Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:30:58
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA jjana85 - pozdavljena sem te danes pozabila pozdravit.Je fajn ko si lahko spet nazaj a ne,pa jih brat kako se naganjajo v p ja dej.. prow lepo je bit doma.. in spet malo v stiku z vami...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:31:45
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pupa - kolikokrat na dan si mažeš trebuh,pa tvoj mali bo celi namaziljen prišel ven? me moj zmer slika ko se glih spedenam sej ni nič narobe s tem, da si spedenan.. tebi se vsaj da.. meni je blo to mazanje ena takaaa mukaaaa drugače pa leep lep buši hehe hvala drugač pa se namažem 1x na dan in sicer zvečer z karitejevim maslom, nism pridelala nobene stije, moram prav potrkat srečka! js sm sicer šla še dobro skozi no... samo po bokih in po riti jih mam par. Trebuh je pa ostal nedotaknjen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:32:17
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, a veš, da si zdej prva na seznamu za jutri še nimamo prostovoljke jaz sem takoj zaaaaaaaaaaa! sam sem vidla,da me mislita pustit,da bom zadnja šašavka jooojjjj... se spomnem ko sm bla js še 2 tedna nazaj taka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:32:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, a veš, da si zdej prva na seznamu za jutri še nimamo prostovoljke jaz sem takoj zaaaaaaaaaaa! sam sem vidla,da me mislita pustit,da bom zadnja šašavka jooojjjj... se spomnem ko sm bla js še 2 tedna nazaj taka mene pše vse čaka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:33:28
|
|
|
|
spps
|
jasna kolk ti je še ostalo viška kg?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:33:37
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, a veš, da si zdej prva na seznamu za jutri še nimamo prostovoljke jaz sem takoj zaaaaaaaaaaa! sam sem vidla,da me mislita pustit,da bom zadnja šašavka jooojjjj... se spomnem ko sm bla js še 2 tedna nazaj taka mene pše vse čaka ehhh.. če sm js preživela 13urni porod, boš pa ja tudi ti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:34:37
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jasna kolk ti je še ostalo viška kg? 10 sm jih zgubila takoj... tako da mislim, da še ene 9 alpa 10 jih še kar vztraja ma ni panike... itak sm jih mela prej premalo tako da zdej sm lih prav
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:36:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, a veš, da si zdej prva na seznamu za jutri še nimamo prostovoljke jaz sem takoj zaaaaaaaaaaa! sam sem vidla,da me mislita pustit,da bom zadnja šašavka jooojjjj... se spomnem ko sm bla js še 2 tedna nazaj taka mene pše vse čaka ehhh.. če sm js preživela 13urni porod, boš pa ja tudi ti ma mene poroda ni strah,na živce mi gre čakaaaaaaaaaaanjeeeeeeee
< Sporočilo je popravil spps -- 4.3.2009 16:38:07 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:38:28
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, a veš, da si zdej prva na seznamu za jutri še nimamo prostovoljke jaz sem takoj zaaaaaaaaaaa! sam sem vidla,da me mislita pustit,da bom zadnja šašavka jooojjjj... se spomnem ko sm bla js še 2 tedna nazaj taka mene pše vse čaka ehhh.. če sm js preživela 13urni porod, boš pa ja tudi ti ma mene poroda ni strah,na žive mi gre čakaaaaaaaaaaanjeeeeeeee A ustanavljaš klub naj me boli sam čakat ne me pustit, ponosno se ti javlja še en član
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:39:29
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jasna kolk ti je še ostalo viška kg? 10 sm jih zgubila takoj... tako da mislim, da še ene 9 alpa 10 jih še kar vztraja ma ni panike... itak sm jih mela prej premalo tako da zdej sm lih prav srečnica potem ne bo hujšanja...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:40:06
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma mene poroda ni strah,na žive mi gre čakaaaaaaaaaaanjeeeeeeee A ustanavljaš klub naj me boli sam čakat ne me pustit, ponosno se ti javlja še en član kako vam ne zavidam ej... ma js nism bla nič boljša 2 tedna nazaj... sitna ko driska
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:40:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, a veš, da si zdej prva na seznamu za jutri še nimamo prostovoljke jaz sem takoj zaaaaaaaaaaa! sam sem vidla,da me mislita pustit,da bom zadnja šašavka jooojjjj... se spomnem ko sm bla js še 2 tedna nazaj taka mene pše vse čaka ehhh.. če sm js preživela 13urni porod, boš pa ja tudi ti ma mene poroda ni strah,na žive mi gre čakaaaaaaaaaaanjeeeeeeee A ustanavljaš klub naj me boli sam čakat ne me pustit, ponosno se ti javlja še en član mam visok prag bolečine,tk da kr naj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:43:09
