|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
4.3.2009 9:49:10   
mumu
DINKI IN TIT KONČNO PRIHAJATA DOMOV user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 526
4.3.2009 10:37:19   
Vilma
Sta pa bila dolgo v bolnici ane? Meni se zdi, da cel teden al se motim?
Skratka Dinki in Tit welcome back. Se mi zdi, da smo marčevke kar malo zamrle, ko te ni. Si ena rdeča nit tele teme, vse te poznamo, sploh pa tvojega dečka s tako posebnim imenom. user posted image  Jaz včasih kakšne punce še zamešam, sploh tiste, ki jih nisem vidla, verjamem da se vam dogaja podobno. Ma Dinki pa ne moreš zamenjat za nobeno tudi če jo nikoli nisi videl, je tako posebna! user posted image
Moja Julija je to noč spet zakuhala. Sicer "samo" na 39 pa vseeno. Danes je točno en teden odkar se je začela vročina. Mala je bleda kot krpa, shujšana, slabo je in pije. Hvala bogu za zizo. Če bo imela to noč spet vročino, greva jutri nazaj k pediatrinji. Naj jo še enkrat pogleda, da se ni kaj novega nalimalo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 527
4.3.2009 11:15:17   
jagoga
ZDRAVO
Dinki in Tit, ja končno doma, SUPER, samo da je zdrav.
Vilma, en kup user posted image user posted image user posted image za Julijo in enuser posted image za tebe.

TAJA in MAŠA čestitam za 1. leto, veliko zdravja vama želim in

TAJA čestitke pa za zadnjo obmesečnico

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.3.2009 11:34:19   
Lona76
Dober dan!

Kako lepa novica. Super da sta Dinki in Tit doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hvala vsem za čestitke. Danes je zame en tak čustven dan. Že cel dan jokam, začela sem pa že včeraj ko sem podoživljala ves strah ob novici da nekaj z otročičkom ni v redu. Danes verjetno jokam od same sreče da se je vse tako rapletlo kot se je. Da je Taja ok. Da ji srček trenutno ne nagaja, predvsem pa da je z nami, glede na to, da so jo pred 1 letom za 3 minute zgubili. Ja solze sreče nočejo in nočejo nehat tečt, škratek me pa gleda kaj je narobe z mano user posted image .

Ma pa tudi ona vročino. Sicer samo 37,4. Sumim zobke, ker je imela prejšnjo soboto tudi tako temp. pa je čez 3 dni dobila zobek.

Vilma user posted image user posted image user posted image user posted image  da se Julija čimprej pozdravi. Me pa zanima tale adeno viroza. A Julija tudi kaj driska? Ker ko je imel Tilen adeno je driskal in šel v bolnico na infuzijo?

Terida upam, da bo Erika kar v redu prenesla da te ne bo, ko boš na službeni poti. Prav tako je bilo pri moji svakinji. Je morala it tudi takoj ko je prišla v službo na službeno pot in sta se moj brat in ta mala kar v redu poštimala. In vsako službeno pot sta se zrihtala in mala ni imela izpadov joka. Držim pesti da bo pri vas isto.

Pa še eni Taji vse najboljše za obmesečnico. Bodi zdrava, vesela pa malček nagajiva.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 529
4.3.2009 11:42:51   
Lona76
Maša vse najboljše za 1. rojstni dan. Bodi zdrava, vesela, razigrana.

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 530
4.3.2009 12:17:16   
Zofy
Joj, kako lepo, da je Titek spet doma user posted image user posted image user posted image

Taja, tebi pa z Julijo želiva vse naj naj, in da bo zobek čimprej ven pokukal in ti nehal nagajati
user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 531
4.3.2009 12:21:06   
Joži79
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

In še to...skoraj sem fasala mastitis, v nedeljo sem imela 39 vročine, bolelo me je kot hudič. Ne vem kaj sva štrikala ponoči, po moje se nisva nič podojila na desno stran. Pojma nimam, delava vse avtomatsko v spanju in verjetno ga nisem dala nič na to stran. user posted image user posted image  Ja sem smotana....

