pokica_
|
Večeeeeeeeeer! Sem vas pogrešala, ne vete kolk!!! Zgodilo se je nekaj groznega. Iz četrtkove na petkovo noč sem začutila krče, ker so se ponavljali sem si začela beležiti na kolko minut. Sprva na 40min, 30, 20,15,7min. Nič nisem spala, zjutraj sem poklicala v P in vprašala kaj to pomeni. Moj je prišel pome, ker itak da nisem šla delat, ker bi bilo preveč rizično, me odpeljal v P, kjer so me sprejeli z obrazložitvijo, da imam popadke in mi grozi predčasni porod. So me dali na CTG, kjer je res pokazalo popadke in me namestili v oddelek. Tako, da sem od petka do včeraj bila v P, popadke so mi ustavili z Spasmex injekcijami in magnesolom hkrati. K sreči je naš punkec zdržal notri, čeprav sem bila že za en prst odprta, me je ves čas bodril in brcal, tako da mi je vlival upanja. Sedaj imam pa res strogo počivanje, in se ne smem nič naprezat. Sem tist teden preveč delala in na šihtu in doma vse pucala, štrihala,...tako da je bilo očitno že res preveč. Nisem se pa vedla ustavit. Za povrhu so mi še ugotovili večje št. bakterij v urinu, tako da mi je G predpisala še Hiconcil kapsule, da uničijo bakterije. Res skrajno upam, da zdrži naš pikec še vsaj 2mes, pol bo pa že imel nekaj kg,zdaj je imel le 1100g; da bo lažje preživel, ta čas se bom pa fuuuuuuuuull čuvala in samo še lenarila in se pustila mojmu razvajat. Je pridn in vse puca namest mene ko pride iz šihta, jst morm pa sam ležat. Še kruh je spekel prejšnji večer. Za nazaj vas pa nisem brala, ker je vsega preveč. Nočko! In čuvajte se!