|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
4.3.2009 10:06:36   
maja1488
Sem že nekaj časa nazaj predlagala, pa je blo prezgodaj...zdaj si bomo pa res kake telefonske izmenjale, da si javimo katera je rodila, da se da gor na forum ane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 876
4.3.2009 10:07:43   
Dudica1
COPKA saj bo kmalu bolje boš vsaj vedela za koga se zbujaš...user posted image
jaz pa ful spim ponoč in čez dan tud kadar se mal uležem me kar zmanjka...user posted image ...težko se namestim da mi je vredu ma ko zaspim me pa nč ne moti in upam da bo do konca tko ker bo pol drugač,no al pa ne...prvi je cele noči spal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 877
4.3.2009 10:08:50   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sem že nekaj časa nazaj predlagala, pa je blo prezgodaj...zdaj si bomo pa res kake telefonske izmenjale, da si javimo katera je rodila, da se da gor na forum ane?

se strinjam...samo kako bi to izvedle user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 878
4.3.2009 10:09:43   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Za mene že vem, da bo moj napisal. No, če ne bo preveč zmešan od sreče in bo pozabu. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 879
4.3.2009 10:10:19   
christiana21
Ojla majčice.

Vidim, da ste se pošteno zadebatirale o oblekicah in stvareh za naše user posted image .
Jaz sem nekaj stvari dobila; nekaj oblekic, zibelko, stajico, stol za hranjenje,...
Kupila sem pa nekaj pajackov, flaško, dudici in tisto, ko se duda pripne, da je user posted image  ne izgubi, aja pa posteljnino za zibelko. Saj nočem še kupovat dudk in tega, ampak ko vidim kaj lepega, se ne morem upret nakupu.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
4.3.2009 10:10:40   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Za mene že vem, da bo moj napisal. No, če ne bo preveč zmešan od sreče in bo pozabu. user posted image

Moj bo ziher pozabu user posted image

Lahko gor napišemo, al pa preko ZS-jev.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 881
4.3.2009 10:16:06   
lake
Al pa če se dobomo nekje na eni kavici user posted image , al pa tortici.

Oliva je omenjala masažo. Ni treba da majo mizo za nosečnice. Jst sm šla na masažo pred kakšnim mesecem, ker me tok križ boli, in sploh ni nobenih problemov, obrneš se na bok, pa te zmasira po hrbtu, nakar se obrneš še na drug bok. In vam povem da zelo pomaga. Pa maserka je rekla da tiste mize baje niso tok vredi, ker luknja za trebuh ni prilagodljiva, in če imaš prevelik trebuh te tišči, tko da kr pogumno na masažice.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 882
4.3.2009 10:16:36   
Dudica1
oh moj bo tud sigurno napisal,ker nas že zdaj dost prebira...user posted image ...lahko pa še vseeno prek zs-jevuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 883
4.3.2009 10:17:13   
lananai
Al pa če se katera javi, da bo pridna in bo zbirala na kup te informacije in jih sporočala sem gor in pod "rodili smo".

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 884
4.3.2009 10:17:34   
Anonimen
zakaj se sploh ubadate s tem, najlažja rešitev je taka, da eni daš svojo tel.št. preko z.s. in potem ko rodiš jo obvestiš o veselem dogotku in ta pol gor napiše!

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
4.3.2009 10:18:11   
Dudica1

Al pa če se katera javi, da bo pridna in bo zbirala na kup te informacije in jih sporočala sem gor in pod "rodili smo".

ja kakšna s pdp-jem konec maja...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 886
4.3.2009 10:18:21   
lananai

oh moj bo tud sigurno napisal,ker nas že zdaj dost prebira...user posted image ...lahko pa še vseeno prek zs-jevuser posted image

Moj nas je tudi redno bral... Zdej pa ne sledi več, ker preveč klepetamo. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 887
4.3.2009 10:19:39   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

zakaj se sploh ubadate s tem, najlažja rešitev je taka, da eni daš svojo tel.št. preko z.s. in potem ko rodiš jo obvestiš o veselem dogotku in ta pol gor napiše!

Najbolj enostavno bi bilo, če bi se ena javila, da bo ta oseba. Da bi vse vedle, komu moramo to sporočit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 888
4.3.2009 10:19:50   
Obelix
Uf, zadnja v maju sem pa jaz user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 889
4.3.2009 10:19:51   
Anonimen
ne vem no drugače, saj bomo same hiter doma pa se bomo javileuser posted image user posted image user posted image

ko bo prišlo do tega, se pomoje nobena ne bo imela čas ukvarjat še z javljanjemuser posted image user posted image user posted image al pauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
4.3.2009 10:20:41   
Dudica1

Najbolj enostavno bi bilo, če bi se ena javila, da bo ta oseba. Da bi vse vedle, komu moramo to sporočit.

jaz bi se komot ampak imam pdp 1-ga in bi blo to mal težko

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 891
4.3.2009 10:21:16   
Anonimen

ja samo kaj če bo glih le ta takrat v P. kot jazuser posted image pol pa ne bo mogla javituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
4.3.2009 10:21:48   
Dudica1

ne vem no drugače, saj bomo same hiter doma pa se bomo javileuser posted image user posted image user posted image

ko bo prišlo do tega, se pomoje nobena ne bo imela čas ukvarjat še z javljanjemuser posted image user posted image user posted image al pauser posted image

itak pošlješ al pa pokličeš domov pa kolegice pol lohk pa tud tle gor eni to sporočiš...no pač katera hoče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 893
4.3.2009 10:22:16   
Anonimen
lahko pa počakamo kera bo prva rodila in potem ona javlja ostaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
4.3.2009 10:23:20   
lananai
V skrajnem primeru se lahko javiš, ko prideš iz P... Ampak potem bomo ostale vse radovedne neki časa, ker se katera ne bo javljala par dni... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 895
4.3.2009 10:23:51   
Dudica1

lahko pa počakamo kera bo prva rodila in potem ona javlja ostaleuser posted image

ja kdo bo pa prvo javil...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
4.3.2009 10:24:27   
lananai

Ja, sej bo katera že sigurno rodila že sredi aprila. Aprilčice imajo že 3 dojenčke! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 897
4.3.2009 10:24:43   
Dudica1
mislim jaz sem takoj za user posted image ...samo povejte kateri pošljem telefonsko...?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 898
4.3.2009 10:24:50   
maja1488

A misliš, da nas bo takrat še marala? Odj***** nas bo na polni črti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.3.2009 10:28:44   
Anonimen

A misliš, da nas bo takrat še marala? Odj***** nas bo na polni črti user posted image

saj ne bo imela izbere!

no tista ki ima prve dni v maju rok se kar naj javi kera bo šla prva rodituser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?