Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:10:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Po včerajšnjem enournem večernem vreščanju se je noč izkazala za precej dobro Gregi se je potem zbudil le 3x. Sicer je vsakič dobre pol ure vreščal in sem ga nosila, ampak vmes je spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Se tudi jaz bistveno bolje počutim Sem že poštimala mularijo in stanovanje, dala prat, zdaj lahko kofetkam, imam 10 minut, potem bo perilo oprano in se samo ne zna obesit za spanje Perilo boš pa mogla malo zdresirat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:10:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči [IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa kaj je tako lepega v teh službah? tečni šefi, sexi sodelavci al kaj zaboga, da se vam tako mudi nazaj. jaz sem lahko cel life doma z mulci Jaz bi tudi bila takoj.Vzamem še kakšnega v varstvo,da vsaj en dohodek dobim.se tolažim s temda bodo tiste 4 urice hitro minile Ej, delati na 4 urce je idealna stvar Tako sem delala nekaj časa tudi sama in mi je bilo super. Ravno dovolj časa sem bila v službi, da sem efektivno in z veseljem delala cele 4 ure, potem sem bila pa po kosilu že doma in sem lepo prevzela veliko piko pri moji mami in imela ceeeelooooo popopldne z njo. Res, zame popolna varianta Pa še nekaj zaslužiš, imaš popestren dan,... Odlično! Jaz bi 6 ur delala, pa ne morem zaradi denarja. Naj gre v kur.... vse kar se okrog tega vrti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:10:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se tud zaganja, pa je dvojčica Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.je no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM ti ti lump , tolaži se, da mu ne bo več zanimivo 1x v prihodnosti
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:10:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro. Jaz sem danes , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se . Grem malo nazaj prebrat. Izkoristi sonček, pri nas je dež in že šiba na V
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:10:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Fant se zanima za filme, a je to kaj slabega Tako nekako zgleda Andraževa soba z dodanimi 50% kaosa, če pa Alja pride v njo je pa taka bomba, da se ven ne skoplješ Pri nas pa ni razmetana Jakova soba, če ne pride Maja noter.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:10:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Po včerajšnjem enournem večernem vreščanju se je noč izkazala za precej dobro Gregi se je potem zbudil le 3x. Sicer je vsakič dobre pol ure vreščal in sem ga nosila, ampak vmes je spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Se tudi jaz bistveno bolje počutim Sem že poštimala mularijo in stanovanje, dala prat, zdaj lahko kofetkam, imam 10 minut, potem bo perilo oprano in se samo ne zna obesit za Gregija
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:10:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A to čaka tudi mene? Ne razmetavajo vsi otroci.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:11:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro. Jaz sem danes , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se . Grem malo nazaj prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:12:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro. Jaz sem danes , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se . Grem malo nazaj prebrat. Izkoristi sonček, pri nas je dež in že šiba na V Midve sva imele srečo in sva prišle s sprehoda ravno ko je začelo rosit. Sva bili dobre pol ure zunaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:12:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskat Malo smotano, pa vseeno, ta baby tv moraš naročit ne? Kje pa se to naroči, a to je ista fora kot za HBO...?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:12:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, našga gospodiča kok se je usedu v stajci, sam pomagat vstat je pa mami mogla pomagat: Mamicin obroč za v lase je zakon. A mi paše? kak se je naštimal! sam mi pa starejši deluje na teh slikcah!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:12:56
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, našga gospodiča kok se je usedu v stajci, sam pomagat vstat je pa mami mogla pomagat: Mamicin obroč za v lase je zakon. A mi paše? Paše, paše, svetovna slika, pa še boljši mamin komentar na to sliko.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:13:03
