Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:39:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega jst sm pa . ne pomaga ne kava, ne čokolada, nič! pol morm pa še za računalnikom delat! Saj bo ju3 kmalu za tabo, se boš lahko mal naspala. Sedaj ni druge, kot da se vdaš v usodo do 15h 16h!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:40:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega men tud ne, kr glodam te riževe vaflje Nejc mi je pravkar zaspal s flašo čaja, sicer sem zraven njega ležala, ampa nosla ga pa nisem. Čaka me še en kup perila za zlikat, pa kej pomit bi blo treba, sam ne gre brez RR. Nejc! perilo bo pa počakalo! sj mene tud čaka!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:53:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega men tud ne, kr glodam te riževe vaflje Nejc mi je pravkar zaspal s flašo čaja, sicer sem zraven njega ležala, ampa nosla ga pa nisem. Čaka me še en kup perila za zlikat, pa kej pomit bi blo treba, sam ne gre brez RR. Bravo Nejc Marsikaj bi bilo treba naredit, pa se meni tudi ne daaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:54:59
|
|
|
|
nia5
|
Joj Nia pa je zdaj neko knjigo mela v obdelavi, zdaj pa je cela plava po ustih , pa dol ne gre
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:00:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj Nia pa je zdaj neko knjigo mela v obdelavi, zdaj pa je cela plava po ustih , pa dol ne gre To je pa neka slaba kvaliteta, da gre tako barva dol. Mama pripravi se, veš kakšna bo iz vrtca domov hodila, pisana kot mavrica .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:01:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega men tud ne, kr glodam te riževe vaflje Nejc mi je pravkar zaspal s flašo čaja, sicer sem zraven njega ležala, ampa nosla ga pa nisem. Čaka me še en kup perila za zlikat, pa kej pomit bi blo treba, sam ne gre brez RR. Bravo Nejc Marsikaj bi bilo treba naredit, pa se meni tudi ne daaaaaaa Jaz imam polno dela, pa imam danes lenitis, pa se mi ne da. Raje tu na RR bluzim, ker Videk se celo malo igra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:02:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj Nia pa je zdaj neko knjigo mela v obdelavi, zdaj pa je cela plava po ustih , pa dol ne gre To je pa neka slaba kvaliteta, da gre tako barva dol. Mama pripravi se, veš kakšna bo iz vrtca domov hodila, pisana kot mavrica . Jaz sem se pri Nejcu pripravila,da bo hodil domov ves popacan,pa je kar v redu.Kdaj ima po prstkih od flomastra,pa če se kdaj s hrano popaca,ampak redko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:03:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega men tud ne, kr glodam te riževe vaflje Nejc mi je pravkar zaspal s flašo čaja, sicer sem zraven njega ležala, ampa nosla ga pa nisem. Čaka me še en kup perila za zlikat, pa kej pomit bi blo treba, sam ne gre brez RR. Bravo Nejc Marsikaj bi bilo treba naredit, pa se meni tudi ne daaaaaaa Jaz imam polno dela, pa imam danes lenitis, pa se mi ne da. Raje tu na RR bluzim, ker Videk se celo malo igra. Naša dva spita,pospravljeno imam,tako da tukaj visim,pa malo tv gledam. Sem zjutraj spila dve kavi,še sedaj držita,tako da ne morem iti spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:05:24
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj Nia pa je zdaj neko knjigo mela v obdelavi, zdaj pa je cela plava po ustih , pa dol ne gre To je pa neka slaba kvaliteta, da gre tako barva dol. Mama pripravi se, veš kakšna bo iz vrtca domov hodila, pisana kot mavrica . Jaz sem se pri Nejcu pripravila,da bo hodil domov ves popacan,pa je kar v redu.Kdaj ima po prstkih od flomastra,pa če se kdaj s hrano popaca,ampak redko. Včasih katere prstne barve ne gredo dol iz rokic, sploh kakšna modra in zelena. Pa vse mame, ki imajo malo mozga v glavi to razumejo, nekatere pa komplicirajo za vsako pikico. Grrrrr.