Zofy
|
Lona76, kaj pa je bilo s Tajo, ad ji je srček 3 min zastal? Joj, mi je kar hudo ratalo, ko sem to prebrala. Zgleda, da sem to spregledala, prvi mesec po porodu sem bila namreč bolj depresivna in nisem bila nič na RRju . Joj, vejamem, da ti je hudo . Jaz sem pa danes 1. pustila pri varuški in mi je tudi meni takooo hudo. Me je spreletelo, da samo še jutri greva tako za celi dan na sprehod oz. 2x na dan, pol pa nič več!!!! V petek spet uvajanje, naslednji teden sem ponedeljek in torek v Izoli in pol uvajanje s polno paro . Julija je bila pridna pri varuški, tam je pomalicala, po 1 uri in pol pa me je poklicala, da pridem ponjo, ker bo zaspana. Ma kako me je bila vesela, ko me je vidla . Roke u luft, pa skakanje po kolenih pa smejanje in pol je prišla do mene in me tako objela in dala glavico na moja stegna. Sem bila tako ganjena. Joj, res mi je hudo. Ko rata najlepše moraš it v službo, Zdaj, ko je vsak dan več dvostranske komunikacije, ko z otrokom resnično uživaš, komuniciraš, ga je treba zapustit in it v službo. Večino časa bomo od sedaj naprej preživeli ločeni . Ta svet ni pravičen! Dobro, dovolj, ne bom več jokala tu gor in morila vzdušje. Aja, pa tudi z odstavljanjem ni nič, danes je spet pila oz. se crkljala. Nisem mogla drugače, ker je ful jokala. Tudi njo matrajo zobeki. Pred 10 dnevi je imela 3, danes jih ima 5 ali 6 (ne morem natančno pogledat, ker ne pusti), en pa ji še ven leze. Revica. In ja, tudi jaz grem na službeno pot 25. in 26. marca, 23. pa začnem delat. Upam, da bo Julija dobro prenesla mojo odsotnost . Terida, bravo za tako odstavljanje. Jaz se kar ne upam, ker v vrtcu pravijo, da naj ne bi odstavljal, ko gre otrok v vrtec ali varstvo, ker je to zanjga preveč sprememb. Da lahko prenese le 1 spremembo naenkrat. Enako so svetovali pri ločitvah . So rekle, da če se ločujete, počakajte še malo, da se otrok navadi na vrtec in na 1 spremembo . Ampak Erika očitno nima težav Dobro, dovolj zaenkrat. Upam, da se nam kaj javi Dinki, da poroča kako je bilo v bolnišnici in kako je s Titkom sedaj.