Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:32:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary najaa, zakaj prepozna? (ne sledim mogoč dovolja si ti že rodila)? Ja. Ravno tisti teden, ko sem hotla naročit, sem pol rodila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:33:04
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan gospe Spanje - zakaj že ne morete spat .Zdaj vas trebuh jezi pol bo vas kaj druga .Ko bodo vaši sončki na svetu boste se morda kdaj spomnile na mene ,ko vam bo primanjkovalo spanja .Dečka nista problematična tudi ni nekih posebnih kolik včasih bi edino kar naprej samo jedla ,samo kaj ,ko ura tak hitro mine . A se javi katera za eno uro ,da mi je varuška,al ,pa nabavni ?Zdaj sem ,pa res v d.eku.Ni mi ,da jih oblačim ,pa spet slačim za tote pol ure. Rade volje, danes imam odveč energije
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:33:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dobro jutro da vam zaželim! Mi smo danes lepo spali, ker je Nika včeraj zvečer jedla aptamil. Pred tem me je namreč tako scuzala, da ni bilo več niti kaplje in ko ni in ni mogla zaspat, sem ji naredila aptamil. Od 60 je pojedla cca 50 in zaspala ko polhek. Okoli pol 5h je nekaj godrnjala, ampak je hitro zaspala naprej do pol 8h! Jupi! Mami je naspana! Joške so pa spet polne. Kdaj zvečer pa ste jedle nazadnje? Okoli 23h.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:34:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan gospe Spanje - zakaj že ne morete spat .Zdaj vas trebuh jezi pol bo vas kaj druga .Ko bodo vaši sončki na svetu boste se morda kdaj spomnile na mene ,ko vam bo primanjkovalo spanja .Dečka nista problematična tudi ni nekih posebnih kolik včasih bi edino kar naprej samo jedla ,samo kaj ,ko ura tak hitro mine . A se javi katera za eno uro ,da mi je varuška,al ,pa nabavni ?Zdaj sem ,pa res v d.eku.Ni mi ,da jih oblačim ,pa spet slačim za tote pol ure. js bi rade volje, sam kaj ko smo me trenutno s temi okornimi trebuhi zelo okorne. Kaj ti nobeden ne pomaga, mami, tašča? Zaderi se, da potrebuješ pomoč, pa bo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:34:52
|
|
|
|
Lolita23
|
Novička od Dali: Pravi, da ima tri CTG-je na dan, danes pa še UZ, da preverijo koliko je še plodovnice in se dogovorijo kako naprej, verjetno CR. Je pa mali princ na CTG precej umirjen... Se zna zgodit, da dolgo ne bo več čakala na svojega
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 5.3.2009 9:35:13 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:35:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dobro jutro da vam zaželim! Mi smo danes lepo spali, ker je Nika včeraj zvečer jedla aptamil. Pred tem me je namreč tako scuzala, da ni bilo več niti kaplje in ko ni in ni mogla zaspat, sem ji naredila aptamil. Od 60 je pojedla cca 50 in zaspala ko polhek. Okoli pol 5h je nekaj godrnjala, ampak je hitro zaspala naprej do pol 8h! Jupi! Mami je naspana! Joške so pa spet polne. Kdaj zvečer pa ste jedle nazadnje? Okoli 23h. Te pa je res spala skoraj celo noč! Niki in mamici za prespano noč!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:37:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Novička od Dali: Pravi, da ima tri CTG-je na dan, danes pa še UZ, da preverijo koliko je še plodovnice in se dogovorijo kako naprej, verjetno CR. Je pa mali princ na CTG precej umirjen... Se zna zgodit, da dolgo ne bo več čakala na svojega za Dali!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:37:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
Veste koga ,pa jaz pogrešam?Taso kaj se ji je le zgodilo ,da se tak malo oglaša? .Ponavadi je zdaj že bila v akciji ko ni mogla spat .Verjetno ma kake zadržke .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:37:43
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro še z moje strani, kako ste? jaz sem mi zdi, da kot vreme, nič mi kaj dosti ne paše....spali smo pa na obroke, ker je bilo treba veliko krat na wc....no, pokonci smo že od 7-me ure; zuajtrk smo tudi že zmazali pa cunje iz sušilca sem že zložla in pospravla in to je to za danes....Žigec gleda Tom&Jerry-ja.....možek je šel na hišo, jaz pa pred računalnik oz. TV.... vreme: pri nas še vdno dežuje, je celo noč padalo in pihalo kot zmešano, bljak.... a je kakšna šla v P? tiste, ki imate danes preglede
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:40:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - tudi jaz čakam dan ,ko bomo prešaltali ponoči na daljši čas.Sicer ne vem kako je tvoja lahko tako sita po dodatku moja dva sta pa skoz lačna .Mata to po mami verjetno .Vsaka vama čast.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:43:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
