|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
4.3.2009 9:45:37   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tilen se je spravil na Nejca.ves čas caplja za njim,pa mu igračke jemljeuser posted image .Prej jih je Nejc Tilnu,sedaj,ko je pa Tilen mobilen,je pa obratnouser posted image .Očitno se bo znal postaviti zase.
Nekje sem brala,da se že sedaj postavijo zametki,katera roka bo prevladala.Smo opazovali Tilna in je bolj desničen.Nejc je pa očitno po meni in je levičen.Me je zadnjič vzgojiteljica v vrtcu vprašala,če ga lahko opozori,s katero roko naj piše in je.Pa sem ji rekla,da ga naj pusti,če dela z levo.Mene so tudi skoz opozarjali,da sem delala z desno,ko pa sem jo zlomila,sem pa lahko bila levična

Jaz sem tudi leva user posted image , taja pa kr obedve enako dobro obvlada zaenkrat. Moji mamici so rekli takrat, da mi morajo pustiti levo rokico, in mi jo je user posted image kljub temu, da so ji vsi pravli da je mucina user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
4.3.2009 9:51:20   
nia5
Dobro jutro.
Jaz sem danes user posted image user posted image user posted image , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure user posted image , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se user posted image . Grem malo nazaj prebrat.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
4.3.2009 9:54:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Videk se je odločil, da bo uničil to malo kuhinjo in se tako zaletava s hojico v element, da je joj. Bikec je pravi. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ponovno želi vzbuditi mojo pozornost, ker zopet nekaj smrdiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
4.3.2009 9:54:58   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ELLA (Taula)
VSE NABOLJŠE ZA 10 MESECEV!
user posted image

Tudi od naju z Nio user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
4.3.2009 9:55:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jaz sem pa sedaj brala tole debato in se ob nekaterih odgovorih prav iz srca nasmejala (npr. ob postu Jančike) http://www.ringaraja.net/forum/m_3880809/mpage_1/key_/tm.htm

user posted image user posted image Tista s fenom je bila sploh dobra

Ja ravno tisto sem mislilauser posted image user posted image

Ta Ronja ima pa res težaveuser posted image user posted image . Slabo je zorganizirana, pa cel dan ta malo po rokah nosi, ni čudno da ima jok in stok.user posted image user posted image user posted image

Bom kar podpisala. Tako malega dojenčka itak nimaš cel dan an rokah, ta drugo bi pa mogla malo v red spravit pa bi bilo. Glede uspavanja pa no comment. Sem jaz Jako tudi nosila, samo ne pri 20m.

Podpišem pod obeuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
4.3.2009 9:56:22   
Anitka

Ravnokar sem dobila pošto iz porodnišnice in je bila taka kuverta,da sem se že ustrašila,da je spet kaj narobe z brisom.So mi pa poslali anketo,kako je potekal poroduser posted image So pa tudi kljukci!

Ja to pa res. No še dobro, da gre samo za anketouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
4.3.2009 9:57:14   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Čer. Sm šele zdele pršla do računalnika,sm zmatrana na fertik tako, da bom kr počas šla spat.

Naše mere so pa 71 cm, 8680g pa OG 44 cm, kri smo dal, lulat pa še mormo. Sm ji rekla če mi lohk tm vrečko da k se itak zmer polula pa je rekla sestra, da se ne bouser posted image  Ma kolk so smotani, itak se je sam ne v vrečko k je una kokoš ni hotla datuser posted image .

Estrella hvala za čestitke Gaji na FB, tuki sploh nism šla za nazaj brat ampak sigurno so ble tud tuki tko, da hvala vsemuser posted image .

Men se pa izteče 13.5

user posted image user posted image user posted image  za mere

user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
4.3.2009 9:58:15   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Po včerajšnjem enournem večernem vreščanju se je noč izkazala za precej dobro user posted image  Gregi se je potem zbudil le 3x. Sicer je vsakič dobre pol ure vreščal in sem ga nosila, ampak vmes je spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal user posted image  Se tudi jaz bistveno bolje počutim user posted image

Lepo je brati takšne novičke in upam, da bo od zdaj naprej vsako noč malo boljeuser posted image

Sem že poštimala mularijo in stanovanje, dala prat, zdaj lahko kofetkam, imam 10 minut, potem bo perilo oprano in se samo ne zna obesit user posted image