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro. Jaz sem danes , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se . Grem malo nazaj prebrat.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:13:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Debata o poznih obiskih, .... Pri nama so včasih, pozni za Tajo,ampak jaz se sploh ne sekiram ...saj vejo kdaj hodi spat, če jo kdo želi videt in met še kaj od nje naj izvoli prej prit , če ne pa mu morva bit pač midva docvolj,...ob pol osmih je zadnja da jo pobašem, pod tuš, potem flaša, pomaha papa obiskom in spat...no problem... si tako lepo napisala . Se pa strinjam s tabo. Hvala, čim manj probam komplicirat, je pa res, da ji nikoli že od rojstva nisva ustvarjala popolnega mira , praznega stanovanja, teme...karkoli kar bi naj rabila za spanje...kako pač trenutno je v takem gre spat...no, galame totalne itak nimamo nikoli... pa mala sploh ne dela problemov, da bi hotla na primer ostat z babico, če je babi še tu ,al pa kaj...enostavno ve da mora jat...in pika.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:14:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se tud zaganja, pa je dvojčica Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.je no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM Nia pa se tako na knjige spravi, faca je
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:14:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, našga gospodiča kok se je usedu v stajci, sam pomagat vstat je pa mami mogla pomagat: Mamicin obroč za v lase je zakon. A mi paše? Že uničuje, še malo pa bo luknja nastala. Naš je prenosno posteljo razrezal pri 2 letih z olfa nožem. Jaz sem tako znorela, ker gospod ne pospravlja orodja za seboj in potem pride do takih izgredov. Sploh nočem pomislit kaj vse se bi lahko zgodilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:14:26
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči sem gledala reklamni letak na Muellerjevi spletni strani in imajo ta teden v akcji plenice in milumil 2.Tako da gremo popoldne malo zapravljat. katere plenice? muellerjeve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:14:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Gal...sej je fajn ko se navadijo bit noter, da lahk kej nardimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:15:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw a lahko še mene v roke vzameš ? jaz zdej še tehtnice nimam pa se ne morem tehtat , pa še mam in sem ful napihnjena in se mi zdi da imam trebuh kot v 5m nosečnosti lej jst že 6.teden krvavim, moj G. pa ne dela do pon...kil mam isto, trebuh pa kot v 5 mescu...znorela bom pa kaj je G. na dopustu? ne vem kje je, ni je že 10 dni... dons jo kao ena nadomešča, pa bom klicala popoldne. edina ne vem zakaj se mi to dogaja.. Jana tudi jaz spet malo krvavim in par dni ne, pa spet par dni... . Bom mogla tudi jaz svojo G poklicat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:15:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, našga gospodiča kok se je usedu v stajci, sam pomagat vstat je pa mami mogla pomagat: Mamicin obroč za v lase je zakon. A mi paše? kak se je naštimal! sam mi pa starejši deluje na teh slikcah! ja kam je pa dal nogice? pri nas v prenosni to ne gre
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:15:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spanje je ena srednja žalost .Po čelu ga srbi in po začetku glavice in ga moti.kaj mislite,da je to lahko od temenc,ki jih ima malo po glavi? Ko ga namažem z bepanthenom in fenistilom, je bolje.Ima nekaj pikic po čelu.Bomo videli,kaj bo danes,ker kakšnih bolezenskih znakov nima in ga ne bi brez veze vlekla k P,ker tam bo takoj kaj staknil.ga bom še s kamilicami umila.razen,če ga bo fejst matralo. Če ga srbi in ima pikice, je lahko alergična reakcija, zato kamilice niso najbolj primerne, ker so "alergene(cvetni prah). Fenistil mu pa kar daj. Hvala .Kaj pa Claritine sirup? Jedel včeraj ni nič novega,da bi lahko povzročilo pikice,kar sem mu dala kravje mleko v pire krompir,ampak to je že jedel,pa ni bilo nikoli reakcije. Mogoče je včeraj dobil alergijo na pozne obiske,ko je bilo treba že iti spat? Claritine do dopolnjenega 1. leta starosti ne smeš dajati.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:16:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, našga gospodiča kok se je usedu v stajci, sam pomagat vstat je pa mami mogla pomagat: Mamicin obroč za v lase je zakon. A mi paše?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:16:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Naš pa,odkar se plazi,noče več biti notri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:16:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notri Naš pa stajice ne mara, jo bomo kar lepo odpakirali nazaj k tašči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 10:16:57
|
|
|
|
jana81
|
evo mi ga je ratal posnet
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?