Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:03:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je zmazal veliko porcijo špinače s krompirjem in sedaj sedi v stolčku in tako hudo mamo gleda, nekaj se mu po glavi mota. za pridnega jedca Naša še kar goni svojo "piščančjo dieto" Je pa siten 100 na uro. Pa je uro pa pol spal, sedaj se je napokal, plenico ima svežo, pa žnerga. Maja je spala manj kot uro in je bila sitna ko . Sem jo dala v posteljico, tam pa se pogovarja s stenami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:04:57
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:05:29
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz se moram ta teden v Lenart spravit, pa vlogo za september dat. Če mi pa tako tja hodit. A je res, da lahko daš samo eno vlogo v eni občini????
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:05:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je zmazal veliko porcijo špinače s krompirjem in sedaj sedi v stolčku in tako hudo mamo gleda, nekaj se mu po glavi mota. za pridnega jedca Naša še kar goni svojo "piščančjo dieto" Je pa siten 100 na uro. Pa je uro pa pol spal, sedaj se je napokal, plenico ima svežo, pa žnerga. Maja je spala manj kot uro in je bila sitna ko . Sem jo dala v posteljico, tam pa se pogovarja s stenami. Če se pogovarja ni panike, samo da se ne dere
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:06:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz se moram ta teden v Lenart spravit, pa vlogo za september dat. Če mi pa tako tja hodit. A je res, da lahko daš samo eno vlogo v eni občini???? ne vem, prej ni bilo tega, razen, če ni kakih novih pravil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:07:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega Za Vida sem skuhala, za sebe pa še ne vem, če bom sploh kaj kuhala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:07:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega jst sm pa . ne pomaga ne kava, ne čokolada, nič! pol morm pa še za računalnikom delat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:08:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sploh ni prostora v vrtcu, pa čakalna lista?? Pa probaj v keri drugi vrtec poklicat. Na čakalno listo lahko pridem ko bo redni vpis. Sem klicala v več vrtcev. Upam, da bodo našega povečali pred jesenjo. Jst sm dala pr nas takoj prošnjo k se je Vid rodil v vrtec, pa nism dobila. Pa še novga bojo odprli pa je vse zasedeno, barabe. jst sm dala lani julija vlogo in bi verjetno letos aprila dobla, ker so odprli še en oddelek zraven. Jst sm dala 14 dni po rojstvu, pa tud tuki se bo odprl še en oddelek pa je VSE zasedeno, obup. Tko, da čakamo. Da bi ga peljala v vrtec tam k sm jst doma ( pa še napoti v službo je) pa moj ne pusti. Prav, da ga najprej bom mogla tam uvajat pol pa še enkrat tuki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:09:49
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega Za Vida sem skuhala, za sebe pa še ne vem, če bom sploh kaj kuhala. jst si bom kr štruklje skuhala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:13:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sploh ni prostora v vrtcu, pa čakalna lista?? Pa probaj v keri drugi vrtec poklicat. Na čakalno listo lahko pridem ko bo redni vpis. Sem klicala v več vrtcev. Upam, da bodo našega povečali pred jesenjo. Jst sm dala pr nas takoj prošnjo k se je Vid rodil v vrtec, pa nism dobila. Pa še novga bojo odprli pa je vse zasedeno, barabe. jst sm dala lani julija vlogo in bi verjetno letos aprila dobla, ker so odprli še en oddelek zraven. Jst sm dala 14 dni po rojstvu, pa tud tuki se bo odprl še en oddelek pa je VSE zasedeno, obup. Tko, da čakamo. Da bi ga peljala v vrtec tam k sm jst doma ( pa še napoti v službo je) pa moj ne pusti. Prav, da ga najprej bom mogla tam uvajat pol pa še enkrat tuki. Jaz bi ga že tepla. Dedi. Saj moj ima tudi prebliske, da ga ne bi dala tu, kjer smo sedaj doma, ampak v Lenart, kamor se bomo "mogoče" letos preselili. Vpisala ga bom v oba, pa bom vidla kje bom dobila, tja bo šel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:15:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz se moram ta teden v Lenart spravit, pa vlogo za september dat. Če mi pa tako tja hodit. A je res, da lahko daš samo eno vlogo v eni občini???? ja Izberi vrtec, ki ima več enot, pa boš dobila mesto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:19:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 to pa je prijateljstvo Kak lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:19:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega jst sm pa . ne pomaga ne kava, ne čokolada, nič! pol morm pa še za računalnikom delat! Saj bo ju3 kmalu za tabo, se boš lahko mal naspala. Sedaj ni druge, kot da se vdaš v usodo do 15h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:20:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega Za Vida sem skuhala, za sebe pa še ne vem, če bom sploh kaj kuhala. Ne preskakuj obrokov!!!S tem nič ne narediš, samo slabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:20:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Kdo bo plačal rundo: Sveta nebesa
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:20:56