Jaz tudi čakam, da mi stroj perilo opere. Obesiti pa se tudi moje ne zna samo.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
4.3.2009 9:59:19   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro.
Jaz sem danes user posted image user posted image user posted image , spali smo katastrofalno, ne vem če je kaj v luftu blo, zbujala se je na eno uro, proti jutru pa že na pol ure user posted image , ponavadi se zbudi le enkrat na noč. Vsaj sonček zaenkrat še sije, da mi malo energije vlije, uh še rima se user posted image . Grem malo nazaj prebrat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
4.3.2009 9:59:21   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša se tud zaganja, pa je dvojčicauser posted image Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.jeuser posted image

no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM

user posted image user posted image user posted image A to čaka tudi mene?user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
4.3.2009 9:59:45   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: tally

barbaw a lahko še mene v roke vzameš user posted image ? jaz zdej še tehtnice nimam pa se ne morem tehtat user posted image , pa še user posted image mam in sem ful napihnjena in se mi zdi da imam trebuh kot v 5m nosečnosti user posted image

lej jst že 6.teden krvavim, moj G. pa ne dela do pon...kil mam isto, trebuh pa kot v 5 mescu...znorela bom

pa kaj je G. na dopustu?

ne vem kje je, ni je že 10 dni... dons jo kao ena nadomešča, pa bom klicala popoldne.

edina ne vem zakaj se mi to dogaja..

Ej, ti moraš res do G! Tole se ti že absolutno predolgo vleče...

Pejd čimprej da ni kaj resnga, se ti pa res že nekam dolg vlečeuser posted image če ne boš tam dobila pejt pa h katerem drugmu, sam da te pregleda.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
4.3.2009 9:59:47   
Srčekgirll

Tilen je bil že skoraj zaliman,a je zagledal svoje priljubljene pingvinčke na baby tv ,se je kar smejat začel in ploskatuser posted image

eva "pade" v tv samo, ko je glasba - po možnosti domača!user posted image

Jp, Vid tud, sam da je goveja muska pa je Vid vesel. Če bo po pokojnem dedku bo muzikantar.
Še najbolj od vsega so pa reklame zakon, takrat ne sliši in ne vidi nč, posebej ko je reklama za Kinder pingvin, takrat pa znori od veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image Kaki risanke, reklame so zakon, bi on reku, če bi znal govorit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
4.3.2009 9:59:50   
Srčekgirll

Naša se tud zaganja, pa je dvojčicauser posted image Sicer je v hojci zelo malo, ker rajer lazi naokrog in dela pi.z.a.ri.jeuser posted image

no estrella poglej kake dela Nejc, nazaj gor sem zdevala vse že 5x, zdej pa naj vse dol zmeče

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

zato še nisem uspela rečt DOBRO JUTRO VSEM

Fant se zanima za filme, a je to kaj slabegauser posted image user posted image

Tako nekako zgleda Andraževa soba z dodanimi 50% kaosa, če pa Alja pride v njo je pa taka bomba, da se ven ne skoplješuser posted image

Bravo Nejc, kr tko naprejuser posted image user posted image user posted image da bo mela mami kaj za pospravit (joke)user posted image user posted image kr očitno mate preveč pospravljeno. Se že kr bojim, k bo Vid delal nered, že zdej ga k je na tleh, v stajci al pa v hodulci.user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
4.3.2009 10:00:10   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro user posted image

Spali sva do 7.20, amapk kakšna je bila noč sploh ne bom izgubljala besed, .... uglavnem v vseh 10ih mesecih ati ni še šel spat v dnevno, .... no donc je šel, to pove vse.
Je pa spila od pol 3h do pol 4ih celo falšo čaja in celo flašo mleka user posted image

Zdej se grem pa skup sestavit, da bom sploh zalaufala pa rito samirat ker je ravno sveža plenica pa je blo fajn kakat user posted image

Pri nas je bilo tudi hudo user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
4.3.2009 10:00:54   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Debata o poznih obiskih, .... Pri nama so včasih, pozni za Tajo,ampak jaz se sploh ne sekiram ...saj vejo kdaj hodi spat, če jo kdo želi videt in met še kaj od nje naj izvoli prej prit user posted image , če ne pa mu morva bit pač midva  docvolj,...ob pol osmih je zadnja da jo pobašem,  pod tuš, potem flaša, pomaha papa obiskom in spat...no problem...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image si tako lepo napisalauser posted image user posted image user posted image . Se pa strinjam s tabo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
4.3.2009 10:01:33   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
4.3.2009 10:01:41   
Srčekgirll
Evo, našga gospodiča kok se je usedu v stajci, sam pomagat vstat je pa mami mogla pomagat:
user posted image
user posted image

Mamicin obroč za v lase je zakon.
A mi paše?
user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
4.3.2009 10:02:52   
nia5

Tilen se je spravil na Nejca.ves čas caplja za njim,pa mu igračke jemljeuser posted image .Prej jih je Nejc Tilnu,sedaj,ko je pa Tilen mobilen,je pa obratnouser posted image .Očitno se bo znal postaviti zase.
Nekje sem brala,da se že sedaj postavijo zametki,katera roka bo prevladala.Smo opazovali Tilna in je bolj desničen.Nejc je pa očitno po meni in je levičen.Me je zadnjič vzgojiteljica v vrtcu vprašala,če ga lahko opozori,s katero roko naj piše in je.Pa sem ji rekla,da ga naj pusti,če dela z levo.Mene so tudi skoz opozarjali,da sem delala z desno,ko pa sem jo zlomila,sem pa lahko bila levična

Tudi jaz opažam, da vse bolj z desno dela.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
4.3.2009 10:04:38   
nia5

user posted image

Dobro jutro!