Nisi smotana... Mislim da se skor vsem to dogaja k dojijo. Pr men je blo najhuje na začetku (sva mela z eno dojko probleme) in sem na antibiotikih prstala. Meni so zelo pomagali vroči obkladki (z unim gelom).

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

zivjo,
jaz imam pa nov mobi za 1 euro in sem ful važna k zdej loh joba slikam

Ful dobre fotke

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Kakšen urnik imajo vaši otroci, ki hodijo v vrtec/varstvo?

Pri nas je tako: zajtrk ob 8:15-9:00, igra (nekateri tudi malenkost pospijo) in prigrizek(sadje), 11:30 kosilo, 12:00 spanje. Popoldan še ne vem čisto, ker še nisva bila tako dolgo. Ponavadi imajo popoldan še eno malico.

Praznovanje. Jaz sem imela v planu, da gremo nekam na kosilo tam še torto pojemo, vendar se je moj dragi odločil, da imamo varčevalne ukrepe. Tako je ostalo na tem, da sta bila v ponedeljek tast in tašča na obisku in je dobil od nje eno torto, čez vikend greva pa k našim, torto bom spekla pa jaz. Torta bo seveda brez jajc. Najbrž bom naredila na njej psička iz čokolade. Bom poslikala če bo lepa.

IZVIRNO SPOROČILO: terida
Pa baje je še ena druga trgovina tu v Šiški, ki ima čeveljčke za ta male... Vse kar vem je, da jih ne bom kupovala preko interneta, ker bi rada, da jih poskusi.

Ja terida, v petek so otvorili novo Aro na Celovški (malo naprej od Stare cerkve v smeri iz centra). Imajo Superfitke. Sem gledala samo prek izložbe (še ni bilo odprto) pa se mi je zdela velika izbira.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 532
4.3.2009 12:22:32   
Joži79
Pa še to:

MAŠA IN TAJA VSE NAJBOLJŠE!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Dinki in Tit, da sta se tako hrabro držala.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 533
4.3.2009 12:24:54   
Zofy
Lona76, kaj pa je bilo s Tajo, ad ji je srček 3 min zastal? Joj, mi je kar hudo ratalo, ko sem to prebrala. Zgleda, da sem to spregledala, prvi mesec po porodu sem bila namreč bolj depresivna in nisem bila nič na RRjuuser posted image . Joj, vejamem, da ti je hudouser posted image .

Jaz sem pa danes 1. pustila pri varuški in mi je tudi meni takooo hudo. Me je spreletelo, da samo še jutri greva tako za celi dan na sprehod oz. 2x na dan, pol pa nič več!!!! V petek spet uvajanje, naslednji teden sem ponedeljek in torek v Izoli in pol uvajanje s polno parouser posted image user posted image user posted image . Julija je bila pridna pri varuški, tam je pomalicala, po 1 uri in pol pa me je poklicala, da pridem ponjo, ker bo zaspana. Ma kako me je bila vesela, ko me je vidlauser posted image user posted image user posted image . Roke u luft, pa skakanje po kolenih pa smejanje in pol je prišla do mene in me tako objela in dala glavico na moja stegna. Sem bila tako ganjena. Joj, res mi je hudo. Ko rata najlepše moraš it v službo, Zdaj, ko je vsak dan več dvostranske komunikacije, ko z otrokom resnično uživaš, komuniciraš, ga je treba zapustit in it v službo. Večino časa bomo od sedaj naprej preživeli ločeni user posted image user posted image user posted image . Ta svet ni pravičen!

Dobro, dovolj, ne bom več jokala tu gor in morila vzdušje.

Aja, pa tudi z odstavljanjem ni nič, danes je spet pila oz. se crkljala. Nisem mogla drugače, ker je ful jokala. Tudi njo matrajo zobeki. Pred 10 dnevi je imela 3, danes jih ima 5 ali 6 (ne morem natančno pogledat, ker ne pusti), en pa ji še ven leze. Revica. In ja, tudi jaz grem na službeno pot 25. in 26. marca, 23. pa začnem delat. Upam, da bo Julija dobro prenesla mojo odsotnostuser posted image .

