Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:45:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo Naš jih tudi obožuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:45:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Temenc smo se vglavnem znebili,saj sem mu včeraj dobesedno 2x vlila gor mandljevo olje in umila z Mustelo .Danes ponovi vajo za vsak slučaj!Pikice so pa tudi že bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:45:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo ojoj! HB imamo copate 2 štuka nižje pri vhodu!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:45:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika sem dobla ta rdečo in zdaj me boli še tisti mali košček križa, ki me prej ni pa šraufa me tak...sem mislila da bo po porodu bolje men samo KT pomagajo, prej sm mogla pa obvezno prva 2 dni nalgesin jemat! Kt, nikoli v življenju nisem jemala...zdaj sem jih hotla po taji, pa sem ravno one Yasminelle dobila, pa itak da jih ne jem , nalgesini pa tud vsaj prvi drugi dan, pa obvezno krči krči takoj jovo na novo po treh 4 urah zdaj pa ne upam vzet, ker že tak ta grozni olfen žrem Jaz imam te yasminelle, pa sedaj nimam več težav z njimi. Sem po tisti aferi KT spraševala za te, kako je z njimi, pa so me vsi tolažli, da se lahko pri vsakih KT kaj zakomplicira. Če mi je usojeno, tako ne morem nič pomagat. podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:46:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo ojoj! HB imamo copate 2 štuka nižje pri vhodu! Saj imate tudi kakšne na nogi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:47:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Temenc smo se vglavnem znebili,saj sem mu včeraj dobesedno 2x vlila gor mandljevo olje in umila z Mustelo .Danes ponovi vajo za vsak slučaj!Pikice so pa tudi že bolje Super
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:47:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo ojoj! HB imamo copate 2 štuka nižje pri vhodu! Saj imate tudi kakšne na nogi Naša jih tudi grize. Jaka pa jih ni. So si ful različni a vendar enaki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:48:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro. Jaz sem danes , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se . Grem malo nazaj prebrat. Izkoristi sonček, pri nas je dež in že šiba na V Midve sva imele srečo in sva prišle s sprehoda ravno ko je začelo rosit. Sva bili dobre pol ure zunaj. Ja klinc zdaj spi in če bo spala kot včeraj 2 uri, sončeka ne bo več
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:50:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro. Jaz sem danes , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se . Grem malo nazaj prebrat. Izkoristi sonček, pri nas je dež in že šiba na V Midve sva imele srečo in sva prišle s sprehoda ravno ko je začelo rosit. Sva bili dobre pol ure zunaj. Ja klinc zdaj spi in če bo spala kot včeraj 2 uri, sončeka ne bo več pri nas je že tako.Ko je spal,je bil sonček,sedaj se je pa stemnilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:50:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Lepo to. Vid je tud rad v stajci, sam men se tvoja bl dopade k moja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:50:45
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@...dr. Prosenc Ne poznam. In kaj je težil? Saj to je bil problem, ker ni nič težil, nič mi ni povedal...tišina. Še tisti dve besedi, kateri sem izprsila iz njega, nisem nič razumela. Malo čuden tip.. A je potem sploh kaj uporabnega povedal?? Zaenkrat še ne, bom videla v petek, če bo kaj iz njega. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Simpatična kuhinja Jaz sem prvotno hotela samo nišo, pa sem si potem premislila. Moja kuhinja je pa odločno prevelika Daj nehi, tvoja kuhinja je moja sanjska!!! In če že imaš plac, zakaj ne bi bila velika, a ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:50:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, našga gospodiča kok se je usedu v stajci, sam pomagat vstat je pa mami mogla pomagat: Mamicin obroč za v lase je zakon. A mi paše? kak se je naštimal! sam mi pa starejši deluje na teh slikcah! ja kam je pa dal nogice? pri nas v prenosni to ne gre V mes, je babica mal podložila ( kot vedno, sej ji povem sam ne zaleže ), da je više tko da včasih ko hodi okol mu noge v mes grejo pa igrače tud. K bo mal večji bomo pa umaknil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:50:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi ga je ratal posnet Kaj je faca mali na zadnjem posnetku je pa sploh cukr. Kje se kup ta poganjalec?
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 4.3.2009 11:03:27 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:51:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskat Malo smotano, pa vseeno, ta baby tv moraš naročit ne? Kje pa se to naroči, a to je ista fora kot za HBO...? siol mislim, da ma te programe, mi na T2 bi mogli pa vse plačat! A se da le ta program kako dobit, internet imam amis, telefon telekom in mi je tak ok, ta program pa bi res imela, pa čeprav plačam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:51:41
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo ojoj! HB imamo copate 2 štuka nižje pri vhodu! Saj imate tudi kakšne na nogi Naša jih tudi grize. Jaka pa jih ni. So si ful različni a vendar enaki. Naš za enkrat še samo svoje grize in liže, ker do drugih ne more, je namreč lenuh in se noče plazit. Zato so ostali copati za njega nedosegljivi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:52:03
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo Naš jih tudi obožuje Varja jih tudi obožuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:52:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Temenc smo se vglavnem znebili,saj sem mu včeraj dobesedno 2x vlila gor mandljevo olje in umila z Mustelo .Danes ponovi vajo za vsak slučaj!Pikice so pa tudi že bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:52:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo ojoj! HB imamo copate 2 štuka nižje pri vhodu! Saj imate tudi kakšne na nogi pa ji niso zanimivi! razen ko da svoje kužeke gor, jih boža, druga pa HB ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:54:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro. Jaz sem danes , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se . Grem malo nazaj prebrat. Izkoristi sonček, pri nas je dež in že šiba na V Midve sva imele srečo in sva prišle s sprehoda ravno ko je začelo rosit. Sva bili dobre pol ure zunaj. Ja klinc zdaj spi in če bo spala kot včeraj 2 uri, sončeka ne bo več jaz jo pa popokam v voziček ko je sitna in greve na sprehod in prvo rundo spi v vozičku. Se pa je danes prehitro zbudila in je sitna ko . Se mi bo še zmešalo, če ne bo nehala težit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:54:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi ga je ratal posnet men še kr nalaga! kje si pa poganjalca kupla? a ma zavore tudi? še kr nalaga ?, men ga takoj odpre.. dobil ga je za dedka mraza, ga imajo pa v BC, ampak nima zavor
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:54:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi ga je ratal posnet Je tudi ziheraš. , pa čisto mamin je ja odkar je telebnu, je ful na ziher, se noče kr tak spustit, prej se pa je, zato je pa padu .. o hvala...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:54:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pišuka, naš otrok ima fetiš na copate Iztakne nepospravljeno copato in jo začne lizat To počne zdaj že dober teden, punci pa ne znata copat pospravljat za sabo jst tud norim ko to dela, al pa odpira predale s čevlji in jih ven vleče, da lahko poliže... za bruhat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:55:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi ga je ratal posnet men še kr nalaga! kje si pa poganjalca kupla? a ma zavore tudi? Faca mala
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:55:43
|
|
|
|
jana81
|
jst pa Nejca poskušam navajat na ritem vrtca, zdej bo jedu kosilo ob 11.30 , ob 12h pa spat, če bo hotu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:56:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mi ga je ratal posnet men še kr nalaga! kje si pa poganjalca kupla? a ma zavore tudi? še kr nalaga ?, men ga takoj odpre.. dobil ga je za dedka mraza, ga imajo pa v BC, ampak nima zavor bom doma odprla, bo ziher laufalo!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?