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz se moram ta teden v Lenart spravit, pa vlogo za september dat. Če mi pa tako tja hodit. A je res, da lahko daš samo eno vlogo v eni občini???? ja Izberi vrtec, ki ima več enot, pa boš dobila mesto. Jaz bi ga rada tu v naš vrtec dala, ker je blizu šole, moja mama pa dela v šoli in bi ga lahko kdaj sabo vzela. Ker drugače mi nihče ne more po njega hodit, ker mama nima izpita za avto. Drugače spada ta vrtec pod Vrtec Borisa Pečeta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:22:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 to pa je prijateljstvo Kak lepo Res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:23:44
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega Za Vida sem skuhala, za sebe pa še ne vem, če bom sploh kaj kuhala. Ne preskakuj obrokov!!!S tem nič ne narediš, samo slabo Bom počakala mamo, pa boma skupaj nekaj jedle. Jaz namreč nimam rada špinače in jo zato kuham samo za Vida. Sem pa danes pojedla enega čokoladnega božička, ker se mi je sladko zluštalo. Sem torej že skoraj izkoristila bonus, za vnos kalorij
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:24:19
|
|
|
|
nia5
|
Srčekgirll bljak kak mail
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:25:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega men tud ne, kr glodam te riževe vaflje Nejc mi je pravkar zaspal s flašo čaja, sicer sem zraven njega ležala, ampa nosla ga pa nisem. Čaka me še en kup perila za zlikat, pa kej pomit bi blo treba, sam ne gre brez RR.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:25:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa moram it kuhat, pa mi ni do tega jst sm pa . ne pomaga ne kava, ne čokolada, nič! pol morm pa še za računalnikom delat! me je kr groza ko bom na šihtu in po 10 ur za compom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:25:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz se moram ta teden v Lenart spravit, pa vlogo za september dat. Če mi pa tako tja hodit. A je res, da lahko daš samo eno vlogo v eni občini???? ja Izberi vrtec, ki ima več enot, pa boš dobila mesto. Jaz bi ga rada tu v naš vrtec dala, ker je blizu šole, moja mama pa dela v šoli in bi ga lahko kdaj sabo vzela. Ker drugače mi nihče ne more po njega hodit, ker mama nima izpita za avto. Drugače spada ta vrtec pod Vrtec Borisa Pečeta. Ne poznam. Če ima več enot, potem boš v eni dobila vrtec. Saj v vrtec vzamejo celo kakega otroka več, če je možno. Pri nas je tako, da je kao 18 otrok v skupini, ampak letos jih je bilo 19. Jaz sem Jako dala v jasli na Tabor v vrtec, ki ima 3 enote in sem dobila v tisti enoti, ki sem hotela brez problema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:27:24
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz se moram ta teden v Lenart spravit, pa vlogo za september dat. Če mi pa tako tja hodit. A je res, da lahko daš samo eno vlogo v eni občini???? ja Izberi vrtec, ki ima več enot, pa boš dobila mesto. Jaz bi ga rada tu v naš vrtec dala, ker je blizu šole, moja mama pa dela v šoli in bi ga lahko kdaj sabo vzela. Ker drugače mi nihče ne more po njega hodit, ker mama nima izpita za avto. Drugače spada ta vrtec pod Vrtec Borisa Pečeta. Ne poznam. Če ima več enot, potem boš v eni dobila vrtec. Saj v vrtec vzamejo celo kakega otroka več, če je možno. Pri nas je tako, da je kao 18 otrok v skupini, ampak letos jih je bilo 19. Jaz sem Jako dala v jasli na Tabor v vrtec, ki ima 3 enote in sem dobila v tisti enoti, ki sem hotela brez problema. A si ga v Župančiča dala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:29:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz se moram ta teden v Lenart spravit, pa vlogo za september dat. Če mi pa tako tja hodit. A je res, da lahko daš samo eno vlogo v eni občini???? ja Izberi vrtec, ki ima več enot, pa boš dobila mesto. Jaz bi ga rada tu v naš vrtec dala, ker je blizu šole, moja mama pa dela v šoli in bi ga lahko kdaj sabo vzela. Ker drugače mi nihče ne more po njega hodit, ker mama nima izpita za avto. Drugače spada ta vrtec pod Vrtec Borisa Pečeta. Ne poznam. Če ima več enot, potem boš v eni dobila vrtec. Saj v vrtec vzamejo celo kakega otroka več, če je možno. Pri nas je tako, da je kao 18 otrok v skupini, ampak letos jih je bilo 19. Jaz sem Jako dala v jasli na Tabor v vrtec, ki ima 3 enote in sem dobila v tisti enoti, ki sem hotela brez problema. A si ga v Župančiča dala? Jadvigo Golež. Tale tvoj vrtec ima 4 enote. Tako da po moje ni panike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 12:31:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz se moram ta teden v Lenart spravit, pa vlogo za september dat. Če mi pa tako tja hodit. A je res, da lahko daš samo eno vlogo v eni občini???? ja Izberi vrtec, ki ima več enot, pa boš dobila mesto. Jaz bi ga rada tu v naš vrtec dala, ker je blizu šole, moja mama pa dela v šoli in bi ga lahko kdaj sabo vzela. Ker drugače mi nihče ne more po njega hodit, ker mama nima izpita za avto. Drugače spada ta vrtec pod Vrtec Borisa Pečeta. Ne poznam. Če ima več enot, potem boš v eni dobila vrtec. Saj v vrtec vzamejo celo kakega otroka več, če je možno. Pri nas je tako, da je kao 18 otrok v skupini, ampak letos jih je bilo 19. Jaz sem Jako dala v jasli na Tabor v vrtec, ki ima 3 enote in sem dobila v tisti enoti, ki sem hotela brez problema. A si ga v Župančiča dala? Jadvigo Golež. Tale tvoj vrtec ima 4 enote. Tako da po moje ni panike. Sem mislila, da je bil v Župančiču, jaz sem delala pred dvema letoma tam.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?