|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
5.3.2009 10:53:39   
KatMat
cveki spet delas...uzem si en dan frej...sam pospravljas!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
5.3.2009 10:54:32   
lananai
Midva si pa tole ogledujeva zadnje cajte...

user posted image

Si lušte delava, ker je take odpičene barve. user posted image  Je pa prek e-baya lahko dosti ceneje kot pri nas. V BC sva gledala, imajo ceno 77€. Iz Amerike lahko naročim za 60€! Kje je tuki logika?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
5.3.2009 10:59:11   
Dudica1
ja tud jaz gledam za kengurujček tako da če kaj pametnega najdeš sporoči...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
5.3.2009 10:59:12   
Blueeyes
cveka a maš ti še cel parket, ploščice,... k skoz tko glancaš??

lananai fajn, a prov v te barvi... k je huda...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
5.3.2009 11:02:12   
lananai
Ja, blueeyes, v tej barvi nama je najbolj všeč. Imajo pa vse sorte norih barv. Tale zelena bi pašala k vašemu vozičku. user posted image

http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Barsele-Original-Spirit/

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
5.3.2009 11:03:23   
KatMat
MODROOKICA...POMOJE DA NI VEC PRVOTNA BARVA GOR PR CVEKI...

lananai...uprasi po količinskem popustu

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
5.3.2009 11:04:35   
Dudica1
uuu men sta pa dobra še oranžen in moder...samo kolk plačaš pa še poštnineuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
5.3.2009 11:06:49   
Blueeyes
ja, maš prov, ta barva bi šla glih k mojmu vozičku user posted image  user posted image  mi ga boš posodila user posted image  user posted image  

tud jz mislim da cveki nima več dna stanovanja v prvotni barvi... je obšlesalo... pol k bo pa rodila bo mela pa čas spet vse na novo pobarvat,... al pa organiziramo en skupni miting pri njej doma in ji pomagamo user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
5.3.2009 11:07:08   
lananai
Dudica1, midva gledava samo eno firmo - babybjorn. Kaj pa vem, baje je najboljša in jo tudi pediatri najbolj priporočajo. Imajo pa tudi dosti cenejše, okrog 30 - 40€.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
5.3.2009 11:08:10   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ja, maš prov, ta barva bi šla glih k mojmu vozičku user posted image  user posted image  mi ga boš posodila user posted image  user posted image  

tud jz mislim da cveki nima več dna stanovanja v prvotni barvi... je obšlesalo... pol k bo pa rodila bo mela pa čas spet vse na novo pobarvat,... al pa organiziramo en skupni miting pri njej doma in ji pomagamo user posted image  user posted image

PLESKI FEŠTA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
5.3.2009 11:08:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

andrejka, sem se spomnila, da imaš tudi čokolino brez sladkorja. Mislim, da sta 2 varianti - ena s koščki jedilne čokolade in ena brez. Piše na vrečki brez sladkorja in tudi res ni sladkan. Sem ga že včasih vzela, ker mi je dobra tista čokolada zraven. Ne vem pa, če je to dietično, če ima čokolado... user posted image  Drugače pa tud jst vsako jutro čokolino. user posted image

Oziroma to ima čokolešnik, ma jst vsemu temu pravim čokolino. user posted image

V kolikor imate probleme s sladkorjem, ni dobro jesti instant, hitro pripravljene hrane, ker gre prehitro v kri in se ti prehitro zviša vrednost sladkorja, pa še hitreje potem spet lačen postaneš! Tako da naj bo čokolešnik oz čokolino rajši izjema kot pravilo. (Hrana za dojenčke, ker še nimajo dobro utečene presnove in jih tako hitreje nasitimo.)

Glede zadev, kjer piše brez sladkorja, je potrebno biti pozoren na umetna sladila, ki so večkrat slabša izbira kot sam sladkor (če se že uporablja sladkor, je dobro, da je rjavi). Ni vsa hrana, kjer piše, da je za diabetike prava.

Za zajtrk so super ovseni kosmiči (koruznim se izogibajte, ker gre koruza prehitro v kri), pa kakšna prosena kaša. Seveda mleko manj mastno za dodatek. (Pravijo, da je mleko 3,2 za v kavo... ampak ne vem, kako je s kavo pri "sladkornicah" - ker je ne pijem, se nisem nikoli vprašala o tem)

Za kosilo kdaj ješprenček (seveda brez mastnega mesa), ki ti da občutek sitosti in počasi prehaja v kri.

Čokolado si privoščite jedilno, a ne na tešče temveč po jedi, ko sladkor že malo naraste in čokolada ne "šokira".

Maščobe so koristne, a seveda v pravi meri.
Soli dnevno potrebujemo čisto malo.
Bele moke se rajši izogibajmo.

Banane so zelo nasitne, a mi je zdravnica rekla, da imajo veliko škroba. Tako da je manjši plod dovolj...
In celo pravijo, da je bolje jesti polnozrnato ali črno žemljo kot prepečenec, ker prepečenec hitreje prehaja v kri (ker je 2x termično obdelan).

Upam, da vam nisem preveč "zatežila".
LP;

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
5.3.2009 11:09:46   
Dudica1

Dudica1, midva gledava samo eno firmo - babybjorn. Kaj pa vem, baje je najboljša in jo tudi pediatri najbolj priporočajo. Imajo pa tudi dosti cenejše, okrog 30 - 40€.

ja sej to vem da so še cenejši...sej se mi ne zdi tko drag samo koliko poštnine moraš še plačat...to mislim,če pride še poštnina ne vem kolk je že vprašanje če se ti ga ne splača kar tle vzet...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
5.3.2009 11:10:26   
Blueeyes
user posted image

user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
5.3.2009 11:12:06   
Anonimen

Midva si pa tole ogledujeva zadnje cajte...

user posted image

Si lušte delava, ker je take odpičene barve. user posted image  Je pa prek e-baya lahko dosti ceneje kot pri nas. V BC sva gledala, imajo ceno 77€. Iz Amerike lahko naročim za 60€! Kje je tuki logika?

