asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: asso Čaki, da vidim... Allora: V poslovanju: ODDIH ali enostavno, rutinsko delo. V okolju: do 12:08 setev, sajenje in potikanje vsega, kar se ovija z viticami; sajenje in potikanje rož. po 12:08: sajenje in sejanje listnate zelenjave, zalivanje rož. V stanovanju: do 12:08: izdatno zračenje, nezahtevno čiščenje, pranje perila (polovična podpora). Po 12:08: nezahtevno čiščenje, pranje perila (polovična podpora) V prehrani: do 12:08: POST ali malo maščobnih živil in cvetne zelenjave, več pitja vode. Po 12:08: POST ali malo živil z veliko ogljikovimi hidrati, listnate zelenjave ter sladkega in suhega sadja, več pitja vode. V telesu: sproščanje in čiščenje organizma (s pitjem več vode ali čistilnih čajev); umivanje las (do 12:08). Narava NE podpira obdelave las (po 12:08)... Evo, zdej veste kako ravnat MA KJE SI TO POBRALA.. VEŠ DA MENE ZANIMAJO VSE TAKE BALE V nekem rokovniku, ki smo ga dobili za novo leto z naslovom "koledar naravnih priložnosti NARAVNIK 2009", slučajno sem ugotovila, kaj ima notri lepo za vsak dan piše kaj je primerno, kako vpliva... kje je sonce, kje je luna... Jutri nastopi retrogadnost Venere - čustva; Planet VENERA je energijsko-informacijsko vpliven na področju ljubezni in partnerstev, pa tudi na polju denarja, premoženja in medsebojnih odnosov. To obdobje je od 06.03. do 17. aprila (letos). V tem času nastopi obdobje, ki povzroča motnje oz. NESMISELNE zaplete predvsem pri sklepanju in razdiranju zakonskih zvez in partnerstev vseh vrst, ustanavljanju podjetij, predstavitvi novih izdelkov na trgu in uvajanje njihove prodaje, pri raznovrstnih pogajanjih in diplomatskih dejavnostih, najemu posojil, nakupu avtomobilov ter naložbah v storitve, izdelke oz. imetje v delovanju, še zlasti za podjetja s področja kozmetike, nakita, modnih oblačil in luksuznih izdelkov in storitev.... Dej ti bom skopirala in dala. Je zanimivo prebrat (vsaj meni, ker nekaj pa že verjamem na to - vpliv planetov...)