mama_milchy - gledaj stvari s pozitivne strani ,pa bo vse lepše,tud vreme. Saj vem malo sem nesramna ,pa ne dost saj bo malo še pol ,pa ne boš mela cajta gledat kako je vreme .Mene nič več ne moti ,pa če sekire letijo,pa tud oken ne bi zdaj rabla ko nimam cajta ven gledat .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:43:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro, mi smo že pokonci po tej bljah noči, sem mela tko rahel spanec, da sem sanjala svašta enih bedarij in ko sem končno fajn zaspala se je enmu kretenu sprožu alarm na avtu in je trobu ceeeeeleeeee pol ure od pol sedmih do sedmih... zdej pa pijem kafe in se skušam zbudit al pa zaspat, kaj pa vem, skratka butast začetek dneva bo pa dan toliko lepši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:43:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps men se že mudi,dam podnajemniku nikamor-zgleda,da čaka na sončno vreme a je v kratkem kaj sonca napovedanga? za vsakim dežjem posije sonce samo kdaj to bo, pa ne vem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:44:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary a se je katera odločla za hrambo matičnih celilc? ali pa za darovanje? ja, v javni banki
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:44:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo uspela akcija čiščenje, tla so pomita, zdej bi šla pa še na sprehod, pa dež pada. No je pa vikend lep napovedan, ga bo treba izkoristet. aha, pol gre šaša za vikend rodit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:44:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste koga ,pa jaz pogrešam?Taso kaj se ji je le zgodilo ,da se tak malo oglaša? .Ponavadi je zdaj že bila v akciji ko ni mogla spat .Verjetno ma kake zadržke . le kaj bi bi to bilo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:45:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Novička od Dali: Pravi, da ima tri CTG-je na dan, danes pa še UZ, da preverijo koliko je še plodovnice in se dogovorijo kako naprej, verjetno CR. Je pa mali princ na CTG precej umirjen... Se zna zgodit, da dolgo ne bo več čakala na svojega za Dali!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:46:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj je spps še nič dogaja nekaj so te včeraj tiščale v p.? Si pa vstrajna ni kaj,ti greš na datum a?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:47:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dali - za dober in čimkrajši konec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:49:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo uspela akcija čiščenje, tla so pomita, zdej bi šla pa še na sprehod, pa dež pada. No je pa vikend lep napovedan, ga bo treba izkoristet. aha, pol gre šaša za vikend rodit katera?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:49:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - tudi jaz čakam dan ,ko bomo prešaltali ponoči na daljši čas.Sicer ne vem kako je tvoja lahko tako sita po dodatku moja dva sta pa skoz lačna .Mata to po mami verjetno .Vsaka vama čast. Verjetno je zato bila sita, ker je dve uri pred tem izpraznila tudi moji dve mlekarni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:49:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj je spps še nič dogaja nekaj so te včeraj tiščale v p.? Si pa vstrajna ni kaj,ti greš na datum a? jaz bi že to uredila,pa žal tu moja ne obvelja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:49:50
|
|
|
|
dana
|
Dobro jutro! Danes pa ne vem kako bom pregurala dan. Sem ko cujna. Pa ponoči prav fino spim. Lulat hodim enkrat na noč in še to me zagrabi šele proti jutru enkrat (okol 3 ali 4) tako da s tem nimam problemov. Zdaj mam pa eno vprašanje glede nakazila s strani CSD-ja. Kako obračunavajo to porodniško: od 1. do 31. al od 15. do 15. v mesecu. Danes sem še zadnjič dobila plačo s strani delodajalca, zdaj me pa firbec koliko bom dobila porodniške. Sem pa na porodniški od 16.2. naprej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:50:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy vreme: pri nas še vdno dežuje, je celo noč padalo in pihalo kot zmešano, bljak.... Spet nič ne bo s sprehodom... Tudi jaz želim vsem, ki imate danes preglede, veliko sreče. In poročajte!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 9:51:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Dobro jutro! Danes pa ne vem kako bom pregurala dan. Sem ko cujna. Pa ponoči prav fino spim. Lulat hodim enkrat na noč in še to me zagrabi šele proti jutru enkrat (okol 3 ali 4) tako da s tem nimam problemov. Zdaj mam pa eno vprašanje glede nakazila s strani CSD-ja. Kako obračunavajo to porodniško: od 1. do 31. al od 15. do 15. v mesecu. Danes sem še zadnjič dobila plačo s strani delodajalca, zdaj me pa firbec koliko bom dobila porodniške. Sem pa na porodniški od 16.2. naprej. prvi mesec ti še delodajalec nakaže razliko do porodniške,če se ne motim,potem pa ja obračunana od1. do zadnjega
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?