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:06:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega men tud ne, kr glodam te riževe vaflje Nejc mi je pravkar zaspal s flašo čaja, sicer sem zraven njega ležala, ampa nosla ga pa nisem. Čaka me še en kup perila za zlikat, pa kej pomit bi blo treba, sam ne gre brez RR. Bravo Nejc Marsikaj bi bilo treba naredit, pa se meni tudi ne daaaaaaa Jaz imam polno dela, pa imam danes lenitis, pa se mi ne da. Raje tu na RR bluzim, ker Videk se celo malo igra. Naša dva spita,pospravljeno imam,tako da tukaj visim,pa malo tv gledam. Sem zjutraj spila dve kavi,še sedaj držita,tako da ne morem iti spat Jaz pa si bom sedaj drugo skuhala, potem pa boma šla malo ven, pa čeprav piha kot pri norcih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:06:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj Nia pa je zdaj neko knjigo mela v obdelavi, zdaj pa je cela plava po ustih , pa dol ne gre To je pa neka slaba kvaliteta, da gre tako barva dol. Mama pripravi se, veš kakšna bo iz vrtca domov hodila, pisana kot mavrica . Jaz sem se pri Nejcu pripravila,da bo hodil domov ves popacan,pa je kar v redu.Kdaj ima po prstkih od flomastra,pa če se kdaj s hrano popaca,ampak redko. Včasih katere prstne barve ne gredo dol iz rokic, sploh kakšna modra in zelena. Pa vse mame, ki imajo malo mozga v glavi to razumejo, nekatere pa komplicirajo za vsako pikico. Grrrrr. Tudi pri nas je tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:07:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tiste k mam od vas mejl: SS, Estrella*, nia5, jana81, Anitka,..pa ne vem še kera, poglejte si mejl k sm vam ga poslala: Kako nastanejo lepe ženske na Tajskem Sej bi sm gor kako prpopala, pa se bojim, da ne bo keri slabo. Groza Ufffffffff res groza
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:10:36
|
|
|
|
Anitka
|
Zgleda, da Galu ni za v laboratorij it, ker še kar spi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:13:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da Galu ni za v laboratorij it, ker še kar spi Nejc je tud zaspal 12.2o in upam da bo potgnu kot včeri 3 ure, dans ga ne bom budila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:14:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da Galu ni za v laboratorij it, ker še kar spi On že ve, da ga bojo pikali, pa si misli, bom raje prespal, pa me mama ne bo peljala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:15:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da Galu ni za v laboratorij it, ker še kar spi be happy, naša je vstala po slabih 2h Sedaj se pa psihično pripravljam na futranje kosila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:15:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa si bom sedaj drugo skuhala, potem pa boma šla malo ven, pa čeprav piha kot pri norcih. Pri nas pa dežuje Zadnjič je bilo govora o dežni prevleki,da jo imajo v Muellerju.Ali je univerzalna in ali jo imajo v vseh M.? ker jaz jo v Kranju še nisem zasledila.Je pa res,da nisem bila pozorna na to,ker jo do sedaj nisem rabil,ker je bil v lupinci čisto skrit,sedaj jo pa rabim,drugače bo ves moker,če je treba iti ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:15:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega jst sm pa . ne pomaga ne kava, ne čokolada, nič! pol morm pa še za računalnikom delat! Saj bo ju3 kmalu za tabo, se boš lahko mal naspala. Sedaj ni druge, kot da se vdaš v usodo do 15h 16h! aaa ker je sreda?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:16:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa si bom sedaj drugo skuhala, potem pa boma šla malo ven, pa čeprav piha kot pri norcih. Pri nas pa dežuje Zadnjič je bilo govora o dežni prevleki,da jo imajo v Muellerju.Ali je univerzalna in ali jo imajo v vseh M.? ker jaz jo v Kranju še nisem zasledila.Je pa res,da nisem bila pozorna na to,ker jo do sedaj nisem rabil,ker je bil v lupinci čisto skrit,sedaj jo pa rabim,drugače bo ves moker,če je treba iti ven Jaz sem jo kupila v Rutarju(univerzalno) mislim, da je bila cca 10 eu, pa je nisem nič rabila Zgleda, da jo bom prodala z vozičkom, ki tudi ni bil najbolj v uporabi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:17:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da