Jaz sem se pa odločila za sleepy wrap trak. Ga bom že od začetka uporabljala, da bom lažje lovila starejšega (z vozičkom bo to težje).

Zelena barva je pa res nora! Mi je všeč.

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
5.3.2009 11:12:37   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

uuu men sta pa dobra še oranžen in moder...samo kolk plačaš pa še poštnineuser posted image

Meni sta zelen in oranžen najboljša. user posted image  Ne vem, jst sem na e-bayu gledala. Na ebay.com se da dobit takega za 60€ in piše free shipping. To najbrž pomeni, da je zastonj, ane. Bi blo treba vprašat za gvišno. Pa pod 150€ ni več potrebno plačati carine.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
5.3.2009 11:14:22   
Dudica1

Meni sta zelen in oranžen najboljša. user posted image  Ne vem, jst sem na e-bayu gledala. Na ebay.com se da dobit takega za 60€ in piše free shipping. To najbrž pomeni, da je zastonj, ane. Bi blo treba vprašat za gvišno. Pa pod 150€ ni več potrebno plačati carine.

aja no potem pa kot je rekla KATMAT mogoče imajo pa še količinski popust pa vse naročimo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
5.3.2009 11:20:30   
lananai
Midva sva dobila sposojeno tole:

user posted image

Po moje je za majhne dojenčke super tale sling, ampak ga baje ne marajo vsi, še posebej, če jih daš noter, ko so že večji. Bomo sprobali.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
5.3.2009 11:22:23   
lananai

aja no potem pa kot je rekla KATMAT mogoče imajo pa še količinski popust pa vse naročimo...user posted image user posted image user posted image

Sej se še ne mudi, se morava še pozanimat. Ko se bova, bova vprašala še za količinski popust. Kaj pa veš... user posted image  Ampak nad 150€ bomo pa carino plačevale, tko da bomo spet na istem... ali pa še na slabšem... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
5.3.2009 11:27:41   
Dudica1
aja ja sej maš prav ja...
men bo drugač sestra posodila ma od tomya...pa ne vem pol al čem tega od nje vzet al čem novga kupit...user posted image
moram še jaz mal prefirbcat kolk so kej novi...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
5.3.2009 11:38:18   
Blueeyes
jz načeloma nisem ne za kengurujčke, ne za une vreče.. ampak zarečenega kruha se največ poje... tko da vam sporočim ko bom začela to uporabljat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
5.3.2009 11:40:10   
Dudica1
ja jaz pri prvem nisem imela tega ker je bil zimski in itak ne moreš dost nikamor peš...zdaj bo pa poletje pa bojo sprehodi taki in drugačni pa še enga bo treba zraven lovit pa bo mogoče prišel prav...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
5.3.2009 11:41:29   
Anonimen
oh babuške ste me kar mal nasmejaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj ne glancam kar naprejuser posted image sam prašen pa je user posted image boste pršel pol na PLESKA FEŠTO, ko bom mela stanovanje na podstrehi in se bom lahko zaklenila in imela tako kakršnu bom hotelauser posted image user posted image
do takrat pa moram pospravljat pa sesat ker ta pritličje čist ves prah pobere od zunaj in od tazgornih, pol mam pa taku kot da bi po dreku hodila in potem s tistimi čevli not pršlauser posted image prav men je že nagravžno gledat, je vse prehodno in tej deci če se jim mudi se nimajo tut sezut časauser posted image user posted image no ja saj samo še posesam in pomijem pa spet pridemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.3.2009 11:43:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

oh babuške ste me kar mal nasmejaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj ne glancam kar naprejuser posted image sam prašen pa je user posted image boste pršel pol na PLESKA FEŠTO, ko bom mela stanovanje na podstrehi in se bom lahko zaklenila in imela tako kakršnu bom hotelauser posted image user posted image
do takrat pa moram pospravljat pa sesat ker ta pritličje čist ves prah pobere od zunaj in od tazgornih, pol mam pa taku kot da bi po dreku hodila in potem s tistimi čevli not pršlauser posted image prav men je že nagravžno gledat, je vse prehodno in tej deci če se jim mudi se nimajo tut sezut časauser posted image user posted image no ja saj samo še posesam in pomijem pa spet pridemuser posted image user posted image user posted image

mi pridemo skupinsko... bo res pleska party... ti cveki pa mej samo en bič da nas boš kontrolirala če bo kakšna preveč lena user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.3.2009 11:50:43   
Blueeyes
user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.3.2009 11:50:45   
AKP
Zdravo čveke!
Sem šla danes preventivno na pregled, ker se mi je včeraj pojavil rjavkast izcedek. Na srečo je vse ok, razen to da imam kar močno vnetje. Pa še več moram počivat user posted image . Za evidenco naslednji pregled imam 26.2. Sem ga vprašala kako je kaj z ultrazvokom (moj g ga nima več) in mi je rekel, da sem že vse bonuse izkoristila razen če bi se mu zdelo, da je kaj narobe bi me poslal. Tako da bo naslednji ultrazvok v porodnišnici. grem počivat in se še kasneje kaj javim.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?