|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
4.3.2009 20:17:49   
Blueeyes

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

mary12 8.3.
pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
peneja 19.4
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
AKP 6.11.
miska 82 7.11.

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
4.3.2009 20:31:32   
zoja10
dež naj pada, sam da mam jst čokolado radaaaaaaaaaaaaa.........user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.3.2009 20:33:29   
Blueeyes
uuuuuuuuu, v nekomu se je prebudila pesniška žilica user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.3.2009 20:36:25   
zoja10
ne ne...sam mal mi je dougcajt....

ma no ja kr fajn ne sam mal... :)
a maš ti očkica mojo št? jst tvoje nimam....no dej pošlji zs...
da ti bom poslala lohk kakšn sms  ;)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.3.2009 20:41:58   
Blueeyes
zoja10 maš ZS

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
4.3.2009 20:53:31   
Blueeyes
he he, zdej sem opazila zoja da sva obe od istega dneva člana RR... user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
4.3.2009 21:09:45   
zoja10
waw...pa res.... kakšna zanimiva usoda...
a mislš da rodimo tut na isti dan? user posted image

jst sm se začela zdej poglabljat v sončne kolektorje za gretje vode... matr mi je res dougcajt najbrž...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
4.3.2009 21:13:42   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

waw...pa res.... kakšna zanimiva usoda...
a mislš da rodimo tut na isti dan? user posted image

jst sm se začela zdej poglabljat v sončne kolektorje za gretje vode... matr mi je res dougcajt najbrž...

roka sicer nimava čist na isti dan, ampak en da god al pa dol... ti maš 1. jz pa 3.5.... kje pa boš ti rodila?? jz bom v LJ

drgač pa nisi edina... jz po netu iščem freze, k študiram kako bom poleti frezala njivo user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 4.3.2009 21:14:02 >

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
4.3.2009 21:21:59   
zoja10
jst bom na primorskem rodila...tko da ti ne bom mogla kšne čokoladce iz nočne omarce dat :d hi hi

freze iščeš? omg...to je pa smešno...user posted image user posted image

zdej grem pod tuš...in spat k sm že ob 7 ustala...(po parih mescih..)

aja pa kašno hudo frezo si zber, tako hudo, da bodo sosedje fouš...user posted image user posted image

Nočkouser posted image       

user posted image    user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
4.3.2009 21:34:34   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

jst bom na primorskem rodila...tko da ti ne bom mogla kšne čokoladce iz nočne omarce dat :d hi hi

freze iščeš? omg...to je pa smešno...user posted image user posted image

zdej grem pod tuš...in spat k sm že ob 7 ustala...(po parih mescih..)

aja pa kašno hudo frezo si zber, tako hudo, da bodo sosedje fouš...user posted image user posted image

Nočkouser posted image       

user posted image    user posted image

no, sej sem ti rekla da najbrž nisi edina k ji je dolgčas in išče take in drugačne stvari po netu.. user posted image  user posted image  to frezo k mava zdej je tud vzdignit ne morm k je tok velka in težka... tko da rabim nekaj bolj ženstvenega in lažjega... da mi bo pol solatka in podobne stvari lepše rastle... k se mi ne bo dalo spet štihat

lepo pančkaj.,.,... se beremo kaj jutri... lepe sanje in mirno noč

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
4.3.2009 21:46:46   
pokica_
Večeeeeeeeeer!

Sem vas pogrešala, ne vete kolk!!! user posted image  Zgodilo se je nekaj groznega. Iz četrtkove na petkovo noč sem začutila krče, ker so se ponavljali sem si začela beležiti na kolko minut. Sprva na 40min, 30, 20,15,7min. Nič nisem spala, zjutraj sem poklicala v P in vprašala kaj to pomeni. Moj je prišel pome, ker itak da nisem šla delat, ker bi bilo preveč rizično, me odpeljal v P, kjer so me sprejeli z obrazložitvijo, da imam popadke in mi grozi predčasni porod. So me dali na CTG, kjer je res pokazalo popadke in me namestili v oddelek. user posted image Tako, da sem od petka do včeraj bila v P, popadke so mi ustavili z Spasmex injekcijami in magnesolom hkrati. K sreči je naš punkec zdržal notri, čeprav sem bila že za en prst odprta, me je ves čas bodril in brcal, tako da mi je vlival upanja. user posted image
Sedaj imam pa res strogo počivanje, in se ne smem nič naprezat. Sem tist teden preveč delala in na šihtu in doma vse pucala, štrihala,...tako da je bilo očitno že res preveč. Nisem se pa vedla ustavit. Za povrhu so mi še ugotovili večje št. bakterij v urinu, tako da mi je G predpisala še Hiconcil kapsule, da uničijo bakterije.