|
|
|
|
trinity22
|
iskrene čestitke jualm in njeni Karolini pa preostalim članom tudi spps sedaj pa si ti res že prva na seznamu ... sej bo imaš še 2 dni, do takrat se lahko še marsikaj zgodi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:45:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 iskrene čestitke jualm in njeni Karolini pa preostalim članom tudi spps sedaj pa si ti res že prva na seznamu ... sej bo imaš še 2 dni, do takrat se lahko še marsikaj zgodi še jih bo verjetno kar nekaj pred mano
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:46:21
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma mene poroda ni strah,na žive mi gre čakaaaaaaaaaaanjeeeeeeee A ustanavljaš klub naj me boli sam čakat ne me pustit, ponosno se ti javlja še en član kako vam ne zavidam ej... ma js nism bla nič boljša 2 tedna nazaj... sitna ko driska Ne razumet narobe, jaz še en teden ni panike potrpim, sam tak ko ene februarčice, ko so že 2 tedna bile ćez rok, tisto pa no koliko sem vidla in slišala napsihira
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:48:17
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 iskrene čestitke jualm in njeni Karolini pa preostalim članom tudi spps sedaj pa si ti res že prva na seznamu ... sej bo imaš še 2 dni, do takrat se lahko še marsikaj zgodi še jih bo verjetno kar nekaj pred mano Zakaj si tak prepričana???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 16:49:37
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pupa - kolikokrat na dan si mažeš trebuh,pa tvoj mali bo celi namaziljen prišel ven? me moj zmer slika ko se glih spedenam sej ni nič narobe s tem, da si spedenan.. tebi se vsaj da.. meni je blo to mazanje ena takaaa mukaaaa drugače pa leep lep buši hehe hvala drugač pa se namažem 1x na dan in sicer zvečer z karitejevim maslom, nism pridelala nobene stije, moram prav potrkat teb se buši tolk šajna,da ne rabte nobene ga ogledala pri hiši šparamo ja
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:01:00
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 iskrene čestitke jualm in njeni Karolini pa preostalim članom tudi spps sedaj pa si ti res že prva na seznamu ... sej bo imaš še 2 dni, do takrat se lahko še marsikaj zgodi še jih bo verjetno kar nekaj pred mano eh ne booooo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:07:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 iskrene čestitke jualm in njeni Karolini pa preostalim članom tudi spps sedaj pa si ti res že prva na seznamu ... sej bo imaš še 2 dni, do takrat se lahko še marsikaj zgodi še jih bo verjetno kar nekaj pred mano eh ne booooo se greš stavit?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:07:20
|
|
|
|
Steffi
|
pa saj niste normalne, koliko lahko načvekate v tako kratkem času. človek vas malo prebere, pa potem niti komentirat ne more, ker je že utrujen. pa saj za to pa dežuje zadnji čas nonstop.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:10:03
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 iskrene čestitke jualm in njeni Karolini pa preostalim članom tudi spps sedaj pa si ti res že prva na seznamu ... sej bo imaš še 2 dni, do takrat se lahko še marsikaj zgodi še jih bo verjetno kar nekaj pred mano eh ne booooo se greš stavit? spps a spustiš mene predse, sicer si deliva vrh seznama. ti imaš sicer stotinko prednosti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:10:58
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi pa saj niste normalne, koliko lahko načvekate v tako kratkem času. človek vas malo prebere, pa potem niti komentirat ne more, ker je že utrujen. pa saj za to pa dežuje zadnji čas nonstop. jp se čist strinjam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:11:25
|
|
|
|
trinity22
|
Steffi poglej, poglej, si prišla malo naokoli, ti si pa kar za sps na seznamu, že kakšni znakci
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:12:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 iskrene čestitke jualm in njeni Karolini pa preostalim članom tudi spps sedaj pa si ti res že prva na seznamu ... sej bo imaš še 2 dni, do takrat se lahko še marsikaj zgodi še jih bo verjetno kar nekaj pred mano eh ne booooo se greš stavit? spps a spustiš mene predse, sicer si deliva vrh seznama. ti imaš sicer stotinko prednosti po tickerju sodeč,bi že ti morala rodit nobene ne spustim mim jaz sem že pri prvi čakala čez rok,tk,da si lahk izkusite kak je to
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:15:50
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Steffi poglej, poglej, si prišla malo naokoli, ti si pa kar za sps na seznamu, že kakšni znakci kaj pa vem ,jaz že kak mesec čutim danes bo pa dan, pa se kar nič ne zgodi. tak da booo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?