Spanje je ena srednja žalostuser posted image .Po čelu ga srbi in po začetku glavice in ga moti.kaj mislite,da je to lahko od temenc,ki jih ima malo po glavi? Ko ga namažem z bepanthenom in fenistilom, je bolje.Ima nekaj pikic po čelu.Bomo videli,kaj bo danes,ker kakšnih bolezenskih znakov nima in ga ne bi brez veze vlekla k P,ker tam bo takoj kaj staknil.ga bom še s kamilicami umila.razen,če ga bo fejst matralo.

Če ga srbi in ima pikice, je lahko alergična reakcija, zato kamilice niso najbolj primerne, ker so "alergene(cvetni prah). Fenistil mu pa kar daj.

Hvalauser posted image .Kaj pa Claritine sirup? Jedel včeraj ni nič novega,da bi lahko povzročilo pikice,kar sem mu dala kravje mleko v pire krompir,ampak to je že jedel,pa ni bilo nikoli reakcije.
Mogoče je včeraj dobil alergijo na pozne obiske,ko je bilo treba že iti spat?user posted image

Jaz dobim izpuščaje, če mi pride kdo na obisk po 19 uri. Nimajo kaj hodit tako pozno, ker je mali potem čisto zmeden, zaspi pa potem zelo težko, pa še to po 22 uri, sedaj sma namreč navajena, da gre okrog 20 spat in je potem mir.

Jaz tudi ne maram po osmi obiskov, ker kot praviš je tudi Nia čist zmedena in kar joka, saj rabi mir zvečer.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
4.3.2009 10:05:23   
Čmrlika

sem gledala reklamni letak na Muellerjevi spletni strani in imajo ta teden v akcji plenice in milumil 2.Tako da gremo popoldne malo zapravljat. user posted image

katere plenice? user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
4.3.2009 10:05:31   
Čmrlika

Dobro jutro user posted image

Po včerajšnjem enournem večernem vreščanju se je noč izkazala za precej dobro user posted image  Gregi se je potem zbudil le 3x. Sicer je vsakič dobre pol ure vreščal in sem ga nosila, ampak vmes je spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal user posted image  Se tudi jaz bistveno bolje počutim user posted image

Sem že poštimala mularijo in stanovanje, dala prat, zdaj lahko kofetkam, imam 10 minut, potem bo perilo oprano in se samo ne zna obesit user posted image

A za tole spanje je treba menda vam ploskat...user posted image  joj, ampak vseeno, se uti optimizem...user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
4.3.2009 10:05:46   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

user posted image

Dobro jutro zaspankauser posted image

Jutro! user posted image  Nič več, zgleda da se tudi mi po novem vedno bolj zgodaj zbujamo...včeraj omalo pred sedmo danes malo po sedmi...user posted image  bom jaz tud probala temo nardit, zgleda da jo tud svetloba daje user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
4.3.2009 10:08:01   
Anitka
Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notriuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
4.3.2009 10:09:57   
jana81

barbaw a lahko še mene v roke vzameš user posted image ? jaz zdej še tehtnice nimam pa se ne morem tehtat user posted image , pa še user posted image mam in sem ful napihnjena in se mi zdi da imam trebuh kot v 5m nosečnosti user posted image

lej jst že 6.teden krvavim, moj G. pa ne dela do pon...kil mam isto, trebuh pa kot v 5 mescu...znorela bom

pa kaj je G. na dopustu?

ne vem kje je, ni je že 10 dni... dons jo kao ena nadomešča, pa bom klicala popoldne.

edina ne vem zakaj se mi to dogaja..

jana sem klicala kolegico, ki dela na gineku v Celju, pa pravi, da če ni tvoje G, lahko greš kar v ginek.ambulanto, da te morajo vzet! lahko pa jih prej pokličeš na 423 33 64 ali 423 33 66 med 13. in 14.uro, ker drugače se oglaša tajnica

havla, danes bom klicala nadomestno G.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
4.3.2009 10:10:39   
barbaw

Jaz sem pa danes Gala dala prvič v stajico in mu je enih 15 minut že zanimivo notriuser posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?