Terida, bravo za tako odstavljanje. Jaz se kar ne upam, ker v vrtcu pravijo, da naj ne bi odstavljal, ko gre otrok v vrtec ali varstvo, ker je to zanjga preveč sprememb. Da lahko prenese le 1 spremembo naenkrat. Enako so svetovali pri ločitvahuser posted image . So rekle, da če se ločujete, počakajte še malo, da se otrok navadi na vrtec in na 1 spremembouser posted image . Ampak Erika očitno nima težavuser posted image

Dobro, dovolj zaenkrat. Upam, da se nam kaj javi Dinki, da poroča kako je bilo v bolnišnici in kako je s Titkom sedaj.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 534
4.3.2009 12:33:28   
Zofy
No, pokomentirala pa nisem še ničuser posted image
Špela100, moja prijateljica je fasala mastitis, ko je imela tamala 1 letouser posted image . Pa je samo še 1x na dan dojila, tako, da za mastitis ni nikoli prepoznouser posted image

Pomlad08, super fotke. Pa ful dobre slike dela ta tvoj mobi za 1€. kakšnega pa imaš?

Praznovanje: jaz bom povabila prijateljice s katerimi smo se družili med porodniško. Pa še eno mojo prijateljico, ki ima tudi punčko. Ostalih pa ne, ker imamo premalo placa. Že te bom najbrž povabila v 2 rundah. Pa najbrž bomo z babicami in nonoti praznovali, ko bomo pač šli v one konce.

Torta: torto bom spekla sama. No, spehla bom samo biskvit, pa še to samo 1 oblat, ker bom delala jogurtno torto (borovničevo). Pa če dobim tiste čokoladne črke, jo bom še s tem okrasila in to je to. Pa še pico bom spekla, da pogostim mamice, ker bojo prišle po službi na praznovanje.

Čeveljčki: Joži79, hvala za info. Sem prav vesela, da je še ena trgovina v Šiški. Mi imamo zaenkrat teniske od Cicibana, mislim pa kupit še ene kot balerinke, ker so bolj spomladanske. Za poleti pa kakšne sandalce kot so Teva.

A sem sedaj vse pokomentiralauser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 535
4.3.2009 13:09:16   
Ursi2
TAJA IN MAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA VAJJIN PRVI ČISTO TA PRAVI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bODITA ZDRAVI, VESELI, NASMEJANI, NAVIHANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 536
4.3.2009 13:12:10   
Ursi2
TAJA, VSE NAJBOLJŠE ZA ZADNJO OBMESEČNICO!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 537
4.3.2009 14:51:43   
mumu
Ojla mamice kje ste vse????????? Pa menda ja da niste že vse v službi user posted image user posted image , kako hitro se je obrnilo leto.

Naš razgrajač user posted image  zdele spi drugo rundo, jst sem si pa mal časa za vas vzela. Terida in Zofy user posted image , kako se mi smilte ka sem prebrala da morata na službeno pot, men bi se kar mal sfuzlalo, no ja če pa po drugi strani pomislem, bi pa končno imela malo časa zase (sam kaj ko je to službeno potovanje user posted image ) in bi tut moj user posted image  ugotoviu, da le ni tako enostavno cel dan bit s takim škratom.

Imam eno prašanje user posted image , a katera že prakticira, da svojega sončka odda za cel vikend starim staršem??? Jst nekako še nisem pripravljena na tak podvig.

Lona sej ni nč narobe če jokaš, pa sej to so solze sreče, da imaš tako pridno in zdravo hčerko. Važno je, da so pred enim letom tudi zdravniki verjeli vanjo, ja spomini pa ostanejo - za vedno. Zelo luštno hčerkico imaš, pa tortico je imela tut lepo (mislim, da je bila tut dobra, joj se mi kar sline cedijo ko pomislem na tortouser posted image user posted image )

Zofy user posted image user posted image user posted image  Juliji za uvajanje.

prebrala sem, da je spet nekaj bolančkov vsem pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa še kosilo skončat, da bomo pol lahko šli tortico naročit

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 538
4.3.2009 16:02:15   
Lona76
Dan.