Galu ni za v laboratorij it, ker še kar spi Nejc je tud zaspal 12.2o in upam da bo potgnu kot včeri 3 ure, dans ga ne bom budila Našo sem včeraj zbudila po 3h, danes se je sama pred 2h. Mislim, da danes ni dan za drnjohanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:18:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da Galu ni za v laboratorij it, ker še kar spi Nejc je tud zaspal 12.2o in upam da bo potgnu kot včeri 3 ure, dans ga ne bom budila Nejči panči, panči še pridno naprej IZVIRNO SPOROČILO: hijenca On že ve, da ga bojo pikali, pa si misli, bom raje prespal, pa me mama ne bo peljala. Zgleda, da res , ampak mami bo grda in ga bo vseeno peljala. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* be happy, naša je vstala po slabih 2h Sedaj se pa psihično pripravljam na futranje kosila Upam, da bo čim manj stresno. Midva se zadnje čase tudi boriva za vsako hudičevo žličko. Dopoldne mu sadni obrok še gre nato pa so muuuuuuuuukeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:19:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Našo sem včeraj zbudila po 3h, danes se je sama pred 2h. Mislim, da danes ni dan za drnjohanje Pri nas pa je prav danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:20:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa si bom sedaj drugo skuhala, potem pa boma šla malo ven, pa čeprav piha kot pri norcih. Pri nas pa dežuje Zadnjič je bilo govora o dežni prevleki,da jo imajo v Muellerju.Ali je univerzalna in ali jo imajo v vseh M.? ker jaz jo v Kranju še nisem zasledila.Je pa res,da nisem bila pozorna na to,ker jo do sedaj nisem rabil,ker je bil v lupinci čisto skrit,sedaj jo pa rabim,drugače bo ves moker,če je treba iti ven Jaz sem kupila v Muellerju že lani enkrat. Stala menda 4 €, je pa univerzalna. Je pa vedno nimajo oz. takoj jih prodajo, ko jih dobijo, ker je res tako smešno poceni. Sem pa jaz v Rutarju kupila mrežo proti mrčesom (za na voziček), pa se mi je moj tako smejal, kaj bom s tem, potem pa ko sem gor naštimala, pa je Videk lepo v miru zunaj spal, je pa hvalil okrog kaj vse mi mamo .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:21:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa si bom sedaj drugo skuhala, potem pa boma šla malo ven, pa čeprav piha kot pri norcih. Pri nas pa dežuje Zadnjič je bilo govora o dežni prevleki,da jo imajo v Muellerju.Ali je univerzalna in ali jo imajo v vseh M.? ker jaz jo v Kranju še nisem zasledila.Je pa res,da nisem bila pozorna na to,ker jo do sedaj nisem rabil,ker je bil v lupinci čisto skrit,sedaj jo pa rabim,drugače bo ves moker,če je treba iti ven Jaz sem jo kupila v Rutarju(univerzalno) mislim, da je bila cca 10 eu, pa je nisem nič rabila Zgleda, da jo bom prodala z vozičkom, ki tudi ni bil najbolj v uporabi Jaz sem dala v oglas voziček za ful ugodno ceno,pa vsi samo sprašuje,pa ne vem,kaj bi radi za 30 eur Ravnokar sem dobila en mail.No,ta je iz Lj.včeraj se je ena zanimala iz Velenja in pravi,če bo kaj v naš konec hodila,da ga bo kupila.rada bi se znebila takih stvari,ki jih ne rabim več,ker mi samo gužno delajo.ta voziček je sedaj za doma vozit,novi je pa v avtu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 13:21:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da Galu ni za v laboratorij it, ker še kar spi Nejc je tud zaspal 12.2o in upam da bo potgnu kot včeri 3 ure, dans ga ne bom budila Nejči panči, panči še pridno naprej IZVIRNO SPOROČILO: hijenca On že ve, da ga bojo pikali, pa si misli, bom raje prespal, pa me mama ne bo peljala. Zgleda, da res , ampak mami bo grda in ga bo vseeno peljala. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* be happy, naša je vstala po slabih 2h Sedaj se pa psihično pripravljam na futranje kosila Upam, da bo čim manj stresno. Midva se zadnje čase tudi boriva za vsako hudičevo žličko. Dopoldne mu sadni obrok še gre nato pa so muuuuuuuuukeeeeeeeee Ti ti ti mama. Potem ga boš pa tolažla, ko ga bodo pikali. Sama pa ga boš tja peljala.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?