Res skrajno upam, da zdrži naš pikec še vsaj 2mes, pol bo pa že imel nekaj kg,zdaj je imel le 1100g;  da bo lažje preživel, ta čas se bom pa fuuuuuuuuull čuvala in samo še lenarila in se pustila mojmu razvajat. Je pridn in vse puca namest mene ko pride iz šihta, jst morm pa sam ležat. Še kruh je spekel prejšnji večer. user posted image
Za nazaj vas pa nisem brala, ker je vsega preveč.
Nočko! In čuvajte se!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
4.3.2009 21:55:22   
Blueeyes
pokica_ samo da je zdej vse ok... ti lepo miruj, naj te razvajajo z vseh strani... si pa res kr zginla z RR-ja... sm mislila da je zarad službe al pa kej... sej veš, zdej je 1001 opravek za narest pred rokom... držim pesti za user posted image  da še malce počaka... da nas ne bo vse prehitel... čuvaj se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
4.3.2009 21:58:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

uuuuuuuuu, v nekomu se je prebudila pesniška žilica user posted image   user posted image   user posted image
blueeyes:kaj se pak nam ne javiš nič več,kako si nosečka ,kako je bilo na pregleduuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
4.3.2009 22:00:18   
Blueeyes
user posted image

za danes se poslavljam...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
4.3.2009 22:07:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

blueeyes:kaj se pak nam ne javiš nič več,kako si nosečka ,kako je bilo na pregleduuser posted image

ooo kdo se je name spomnil... grem takoj še k vam kaj spisat

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
4.3.2009 22:07:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

ojla punce

eno vprašanje? a je kera mela v zadnjem času rjavkast izcedek??? js sem zdele vidla da ga mamuser posted image boli me sicer ne nič, le tak napet trebušček imam..user posted image tudi miga, sicer manj kot ponavadi..pa tudi izcedka ni veliko ( za enkrat) je pa tako nežno obarvan rjavo?

BarbyD za vsak slučaj pokliči ginekologa, lahko da ni nič, a vseeno bodo tam najbolje vedeli, kaj se dogaja. Mogoče ti bodo naredili dodaten ultrazvok.

Vidim, da si iz Kranja, tudi jaz sem (če ne drugega po duši še vedno) kranjčanka in tudi dr. Podlipnikovo sem še obdržala za ginekologinjo. H kateremu ginekologu hodiš?

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 1016
4.3.2009 22:15:26   
pokica_
Hvala, res da sem kar potonila iz RR-a. Ni blo časa za slovo, ko je pa naš migec že skoraj ven hiteluser posted image user posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
4.3.2009 22:39:27   
mayflower
Pokica: pazi nase in tamalčkauser posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
5.3.2009 7:09:59   
Dudica1
dobro jutro
POKICA upam da sta zdaj vredu čuvajta se in naj te razvajajo še naprej...naj user posted image še malo počaka a ne...user posted image user posted image user posted image

barbyd tud jaz nimam izkušnj z takimi izcedki ampak ti svetujem da pokličeš ali pa greš na pregled h G. za vsak slučaj...upam da je vse vredu...user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
5.3.2009 7:50:00   
Tanja_
pokica ČUVAJ SE uin svoje dete! _Nč štrihat, pospravlat, pa še v službo hodit! Miruj!!!!Pa bo vse kul!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
5.3.2009 7:59:01   
Anonimen
dobro jutro

Pokica: sem se že spraševala kam si izginila, no upam da je zdaj vse vredu, ti samo počivaj, in nič ne delaj, samo tiki gor na RR, bot da bomo imele s kom klepetatuser posted image user posted image

drugače kako ste spale, jaz še kar vreduuser posted image user posted image samo problem sem mela ta malga v vrtec peljat naj bi ga peljala babica, pa je bila svakinja doma, pa je dedi avto sedež sabo na hrvašk peljal tako da je mogla it pešuser posted image no ja sta se vsaj malo sprehodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

no kaj boste kaj kuhale jaz bom pašto s tuno in rdečo peso, njamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
5.3.2009 8:02:19   
lananai

lananai preden jaz vse preberem za nazaj pa mine nekaj časauser posted image user posted image največ sem najla na www.linnealenkus.com , drugače sem pa kar v googlu najdla http://images.google.com/images?hl=en&q=pregnancy+photography&btnG=Search+Images&gbv=2

mal odpirajta pa brskajta katere so vama najbol všeč user posted image user posted image ko pa bosta slikana pa obvezno pokazat slikceuser posted image user posted image

Hvala. Sej najbrž še neki cajta ne bo tega fotografiranja. Ma je bolš imet slikice pri roki, da ko se ti zlušta se slikat (in ko maš cajt), ni treba še tega iskat. user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
5.3.2009 8:03:12   
lananai
Ja, dobro jutro vsem!

pokica_, pazit nase in na malega user posted image  !

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
5.3.2009 8:07:45   
Anonimen
no,no počasi se bomo vse prebudile v ta deževen danuser posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
5.3.2009 8:07:50   
lananai

eno vprašanje? a je kera mela v zadnjem času rjavkast izcedek??? js sem zdele vidla da ga mamuser posted image boli me sicer ne nič, le tak napet trebušček imam..user posted image tudi miga, sicer manj kot ponavadi..pa tudi izcedka ni veliko ( za enkrat) je pa tako nežno obarvan rjavo?

Ne vem, če si zasledila... Jst sem imela kak teden nazaj tak svetlo svetlo roza izcedek. Pa dost tekoče je bilo vse skupi, sem se že malo ustrašila, da bi lahko bila plodovnica. Ampak je bilo roza le en dan. Jutri imam pregled in bom vprašala, kaj bi to lahko bilo. Ker drugih problemov nisem imela + sem čutila malega migeca, nisem šla takrat na pregled. Če imaš G blizu, greš lahko na pregled, da boš mirna. Moja G je 160km oddaljena od mojega (novega) stalnega bivališča...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?