto! jesicer rbljen, pa kaj bo mraje dobre volje...zdaj bi rabla še kak rabljen križ al pa kapelo, ma ktera... Eh se ne sekiram zaradi takih. Vem, da sem dobra mami mojemu sončku in to prevaga vse. Sicer pa tudi mene sedaj do nadaljnega ne bo ob strani , ker greva v laboratorij in na kavo (z otrokom seveda).
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:37:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka, pazi, da ne boš prehitro v klubu 11
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:38:04
|
|
|
|
jana81
|
Sem imela skos obiske, pa komaj prebrala za nazaj.. Nejc noče zaspat, torej se mi mota pod nogami... uf tale lukrecija je pa pogumna.. estrella pravilno si ji povedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:40:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika kak me pa je ta zdaj pogrela .Grrrrr ampak se ne dam...mamo novi avto! jesicer rbljen, pa kaj bo mraje dobre volje...zdaj bi rabla še kak rabljen križ al pa kapelo, ma ktera... Eh se ne sekiram zaradi takih. Vem, da sem dobra mami mojemu sončku in to prevaga vse. Sicer pa tudi mene sedaj do nadaljnega ne bo ob strani , ker greva v laboratorij in na kavo (z otrokom seveda). sej se jaz tud v resnici ne kje pa je sama spocala tako cifro...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:49:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Meni se Gregi je od 23:30 do malo čez 2 rjul kot zver. Raje ne povem, koliko sem ga prenosila - najprej jaz, potem še Ko je po drugi končno zaspal, je mene vse tako bolelo, da nisem mogla zaspati. No, do 6:20 je spal potem s 3x zbujanjem za dudo. Od nošnje skoraj 11-kilskega komada me vse takooooo boli, da se bom kar Hrbet, noge, desna roka,... Grem zdaj punci zbudit. A sta se najina zmenila? Pri nas sem jo samo jaz nosila, pa lažja je od Gregija. Zaspala sem pa nekje ob 2.20. HB, nisem tako polomljena. Ponoči sem pa bila . barbaw, jaz več ne vem, kaj naj.... Če bi bile kje bližje, bi se lahko zjokale druga drugi, ker jaz tudi ne vem več kaj bi. Najhuje pa je, da je tudi čez dan tako obupna, da je groza. prej sem jo še čez dan nekako prenašala, zdaj pa ..... Ponoči sem študirala iz obupa s čim naj mojega vžgem. Če bi ga, bi mi bilo oproščeno zaradi zmanjšane prištevnosti. Ja ta obup mi je znan, danes ponoči sem po eni uri (vmes sma se še z mojim zgrabla) enostavno preklopla na ignore, ker me je bolela že glava, želodec...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:49:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika kak me pa je ta zdaj pogrela .Grrrrr ampak se ne dam...mamo novi avto! jesicer rbljen, pa kaj bo mraje dobre volje...zdaj bi rabla še kak rabljen križ al pa kapelo, ma ktera... Eh se ne sekiram zaradi takih. Vem, da sem dobra mami mojemu sončku in to prevaga vse. Sicer pa tudi mene sedaj do nadaljnega ne bo ob strani , ker greva v laboratorij in na kavo (z otrokom seveda). bejšta bejšta da spet ne zamudita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:51:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Mi je šele sedaj uspelo priti naokrog Danes sva seveda zamudila v laboratoriju, ker je Gal predolgo spal . Bova morala iti jutri še enkrat. Sem pa bila danes zeloooooooooo jezna. Sem hotela Galu kupiti nekaj bodijev s kratkimi rokavi za Egipt in v H&M-u niso imeli NOBENEGA ZA DEČKE!!!!!!!! pojdi v C&A imajo jih po 2,5 in 3,5 €...pa res lepi Žal ga v MS ni? kaj pa lidl, hoffer (tu imajo kvalitetne), špar(sparky)? S Hoferjevimi imam slabe izkušnje. Bom pogledala še v Lidl in Spar. Hvala. kaj je blo pa narobe z njimi? hoferjevimi mislim Imava z dolgimi rokavi in so se full raztegnili že po prvem pranju, pa zgoraj mi ni všeč ko je tako nategnjeno, da ima ramena zunaj, pa dekolte . Mogoče je bila kakšna čudna runda. Kaj pa vem jaz sem imela isto izkušnjo z Hoferjevimi bodiji, samo z kratkimi rokavi. mi imamo sedaj šparove (sparky) in se dobro obnesejo, merkatorjevi (lumpi) so pa ful velike številke gledat morate, da imajo zapenjanje na ramenih, če ga nimajo, so potem "šit" Ja, ker vsi ostali so se vsaj pri nas raztegnili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:58:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Mene pa samo zanima, če ve kaj časa preživljate z otroci? Pa ti si res bolana Pa čemu to tekmovanje... katera ima več postov. Tekmovanje je le v tvoji glavi In ne. Ne morm mimo vas, ker se non- stop pojavljate na desni strani portala. A te boli, morda pa srbi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:59:28
|
|
|
|
nia5
|
Uh Nia spi že dobre pol ure, sem hotla malo podrnjohat z njo pa mi ni uspelo, kaj bi dala da bi lahko čez dan spala
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 12:59:40
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem bila na vezi z našo Naty. Je rekla, da je mislila, da jutri ni nobene da bi bila za čvek pri Žanu, ker ni nobena nič čivknila . Ti ti punce . Torej, kandidatke napišite se (upam, da nas vse sprejme) kaj: čvek pri Žanu kdaj: petek ob 10.uri (jutri?) udeleženci: 1. SS in Manca 2. sesil in aneja 3. Estrella in Alja Kje pa, a pr njej doma se boste vidle? Jst bi tud pršla, sam ne vem kok bo z avtom, pa tud ne vem kje je doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 13:04:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Mene pa samo zanima, če ve kaj časa preživljate z otroci? Pa čemu to tekmovanje... katera ima več postov. In ne. Ne morm mimo vas, ker se non- stop pojavljate na desni strani portala. in kdo si ti , da bi morala to vedeti ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 13:08:52
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Sem imela skos obiske, pa komaj prebrala za nazaj.. Nejc noče zaspat, torej se mi mota pod nogami... uf tale lukrecija je pa pogumna.. estrella pravilno si ji povedla. Se strinjam z estrello. Lukrecija si preveč upa. Jaz vas pa tako rada berem,čeprav vam težko sledim , ste take pozitivke . In čestitam barbaw za tako eminenten dosežek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 13:10:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bi bile kje bližje, bi se lahko zjokale druga drugi, ker jaz tudi ne vem več kaj bi. Najhuje pa je, da je tudi čez dan tako obupna, da je groza. prej sem jo še čez dan nekako prenašala, zdaj pa ..... Ponoči sem študirala iz obupa s čim naj mojega vžgem. Če bi ga, bi mi bilo oproščeno zaradi zmanjšane prištevnosti. pa zakaj je pa ponoči ne vzame mal? ko boš šla v službo, boš tudi samo ti vstajala? sj jo je pomagal delat, naj jo pa še ponoči mal pomerka! Lahko ga pošiljam v ...... nič ne pomaga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 5.3.2009 13:10:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* BARBAW ČESTITKE !!!!! Sedaj me pa že pošteno ogrožaš. Si me s svojim divjanjem spet spravila v pogon Hvala!!!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?