S Tajo sva odspali 2 uri user posted image user posted image user posted image . Je pasalo v tako kislem vremenu. Jutri imam pa G, pa nimam Taje kam dat. Jo bom mogla kr s sabo vlečt. Sem hotla taščo ponucat, pa so jo danes klicali za operacijo tako da je šla v bolnico. Je čakala že peti teden. Je bila nervozna za pop.....

Zofy ko se je Taja rodila (porod so sprožili zaradi prehitrega bitja srca 250 utripov/min), so ji potem začeli dajati zdravila. Žal so ji dali preveliko dozo in se ji je ustavil srček. Ampak hvala bogu za tako sposobne zdravnike na EINT v Lj. Porodnišnici, da so jo nazaj oživeli. Sem jim hvaležna, ker so 5 dni zelo lepo skrbeli za njo. Zdravila pa so ji dajali tako kot je pisalo v knjigi, ne pa kot je v praksi in je prišlo do kardiološkega šoka.

Mumu hvala za lepe besede. Res so solze sreče. In cel dan jo že objemam.

Pa user posted image user posted image user posted image  ki se v teh dneh "ločujete" od svojih otročičkov. Nobeni ne zavidam te situacije. No jaz bom na tem junijauser posted image  in vem da mi bo hudo za znort, kljub temu, da jo bom do septembra zaupala tašči in pa mamici. Septembra gre pa v vrtec user posted image . Ja me stisne že ko samo pomislim. Kako je šele vam, ko gre že za res.

NČK javi kako je kaj v službi. In kako Anja v varstvu?

Tko zdej grem pa eno pokakano ritkico previt, kr ornk vonjave sekajo user posted image .

Pa še ostalim hvala za lepe želje user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 539
4.3.2009 17:22:14   
Vilma
Lona zastoj srca za tri minute? user posted image  Jaz se tudi tega ne spomnim, ti pa verjamem, da si jokala danes od sreče, še meni gre na jok. user posted image
Ja Julija ima tudi drisko. Pa vneto rit, pa imela je učke vnete, nos ful zamašen in noro kašlja. Drugače pa Lona če ne bi dojila, bi tudi Julija pristala na infuziji, sem prepričana. Je bleda, shujšana, s podočnjaki. Skratka tale bolezen jo je fajn zdelala. Upam upam, da to noč ne bo več vročine. Držte pesti! 

A veste, kaj sem si pa jaz danes privoščila? Dveurni šoping samo zase!user posted image  Prvič po treh letih sem si kupila nove cunje in niso trenirke! user posted image  Se mi tko fino zdi, da sem doma vse nase navlekla, Dominik pa je govoril: Mami lepa si. Ta je dobla bunda (by the way ni bunda, ampak jakna user posted image ). So mi kr solze na učke stopile od sreče, res. (tuki bi mogli met enga smajlija, ki joka od sreče in se sam tegauser posted image )

Drugače bo pa moj sine reper 100%. Dragi je skinil neke komade z neta, Dominik me že cel dan vleče za roko in govori: mami plidi plesat. In potem mu kažem reperske gibe (kokr se men sanja seveda user posted image ) in mali ponavlja, je prav nadarjen. user posted image  Bi mogla Trkaja poklicat, sem prepričana, da bi ga vzel v kak svoj video. user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 540
4.3.2009 17:24:40   
Vilma
Evo še ena luštna pesmica, ne morem si kaj, da tole ne bi delila z vami. user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=mZ4LBUDj87k&feature=related 

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 541
4.3.2009 18:54:10   
Lona76
Vilma revček Julija user posted image user posted image user posted image user posted image . HB da dojiš. Ja Tilen je bil takrat že 1,5 leta star, tako da se nisva dojila. Ampak je bil samo 2 noči v bolnici. Pa niti ne vem kok časa ta hudič traja. Upam, da ponoči ne bo spet zakuhala. Pa pesmica je tut lušnauser posted image

Ja porodno zgodbo in kaj se je dogajalo ne vem, če sem sploh razlagala. Ampak za nami je, Taja je v redu ampak stisne me velikokrat, sploh pa na današnji dan. Jokala pa sem tudi ko je Tilen praznoval 5. RD. Kok je že velik, pa ko je naš marčevček Luka praznoval 1. RD. Jst sem en Pero Cmero kot pravi Dinki.

Upam, da se nam Dinki kmalu javi in pove kako je Tit in seveda kako je ona.

Taja je mela zdejle 37,5 temp. Pa švica reva v glavo za znort. Pa mal me skrbi, ker pri Tilnu v vrtcu sta dva bruhala. Upam, da ni kakšnega hudiča prnesu. Bi rada vidla da so otročički končno malo zdravi, ker v nedeljo praznuje moja stara mama 80 let user posted image .

No zdej pa dost nakladanja.

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.3.2009 19:34:41   
tina50
Taja vse naj, naj za 1. svečko. želim ti ZDRAVJA, veselja,.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja vse naj, naj za 11 m, bodi zdrava, vesela,......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 543
4.3.2009 20:32:32   
lucalu
Taja iskrene čestitke za tvoj prvi čisto pravi rojstni dan!!! Veliko smeha, veselja, radosti, novih podvigov in predvsem ogromno zdravja ti želim!!! Pa seveda še ubogljive starše in bratca! user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 544
4.3.2009 20:34:13   
lucalu
Pa še Taja vse naj naj za tvojo zadnjo obmesečnico!!! Veliko zdravja, smeha in novih podvigov!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 545
4.3.2009 20:41:03   
lucalu
Pa vsekakor ne smem pozabiti... Jupiiii za Tita in Dinki!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 546
4.3.2009 21:17:38   
marita
Dinki kje si, vse že nestrpno čakamo, da se nam javiš!!!

Maks je imel danes posvetovalnico, njegove čisto frišne mere so: težek 10 kg in velik 78 cm. Cepljenje je junaško prestal in kasneje v avtu lepo zaspal.

Drugače je bla pa včerajšnja noč katastrofalna, skoz je neki cvilil in stokal in kasneje tulil, sploh nisem vedela kaj naj naredim, da mu bo bolje. Pa pravi pediatrinja, da ga zobek matra, štirka in da je ta ponavadi kr dost huda. No sam da vem pr čem sem, danes sem mu po njenem nasvetu dala zvečer Calpol in je lepo mirno zaspal.

Ja naši sončki en za drugim praznujejo prvi rojstni dan, nam mamicam pa se zdi kot, da smo šele včeraj rodile. No vsaj jaz imam zase tak občutek.user posted image

Je pa Maks danes naredil prvič 2 samostojna koraka in sem seveda vsa navdušena začela zraven cvilit, se je pa vstavil in štrbunknil na rit. Sem bla pa prov vesela, da sem bila zraven pri tem dogodku. Ker pri Emi nisem bila, je naredila prve korake, ko sem bila v službi in mi je tašča vsa ponosna povedala to novico, pa se spomnim, da sem bila kar žalostna, ker me ni bilo ob njej na tak trenutek. Zato sem pa danes občutila tak ponos pri Maksu. Ma kolk sem smešna, a ne.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.3.2009 21:52:29   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Taja tebi pa še zadnjič vse najboljše za obmesečnico.

user posted image

Hvala mumu, kar ne morem verjeti, da je to zadnja obmesečnica. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 548
4.3.2009 21:53:51   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

ZDRAVO
Dinki in Tit, ja končno doma, SUPER, samo da je zdrav.
Vilma, en kup user posted image user posted image user posted image za Julijo in enuser posted image za tebe.

TAJA in MAŠA čestitam za 1. leto, veliko zdravja vama želim in

TAJA čestitke pa za zadnjo obmesečnico

Jagoga, hvala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.3.2009 21:55:50   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

TAJA, VSE NAJBOLJŠE ZA ZADNJO OBMESEČNICO!!!!!!!!!!!!!

user posted image

Ursi2, hvala.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?